Yes

Måste bara inflika med att det är ganska intressant att städa igenom det här huset nogrant.  Man hittar en hel del intressanta saker, ja nu snackar jag förstås om undervåningen. Eftersom Fredrik har bott här nere ett antal år har det inte städats ordentligt förräns nu och då kommer det fram en massa spännande prylar och andra intressanta objekt. Hittills har jag bara tittat lite närmare på allt men ändå hittat saker som funnits framför ögonen på mig hur länge som helst men som aldrig setts.
När jag lyfte på blomkrukan i mitt rum hittade jag en mosad fimp, under sängen låg en halv uppriven cigarett och två plankor samt en hög med Kalle Anka böcker. Bakom datorn hittade jag en stor stearinfläck och ölfläckar, men det äckligaste måste ändå ha varit alla de kaksmulor och tobaksflarn som flög ut när jag höll tangentbordet upp och ner och skakade på det. Haha usch, men det kommer säkert mer!
Vilket härligt hem jag bor i <3

Ebbas pappas kakapong

Senaste nytt: jag missade planet.
Vet inte hur många som har kommenterat den saken den här veckan! Eller okej okej, den här veckan var väl att ta i. Har vart i skolan en dag men okej igår. Alla frågar hur jag kunde göra det, det är väl inte så svårt?
Men jaja.
Igår var jag då i skolan första gången på väldigt länge kändes det som och självklart fick jag en megautskällning av matte-Lasse för att Frida och Sofia ville göra ett prov som hon sa att vi inte fick göra, fattade ingenting och gör fortfarande inte det men det slutade med att jag iaf fick göra ett prov (blää!) och det gick inte bra för vi fick en halvtimme på oss de andra fick en timme på sig, de sista tio minuterna kunde jag inte koncentrera mig för Lasse stod utanför i korridoren och skällde på Sofia. Mongo!
Sen på kvällen bakade jag pizza till Eva och Leif och var allmänt duktig, sen åkte jag hem till Elins kompis Ebba som hade lite folk hemma. Elin var skitrolig och låg i soffan och sjöng sånger och fittor och kukar och allt vad det var. Spana video's på facebook om inte Elin dödar mig, hihi.
Sen lekte jag och Anna franska pundar-muslimer och satt inne på www.ratemypoo.com och filmade och hade lite kul. Jag träffade Natalies kompis Carro som mådde lite dåligt, höhö. Har absolut ingen tidsuppfattning om när vi åkte hem men det var nog relativt tidigt, alltså inte senare än två.. Ungefär då. Och Carro råkade göra bort sig lite för sina föräldrar och jag med men det löste sig till slut så hon sov hos mig. Nu åkte hon precis hem för att få sig en rejäl utskällning, hihi.
Nu ska jag hjälpa Eva att städa för då behöver jag inte betala min flygbiljett hem från Paris, fy fna vad jobbigt! Fast först ska jag lassa in en stor frukost med mina mumsiga fruktmusli och vaniljyoghurt och en stor kopp grönt te med massa honung i. Hjälp!


"Kommer pungen imorgon?"

Kommer pungen imorgon? Det var visst så han sa.. Tyckte att det kändes lite fel när jag skrev det andra. Men whatever! Och till dig Mathilda kan jag bara säga; tack gode gud tt du har skrivit och så vill jag meddela att i Paris var det faktiskt inte sådär varmt heller, sisådär 37 grader celsius men det var i fransmännens rövhål!

Åter till La Perle. Vi träffade folk från Johannas klass och mitt från ingenstans reser sig Mia från ST2 upp och kramar mig. Jag fick en smärre chock, var inte direkt beredd på att se henne på en rökig bar i Paris!
Johanna raggade upp sin Elias och vi skulle bege oss till tunnelbanan och där på vägen träffade jag en man som vi lekte lite med. Vi liftade utan framgång eftersom tunnelbanan slutat gå.. Sen till slut ringde Ludvig (min man) efter en taxi och Elias gav Johanna pengar så vi kunde åka höhö. Sen blev Ludde luden stjärt sur på oss för att jag sa att han kunde följa med oss hem fast han inte kunde det, haha.
Sen på söndagen åkte vi till Eifeltornet och träffade en glad svart best som ritade en karikatyr av Johanna och raggade på sjuåriga fransmän och sen käkade vi en mumsig macka och lite croissanter och sen for vi till Montmartre. Där gick vi först in i en butik och lekte att vi tyckte att alla fula väskor var jättefina och pillade på alla saker sen gick vi upp på en kulle (yes den hade inget namn men det var en vit byggnad där). Så träffade vi två svarta bestar som gjorde ett varsitt armband till oss och blåste mig på pengar som om jag vore en japan, jag betalade 8 euro och Johanna betalade 2. Not fair! Det gjorde mig sur men.. Hakuna matata! Peace and love.
Sen käkade jag fantastisch italiensk yoghurtglass och Johanna skulle bestämt käka sin jävla dass-glass. (Häagen Dazs). Sen kollade vi på Röda Kvarn (Moulin Rouge) en sekund men sen skyndade vi oss in i alla sex-affärer och Johanna went WILD och tog upp en läderpiska och piskade hårt i luften så alla tjocka män stannade upp och började smeka hennes spetsiga skinkor (eller okej det stämmer utan det där med männen).

ATTENTION! Så alla vet.
Det är mindre än fem månader nu till min födelsedag, 18 år dårå. Jag önskar mig en sak - en uppblåsbar Doktor Gary! Det enda jag begär! Jag har förtjänat honom! (Får jag inte Gary går det lika bra med Black Jack som har en väldigt naturtrogen vibrerande penis men han är dock aningen dyrare än Gary som endast kostar 29 euro i Montmartre. Letar ni förgäves efter både Gary och Jack funkar det också med Mr Holmes, det är han med blondt krulligt hår, även här vibrerar penisus på ett väldigt naturtroget sätt men också till ett saftigare pris. Eller hittar ni någon som jag inte har träffat ska det nog också fungera om Doktor Gary har en annan patient för tillfället, hihi.)

Sen åkte vi till Starbucks och spanade på män. Just på metron till Eifeltornet såg jag den snyggaste killen jag sett! Ouff, vad kär jag blev! Vi stalkade honom tills han försvann som alla andra vi följt efter.


Pas bien!

Nu sitter jag hemma hos Johanna i Paris och datanordar mig. Det har jag gjort sen innan nio i morse och nu ar klockan kvart over ett! Jag skulle ju ta bussen i morse till flyget klockan tio i sju men det gick inte sa bra. Vi vaknade kvart over sju och efter mycket krangel kom vi fram till att jag inte tanker betala 265 euro for en biljett hem idag utan jag aker hem imorgon bitti for 49,6 euro istallet.
Sa nu sitter jag har helt ensam for Johanna ar i skolan och jg ska egentligen plugga men jag her redan skrivit klart min samhalleuppsats sa nu ska jag bara lasa engelska och svara pa nagra fragor och lasa ut min svenskabok fast det kommer bli lite svart for den torkade jag och johanna oss med nar vi hade bajsat pa Haagen Dazs.

Men jag kan skriva lite om helgen. Har anda inget battre for mig men ni maste bli battre pa att blogga ni med for nu var det ett javla tag sen speciellt for dig Mathilda!!
Men iaf i fredags akte jag hemifran klockan halv fem och kom fram till Skavsta klockan sex. Sen flog jag till Paris fast inte till Charles de Gaulle utan den andra som ligger utanfor som jag inte kan stava till. Sen buss darifran in till Paris dar jag vantade pa Johanna en halvtime och trodde att hon hade glomt mig men sen mottes vi!
Sa fick jag en grundlig presentation av Notre Dame och det var fakiskt intressant Mathilda! Sen akte vi hem och at middag och tittade pa den dar javla filmen jag inte minns vad den heter sen somnade jag bums trott som en gnu pa en cirkus.
Pa lordagen sprang vi ett varv runt hela Paris for att leta efter nagot fint som man faktiskt hade rad med.. Hittade en vaska och en sjal. Sen satte vi oss pa Starbucks och jag at den godaste cheesecaken jag traffat pa i hela mitt liv sa jag fick en liten orgasm dar. Sen kom vi pa att vi skulle mindfuck alla snygga grabs vi sag sa vi borjade spana och vi kom pa att om man inte hade valt tio stycken innan man gick och la sig skulle man bli straffad sa jakten borjade. Den tredje mannen hade vi tillsammans och han gick forbi massa ganger sa vi bestamde oss for att stalk him. Men efter en kort tid forsvann han sa vi hittade nya man.
Sen akte vi hem (spanade fortfarande da) och forvandlade oss till supersexiga kamasutrakameler och sen akte vi till en jattemysig restaurang som lag mitt emot Notre Dame. Sen kom vi pa att alla affarer hade stangt sa vi kunde inte kopa nagot att dricka innan vi skulle ut sa vi traskade runt och letade lange lange men kom aldrig fram.
Vi traffade nagra riktigt sexiga fransman som pussades jattemycket och stank sprit, en gillade min hand enormt och kysste den innerligt, inte trevligt.
Men sen kom vi iaf fram till en bar som heter La Perle och dar var det enormt mycket folk. Alla var riktigt mogna.. Alltsa runt trettio och vissa aven aldre! En acklig gubbe ba "Nar kommer pungen?" pa svenska.. Han var vider!

Men jag kan skriva mer sen for nu ar detta jobbigt.


Paris snart

Ouff. Nu är jag snart på väg. Åker om cirka fem timmar!
Gud vad roligt det ska bli! Sistah's 4 evah!! Jag minns det som om det vore igår när Johanna kissade på Lisas nya dator, back in the days. Snart ses vi Johanna!

Det kommer bli som i mina drömmar! Jag har seriöst drömt om vårat möte och imorgon är det dreams are coming true!

Om 24 timmar har jag precis landat

 Jag vaknade för 25 minuter sen och tänkte "vilken tid ska jag ställa klockan på för imorgon?" och så kom jag på att jag inte ska itll skolan.. För jag ska till Paris! Vad glad jag blev och jag är inte alls nervös eller något längre, det känns bara som om det inte är sant att imorgon vid den här tiden har jag precis landat utanför Paris och ska ta bussen in till Paris och träffa Johanna.
Måste bara lägga upp lite bilder från när jag ohc Natalie fikade i tisdags och från när jag och Elin käkade middag igår på Fåtöljen. Dom har renoverat där så det är jättesnyggt och fräscht, nya sköna fåtöljer!! :)

     
Okej det blev lite andra bilder också:
Elin på fåtöljen igår
Natalies och mina ben från Tullys i tisdags
Natalie på Tullys i tisdags
Stickan i torsdags
Emmys öga
Emmy

Stressad

Okej det är synd om mig. Jag har en stor bula i huvet och en mosad tumme. Jag skulle prova om det gick att hoppa i min säng eller om det var för lågt i taket så jag satte handen på huvet och började hoppa lite försiktigt.
Och jag märkte att det var för lågt men jag vet inte varför jag fortsatte men jag tog sats och hoppade hårt upp i taket så taket mosade min tumme som i sin tur grävde sig in i mitt huvud. Fast det var en upplevelse.

Nu har Fredrik åkt också. Men natten till fredag, alltså om ett och ett halvt dygn ganska exakt åker jag till Paris! Men förlåt Johanna, Moulin Rouge gick på teve igår men då var det ju Desperate Housewives så jag tänkte spela in den och se på den idag men det gick inte så bra för jag glömde bort det. Så jag får väl googla fram lite bilder eller kolla om det finns någon snutt av den på youtube.

Igår var jag och fikade på Tullys på Götgatan med Natalie och det var jättemysigt och jag åt först min goda varma mozarellamacka med röd pesto och sen nästan hela Natalies också.. Så om ni undrar så fortsätter jag på min URF-diet, inte Auzwich-dieten (ni vet den med knäckebröd och vatten eller vad det var).

Snart ska jag in till stan och fika med Elin, men jag vet inte om jag verkligen ska det för jag har så mycket att göra! Jag måste packa, växla pengar, läsa 200 sidor i min forntidssvenska bok av August Strindberg, läsa 90 sidor i min engelskabok som jag inte fattar något av och skriva en uppsats om hur jag tycker att vi ska öka integrationen i Sverige. Allt detta ska vara gjort innan jag åker, alltså innan imorgon kväll! HUH!

Men jag får väl helt enkelt skriva lite på uppsatsen samtidigt som jag fikar, läsa när jag är på väg dit och hem, växla pengar när jag är inne i stan.. Och sen? Jaja, det löser sig nog på ett eller annat sätt. Jag vet inte heller vad jag ska ta med mig för kläder till Paris? Johanna du måste hjälpa mig!

Nu ska jag ringa Elin och läsa.

Emmy och rättegång

Frankrike, England, Spanien, Thailand och Sverige. Vad uppdelade vi är!

Idag åkte Fredrik till Thailand, men han kom hem igen efter några timmar, han blev nekad att åka in i Thailand eftersom han inte hade någon flygbiljett ut ur landet igen eller visum. Det var ganska skönt för det betyder att jag inte behöver vara ensam med Eva och Leif lika länge. Han åker iofs. på tisdag men det är två dagar mindre.


I torsdags kväll kom då Emmy och då var vi bara hemma och sov tidigt för vi skulle ju upp halv åtta dagen därpå.

Så på fredagen åkte vi hela vägen till Uppsala med Mikaela och hennes pappa klockan halv nio och kom fram tio. Så när vi kom dit fick vi en "genomgång" hur det skulle gå till under rättegången och vi fick veta hur vi skulle framföra vad vi hade att säga för att vi inte skulle bli missförstådda eller så att hans advokat inte skulle ställa dumma frågor.

Mikaela var skitseriös och jag och Emmy fnissade hela tiden för vi tyckte att hela situationen var helt störd och bara onödig. Men efter en hel timmes väntande på att han skulle dyka upp blev vi informerade av utvecklingsstörda Uppsala Tingsrätt-mongon att de inte hade fått kontakt med honom och att han antagligen inte ens visste om att det skulle vara rättegång den dagen.

Så det var bara för oss att packa in oss i bilen och köra hem igen. "Ni får förbereda er på att det lär bli en hel del vändor upp hit för er nu." Sa dom så nu ska vi alltså åka dit tusen gånger tills han dyker upp.

Helt stört tycker jag för Mikaelas pappa fick reseersättning och ersättning för förlorad arbetsinkomst (1052 kr om jag minns rätt) och det är pengar som vi betalar genom skatt. Helt onödigt så jag tycker att man egentligen bara borde lägga ner allt. Mikaela borde dra tillbaka sin anmälan! Hela grejen är ju bara töntig!


Men sen på kvällen var vi hemma och käkade glass och natugodis och skrattade. På lördagen åkte vi in till stan och gjorde som vi alltid gjorde när vi var små, köpte likadana kläder. Fast vi kom på att det inte gör något för det är ändå ingen som märker om vi har likadana kläder :) Sen på kvällen ville Emelie att vi skulle komma hem till henne och föra lite sen gå ut, för hon skulle ha en del människor hos sig, men Emmy kände sig inte sådär jättetaggad på det eftersom hon inte känner någon där så vi var hemma istället och tittade på en jätterolig film.

Sen i morse gick vi upp vid nio och åkte in till stan och bytte våra kläder till mindre storlekar (för vi hade gått ner lite i vikt under lördagskvällen?) fast affärerna öppnade inte förrän elva så vi fick promenera runt lite först sen fick vi skynda oss till hennes buss.


På fredag morgon åker jag till Paris, veckan efter det är det höstlov.. Men sen är det typ sju jävla långa veckor kvar tills Mathilda kommer hem! Vad ska jag göra då? Men när Mathilda har kommit hem är det en vecka kvar tills vi är samlade hela familjen igen. :)


Jag är inte ensam längre!

Nu har min älskade älskade Stig-Helmer kommit hem till mig! Jag träffade Adam efter skolan och så fick jag Stickan, Adam berättade vilken pundare han hade blivit att han hade suttit på hans lektion och rökt grönt! Jag blev chockad för när jag lämnade honom hade han precis gjort sina dreads så jag förväntade mig att få se den gamla Stickan men så kom Rasta-Stig.

Nu känns det bra och så är det ju den gamla goda rättegången imorgon.. Sen så kommer emmy om ca två timmar!

Scrubs

Nu vill jag bara att alla ska komma hem, eller åka iväg.
Snart en vecka kvar tills jag åker till Paris och i övermorgon kommer Emmy, då slipper jag allt skit med allt och alla. Först är det rättegången på fredag, Emmy kommer hit lite tidigare för att hon ska kunna vara med.
Jag känner att jag kommer få en sån där megadepression den här hösten! Jag ska göra något åt saken. NU! Jag har redan börjat fila på en plan så jag ska fortsätta ha sommar-känslan kvar men det kommer bli svårt jag måste få allt att stämma och det kommer inte gå!
Blä blä blä. Nu är jag på dåligt humör så jag ska inte skriva nu. Ska kolla på Scrubs!


Inte bara braceface

Jag måste bara säga att jag har fått megafett ansikte a la *dunk i väggen*! Blää.
Kan bero på att jag vart så onyttig denna vecka att fettet börjar sippra ut ur pannan på mig, mjäk jag ska bli duktig nu och smeka mitt ansikte med basiron och tvätta det noga så jag inte blir som en speciell person.
Så tjipp.

Patrik född 60-nånting

Haha wow. Klockan är tjugo över fem och jag är pigg som e gnu! Hög på adrenalin (lite alkohol) och tandkräm! Polisen och ambulansen har precis vart här, fått en utskällning och en hel del beröm. Mjao var en helgalen kväll med Leif.

Bilder från i fredags

    


Nu har jag precis tränat(!!) och är helt svettig, har inte duschat för vi har bara ett badrum just nu så jag måste vänta tills alla i det här huset har uträttat sina behov vilket verkar ta förbannat lång tid just nu bara för att jag är svettig!
Jag är på jättedåligt humör just nu, vet inte varför men jag har varit det sen i söndags så igår låg jag hemma hos Natalie hela kvällen och beklagade mig och vi låg och gnällde över hur olyckliga vi är, men nu känns det som om det är över iaf lite. Har iaf jättejättemycket ångest sen helgen, vet inte alls varför men jag känner mig konstig som ett djur och är helt störd i huvet, tänker dumma tankar! Bort!

Om 45 minuter kommer Emelie till mig och innan det ska jag hinna poppa popcorn, duscha och äta lite.. Tror att jag hinner om jag inte datanördar mig mer. Usch nu vill jag att ni ska komma hem och hjälpa mig för jag vet inte vad jag ska göraaaaaa!!!
Har köpt massa färglösa kläder också :( Gråa! Jag är dum dum dum. Fast jag köpte en lila kofta idag så lite duktig var jag. Nu fokuserar jag bara på vad som ska hända ikväll - Desperate Housewives! Höhö, synd för er som inte får se :) Oh ja, fortfarande skadeglad.

Men nu måste jag kolla om ni har uppdaterat era bloggar och varit duktiga sen skynda mig. :)

RSS 2.0