.

Åh vilket dåligt lov det här är! Jag får verkligen damp på allt hela tiden, man kan inte gå utanför dörren en sekund utan att frysa ihjäl plus att jag har äckligt skolarbete som måste göras. Jag hatar det här!
Måste bort från Sverige nu, inte långt bort bara bort. Eller bara att åka till Skåne, står inte ut med Nacka, Stockholm, allt!!

Ikväll blir allt också misslyckat, måste stanna hemma och plugga äcklig engelska fast jag för en gångs skull ville ha kul. Åh tur att det är Looptroop som gäller imorgon annars hade jag nog hängt mig. Jag är seriös.

Om mitt tråkiga liv

Jag har värsta beslutsångest! Om jag ska ringa Posten och be om jobb eller inte. Jag menar jobb ger ju pengar, något som jag inte har. Men inget jobb ger härliga sovmornar och slapp slapp slapp.
Okej jag ringer dit imorgon, en dag kan man ju offra!

Jag och Natalie åkte till Nacka Forum idag för att köpa Doritos, börjar bli mitt andra hem det där. Sen kollade vi på The pick of destiny och innan det käkade vi chokladkex hemma hos Natalie.
Sen har jag vart ute och sprungit men fick sån jävla huvudvärk att jag var tvungen att gå tillbaka! Not good. Så var det några bajsungar som försökte skrämma mig genom att hoppa fram ur buskarna med masker för ansiktet men jag var iskall och struntade i dom!




Det gäller att käka så fort som möjligt så man får mest chips.

Mitt huve blir bara värre, har haft huvudvärk i en vecka nu. Egentligen vill jag hitta på något kul ikväll men det kommer nog inte bli så, fast det är jobbigt för jag kommer ändå inte kunna sova. Har fått assvårt att sova på senaste tiden, ligger flera timmar innan jag kan somna och måste kolla på teve skitlänge så jag kan utantill vilka program som går.

Om Eddys

Igår var ju då the great night! Kunde ju itne sagt i förväg vart jag skulle eftersom min stora beundrarskara skulle tagit första bästa limousine till Eddys. Yes, det var där festen var igår.
Ett ganska fint ställe mitt i Orminge centrum och en hel del fina grabbar = mycket kött! Den fina med Eddys är ju inte bara att det endast ligger en fem minuters-resa med buss bort utan också att man kan komma dit precis som man är. Tjock, ful, klädd som en skogshuggare, ja man kommer till och med in om man är ett ghettobarn!

Men man vill ju inte hänga där hela kvällen trots att stället ger status. Så efter ett tag åkte vi till Soft och jag bestämde mig för att skaffa ett nytt leg eftersom ingen tror att det är jag på bilden. Där inne såg jag den äckliga Janis och han stötte till mig så jag spillde öl på mig! Snacka om att jag ville slå ner killen..

Sen skulle vi på big mama party hos Agge men när jag och Lisa cyklade (eller jag cyklade, hon åkte) dit mötte vi han, Max och Bill som skulle in till stan och parta. Och inte ville vi gå upp till Adam och Hugo, vi ville ju parta med de tre vise männen så vi cyklade hem igen. Det var nog ganska bra för klockan var rätt mycket.
Men vi hann med att sno en bil på vägen hem, la cykeln i bakluckan och körde hem rattfull utan körkort! Det ni!




Om mr. Dreamboy

Ibland undrar jag hur svenska folket tänker! Vissa verkar vara dumma i huvet, jag menar hur kunde man rösta ut Loulou?! Hon är ju typ skönaste människan, hur kunde man låta ex. Sepideh eller Anna aka. ful kärring?

Igår var kvällen på Mikaela förvandlade korvfest till brödfest och vi käkade chips och after eight.

Idag har jag varit i Nacka forum med Eva, fick ett par vantar och två mössor. Så träffade jag på familjen Robin och Sofia avslöjade att Johanna låg hemma och var av någon underlig anledning spysjuk, något som hon själv förnekar.
Sen såg jag mr. Dreamboy! Eller det avr väl mest han som såg mig, själv stog jag där med tungan hängades ute och tänkte på annat men när jag var på väg hem sen fick jag trevliga sms. Kanske fångar jag min dreamboy, Malin kommer hur som helst aldrig få veta vem det är!

Nu har jag precis varit och handlat med Eva, skulle köpa godis men jävla konsum har ju aldrig mina favoriter. Men jag är ändå på rätt bra humör för vi fikade på ett mysigt café i forum som kändes som att man var i Paris och det gillade jag.

Nu ska jag leta fram mitt godis och ladda inför den stora Kvällen! Herrå!

Om att heta Kiss

ÅH jag måste säga att jag älskar Kissie, eller rättare sagt jag älskar att skratta åt henne. Man märker ju ganska mycket att människans största idol är Katrin Zytomierska. Och typ alla white trash brudar i hela Ryssland!
Jag skrattar åt att Sverige har sådan nyhetstorka att man gör en artikel om att Kissies blogg lades ner några timmar. Första gången jag läste hennes blogg blev jag rädd, sen garvade jag och tyckte hon var skitskön! Men efter ett tag insåg jag att tjejen inte drev utan att hon var seriös. Trodde hon var en äkta drivare, men icke.
Och dessutom kallar hon sig Kissie, ha!

Men iaf idag var ingen rolig dag. Även fast jag köpte en skjorta, en t-shirt och en halsduk. Skulle nog aldrig kunna bli shopaholic eftersom det inte hjälper mina dåliga dagar.
Sen är Eva och Leif dumma i huvet ibland. Dom fattar inte vad jag säger, det enda Leif säger är att jag inte kommer ta studenten sen får jag damp. Det är ju inte det jag menar!
Jag blir så trött på alla som ska vara så jävla puckade hela tiden, det är som att alla runt omkring mig gör allt för att jag ska koka över. Alla är bara allmänt dumma i huvet hela tiden, eller elaka, eller så jävla upptagna med sin skit att de beter sig som om de är dumma i huvet eller elaka.

Förresten såg jag en skitful sak idag. Såg en så ful kille på bussen som hade bandage på huvet och han såg så dum ut att jag var på väg att gå av bussen och åka hem igen och gråta. Eller be till någon att han skulle göra det.
Sen såg jag vem det var. Sen såg jag att det han hade på huvet var en bandana. Skitful.

Det var verkligen bättre förr, kanske inte här..

Den här kvällen kommer bli astråkig. För jag är verkligen inte på humör för att hitta på något, någon har gjort mig på förbannat dåligt humör så nu har jag inte lust att hitta på något nånsin igen.
Dessutom måste jag cykla hem till Malin och hämta min tröja, fan vad jag blir arg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Om Åsnan

I detta nu sitter Åsnan och flashar sig i webcam för mig! Japp, samma åsna som sa att han hatade mig so much för att citera. Nu sitter han och säger att jag saknar honom. Men det är väl klart, från början var det ju något vackert mellan oss.



Idag har jag och Malin invigt Nacka Forum. Det var vi som fick klippa banden, var inte så speciellt som jag trodde.
Sen har jag inte pluggat alls (!) och så har jag vart ute och sprungit! Duktig tjej.


Okej, stackars baby Åsnan förklarade för mig nyss varför han var så elak mot mig sista dagarna. Han blev ledsen när jag lekte med andra istället för att dricka kaffe med honom tills klockan sju på morgonen på hotellet. Det var inte för att han trodde jag var inne på Narcis. Oho, min lilla Åsna!

Om att heta Cim (eller Kim)


Idag började jag tio över två och det gillade jag! Men det dåliga med korta dagar är att man typ inte rör på sig något alls utan sitter stilla och gör ingenting resten av tiden = bad!

En sak har jag tänkt på. Alla tjejer som heter Cim heter Cim och alla killar heter Kim. Är jag seg eller är det så att killar heter med K och tjejer med C? Om inte så är det konstigt, för det är ju mycket finare att heta Kim, fast det är ju bara min åsikt.

Jag önskar att jag vore smart så jag kunde lägga upp videos som alla andra koola människor kan, men det kan inte jag så jag nöjer mig med att äta tjockpannkaka. Herrå!

Om att vara skoltrött

Åh vad allt alltid ska gå fel för mig! Ingenting kan vara bara bra, köpte en ny telefon för en vecka sen så stängdes mitt abonnemang av men jag ahr fixat det nu. Bara ett problem.. Har tappat bort båda mina headset till telefonen nu så då kan jag ändå inte lyssna på radio eller mp3 och det avr ju därför jag köpte telefonen!
Sen så hade jag det horiga filosofiprovet igår och jag kan inte säga annat än att jag tycker att läraren ska gå och skita ut sin jävla unge på en gång så vi slipper henne för hon är dum i huvet!

Har så mycket plugg denna vecka!! Och jag är så skoltrött att jag skulle kunna strypa mig själv, hela dagen idag ville jag bara gå hem men jag gjorde inte det. Malin och Sara är dumma i huvet och jag hoppas att dom brinner i helvetet för dom lämnade mig helt ensam på hor-engelskan och skolkade även på filosofin trots vår pakt. Men jag är inte lika pantad som dom.

Men okej det är 3 dagar tills jag slipper jävla Nacka Gymnasium! Har nog aldrig längtat efter ett lvo såhär mycket förut, orkar verkligen inte skolan för alla är cp och jag hatar alla.

Idag är det även fyra veckor kvar till ett mönster. Måste träna, ska köpa kort för tantgympa imorgon (alla jag känner är fnask).


Jag tycker det är dags för återträff på Medusa snart.

PS. Alla som har pojkvänner kan slänga sig i väggen. Jag har lärt mig Mikaelas ragga-party-trick "WOHO vi är SINGLAR!"

Jag ska egentligen sova nu

Det ryktas om att det blir stor fest i Orminge nästa helg. Det ryktas om att jag ska dit. Kanske stämmer det, gräddan som kommer får se.
Jag saknar Emmy, om två veckor blir hon en vuxen kvinna och då ska hon pallra sitt feta arsle till Stockholm och leka med mig! Sen tänkte jag åka och hälsa på henne för jag har hittat världens snyggaste tatuerare i Örebro så dit måste jag åka och etsa in något på mig.. Kanske hans namn i ett hjärta på min röv? :)


12 september 2008

Allt jag behöver är kanske lite sol

Idag är jag inte lika pessimistisk trots att jag fortfarande har ont överallt och är trött som ett djur dygnet runt!
Men jag ska försöka gå till skolan imorgon om jag orkar. Känns som en bra grej att göra.

Idag har jag vart skitduktig, gick upp vid halv tio och pluggade inför läxförhöret vi skulle ha idag och så väntade jag in tills det skulle bli dags att åka till skolan. Tänkte bara åka dit och göra det men när jag satt och käkade glass ringde Sara och sa att det var inställt så då tog jag tillfället i akt och gjorde hela min turism-inlämning sen blev jag helt slut och däckade i soffan.
Sen har jag kollat på teve hela kvällen och haft småångest över om jag ska till skolan imorgo eller inte, när jag gör såhär som jag gör nu; alltså bestämmer imogon betyder det att jag inte kommer gå för jag är ett monster på morgonen och det känns inte alls taggande att gå upp för att åka på turismen. Minst taggande eller mest avskräckande känns ju ändå engelskan. Den får mig vilja ta livet av mig..!

Sen måste jag säga att idag borde jag få min 7-dagarströja! Fast istället ska jag få big pack med bilar av Leif för att jag inte fick någon present när de kom hem från Italien.. Han skulle tydligen åka finlandsbåt igen så det blir girls night home i soffan för mig och Eva imorgon! :) Vilt.


Jag vill åka bort härifrån nu! Sola, bada, piña colada! Typ Alanya08 skulle inte sitta fel... FIR!

Jag har ont i magen också

Tisdag kväll då, jag svettas onormalt mycket. Jag har feber och mina mandlar är dumma som vanligt. Snart kommer jag kräva att jag ska få operera bort dom, Emmy klarar sig ju!
Men allt jag ska göra är tydligen att sova och äta. Men jag orkar inte vara sjuk längre! Kan inte någon bara kolla igenom mig ordentligt?! Det kan ju inte vara så jävla svårt, eller bara ge mig penecillin igen så jag kan få vara frisk en liten stund. Eller ge mig cellgifter.. Vad som helst.

Imorgon om mina mandlar inte är mindre måste jag till läkaren. Igen. Har glömt att äta glass ikväll kom jag på, det hjälper det vet jag men bara just den sekunden man sväljer och kylan sätter sig på halsmandlarna men så fort man svalt försvinner det kalla. Jag lovar det är skönare att ha ont i tungan, då kan man iaf suga på en isbit!
Just det i fredags när jag blev lite för exhalterad över den skånska nazisten bredvid Nina bet jag mig i tungan. Det var endast då ölen var god, annars var det äcklig Åbro som fick mig att tänka på smutsiga dagar i ett tält.



Ps. Jag är ganska stolt över mig själv som slutat med mina dåliga vanor. Imorgon var det en vecka sen.. Kan ju bara påpeka att Malin är svag och skulle aldrig klara av det jag gjorde.

Jag vill inte gå i skolan

Jag lyckades bryta allt det där jag lovade mig själv.
I fredags hade jag och Nina en trevlig kväll med lilla Al-Fadji på Balthazar och hittade på en riktigt fin sång om stället på väg hem till Adam lite senare. På lördagen tog jag det lugnt och vilade upp mig inför Elins pyjamasparty (ja hon är 18!). Fast direkt efter middagen återgick jag till mitt vanliga tillstånd och blev sjuk så jag åkte hem och försökte sova bort min feber och döda mina halsmandlar med te.
Men det funkade inte för här sitter jag idag, två dagar senare och fortfarande sjuk. Jag börjar ge upp hoppet nu för ingen verkar vilja hjälpa mig så jag kommer väl aldrig bli riktigt frisk! Tom. min far tvivlar på att jag verkligen är sjuk, han tror att jag bara hittar på. Ja, klart jag gör det.. För det är så kul att alltid vara sjuk och aldrig kunna må riktigt bra!

Nu är jag bara negativ, har massa grejer i skolan också som jag inte fattar. Känner att det där jävla filosofi-provet kommer gå åt helvete.. Geografin med, och engelskan.. Och allt!

Vem vare  som sa att trean var det skönaste året?

Vad gör jag med mitt liv?

Alltså jag måste ta tag i mitt liv och göra något vettigt av det! Till att börja med ska jag aldrig mer hoppa över en lektion, hade nog lite mycket frånvaro märkte jag idag. Fast mycket av det är inte mitt fel, dels har jag en filosofilärare som jag vill strypa ibland för att hon leker dum i huvet och sen så fick jag frånvaro förra projektarbetet fastän jag skrev loggbok? Sen fattar man ju aldrig när det är turism, hade skrivit upp att det inte var någon i måndags men tydligen så stämde inte det..

Jaja, jag måste hur som helst ta körkort pronto! Det går inte så bra, har inte suttit bakom ratten på månader men jag ska ut på vägarna snart igen så watch out! Det går bra när jag kör med Eva men så fort jag sätter mig i bilen med körläraren blir jag typ tolv år och vet inte ens hur man sätter på sig bältet. Hur kommer det sig?

Sen måste jag börja träna nu på allvar för tiden står inte still, vilket betyder att det blir bara kortare och kortare tid kvar tills mönstringen och jag är ungefär lika tränad som en okokt räka.

Jag ska också köpa en telefon eftersom min gör mig extremt förbannad bara jag tittar på den! Vet inte vad det är men den hånar mig, varje gång jag tar upp den står det att inkorgen är full och jag måste sitta där som ett fån och försöka radera alla sms som inte alltid går. Har äntligen hittat nu som har allt jag behöver: man kan ringa, sms:a plus att den har mp3 och radio. Mp3 och radio är typ viktigare för mig än det andra, har gått runt utan radio för länge nu och det är inte kul, jag är beroende av P3!
Tror jag ska försöka slå två flugor i en smäll i helgen och ta bilen någonstans och köpa mig en telefon :)

Herrå!

Tänk om det var sommar

Ibland blir jag så irriterad på folk utan anledning. Ibland blir jag irriterad på folk av en massa olika anledningar.
Idag är det onsdag, eller lill-lördag om man så vill. Och det vill jag.
Har precis skrivit klart turismen och ska skicka den till Verna och sen ska jag göra mig i ordning för att gå ut med Malin och Emelie. Egentligen är jag superpank men det har aldrig hindrat mig förr. Får ta av mina sparpengar för jag har ändå kommit på att jag kan klara mig med min gamla skrutt-telefon och göra min tatuering senare när jag är rik.
Man lever ju bara en gång, så har ju jag lärt mig iaf men hur som helst lever man fler gånger så spelar det ändå ingen roll om man slösar bort det här livet eftersom då får man ju en ny chans igen sen.

Jag är så jävla less på skolan! Orkar verkligen inte gå där, känns bara onödigt och jag vet inte varför jag pluggar. Har liksom inget mål, bara gör det för att jag vet att jag måste. Men varför egentligen?
Jag behöver ingen utbildning för att jobba på posten! Tänk om jag bara skulle skippa skolan och gå tillbaka till posten, (måste bara ta körkort först) och jobba ihop mina pengar så jag kan dra sen. För jag orkar inte med det här landet, människorna och allt vad det innebär. Har vart så trött på det här i flera år och äntligen börjar folk förstå mig, fast ändå inte.

Nu ska jag ut och övningsköra fast Eva lär ju inte vilja. Måste ta körkort nu!

Slut på ensamheten

Den här veckan har gått fort och vart skön. Men imorgon kommer Eva och Leif hem från Italien och jag bara väntar på att de ska komma hem och klaga på allt jag förstört och smutsat ner.
Har en hel del att städa efter helgen. Massa glasflaskor som jag inte orkar gå ner till återvinningsstationen med, jobbig äcklig disk och en full diskmaskin att plocka ur, ett helt tält i vardagsrummet och en jävla massa fläckar på golv och alla bordsytor. Jobbigt!
Och egentligen vill jag bara ligga framför teven och äta godis men jag har inget godis heller.

Kollade på en brutal video på aftonbladet. Det skulle föreställa en informationsvideo om hur man undersöker sina bröst i jakt på cancerknölar men det liknade mest någon störd porrfilm där en tant står och klämmer på sina insmorda jättepattar med porrfilmsmusik i bakgrunden. Lite konstigt.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/wendela/article3443187.ab

Nu måste jag ta mig samman och städa. Herrå

Vad har hänt med mig?

Det är så skönt att vara ensam hemma! Jag Stella och Lisa bor tillsammans och har gjort det hela veckan, vi har jättemysiga frukostar och öråd lite då och då. Stellas sångstund blev lite misslyckad men blev utbytt mot morgonskratt.
Enda jobbiga är när folk inte vet hur det funkar i ens hus, typ att man måste stänga kylskåpet så man själv måste gå och göra det hela tiden och vädra för att det stinker fitta i hela huset när någon lagat mat utan att sätta på fläkten. Sen blir det enormt stökigt med matrester som ligger lite överallt i hela huset.

Igår var det skolfoto och jag och Frida var Lili och Sussie. Sen har jag vart hos doktorn tre gånger den här veckan. I måndags på vårdcentralen sen på tisdagen hos öronläkaren i Forum som konstaterade att mitt öra är förstört för alltid, jag kommer få tillbaka hörseln men det kommer komma tillbaka under perioder i resten av mitt liv.
Idag var jag på vårdcentralen igen och skulle ta prover och pussy som jag är så svimmade jag. Andra gången jag svimmade i hela mitt liv och första gången var för två månader sen när jag hade halsfluss och var på vårdcentralen då också!

Men nu ska jag upp och käka godishalsband och kolla på Gossip Girl med Stella. TJIPP!

RSS 2.0