Helg

Så var det söndag igen. Och ovanligt nog så blev ju inte helgen som jag hade tänkte mig. Det blir aldrig som man tänkt sig.
I fredags ville jag och Elin gå ut men tydligen ville ingen annan det men vi ringde runt och kollade om det fanns ngt kul. Men inte fan fanns det det. Så vi fick åka till Karl. Där var det kallt som i graven och tråkigt. Så vi åkte hem och käkade negerbollar. Kvällens höjdpunkt.

Så igår, lördag åkte jag och klippte mig med Lisa. Man såg typ ingen skillnad och det var bra. Sen åkte vi till Sickla och jag köpte ett par shorts. Sen köpte jag en vit bh och ett par trosor.
Efter det åkte vi hem och jag käkade tacos sen åkte jag till Stellis. Hon var ensam hemma vilket var ganska underbart och vi satt och värmde upp inför kvällen i hennes kök.
Sen åkte vi till Ellis, på bussen visade det sig att det inte bara var vi som skulle dit. Bussen var ungefär full med människor som skulle dit.
Men det var väldigt trevligt där, träffade Alex och sen så var Dennis och Andreas där också. Väldigt trevligt att återse gamla vänner. Haha.
Men sen kom det ju massa Värmdöpolare eller något sånt och Nattvandrare som stog och höll för dörren så att vi inte fick gå ut för några hade bråkat där ute och innan vi fick gå skulle "vi reda ut det här nu". Vilket gjorde oss alla väldigt arga eftersom vi behövde hinna med bussen för festen var typ slut på grund av bråket. Men den där Nattvandraren höll ju för dörren och vi såg bussen åka förbi.
Då fick jag, Ville, Stella och Kalle lifta hem. Vi blev upplockade av några väldigt trevliga människor som berättade att Finland hade vunnit melodifestivalen.
Sen kom vi iallafall hem och Karl och Ville följde med hem ett tag. Sen käkade jag och Stella pannkakor.
Vi somnade typ halv sex och gick upp halv elva. Idag är jag trött.
Snart ska jag till Elin och mysa, hennes föräldrar ¨är borta så jag ska voa där. Mysigt.

Ciao mi bellos,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0