LAMMKÖTT

Ormingekarnevalen var det roligaste jag vart med om. Eller?
Tur att jag hade Lisen att leka med, inte för att man kan kalla det att vi var på karnevalen. Vi såg iaf när Mansor stog och pratade med polisen, kanske försökte han erkänna att det var han som eldade upp folkan?

Idag har jag och Johanna badat i trollan, eller jag badade inte men Johanna genomförde sitt uppdrag som var att stänka ner några fjortisar. Sen blev vi uppraggade av tre tolvåringar som kastade godis på oss och var bara allmänt tända på oss. Nästan så jag fick poäng där, trots att han var en härlig piece of lammkött bangade jag.

Fast snart ska jag bege mig in till Östermalm och glassa för det är ju där jag hör hemma, glassig som jag är. Familjen ska äntligen samlas efter denna långa tid. Mycket har hänt sen sist, blommor har plockats och ställningen i tävlingen har tagit en oväntad riktning. Så jag hoppas på en mumsig middag för jag är hungrig som ett djur! Appropå det.. Ska nog käka jordgubbar nu :D

Tutte

Har man inte väldans tur eller? Malmö spelar hemma den 27 juli, egentligen ska vi dit den 28 men kan nog övertala Eva och Leif att glida ner dagen innan annars får man ta tåget.
Sen kommer en underbar vecka att följa, vi ska lapa oss över till Danmark och leva rövare. Börja varje dag med att sätta på oss vår turist-utrustning, svepa en gammeldansk och trycka i oss wienerbröd. Därefter följer lunch som inte består av annat än PÖLSA! Vart? Pölsemannen såklart.

Igår var det en annorlunda dag. Brände mig något på ryggen när jag var i trollan med Lisen och Stellis. Sen avnjöt jag och Sara en underbar lugn och romantisk middag. Sen åkte vi till Mosebacke och Nina klev på en råtta! Jag skrek som en fjortis, Nina fick skabb och Sara skrek att det var en ekorre.
Myspys på Little Persia, Jesshoe och Lisen joinade. Sen gick allt åt skogen. Dels pga skivan och en viss person som hindrade oss från att leka all night long! Men det är glömt nu.

Ikväll är det Orminge Karnevalen och vi ska självklart fortsätta med traditionen. Men nu ska jag käka våfflor! :)

Rock n' Roll High School

Jag har fått värsta återfallet. Fast det kanske är ganska bra tajmat (thai-mat!).
Det var nog i fredags det hände när jag satt på bussen helt själv på natten. Så fick jag värsta suget och var tvungen att göra det, kände mig ashård och stenkool och som att hela världen var min.
Det började rycka lite i tån, den börja vicka. Det gick över till foten och snart började hela benet skaka. Kände hur fingrarna började dansa mot låret och övergick till klappningar, utan att jag visste ordet av stod jag upp på sätet och slog sönder en gitarr från ingenstans. Under mig stod folk och skrek.
Jag partade galet och insåg att jag var kung ännu en gång.

Det var goda tider, då jag var hård och astuff. Fast det har jag ju aldrig slutat vara, bara mindre ond.

(Tänkte på hur ond jag har varit i mina dagar när jag pratade med Emmy om vilka saker man har gjort. Fast jag måste ju skylla mycket av det på att jag var ung, dum och rebellisk. Jag var en sån jävla hårding, inte för att jag är äldre och klokare idag, jag finner bara ingen njutning i att förstöra för andra längre. Eller?)

image93

Kanske blir ett bra slut ändå

Imorgon är det körlektion för första gången på typ två månader och jag känner mig riktigt dålig! Har inte kört på hur länge som helst så jag och Eva tog en tripp till Hammarby sjöstad och åkte runt lite men man blir så förvirrad när det bara är jag som vet att det är högerregeln som gäller och alla konstiga STOP-skyltar mitt i vägen och lämna företräde hit och lämna företräde dit.
Men nu ska jag iaf unna mig själv GG avsnitt 18 som är klart vilken minut som helst. Hoppas inte Georginas planer går vägen, hon kan ju inte ta Dans oskuld, hihi. (Jag vet jag är en tönt.)

Elin skickade en gammal bild för ett tag sen. Vad roliga mina tänder var och vad mycket smink Elin hade. (Och verklig ögonfärg!)

image92

Horaaaaaa

Herre vilken dag!
Trodde att det skulle bli en bra dag när jag vaknade och solen sken och jag fick frukostsällskap av Sara. Hade flyt med bussarna till skolan och sovmorgon till klockan tolv. Men så fel jag hade!
Började med att ringa Uppsala tingsrätt för att ställa in rättegången men bara för att Mikaela hade ställt in den förra tyckte de att den hade dröjt för länge så att den verkligen måste bli av nu. Det går inte att ställa in! Vilket betyder att det inte bli något peace and love för mig!
Sen var det prov, inte kul men jaja. Efter det var det italienska och där var det tydligen också kul. Prov är ju alltid roligt och extra kul är det när ingen bryr sig om att tala om det för en. Så jag skrev typ buongiorno, ciao och grazie sen gick jag och Max. MVG-prov där.
Sen har jag ju inte gjort hälsoprylen, ska skriva klart den nu! Sen fick jag utskällning av Leif när jag kom hem för att jag var dum i huvet och inte sa att jag skulle utomlands till Uppsala tingsrätt.

HORA! Jag tänker aldrig åka till Uppsala. Snälla, snälla, snälla Mikaela dra tillbaka din anmälan den förstör mitt liv!!  Jag ligger redan efter i skolan pga uppgifter jag inte gjort när jag har vart i Uppsala. Nu ska mitt sommarlov också bli horigt.

Jag önskar att Anna Skipper kidnappade mig

image91

Tv-kväll ikväll då. När jag har för mycket att göra stänger jag bara av och gör sånt jag inte borde göra. Typ kolla på teve. Men då upptäcker man saker.
Ex. när jag kollade på Du är du äter sa min favorit Anna Skipper att man inte ska äta något efter klockan sju på kvällen men att det går bra att dricka något varmt.. HOT SHOTS!  (Här vill jag bara säga att man inte ska begränasa sig till Galliano Hot Shot utan det går lika bra att spetsa kaffet med vad som helst och svänga ner.)
Sen undrar jag en sak.. Man ska inte äta efter klockan sju, när får man börja äta igen då?

Sen kollar jag på en vidrig grej nu. En syster och en bror making sweet illegal love. Förstår mig inte på sånt men visst klart de får pyssla med vad de vill, hoppas bara att de skyddar sig så det inte sprutar ut incestungar med fem huvuden och sånt.

Mina halsmandlar har blivit värre igen. Ska trycka i mig glass, bäst att micra den först så jag kan dricka den så det inte blir lika onyttig. Man vill ju inte bli tjock!

Partyhelg

image90


Idag ser planerna ut ungefär såhär: Gossip Girl, Green Street Hooligans och glass. Undra vad jag ska kolla på imorgon? Uää, vilken jävla helg.
Tyckte inte att det var en så bra ide att Emmy skulle komma hit när jag mår såhär, känner mig egentligen inte sjuk när jag ligger i sängen och har tråkigt men så fort jag ställer mig upp snurrar det i huvet och så vill jag somna. Var på Boo vårdcentral igår i en timme och efter det var jag helt slut trots att jag mest satt ner hela tiden.
Har inflammation i halsmandlarna så det blir rätt lugnt för mig ett tag framöver, känner mig rätt oroad för mitt idrottsbetyg eftersom jag inte har varit med på idrotten på pretty long time.

Sen är det väl matteprov, historiaprov, hälsopedagogiken och en del svenskaprylar som bör göras. Bajsa vad jag inte kan koncentrera mig på att vila i helgen. Måste också skicka ett brev till Lisa ;)

Sen undrar jag hur man gör så att bilden är på sidan och texten bredvid. Please tell me if you know! :)

Just for your info

Måste bara tillägga viktig fakta:

Johannas födelsedag är
typ internationella klamydiadagen. Eller något sånt härligt i den stilen. Grattis.

Jag drömde att jag fick Good Things
Looptroops senaste album men när jag vaknade upptäckte jag att det inte var sant. Var därför tvungen att ladda ner det snarast!

Mario har hittat hem. Ja, alltså ett nytt hem. Han tog med sig hela akvariet och jag hann inte ens säga hej då till alla Räksmugglare, Cyllofon, Rudolf, Bull och inte minst städaren Mario!

En mindre viktig sak som inte ens borde stå med här men gör det ändå. Jag drömde också att jag tatuerade en simmande gul ank/fisk på benet. Gissa vem det var som tatuerade mig..! Ingen mindre än Tony Grape! Surprising huh!

Sen måste jag också tillägga att jag håller på att få den här fruktansvärda sjukdomen. Det är nog den som har hållit mig hemma från skolan. Bloggsjukan! Har läst om den i tidningen, tydligen så har det där övermogna (om inte lite halvruttna) blondinbarnet fått sjukdomen.
Det är verkligen ansträngande för kropp och själv, man gör ju det inte för att man vill. Nej det är en sjukdom!

Jävla Uppsala

Vem undrade om jag fick snopp? :S
Baaaaaaaaajs.

Jag är sjuk, kan inte svälja för jag har så ont i min hals. Har vart småsjuk i typ tre veckor nu och har inte tränat på hur länge som helst. Vad händer om jag får ett brev idag där det står att jag ska vara fit om en månad? Då blir min framtid förstörd!
Ska verkligen vila ut mig nu, gå till skolan imorgon bitti och göra nationella provet sen åka hem och sova. Så maybe är jag frisk på fredag när Emmy kommer och hälsar på så kan hon för en gångs skull försöka få mig att bli fit. Vi ska ju peppa varandra genom att tävla vem som tränar mest, hon leder stort!
Har inte följt min individuella träningsplan för fem öre. Måste bli frisk!!

För någr månader innan jag ens fått svar var jag så sjukt taggad att jag ville träna hela tiden, gjorde det en hel del också. Dock inte på gymmet. Satte upp min motivationsbild på spegeln men nu har den smält in så man inte tänker på den längre. Vill ni se?

image89


Bör även tillägga att brev nr. (vad var det jag och Eva kom fram till?) SJU har anlänt i min brevlåda idag. Jag har verkligen fått en brevvän för livet där uppe i Uppsala, tyvärr kommer jag aldrig att komma och hälsa på i Uppsasla Tingsrätt en enda jävla gång till. Har redan satt min fot där inne tillräckligt många gånger under mina arton år i livet.
Tack och lov att Peace & Love finns då för de ville att jag skulle infinna mig på plats måndagen den 23 juni klockan 13.30. Too bad for them att jag lämnar Stockholm för Borlänge klockan 11:44!
Jag är, har alltid varit och kommer alltid vara en vinnare!

Jag har ont i halsen

Okej, igår gick det inte så bra då.
Vi förlorade inte hoppet ens när AIK skulle lägga sin straff, men sugiga som dom är tog Malmös målvakt den hur snyggt som helst och tjo vad glada vi blev. Fast Black Army trodde väl att vi blev arga annars hade vi vart döda nu. Elin raggade som vanligt upp en tjock söt AIK-turk och en mindre söt aikare.

Men Elin ville som vanligt gå innan matchen slutade så vi gick precis när AIK gjorde 1-0 och fasen hade vi stannat då hade Malmö iaf kunnat göra 1-1 men den sista poängen plockade AIK. Fan!

Andra poäng plockades också i helgen så nu är tävlingen igång på allvar, konkurrens? Njää känner mig säker på min tron här uppe. Fast jag kanske borde börja känna mig hotad?

Malin var snäll bitch och gömde sig på bussen med mig idag :)

image88

Snopp

Okej vilken lång helg det känns som det har varit. Det var nog bara för att man var ute i onsdags och så har vi haft typ en lektion på torsdagen och en på fredagen.
I torsdags var det nationellt prov i matte och jag vet inte riktigt hur det gick, var något trött efter att ha sovit typ tre timmar.
Eva och Leif i Lettland denna helg då och då hade man väl väntat sig att huset skulle vara rivet när dom kom hem. Men de kommer hem om någon timme och allt är tiptop! Några var här igår och gamla goda vattenpipan åkte fram efter två års semester. Den funkade faktiskt fortfarande.
Men det var segt som mormors hosta fast jag måste medge att det var riktigt trevligt när Stella lagade omelett till oss alla och vi hade röktävling. Sen kom Adam och Pontus typ vid fyra och Pontus däckade på soffan. Sen kom Cibba och grekmax med en okänd stalker i 30-årsåldern när jag låg och lekte pimp med Stefan och Marco.

Nu ska jag iaf på AIK-MFF och vi ska stå i AIK-klacken! Kommer inte orka och sen kommer man väl bli nerslagen så man får väl låtsas som att man håller på AIK. Annars får man väl black army efter sig!
Tänk om Elin ändå kunde boka rätt. :)

Sotarn ska parta ändå

image87

Fram tills för en timme sen trodde jag att jag hade slösat bort hundra spänn på en skiva jag inte tänkte gå på.. Men nu visar det sig att jag ska gå! Stella bjuder på öl och ett sånt erbjudande kan man ju bara inte tacka nej till.
Det betyder att fram tills om två timmar ska jag råplugga matte inför nationella provet imorgon bitti som jag kommer vara pigg på!
Ska komma ihåg att dokumentera ikväll och inte bara första halvtimmen som jag brukar göra. Let's see om jag klarar det utan att tappa min kamera för tjugonde gången de senaste månaderna.

Nej nu ska jag dra mig. Pöss.

Appletini a la JD!

Nu är inte Lisa oskuld längre. Igår var jag på Ninas artonårsmiddag, jag och Erika var mobbade som attan, alla kände och lekte med varandra och sen var det vi. Vi skulle dra hem till Adam och partaja lite men när vi var påväg ringde de och sa att de skulle ut.
Så Erika åkte hem till Johan för att bli dippad, eller? Sen sänkte vi några starka jävlar på bussen in till la citta och så körde vi misslyckat drinkrace på Göta Ark. Vilket jävla highclass ställe!
Sen skulle vi dra till After och slurpa lite till men vi var lite sent ute. Så det fick bli bamsekorv, dock inte för mig!

Augusts favoritnmening har jag klurat ut vad den är.. "En tequila kommer aldrig ensam" och så rätt han hade.

image82
 
image83
 
image84
 
image85
 
image86

Valborg

Mjo, så hade man klarat av valborg. Meningen var att jag och Lisa skulle ut och göra stan osäker, men efter att alla dissat oss åkte vi efter den mumsiga middagen hos Planis till Kummelnäs. Bengan var på g!

Tappade kameran igen, ville dö men sen fann Lisa den på ett jävligt underligt ställe. I en horas väska! Inte vilken hora som helst heller.. DÖ!

Men idag har ändå vart en skön dag trots att jag kom hem vid tre lite lagom på pickalurven, och vem satt inte och väntade på mig på trappan då? Oh ja, ingen annan än herr Snigel. Så det var en ganska vild natt, somnade någorlunda sent, eller ska man säga tidigt?

Så idag var det Madicken, fy fan vad hon är rolig! Och Abbe, han är en stjärna! Men Madicken ser så jävla nollad ut hela tiden och beter sig som att hon gjort en tripp till Christiania tjugonde april.

Väldigt intressant inlägg som alltid. Nu ska jag ligga i min säng och lyssna på Kultiration som för övrigt ska till Pissan!

RSS 2.0