För tre år sen hade jag aldrig gjort en läxa

Okej, skolan äter mitt anus! Jag dör och jag vill döda alla som säger att sista tiden i skolan är ljuv som en sommaräng. För det är den fan inte! Prov, prov, prov. Läxor, inlämningar och redovisningar, varje dag, varje vecka ända fram till någon dag innan själva studenten. Hur har alla ärthjärnor till lärare tänkt att det här skulle gå till? Och hur var det med högst två skolprylar i veckan? Psst, jag får megadamp.

Dessutom är det den här jävla mösspåtagningen i övermorgon som jag inte riktigt förstår hur den ska gå till, vi ska sätta på oss mössorna (alla ska ha finkläder utom jag) sen ska vi dricka dyr öl på någon uteservering istället för att sitta i en park? Sen ska vi sitta i en park, sen ska vå slänga mer pengar på mat, sen ska vi ut och klubba. Vem betalar för det här? Är det det saftiga studiebidraget man får på hela 1050 balobas? Maj månad kommer bli en månad i fattigdom med tanke på denna månads lön, alla utgifter.

Sen blev jag arg idag, skulle köpa ett par skor. Jag som aldrig kan hitta skor! Jag hittade ett par fina ballerina och när jag ska köpa dom finns de bara i dunderklumpstorlekar som 37, 38, 39 och 41. Ser jag ut som en bigfoot eller? Skulle inte tro det va...

Nu vill jag lägga mig och sova, skita i provet imorgon. Jag tror jag gör det, för min magkatarr blir bara värre och värre.

Ska drömma lite om hur det var när jag slutade nian..

Fest på jobbet


Något suddig bild men även de blinda kan ju läsa vad det står! FEST PÅ JOBBET! Har jag missat något eller? Varför blir aldrig jag bjuden på dessa fester? Där stod jag i min ensamhet och klunkade vatten och upptäcker att party-posten verkligen är party-posten, som jag och Hanna har skojat om det och så är det sant!

Idag har jag ett berg av plugg att mala igenom, jag mulade i mig två kilo oliver och fick ont i magen dessutom. Det gjorde ju inte pluggandet så mycket bättre. Men jag har läst psykologi och svarat på frågor, rättat en svenska-pryl, googlat aura, skrivit lite om hippies och cyklat runt i hela östra orminge. (Inte för att cykeln hade något med pluggandet att göra.)

Nu vill jag kasta mig i sängen, men jag vill (måste) samtidigt plugga psykologi. Problemet är att jag vill även läsa en god bok men mest av allt vill jag bara kasta mig i sängen och vakna 2 juni!

Mösspåtagning på torsdag, Monica Ernbo vill att vi ska vara finklädda. Det vill inte jag, funderar på att trotsa.

Imorgon ska jag försöka att inte äta socker


Yepp, nu har jag bestämt mig. Aldrig mer gå ut igen!
Dels ser det ut som att jag har gått upp tretton kilo sen igår, min hy är inte nådig och plånboken plattare än någonsin. Tur att jag ska inkassera lite pengar här och där, Malin, Elin och Sara. Behöver verkligen dessa pengar PRONTO!
Idag satt jag och Lisa på körskolan i tre timmar och tjugo minuter och lyssnade på en man som pratade så långsamt att klockorna stannade. Tur som satanatt jag hade min tio-kilos godispåse parkerad framför mig hela tiden, annars hade jag inte överlevt.
Nu svider det i magen och i munnen, jag får skörbjugg när jag tänker på vad jag ätit idag:
En smoothie
En fet blåbärsmuffin
En stor pommes med bea
Tre kilo godis
En näve nötter


Snälla Anna Skipper, vilken normal människa som helst kan se att detta ger mig valkar och valkar betyder att man är tjock. När man är tjock snarkar man (betyder det att jag redan är tjock?) och när man snarkar får man andningsuppehåll och då dör man. RÄDDA MIG!

Nunnan ska ut på banan igen

Yes i söndags var det skiva då, jobbigt att visa ALLA bilder eftersom nästan alla såg ut såhär:




Antingen var det bilder på folks tuttar som fladdrade åt alla håll eller på par som tryckte längs väggen och käkade på varandra (samt juckade), det var en syn jag aldrig kommer glömma. Det var även lite "sensuellt juckande" som Mikaela sa, från en viss Mathildas håll. Ville jag veta detta?

Ikväll ska jag tydligen på skiva igen, kom som en sång. Jag och Hanna kom på en enkel sak, vi hade velat vara "jag kan segla förutan vind, jag kan ro utan åror", men vi tyckte att det skulle vara lite tråkigt att komma utan vind och åror.
Imorgon ska jag och Lisa shoppa loss i Björknäs (ÄCKLIGA) väldigt fashionabla godisaffär innan vi beger oss till körskolan och går den supertråkiga kursen om alkohol och droger. Som att vi behöver gå den?

tHEY USE THE n-WORD


En underbar låt som får mig att längta till sommaren.

Igår var det SI3's skiva, den var mycket roligare än min skiva. Vakten var väldigt rolig och nunnan var den förbjudna frukten som alla ville pilla lite på. Orkar inte lägga upp en enda bild för nu ska jag möla i mig tio kilo pannkakor.
(ÅT PÅ TACOBAR IDAG, DET GJORDE MIN DAG.)

Allt hopp är ute

Elin har precis gått hem och jag ska sova nu, men jag orkar inte förflytta mig dessa outhärdliga tio meter till sängen. Jag gråter en skvätt över hur hemskt mitt liv är, hur synd det är om mig. För det är det. Min väska är trasig och jag lever ett liv utan en rouge-borste, finns det någon där ute som har det värre än mig?

Dessutom, de senaste dagarna när jag traskat omkring har jag sett minst hundra personer från min förra skola och ALLA var gravida eller hade barn. Jag bara väntar, när kommer min man? Stella gör ett dåligt jobb, hon verkar inte lägga ner sin själ i att hitta en man som jag kan gifta mig med. Jag är NITTON ÅR OCH OGIFT! Skandal.

Glitter, pirater och japanska ragg

Pirate bay blev besegrade, rätt eller fel? Själv är jag enormt emot olagliga handlingar av alla dess slag, så även de aktiviteter man pysslar med här.
Igår var jag som sagt på teater, Emelie, Hanna, Maria och deras enormt stora klass spelade en lite teater som jag inte förstod allt för mycket av. Men så brukar det vara när jag går på teater, man går bara dit och leker att man är estet och gillar när folk springer runt och drar sig i håret och skriker. Sen helt utan förvarning tar det slut.
Stella var där, vi gick till nyöppnade (?) Donken i Sickla och mölade pommes och spanade på potentiella män till mitt framtida barn, vi hittade en. Inte säker på att jag vill gifta mig med någon som jobbar på McDonalds bara..

I morse vaknade jag, klädde på mig och åt/drack en smoothie. Sen gick jag och kollade min supercoola mobil, jag hade fått ett sms som sa mig att det inte var någon skola idag. Härligt, så jag gjorde scones och åt tillsammans med Fredrik. Nu ska vi åka in till stan och leta efter något fint att köpa. Kanske något jag kan ha på mig på söndag?


Drömde en väldigt odd dröm om mina kaniner i natt, sen kom min gamla söta katt tillbaka också. Fasen vad förvirrad jag var! Jag vill ha såna där kissråttor igen.
PS. Detta är inte djurporr även om det ser ut så!


Borde inte, får inte leka nu!

Har precis rotat igenom min numera trasiga väska, detta kunde jag hitta:

2,5 dl vitt vin
En kalender
Några pennor
Gammalt smink
Mycket lite pengar

Tycker lite synd om mig själv, måste skriva klart min filmanalys nu. Malin ringde för tre sekunder sen och sa att vi skulle mötas i Sickla vid halv sju, då jävlar blir det teater för hela slanten! (100 kr bestod slanten av.)


Sitter här just nu och försöker komma på om Mikaela var full i tisdags, av bilderna att döma ser hon mest... kåt ut?

Studentskivan, mjau jag har skavsår

Saker som måste göras, gör sig inte själva. Och synd är det för nu måste jag skriva en jävla filmanalys som ska lämnas in imorgon bitti, måste ju faktiskt erkänna att jag är något sliten idag. Igår var det ju skiva, min härliga mage ville göra lite ont så jag fick skippa den mumsiga middagen och käka yoghurt som min mor sprang och köpte till mig. Sen fick jag ligga på en träbänk nere i källaren i någon timme (i fosterställning, ja!) och vila.
Lite ledsen blev jag, missade en jävligt mumsig middag.
Jag menar, spana lite på mitt krubb:


Kasta sen en blick på köttätarnas krubb och jämför vilken som ser goast ut:


Själv måste jag nog säga att min mat ser mest lockande ut, fasen vad jag har ångest av att jag typ inte käkade någonting. NÄR DET VAR GRATIS OCH ALLT!

Här var det livat

För kanske en halvtimme sen var det big party här, det dracks vin och det dansades. Jag, Sara och Malin taggade som satan för vår skiva ikväll.. Men något hände på vägen, för nu ligger Malin och sover och Sara sjunger opera lite slött. Vad var det egentligen som hände?
Båda tjatar på mig lite då och då att jag ska duscha, ska jag ta det som en hint? Att jag luktar illa?

Förösker liva upp stämnignen här genom att pumpa Looptroop på högsta volym.. Lyckas jag? Återstår att se.

Say goodbye fläsk :D

Sitter här och dricker malvate, till en början smakade det prutt men sakta men säkert har mina smaklökar börjat vänja sig och de tycker nu att det smakar surt och gott. Den här veckan har varit väldigt spännande på te-fronten, fick äntligen (efter mycket tjat) smaka på Lisas nyponte! Hon har sagt att det är för äckligt för att jag ska få dricka det, hon är så rädd om mig för jag är hennes dyrbaraste skatt, men i fredags hade hon kommit på att det var gott ändå. Och det var det.

Imorgon tänkte jag starta processen kom i studentklänningen, det vore ett plus om jag kan röra mig i den på studentdagen, så nu har jag cirka sex veckor på mig. Så ännu en gång ber jag dig Anna Skipper, kidnappa mig! Jag behöver hennes visdomsord och nyttiga mat. (Förra gången jag bad fick jag ingen hjälp, verkar som att hon inte läser den här bloggen?)

Med en sån här svängig kropp kommer jag att kuta ut ur aulan som en brunstig kossa den andra juni 2009!

Glömde säga att Stella såg min största idol igår, ung mamma 15 påbussen! Wiho jag längtar tills den dag jag kanske får se henne, måste bara börja hänga i hennes krokar.. Vart det nu kan vara...

Råttan steker i solen med Tradera-fynd


Såhär snygg kan jag se ut en dag på landet.

Hela familjen åkte ut till Värmdö för att käka påsklunch, det är konstigt det där. Så fort man åker ut dit blir man fyra år igen, vi låg på bryggan och petade på den isen som fanns kvar runt bryggan och lekte att det var Titanic. Vi hämtade pinnar i skogen och krigade om vems pinne som var mäktigast, tyvärr så blev det så att hur stora pinnar jag än hittade lyckades alltid Fredrik hitta en ännu större.
Lunchen mynnade ut till sen eftermiddagsfika som aldrig tog slut. Väl hemma mår jag nu något illa trots att mitt saftiga påskägg (som jag letade sönder mig efter ute på tomten i morse) är näst intill orört, då har man något att göra resten av lovet.

Det här inlägget fick mig att framstå som att jag var sju år gammal, jag är nitton (?).

Skärtorsdag, jag ska klä ut mig nu

Idag släpade min mor iväg mig till Nacka forum och köpte två klänningar till mig, hon kände väl att det var hennes ansvar att se till att jag fick en stundentklänning (som hon tidigare idag hade sett ut åt mig), jag tror hon börjar lära känna mig och vet att jag inte är någon storshoppare.
Så nu har man det problemet löst, sen var det skorna kvar. Men det hade mor också fixat, hon har sett ut ett par blommiga skor som jag ska ha på mig. Jag behöver inte anställa någon stylist eftersom min mor bestämmer åt mig. Det är så skönt.

Nu ska jag klä ut mig till påskkärring och försöka roffa åt mig massa godis av päronen som jag kan smuggla med mig hem till Mikaela. Vi ska ha en traditionell Mikaela/Frida-kväll, dvs. godis och chips framför teven.


Såhär kan det se ut då, fast idag lär det ju vara lite mognare. Vi är ju ändå några år äldre nu.

Jag bromsade tills det luktade bränt

Tjoho så har man klarat av halkbanan då, det gick ju galant! Kände mig grymt duktig när jag jämförde mig med alla andra där som inte verkade fatta innebörden av meningen "Kör i 70 km/h och bromsa det hårdaste du kan vid den SUPERTSTORA ORANGEA KONEN SOM LYSER UPP HELA GILLINGE". Antingen så körde de i 20 eller så struntade de i att bromsa, själv tyckte jag att det var en ganska lättförstålig mening.
Instruktören verkade lite kär i mig, vet inte om det var bra eller dåligt. Han ville mata mig med kaffe, jag sa nej.
Sen rullade vi runt lite i en bil, råkade släppa ifrån mig några mindre mogna läten när jag hängde när upp och ner med mina sladdriga tuttar i ansiktet.
Efteråt blev jag förvånad att man kunde misslyckas på denna oerhört simpla kurs, två av sju fick åka hem utan ett fint diplom i handen. (Okej lite otur var det väl för han som råkade ut för en liten olycka..)


Det är påsklov, blä jag hatar post

Ibland hatar jag att vara jag, exempelvis just nu. Kanske imorgon också.
Det blir till att stiga upp ur sängen vid halv sju imorgon, slänga i sig en torr knäckebrödsbit och kasta på sig posten-kläderna på väg till bussen. Gillar jag det? Inte säker.
Sen blir det krig på halkbanan, inte riktigt säker på hur jag känner där heller. Hur som helst har jag börjat ta tag i min körning nu, börjat plugga pytte och kört lite lektioner, bokat knarkkursen osv. Upptäckte bara att jag råkat boka en lektion tidigt på morgonen efter SI3 skiva.. Antingen avbokar man den eller tar en jävla chans och hoppas att man inte dricker något kvällen innan.

Hur som haver, måste egentligen sussa bums! Men det är alltid vid tillfällen som dessa som man fastnar framför datorn. Hittar en SKITROLIG blogg om en fjortis som säger dumma saker och inte kan stava, kommer på hur viktigt det är att kolla mailen, hittar asroliga klipp på youtube osv.
Därför ska jag dyka ner i sängen och hoppas att jag bryter nacken nu, skulle va så skönt = sovmorgon!


Ibland saknar jag mina tjocka kompisar, DOCK INTE PÅ VINTERN!

Knappt två månader kvar nu


Två år minus nio dagar sen. En vårglad groda har skuttat ut på vägen och blivit mos. Lite så känns jag.
Det har varit så fint väder, har gått runt utan jacka och varit glad. Samtidigt känner jag hur stressen gnager sönder mig, projektarbetet skulle vara klart i fredags, blev lite stress mot slutet. Inte för att det var oplanerat. Mest för att Sara blev sjuk och jag tackade gudarna för att jag har världens bästa klasskamrat Malin som hjälpte mig och var min personliga assistent under två otroligt stressiga timmar.
Jag var så glad att det äntligen var över när vi lämnade in. Men det var inte över - vi ska ha en redovisning också. Den ska vara 8 minuter, inte mer och inte mindre. 20 sekunder mer gör inte så mycket, samma åt andra hållet antar jag. Men hur i helskotta ska man kunna planera så väl? Då gäller det att man inte får en nysattack (vilket kan vara lite svårt att undvika såhär på våren, även om man inte är pollenallergiker).

Annars har jag gått och blivit sjuk. Kelade lite med Mathilda igår kväll och blev lite osäker på om jag verkligen är Princess Leia, min bild av henne förändrades ganska brutalt igår. Inte till det bättre. Idag lekte jag med thaimorsan. Märkte senare mot kvällen att jag är väldigt lättpåverkad när det kommer till reklam. Såg reklam för Marabou på TV, fem minuter senare hade vi kutat ut till bilen och kört i ilfart till Konsum och köpt choklad.

RSS 2.0