Härligt att dte är måndag igen

Idag är en tråkig söndag!! Inte för att jag inte har gjort någon, för det har jag. Sussi var här med sina päron men jag orkade inte följa med hela tjocka släkten på skridskoåkning när jag precis hade vaknat så jag stannade hemma och kollade på Heja Björn istället och sen fikade vi ofärdig rulltårta när de kom tillbaka.

Det som var tänkt var att dagen skulle spenderas med att läsa ut engelskaboken så man hade det avklarat. Men Sara är en jobbig fittunge som vägrar ge mig den, jag har väntat sen i fredags och nu svarar hon inte.
Annars hade jag väl tänkt att kolla på Andra Avenyn som har bytt dag och endast är ett avsnitt! Snacka om att lacka pungsvett där..

Men iaf igår var vi på Fellows, tråkigt nog eftersom det är det enda stället som alla vill gå till. Men som tur var stängde det för alltid igår, sa dom.
Vem står inte och är drinkhora i baren som vanligt? Ja, KISSie. Inte nog med att hon lallade runt där och var under arton, dessutom var det lite flirtie flirtie mellan hennes vänner och ägaren, Bretty, en av KISSies vänner fick även lite hångel av den gamla gubben. Hon måste vara tjejen med värsta bakisångesten!

Annars var det en bra kväll att vara fattig på, i brist på förkrök tänkte vi köra lite folköl hos Mathilda innan och kassörskan på VI kände sig lite snäll och jag betalade 11,50 för ett sexpack.
Köpte en eller två öl ute sen blev den supersexiga barägaren kär i mig (och typ tusen andra fjortisar) så det var bara att säga till vad man ville ha, gratis. Har varit en riktig drinkhora den här veckan utan att anstränga mig. Men så är det nog, när man vill ha gratis dricka får man det inte och när man inte bryr sig får man det.
Mathilda hade däremot inte så kul, hon klagade mest på att hon ville gå hem hela tiden men senare när vi skulle gå hem var alkoholhalten i blodet betydligt högre och så även humöret.

När vi precis gått ut från Fellows flög det ut en blodig man genom dörren som var lite "nykter". Polisen knallade förbi och tog hand om honom, jag passade på att skvallra att de serverade alkohol till minderåriga där inne.
Summan av kardemumman, "efterfest" på Fellows, njaa. Tur att det var sista gången.

 Min snygga lesbian lover

Den sexiga barägaren

Malin var så snygg att det var svårt att lägga band på sig

På bussen hem kom Mathilda på vad hon älskar mest

Kommentarer
Postat av: Sara

haha Steephen the one and only! <3





mööh?!

2009-02-10 @ 17:09:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0