snopp

Jag ska borja blogga varje dag nar jag far min dator!
Snart sa tappa inte talamodet mina vanner.

Ja vad har hant sen sist? Mucho. Vi kor en liten lista.
  1. Vi har firat jul med kyckligspett istallet for julbord
  2. Jag har fatt loneforhojning och ett till jobb
  3. Jag har varit pa brollop
  4. Jag har halsat pa K i Surat Thani
  5. Jag har vandrat upp till Viewpoint med Alice och Ri, aldrig svettats sa mycket forut
  6. Jag har plockat bort en man ur mitt liv, lever just nu bara i ett triangeldrama
  7. Jag har efter 2 manader hamtat min bikini hos norsken
  8. Jag har fortfarande inte kopt en vagg till mitt rum
  9. Jag ater kott varje dag, minst tre ganger om dagen
  10. Jag far kott-cravings (kott=meat, inte kotte) flera ganger om dagen och drommer mardrommar om den tiden da jag inte at kott
  11. Jag saknar mina kompisar supermycket
  12. Jag ar en ladyboy
  13. Jag ska fa min dator snart, ingen har langtat mer an jag
  14. Stella aker till Sverige snart, matte hon komma tillbaka fort
  15. Jag borjar jobba om 20 minuter

Jag ar verkligen forvirrad

Shu bre jag lever. Idag ar det dagen innan man far doppa. Hihi jag kommer inte fa den julklappen jag ville ha.. Javla Fredrik kan slappa en fis och suga in den genom nasan.
Ikvall ska vi kaka tomtegrot hos Mia, idag har jag jobbat hela dagen sa jag ar supertrott. Men ska nog aka ivag och leka lite med Ellinor och hennes foraldrar for dom ar har nu.

Ikvall ska jag nog ragga pa Ri mohahahhaa.

Skoja ta nu inte det har sa allvarligt. Eller gor det forresten for det ar sant.

God jul och kyss till dom som laser detta! Hoppas er jul blir trakig for jag har noll julkansla och har ingen lust att alla andra ska sitta hemma och mysa i raggsockor och kaka lussebullar och dricka glogg medans jag ligger och steker pa stranden och blir brun och sexig. Jag vill inte dricka drinkar ur kokosnotter, jag vill ha julmust!
Jag vill rulla mig i snon och frysa inte ligga och chilla i en hangmatta under en palm.

Yo jag ar overtrott hejda!

Kott

Idag ar det lucia, oh vilken julkansla man kan ha. Tyvarr har jag ju inte nagon julkansla alls! Inte sa konstigt faktiskt. Igar var det boom boom for hela slanten. Det var bratwurst och allt mojligt gott.

Ikvall ska vi nog ga luciatag och som vanligt nar det ar en speciell dag att fira ska Stella inte med ut, hon har dragit till Bangkok. Men som tur ar sa ar ju inte hon den enda manniskan i Ao Nang, faktum ar det det bara kryllar av folk har nu. Jag blir helt folkskygg nar jag gar ut och gar pa gatorna. Jag brukar ju aldrig vara ute och traska pa gatorna, jag glider forbi pa min parla AIIIIRBLAAAAADE men i forrgar traskade jag runt i Ao Nang och delade ut flyers och bade jag och Madde blev helt folkskygga.

Men tjofaderittan det finns ingenting att skriva har for allt jag vill skriva kanns liiiite fel att skriva har sa nu slutar jag TJIPP O HEJ!

Eller jooo... VeggoFrida ar ett minne blott, hon kommer borja leva igen i Sverige men det gar inte att inte ata kott i det har landet eftersom allt innehaller kott eller fishsauce!!

Draaaaaaaa

Jag saknar ocksa mina soeta sma kompizar!!!!!
Sa kan alla bara ta sitt pick och pack och satta sig pa forsta basta plan och flyga ner till Ao Nang och leka med mig pronto! Plis. Och dom som inte kan (ma gud forlata er) kan bara skicka lite julklappar till mig!

Idag ar det Red Day och jag vet inte om det blir utgang for det var drama drama igar, ovanligt nog. Jag ar supertrott men nu har Mia kommit hem fran Bangkok och hon ringde och var supertaggad och ville att jag skulle folja med ut och fira denna mensiga dag. Dessutom ar ju hennes singelbror har (hoho) som hon har pratat sa gott om. Tydligen javligt valtranad och snygg och trevlig och allt det dar man ska vara.

Men nu tror jag att jag ska aka hem och duscha for min hogra armhala luktar murra.

Red Day

Nej Ellen jag ska inte fastna i Thailand. Kommer aka till Sverige inom... En framtid.

Hur som haver barnen kar, idag har jag jobbat och vart sa fruktansvart duktig att jag fick med mig en kund fran stranden = 150 baht extra till mig! = Frida har nu pengar till tre ol pa Chang Bar!
Idag fick Alice och Bella nycklarna till sitt nya hus sa nu bor vi grannar! Wiho dom har TV och varmvatten sa det ar bara att traska in dar och njuta av det goda i livet nar vi vill. Hoppas jag iaf, kanske gor en kopia pa deras nyckel nar dom inte ser sa kan jag crasha deras hus nar jag vill.

Har spanat in en ny man btw. Stella dog nar jag sa det igar for hon tycker att han ar sa ful, hon tycker att han ser ut som en liten indisk tailorboy men ICKE! For idag erkande hon att hon har insett att han anda ar lite sweet. Fast iofs kan det bli sadar ibland nar dom spelar for jag blev ju superkar (bara under en sang!!!) i Bac en gang nar dom sjong. Fast det har vi glomt nu.

Yes nu finns val inte sa mycket mer att beratta. Ska val aka hem nu och slagga lite, for imorgon ar det Red Day och jag  var ute igar och i forrgar och ska nog ut ikvall och imorgon maste man ju ga ut. JEEEEEEZ.

Jag vill ha pengar

Frida ar en mogen kvinna pa nitton jordsnurr som precis har flyttat hemifran, narmare bestamt igar. Tur som vi hade hjalpte Bella och Alice oss att flytta tunga lass pa moppen genom hela Ao Nang. For nu bor vi pa andra sidan, det tar ungefar en halv livstid att aka hemifran oss till Stella.
Men guuuusha vad fint vi har det. Trots att vi bara bott dar en ynka javla dag har vi sa fint att alla journalister ar valkomna att komma och fota vart supermoderna hem.
Vi har en duschstrale som man faktiskt blir blot av, japp inte alls som den hos Stella som man far slanga sig ner under kranen for att skolja haret. Dock finns ingen lampa pa toan sa det galler att fixa dar inne nar det ar ljust ute. Men som kompensation for den uteblivna lampan ligger det ett lass med halvt uppatna kackerlackor over hela badrumsgolvet. Men vi ar stolta agare av ett handfat!!!

Idag ar jag ruskigt sliten. Har brolat hela dagen som en brunstig tjur for jag har haft ont i magen och vart allmant konstig. Tyvarr ar det ju kungens fodelsedag (grattis, do inte an pa ett tag) sa det blir en nykter kvall men det ar ju bara bra for nu har jag vart ute tva dagar i rad. Sen maste man ju orka med att ga ut imorgon och sen blir det val inflyttningsfest nagon dag har snart.
Imorgon vill jag verkligen inte jobba, eller rattare sagt ville inte men sen kom Madde och ville folja med pa turen och da gor det ju saken battre. Sa jag och Denice ska sova hos henne ikvall och fa sova i hennes superfluffiga sang i hennes fina bungalow med aircon!!!!! Sla den ni om ni kan.
Jajajaja, jag vill ha lussebullar och pepparkakor.
Nej for fan nu ska jag nog bege mig fran den har trakiga sidan. Ska ut och bajsa lite i buskarna och aka hem.


Change

Yes vi har hittat en lya! Imorgon klockan fem flyttar vi.
Mitt finger har svullnat upp och gor ont. Sa nu gar jag pa antibiotika precis som min boss.
Igar var jag en ledsen tjej som grinade.

RSS 2.0