Om att heta Kiss

ÅH jag måste säga att jag älskar Kissie, eller rättare sagt jag älskar att skratta åt henne. Man märker ju ganska mycket att människans största idol är Katrin Zytomierska. Och typ alla white trash brudar i hela Ryssland!
Jag skrattar åt att Sverige har sådan nyhetstorka att man gör en artikel om att Kissies blogg lades ner några timmar. Första gången jag läste hennes blogg blev jag rädd, sen garvade jag och tyckte hon var skitskön! Men efter ett tag insåg jag att tjejen inte drev utan att hon var seriös. Trodde hon var en äkta drivare, men icke.
Och dessutom kallar hon sig Kissie, ha!

Men iaf idag var ingen rolig dag. Även fast jag köpte en skjorta, en t-shirt och en halsduk. Skulle nog aldrig kunna bli shopaholic eftersom det inte hjälper mina dåliga dagar.
Sen är Eva och Leif dumma i huvet ibland. Dom fattar inte vad jag säger, det enda Leif säger är att jag inte kommer ta studenten sen får jag damp. Det är ju inte det jag menar!
Jag blir så trött på alla som ska vara så jävla puckade hela tiden, det är som att alla runt omkring mig gör allt för att jag ska koka över. Alla är bara allmänt dumma i huvet hela tiden, eller elaka, eller så jävla upptagna med sin skit att de beter sig som om de är dumma i huvet eller elaka.

Förresten såg jag en skitful sak idag. Såg en så ful kille på bussen som hade bandage på huvet och han såg så dum ut att jag var på väg att gå av bussen och åka hem igen och gråta. Eller be till någon att han skulle göra det.
Sen såg jag vem det var. Sen såg jag att det han hade på huvet var en bandana. Skitful.

Det var verkligen bättre förr, kanske inte här..

Den här kvällen kommer bli astråkig. För jag är verkligen inte på humör för att hitta på något, någon har gjort mig på förbannat dåligt humör så nu har jag inte lust att hitta på något nånsin igen.
Dessutom måste jag cykla hem till Malin och hämta min tröja, fan vad jag blir arg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0