brunettanna delar med sig

*trumvirvel* nu är hon här den profesionella heta passionerade smarta tuffa, snygga, blonda (nästan) sa jag snygga? ..bloggaren.. ANNNNNNAAAAAA!! (skrik hörs långt i bakgrunden) jag tänkte ta några av mina dyrbara minuter för att fräscha upp denna blogg.

Jag vaknade upp ur min skönhetssömn och gick till skolan, jag är sån precis som frida som inte behöver anstränga mig för att vara snygg, det bara kommer naturligt liksom. Hade lite lektioner och åkte sen till forum för att shoppa galet. som alla andra dagar. jag har en svårbotad sjukdom som heter shoppaholic, den är extremt svårbotad och det är bara rika människor som får den. Mötte upp mina girlygirls och åkte hem till elinpelingosisnuttiebebisen för lite mat och dryck. väldigt aptitligt förutom elins ohyffs när hon fes. (vet ej hur vår vänskap kommer att utvecklas efter detta, har man gjort det en gång, kan man göra det fler och det känns läskigt) nu sitter jag här hemma hos elinpelingosisnuttibebisen och taggar upp mig för den sjukt galna partykvällen som ligger framför oss. ikväll gissar jag på att strula med cirka 8 st. men man vet ju aldrig.. ni kan gärna tippa på hur många det kommer att bli och den som kommer närmast, vinner en dag med mig!!! hihihi. nu ska jag sätta på lite musik och dansa i mina nya underkläder för elins bror som är en babe! min favorit låt just nu är: tommy tycker om mig. den är helt sjukt galet bra! pussssinutti alla älsklingar! vi hörs snart igen, tills så länge.. FULLT ÖS MEDVETSLÖS!!!!


image64


hihhiiihiii

Dagen D

Yes, idag var domedagen, trodde jag men tji fick jag!
För första gången på länge gick jag upp i skaplig tid och käkade frukost och gjorde mig i ordning, kunde nästan inte bestämma mig för vad jag skulle klä mig i men sen blev det begravningstime. Sen kom Mikaela med far och vi körde hela vägen upp till Uppsala, ja det var dags för ännu en rättegång.
Men smidig som någon är så kommer vi fram vid elva (åh, nej inte klockan tio som det stod på pappret) och tror att vi ska golva svarte man. Men icke då, vi är en timma försenade och rättegången är inställd. Woho!
Men det kommer något gott ur allt, den här gången innebär det kära vänner att ni ska få åka till Uppsala och titta på!! Vet inte ännu när det blir men jag håller fingrarna korsade och hoppas att ni är hemma då.

Min busshållsplats är avstängd så nu ska jag ta en rejäl promenad till bussen! :(

Lyckad helg :(

Okej ännu en helg har gått. I fredags somnade jag så fort jag kom hem men Eva väckte mig vid sex och släpade med mig till Gustavsberg för hon hade hittat en mjukisdress som hon ville ha där. Som hon sa själv så var hon på sitt givmilda humör och jag fick en kofta också.
Sen på kvällen hade jag lite beslutsångest om hur jag skulle göra, hade tjatat på Malin att vi skulle kröka lite hemma hos henne och någon dag senare sa jag till Elin att jag kankse skulle följa med henne hem till Linn. Så jag visste inte hur jag skulle göra men middagen blev sen och jag var seg så jag knallade hem till Malin och busade lite, senare mot kvällen skulle vi åka in till stan (fråga Malin varför) men det slutade med donken sen bar det av hemåt igen. Men Malin ville att jag och hon skulle möta Micke Bengtsson och Magnus innan vi åkte hem så vi väntade kvar där medan de endra gick hem till Malin.
När de äntligen kom ville Malin gå hem och sa hej då till dom, ingen blev särskilt förvånad eftersom Malin är största bangaren! Hemma hos Malin tryckte jag i mig några rostmackor och sen lekte vi lite med Sara som sov, sen vid halv fem gick jag och Sara hem till mig och sov.
På lördagen skulle jag vara med Elin men orkade inte åka hem till henne när jag insåg att jag hade missat bussen så Elin skulle komma hem till mig istället. Men när jag ringde henne efter tre timmar sa hon att hon inte skulle hinna komma så jag drack fem koppar te och åt upp en burk med pepparkakor. Sen sov jag lite också.
På kvällen insåg jag att jag inte hade duschat på hur länge som helst och att jag såg ut som en rishög men jag satte upp mitt fräscha hår i en tofs och satte på mig mammas tjocktröja och knatade hem till Mikaela för att fira att hon fyller år idag! Väl där var jag trött som en gnu och knaprade i mig naturgodis och jättegod pastasallad. Sen lekte vi lite och sjöng singstar och sen när vi skulle gå ut blev Sofie trött och Ellis med så de åkte hem och jag hade feber och började spruta blod ur min näsa så jag åkte hem och sov. Klockan var då ca elva!
Sen idag gick jag upp ur sängen vid halv fem när jag märkte att vi hade gäster, eller okej jag gick upp en gång vid åtta och släppte in katten också, och sen har jag legat i sängen förutom när jag hämtat mat eller vart inne på datorn.
Imorgon ska jag på gastroskopi, hoho vad läskigt! Nu ska jag sova för jag är trött som en gnu och sjuk som sju.

Tre veckor och tre dagar

kvar tills Mathilda kommer hem! :)

Okej det är svårt att bedömma. Eller okej:

Lisas inlägg är utförliga, långa och smaskiga. Man får en riktig inlevelse i hur deras drinkar smakar och hur korta deras hula-hulakjolar är. Mycket detaljer kring alkohol, nakenhet och annat som antagligen snurrar runt i huvet på den storbystade fjortisen. Man får sig ett gott skratt men önskar att där fanns något mer.. Och det finns det ju! Maten spelar en stor roll i texterna, gärna hur fettiga nattkebaberna är och hur himmelsk macdonaldsmat det finns.
Det negativa som bör förbättras är att mer känslor borde förekomma och mer uppdateringar.

Johannas blogg innehåller mycket classy bilder men det mesta av det smaskiga innehållet är bortfiltrerat, eller okej censurerat för att kunna visas för föräldrar och släkten. Annars får man en klar bild av hennes nya fina liv där hon ligger i en jacuzzi i en vingård och smuttar på fint fransk vin eller sprutar champagne på sina fancy-friends. Här får man en klar bild av vilka känslor som förekommer och man får följa med lamans hemlängtan och vilja att stanna kvar, ibland får man även en och annan sexig bild från catwalken och det uppskattas. Tyvärr kommer väldigt sällan uppdateringar!

Mathilda är och kommer alltid vara en riktig filur som man aldrig kan förstå sig på helt och hållet, samma sak med bloggen som hör till. Inläggen kan oftast vara ganska opersonliga men på samma gång personliga på så sätt att om man känner henne vet man säkert att det är hon som skrivit det. Känslorna är även här som en berg-och-dalbana men humöret beror oftast på vilken middag som serverades och om Starbucks var öppet när hon ville. En riktig kaffesörplare som gillar att uppklädd besöka museum på dagarna och kyssa främmande män på bakgator på nätterna är vad hon är, men endast den flitiga turisten visar sig i bloggen.
Mer detaljer och mer inlägg tack!

Just nu är ställningen ganska lika, svårt att bedömma på så olika grunder. Men blogga hårt så ska det gå!
I am watching you(r blogs! haha)

Honey

Jag har blivit beroende av honung! Är det farligt eller så? För jag känner ett starkt sug hela tiden så jag kör en Paula.. Dvs. tvåhundra koppar te om dagen med cirka en deciliter honung till!

Men det är gott. De senaste dagarna har det blivit en hel del te för jag har bara legat hemma i sängen.. Kunde inte andas och så snorade jag ner alla som kom i närheten. Men nu är det bättre och imorgon ska jag till vårdcentralen och vaccinera mig mot livmodercancer! :) Yes, så kommer jag inte få kondylom heller. Om jag inte redan har det vill säga..
Det som är lite konsigt med de där sprutorna är att man inte får (okej, inte ska) vaccinera sig om man har haft sex mer fler än fyra personer. Men det är ju inte så att den där sprutan känner av det? Psst!

Nu ska jag börja koka tevatten och poppa popcorn.. För om cirka 42 minuter är det dags för Desperate Housewives


GARLIC!

Yei, min mun stinker vitlök! :) Men det var det värt, Eva har nämligen gjort sin underbara pesto som jag har suttit och tryckt i mig för någon timme sen. Efter att ha städat hela huset var jag värd det!
Igår var jag faktiskt kvar i skolan efter att jag hade slutat för att jobba på mitt projekt om homosexualitet, Sara var med då. Sen åkte jag hem till Stella och käkade (som vanligt), väldigt goda pannkakor!
Vid fem ungefär åkte jag till Nåttarövägen och pussade på Stickan innan han slank in hos familjen Isakson, snart åker han till Spanien! Efter vårat farväl åkte jag och Natalie hem till henne och lekte lite, lagade middag, duschade och sminkade oss. Sen åkte vi hem till Cornelia, där kom jag på hur synd det är att alla fina gamla lägenheter som hennes ska ligga just på Östermalm. För jag vill också ha en sån fin lägenhet men inte bo där.
Vi försökte klura ut hur kvällen skulle sluta och när vi tittade på klockan insåg vi hur lång tid det hade tagit för oss att komma dit, klockan var ett så vi chillade galet i soffan till cirka halv tre. Då var Natalie och Molly hungriga så vi åkte till Donken och de fick sig lite krubb. Efter det åkte vi hem till mig och sov!

Nu ska jag faktiskt hem till Elin med Ebba och vi ska käka tacos och sen ska vi föra lite, eller om jag ska det kommer det gå väldans fort med tankte på den stora mängden dricka jag har (cirka en klunk sprit). Så jag får väl hoppas på att känna av deras ångor om jag har ställt in mig på dynga ikväll. Fast det har jag inte.

Men nu måste jag kuta till bussen!

Btw, ställningen:
1. Lisen
2. Johanna
3.Mathilda

Jag är smart

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig

summa: 3

( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är / har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam

summa: 3

(x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.


summa: 3

(x) du har ätit en insekt utan tvång när jag var liten/mindre.
(x) du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan

summa: 5

(x) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen.

summa: 3

HAR DU ÖVER 15 POÄNG ÄR DU DUM!

totalt = 13/22

Min kattvalp


Det är bara 50% av mina inlägg som faktiskt publiceras! Jag skrev ett igår faktiskt om mina skavsår på fingrarna, men nu kan jag inte klaga längre för dom är nästan borta. Typiskt va!

Men iaf natten till igår sov jag fyra timmar men var ändå inte ett dugg trött i skolan, kan bero på att jag reagerar väldigt starkt på espresso! Så efter en riktigt lång dag som slutade halv fem åkte jag och Sara in till stan där vi sprang runt. Till en börjat var humöret på topp och massa fina skor spanades in, bara lite problem än så länge: de finaste stövlarna var för trånga och de som passade var för fula eller dyra. Jag är inte beredd att betala 2800 balobas för ett par helt vanliga svarta stövlar! Aldrig. Men sen hittade jag några som var superduperfina, fast de var aningen dyra men när jag frågade Eva om jag kunde få dom sa hon ja! Då såg jag plödsligt hur fult de satt på mig! Det är något fel på mig! Så var det med alla skor.
Så vid tjugo i sju lunkade vi till Götgatan med huvudet släpandes i marken en bit bakom kroppen (måste sett ganska underligt ut) så gick vi in en sista gång på Belle. Där hade jag sett en som jobbade som hade ett par supersnygga stövlar. Sen blev det änglasång och upplyst och allt det där i hörnet av affären och där stod dom och tittade på mig! Så jag provade, köpte och fick ett par skor på köpet! Som jag dock delar med Sara men det är ju underbart ändå. Så dagen slutade bra, kvällen blev mer underbar: Desperate Housewives!

Sen idag var en rolig dag! Vi åkte skridskor på idrotten och jag vet inte hur många gånger jag damp ner på isen med röven först. Men det var roligt, tur att Sara var där och var min bromskloss! :)
Efter skolan lämnade jag tillbaka raggisarna, oh yes jag var duktig flicka! Sen skyndade jag mig hem och bakade den där underbara äppelpajen/kakan. När jag var i mitt rum och väntade på att den skulle ugna klart hörde jag hur någon jamade, lät som det kom från mitt rum. Men jag gick runt och letade och ropade på Titus för att se om det var han men jag fick inget svar. Men när jag öppnade dörren hörde jag hur det lät i gruset och så kom han rusandes mot mig. Sen var han helt galen och sprang runt som en galning här inne och till slut sprang han och la sig i min säng, han var så söt för han låg och kliade mig på benet i sömnen och snarkade jättehögt. :)
Ungefär vid halv sex-sex någon gång kom min farbror Christer och hans sambo Gunnel och hälsade på. Äppelkakan uppskattades enormt och man skulle kunna tro att vi flyttat till Värmland ett tag där, för det var allt annat än stockholmska som pratades. Väntade bara på att "Chipp och välkomna till Hajk!" skulle uttalas men det hände aldrig.





Vart en liten go' blandning mellan Titus, Stellas murvelburr och jag och Elin för lite mer än två år sen :)


Hey, imorgon blir det nya stövlar

Okej, först och främst vill jag säga förlåt mig Elin för att jag kallade dig häxa! Jag menade inte så och jag visste inte att du mådde illa och bla bla bla. Fan, nu måste jag bara tillägga en rolig sak, du säger att när jag är sur och hungrig ska inte det gå ut över mig.. Men när du mår illa ska det gå ut över mig? :) Hihi, förlåt.

Okej, igår skrev jag värsta inlägget som inte publicerades så nu gör jag ett nytt försök. TÄVLING för er som inte vet, den i familjen som bloggar mest och bäst vinner pris! Säg själva vad ni vill ha för pris så ska vi komma överens, detta för vi alla ska få en så klar bild som möjligt i varandras nya vardag. Hihi, visst är jag duktig som kommer på dessa kreativa idéer?

Så vill jag meddela något tråkigt som har hänt. Mina raggsockor gick sönder igår!! (och nej, det är inte det värsta!) Så då kom jag på den smarta idén att gå till Nacka Forum efter skolan och köpa mig ett par nya sköna, vackra, underbara, osv. Så det gjorde jag så tänkte jag säga till Eva att hon hade lovat att betala ett par nya till mig för nu för tiden kan man säga sånt till henne eftersom hon har blivit lite senil.
Men sen när jag kommer hem skuttar Eva glatt in i mitt rum och slänger en påse på mig, japp en Åhlenspåse och i där ligger.. ett par raggskockor! och en handkräm. Exakt sånna som jag hade köpt någon timme tidigare. Så nu har jag köpt ett par i onödan! Med min fagra ekonomi! Kan man lämna tillbaka raggisar?
Det är typ det intressantaste som har hänt sen ni åkte.

Jo, en ganska spännande sak hände i fredags också när vi satt på Cafe 60. Vem kommer in genom dörren och visar upp sin vackra utsida? Jo, det är sant (enligt Elin iaf) självaste Tzatziki! Och han hade växt till sig och blivit en riktig pudding! Elin blev störtförälskad och låg och krälade på golvet framför hans fötter medan jag som var lite mer kool och nonchalant bara sörplade på min latte och blinkade med mina förföriska ögon åt honom. Jag kunde riktigt se hur han smälte! Stackars Elin :(

Sen såg vi också blondinernas blondin, men det var ju inget vidare intressant. För så fort hon klev in i rummet kände hon lukten av oss förortsbor och vände direkt och satte sig där nere med de lite finare folket. Jag klandrar henne inte för om jag var lika fin som henne skulle jag inte heller vilja integreras med oss från slummen! Har jag inte rätt?

Men nu är det nog dags för mig att.. Lägga av helt enkelt. Hittade bara en superrolig blogg om ni vill läsa!
http://bimbo84.blogspot.com/ spana!

Äcklig höst, platta bröst

Idag var det en bra dag, som slutade jättedåligt. Fast iofs är inte dagen slut än på ett tag men kvällen började inte bra.
Jag var glad när jag åkte till Finntorp i morse men hade så mycket i huvudet att jag var tvungen att springa av bussen, jag höll på att åka med ända till Slussen. Sen i skolan var jag glad och var taggad till tusen på idrotten trots att lunchen var lika äcklig som vanligt. Fast sen när jag skulle möta Elin blev jag på dåligt humör, dels för att jag ville hinna köpa glass innan vi skulle hem och dels för att det var ca fem minusgrader ute och spöregnade i mitt ansikte.
Men jag var tvungen att hoppa på hennes buss och efter en stund hemma hos henne åkte vi hem till mig och åt spenatsoppa med ganska mycket pepparsmak, yes den hade jag lagat.
Hela dagen var Elin surpuppa och så fort jag petade på henne blev hon en häxa som ville döda mig och då tyckte inte jag att hon var rolig, sen ville hon att jag skulle sova hos henne trots att hon börjar halv nio imorgon bitti och jag halv tolv! Då ville jag itne det så då åkte hon hem. Jag blev ensam och mitt humör blev inte bättre.

Nu är jag bitter!

Men nu ska jag försöka göra något åt saken, tex... Nääj, nu blev jag på dåligt humör igen så nu måste jag ägna mig åt mitt spelberoende ett tag för att försöka göra saken bra igen. Usch jag vet inte vad som tar åt mig, jag tror att det har och göra med att det är mörkt ute klockan fyra nu :( Usch, vad deprimerad jag blev nu.
Blogga mer!! Lisa är ju den som är bäst, hon ska få ett pris av mig när hon kommer hem, om 45 dagar :) Hihi

Pamela here I come!

Måste bara säga att det var en väldigt lyckad klubbfest i Nacka Simhall igår Lisa! Du missade något där, haha.
Nej men som tjocka kalle skulle ha sagt, skämt åsido. Det var skönt med en simtur även fast vi bara simmade en halvitmme men jag lyckades ändå köra 32 längder = muskler.
Nu är jag ensam hemma för Eva och Leif är ute och käkar fast jag ska precis åka iväg in till stan med Mikaela och käka mexikanskt (finare ord för Tacobar). Sen ikväll vet man aldrig om det vankas party eller vad som händer, hur som helst är det FridagoesPamela Andersson. Det är nämligen maskerad imorgon hos Saras kompis och Max (ja ni kanske inte visst att jag är gravid och gift och så men det är Max som är mannen) ska vara Tommy Lee och då måste jag ju vara Pamela, plus att mina bröst passar ju ganska bra till det.

Men nu måste jag hurry up!

Nacka Simhall

Woho, nu är jag taggad till tusen. Det är party i Nacka Simhall nu och jag och Johanna ska dit!
Så nu kommer jag förvandlas till muskelmassa, var bara tvungen att meddela. Ciao!


RSS 2.0