Rådjuret som var en säl

Lisa arton jordsnurr, god mat och cheesecake. Dagens största händelse: Lilis man firade Lisens kliv in i vuxenvärlden, tyvärr kunde inte Lili komma då hon och Sussie skulle mata sälen som behövde gå upp i vikt. Närmare bestämt väga 35 kilo.
Johanna skämde ut mig för Lisens släkt då hon stod och viskade hemlisar om sälen på Stureplan under tiden som Lisen öppnade sina presenter.


"Dagens tips: Blanda inte ihop rött te och T-röd. För då blir det skitäckligt.. och går inte att elda med alls." Jesper, Pang Prego

Alla är horor

Fy fan för idag. Äckligaste dagen på länge, allt var fel.
Jag vill verkligen bort från det här landet, bort från äckliga människor och allt annat skit som finns här.
Jag hatar alla äckliga horor som tror att de är något, men jag ser allt. Inte fan bryr jag mig men jag ser. Jag ser hur alla tror på en sak och jag vet hur lätt jag kan krossa deras jävla idyll.
Är man snäll får man det tillbaka kastat som en koskit i ansiktet.

Ska du kalla mig hora? Klart som fan att jag ska men det var inte det jag ville ha sagt. Du är en hora och det vet du.


Om en tjej (tjejer), Daniel Boyacioglu

Varför finns tjejer?
Dom är äckliga, utseendefixerade, har mens, är aldrig nöjda utan klagar på allt. Men framförallt är dom alltid sura! En pytteliten grej blir till en enorm katastrof. Ja, jag skriver dom för jag hör inte till den där gruppen på något sätt. Tack och lov.

Men ändå lockas jag av äckliga brudar som vill att jag ska beblanda mig med dom och utföra vidriga aktiviteter som att gå ihop i en flock och bli skitsura på ingenting, de vill tvinga mig att säga till min kompis att "jag vill aldrig mer vara med dig" men ändå nästa dag är det helt ok, man låtsas som om ingenting har hänt. Eller så ska man sura i tre månader tills man glömt bort vad man surar för, då behöver man bara sura lite till.

Fy fan om jag kunde skulle sätta ett skott i huvet på alla äckliga tjejer, de äckliga brudarna utgör cirka 90% om inte mer, av Sveriges befolkning. Det finns alltid härliga undantag men i det stora hela är alla äckliga horor med mens!

Men okej, om vi nu säger att våld inte löser några problem.. Då skulle jag bara tejpa igen käften på alla och skrika in i deras öron hur jävla bra dom har det. Det finns folk som skulle döda för att ha det så bra som vi har det här uppe i norr, men nej inte ska vi vara glada för det. Låt oss alla sätta oss ner på våra feta arslen och vara sura och lukta illa. Fy fan vad jag är förbannad på äckelhoror. Dö!
Åk ner till Afrika eller Asien ett tag och kolla in brudarnas problem där, "Tjena jag heter Mughda, bor i Vietnam med mina fjorton fingrar och tjugotvå tår. Min högsta önskan är att få sura över att min kompis kollat på min kille, men nej mina nuvarande problem nu är att jag inte har någon mat att mata mina 32 svältande barn med. PS. Jag är tretton år."

Nuskajagdödahoror

Pang Prego

Alltså jag håller på att fylla i ett sånt här personlighetstest för att jag ska kunna få ett eget Pang Prego-program. Men det är så jävla svårt! Betyder det att jag itne vet vem jag är?
Det är tom svårare än när jag fyllde i min lumpenansökan som jag för övrigt inte har fått svar på ännu.. Är det ingen som vill ha mig? Jag bygger på gymmet varje dag!

Vad vill jag veta mer om? Typ den svåraste frågan i världshistorien. Allt! Utom typ vad Göran P käkar till frukost (för det vet jag redan). Nu e det Scrubs!

Här kommer även andra stretchingbilden som önskat!

image81

Hoppas den är lika skön som den förra.

Korv med mos

Förstår inte grejen med det här "att byta plattform" men vafan jag kör på som vanligt.
Igår samlade jag in pengar till vår klassresa till Polen genom att sälja chokladbollar, yes fick väl en sisådär femhundra spänn.. Fick lova en go' göteborgare att inte köpa knark för pengarna.. Får väl se hur det ska gå eftersom anledningen till att jag sålde var för att få pengar till heroin.

Men idag mår man risigt i kroppen, trött, luktar fruktansvärt illa och har kramp i alla muskler. Kommer kännas bättre efter nästa sil.
Hade visserligen en gym-dejt i morse klockan ett men jag orkade verkligen inte. Inte fasen kunde jag ha gått dit och bevisat för biffen att jag är svagare än honom. Det får bli en annan gång!

Just nu känns det bara som att mina underarmar blivit överkörda av en ångvält och jag behvör goodis.

Tippohejnuskajagätakött

Barr

Klitta. Jag fick precis ett samtal, har aldrig tänkt på vad det var för tema på Denices skiva men fick nu veta att det var B. Stella och Denice tyckte att jag skulle vara en bränd turist, funkar härligt för mig, får ligga och trycka lite i solariet bara.

Men nu måste jag skriva upp alla jag vill se på Peace and love, har blivit lite mer taggad än igår bara för jag lyssnade på great music.

MA Numminen
Manu Chao
The (International) Noise Conspiracy
The Hives
Jondo
Looptroop
Sex Pistols
Johnossi
Kapten Röd & Majorerna
Nationalteatern

Tyvärr är dessa alla jag vill se. Fast Pugh Rogefeldt skulle inte sitta fel heller om det vore så att man kände sig för att flyga tillbaka i tiden för en stund. Di Leva är ju också alltid ett humörhöjande objekt, han e la go'.


Jah Gringo

Jag har una problema. Har bokat både tåg och festivalbiljett till Peace and love men är så brutalt otaggad. Känner knappt för att åka dit, kostar bara pengar och så slutar det med att man vaknar halvt nykter med ryggvärk utan trosor i en sopcontainer med en okänd hårig man i fyrtioårsåldern.
För det som är illa med festivaler är att det inte finns någon hejd på en, man bara kör på. Man tänker "det är ju festival" och sen vet man ju hur det kan sluta.

I värsta fall (och Gud förbjude) kan det till och med sluta med att man blir ryckt i håret! Och sånt vet jag, av egna erfarenheter, kan leda till rättegång på rättegång och det är sånt man helst vill undvika.

Tack gode någon att jag slipper rättegången imorgon, den hade inneburit att jag skulle ha gått upp tidigt. Vet dock inte hur tidigt eftersom det är Mikaela som håller koll på tiderna. Fast det gick ju inte så bra sist, eller var det gången innan det? Kom iaf en timme för sent. I knew it all the time but I wanted to sleep :)

En sak jag längtar oerhört till är Köpenhamn! Fy fan jag säger bara watch out alla svettiga danskar håll i blygisarna när jag och Planis svävar förbi på Strøget! Någon gång i mitt liv ska jag käka en korv, och ska det vara någonstans ska det fan vara i Danmark. En dansk pølse på Pølsemannen helst på Strøget ska jag försöka trycka i mig. När korven gått ner kommer dessvärre en pizza komma upp.


image80

Mums.

Kärlekskrigare

Ehm. Känner att det här inlägget är något efterlängtat av någon.. Eller några? (Att döma av kommentarerna i det förra inlägget.)

Därför bjuder jag på ett innehållsrikt men rakt inlägg: I miss Gothia -06!!

Gothia

Japp, detta är lite stretching för er som vill kolla på bilden från rätt vinkel. Kan lägga in en åt andra hållet senare så ni får stretcha andra sidan.

Nuskajagbajsaherrå!

Bonus på kortet...

Ja tack! Har lite ont om kosing sen gårdagen.

Igår efter skolan byggde jag lite med Mörten och Maria. Sen var det tandläkaren, firade alla hål i käften med en stor jävla bilpåse Limited Soft Edition, yes formade som volvo v70!
Sen var det pizzatime med Stella och äcklig öl, vi mötte upp Denice och drog till Huset. Yes, jag spanade in en riktig snygging men han verkade dryg, fast jag vet att han ville ha mig. Dåliga raggningsrepliker!

Efter Huset ville Stella och Denice åka hela jävla vägen till Värmdö, de mutade mig med ostmackor och det kan man ju inte säga nej till. Problemet var bara att klockan sex när ostmack-suget var mättat och ölen var slut började jag se dubbelt av trötthet, ville sova men fick inte!
Men det löste vi genom att hoppa på en buss och ha sånt jävla flyt att vi vaknade precis innan vi skulle kliva av bussen vid mig. Klockan var då sju. Jag var pömsig!

Sen när vi vaknade i morse köpte vi pizza (igen) och la oss på ett berg och sov tills jag åkte och såg Malmö spela oavgjort mot Djurgården. Illa.

Träffade en man som lurade i Denice att han var sångaren i In Flames och hon trodde honom, hm? Han var iaf jävligt tänd på min tunga. Gillade jag det? Vet ej.


Jävla duschring

Sitter just nu och käkar mina fancy chokladbitar som jag fick i artonårspresent av Mikaela. Jag måste erkänna att jag har käkat godare! Just nu när man verkligen behöver godis så är alla fyllda med likör och annat skit som marsipankräm och frukt! BLÄ!
Enda som finns kvar nu är en mörk chokladbit med sarre på, nej jag är inte så sugen.

Mörten, det jag skulle bevisa var att jag visst kan lägga upp en låt om dagen :) Men nu ska jagskriva mitt jävla tal, hora vad jag längtar efter helgen, ut med Stella och bete sig vuxet. Kommer vi klara det? Självklart.
Måste hitta ett sätt att belöna mig själv efter allt detta plugg idag och igår. Vad?

Så Mörten, lyssna! Duschring - The Kristet Utseende

Bitch och hora

Käkade precis på ett päron, det kliade lite i halsen. När jag kollade ner på päronet så var det mesta av klistermärket borta, jag har ätit klister.

Nu måste jag också skriva den där jävla PM-prylen, hora! Till råga på allt har jag träffat mina drömmars man, den förra var visst bara förvirring, sådär som det kan bli.
Den förra hade jag inom räckhåll, det var väl det som var problemet, denna man är något äldre och cirka tjugo gånger snyggare, fjorton gånger roligare och tvåtusen gånger mer oåtkomlig!

Idag shakade vi loss ordentligt jag och Mörten, men hon var ett mensbarn framåt eftermiddagen fast det kunde hon inte själv erkänna. Fast som det lilla barn hon är så blev hon skitglad igen efter en ostig macka.

Helgen i Skåne var.. typ galen. Vi hann med att köa till en jävla massa uteställen men tack vare min härligt vuxna ålder kom vi varken in på Slagthuset eller KB. Hur kändes det? Det blev ICE och nattklubben på hotellet, men det funkade! Någon bild hann jag också med att ta, tyvärr glömde jag ta med kameran till förfesten där de allra hetaste grabbarna var.

image77
image78
image79



Så för att motbevisa Mörten: här kommer en låt till dig som du ska lyssna på!
Svenska Akademien - Resa sig opp

RSS 2.0