Alltid jag

Nu ska jag åka till Örebro och hälsa på min kines-vän men jag har slarvat bort biljetten hem! Måste ringa bussbolaget eller stanna i Örebro forevah! För jag har absolut inte råd att köpa en ny hembiljett...

Så nu kommer jag ha lite bråttom, måste packa och så, bussen går om 59 minuter! MIIIIH hurru curry på mig!

Göra sånt jag inte vill

Jag har förvåntas över upptäckter jag har gjort hos mig själv. Skönt ändå att jag ska åka iväg snart så slipper jag allt detta, trodde att slutet på skolan även skulle innebära slutet på detta. Men icke. Det har jag märkt hela sommaren, speciellt på jobbet.
Jag drömde en rolig dröm och när jag vaknade blev jag ledsen att den inte var sann.

Nu måste jag käka gröt sen ska jag träffa Stella i Orminge över en mjukglass. Vilka ghetto-hoes vi är!

GE MIG ETT JOBB


Leo är den sötaste människan jag känner, speciellt när han har spytt på Waynes Cofee.

Om tre veckor och tre dagar åker vi!!! Kinesiska muren here we come!
Om tre veckor och fyra dagar är vi framme!!! Först ska bara 21 underbara timmar och 40 härliga minuter spenderas på resande fot med Air China som man bara har hört bra saker om, eller? Vi kanske störtar men det var billigt.

Om en vecka och sex dagar ska jag jobba en vecka på posten. Kommer att bli en omställning eftersom mina dagar numera spenderas framför datorn. Vill verkligen inte jobba men jag behöver ha något att göra plus att jag behöver pengarna. Det kommer få tiden att gå fram tills vi åker.

Det finns så mycket jag borde göra men jag orkar verkligen inte.
  1. Jag måste vaccinera mig mot svininfluensan (som är det näst värsta jag vet)
  2. Jag måste vaccinera mig mot HIV/Aids (som är det värsta jag vet)
  3. Jag måste gå till banken och skaffa TVÅ nya bankkort
  4. Jag måste skaffa visum till Thailand
  5. Jag måste åka zorbing
  6. Jag måste se Harry Potter
THE PROBLEMS
  1. Vaccinet kommer till Sverige i september (enligt ryktet)
  2. Det finns ännu inget vaccin
  3. Om man ska till banken måste man duscha och det orkar jag inte, PLUS väntetiden där..
  4. Då måste jag åka till Östermalm behöver jag säga varför det är jobbigt?
  5. Det finns inga mer tider EVER
  6. Jag är fattig och vet inte vem jag ska se den med
Så nu orkar jag inte det här, tror jag tar ett bad nej juste jag har inget badkar åh vad det är synd om mig!
CIAO

partey

WIHO INTERNET HAR KOMMIT FÖR ATT STANNA hoppas jag... Min första vecka som arbetslös har vart spännande, har varit utan internet så jag har mest spelat the sims och chillat inne på mitt rum. Har varit jävligt spännande, har kollat på tusen olika program på tv och min the sims-familj har förändrats men det är lite för spännande så det tänker jag inte ens skriva här för då kommer dom som läser detta dö av för mycket superintressant information. Och det vill jag ju inte.

Idag har jag och Elin kollat på The Mist och käkat glass med hallon. Så spännande var den här dagen. Sen åkte Erik till thaien och köpte mat, då blev jag glad för jag har drömt om yamsallad länge nu.
Nu ska jag sminka mig och vänta på att Lisen ska vakta sina italienska mozarella-ungar färdigt så vi kan åka och partaja hos Bengan. Det blir fjortisfylla för mig ikväll, snor ur barksåpet. Tråkigt nog ur mitt egna som består av:
  • Ouzo
  • Whiskey-liknande sprit från Turkiet
  • Vodka"drink"
  • En lättöl
  • En folköl
  • 2 cl sangria
Undra vad jag ska välja... Får väl köra en lisa och hälla allt i en hink och blanda noga. Sen dricka och be en stilla bön till gud att man inte spyr.

Har så mycket att göra

Idag är min första dag som arbetslös. Det känns som vilken söndag som helst fast ändå inte. Glider runt på nätet och försöker hitta lite fakta om Malaysia. Imorgon bitti kanske jag ska gå upp supertidigt och åka till thailändska ambassaden. Sen ska jag gå till arbetsförmedlingen men jag tror inte jag kommer orka skaffa ett jobb.
Jag har ju ändå så mycket att göra nu när jag är arbetslös.
  • Ta reda på varför jag blev så rik efter min feta lön
  • Sy massa grejer
  • Dammsuga under sängen
  • Skaffa visum eventuellt
  • Läsa bloggar
  • Baka rabarberpaj
  • Åka till Örebro
  • Växla mynt
  • Sätta in pengar på mitt konto
  • Hitta på ett sätt att bli ännu rikare
  • Utföra det som gör mig ännu rikare
Det kanske blir så att jag fortsätter vara arbetslös några månader till för jag hatar att jobba...
Jag har ju iofs ett jobb v 33...

LOVELY LOVELY LOVELY POSTEN. Har alltid en plats i mitt hjärta.

Sista dagen på jobbet imorgon, härligt att bli arbetslös GEMIGETTJOBB

Om mindre än femton timmar är jag arbetslös. Sätt gärna in några tusen på mitt konto så jag kan götta mig lite. Det har jag förtjänat.
Har suttit här ett bra jävla tag nu och funderat på om jag ska duscha. Svaret verkar bli nej för nu är det runt midnatt vilket betyder danska paradise hotel. LOVE IT!

Mums, om fem veckor sitter jag på ett plan och svävar i luften över Kina. Det kommer vara ännu mer lovely än paradise hotel på danska.

Fem veckor och en dag

Tensta, för två veckor sen hade jag aldrig varit där och nu har jag varit där fem gånger.. Det tar en stund att åka dit men jag håller på med ett experiment: undersöka vilken väg som går snabbast dit. Tyvärr störs experimentet om man har en obegåvad bror som inte svänger när man ska. Ena sekunden irrar man runt i Solna och skriker för att man är så arg och sen visar det sig att man visst var vid Bromma.

Idag lekte jag med min curry-familj efter att jag varit i Tensta. Vi promenerade hem hit från Orminge och det tog förvånande lång tid. Sen var jag en mogen mamma som diskade (plockade ur diskmaskinen). Jag kände mig så vuxen när mor kom hem efter att ha varit ute med sina kompisar.
Vilken hemmafru jag är! LOVELY.

Måste nog åka till Tensta igen för jag kom på att jag glömde prata med Fredrik om saker jag hade lovat Emmy att prata om.. Och nu ska jag lägga mig och sussa för jag har blivit gammal också, lägger mig tidigt och vaknar typ nio (!!!) på morgonen.

Hihi upptäckte att jag hade massa härliga och sexiga och farliga bilder från studenten på min kamera!

Jag är sååå taggad!

Om fem veckor och två dagar sätter vi oss på ett plan till KINA!!

Undra hur det kommer bli, jag menar det spårade ju redan när vi var fyra! Och Emmy som säger att det är jag som kommer ställa till det.. Jag undrar bara: Vem är det som sprutar vatten i röven?!

Nu är det bara fem veckor kvar

Åh den här sommaren bjuder verkligen på det bästa!! Ligger hemma med feber och supersvettiga armhålor. Utanför huset har det vräkt ner regn idag men jag är ändå rätt glad.
I fredags åkte jag och Lisa till Tensta, på vägen dit fick vi många vänner och helt av allt ville vi inte gå på inflyttningsfest (som var anledningen till att vi åkte dit) för Lisa ville leka med sina söta småpojkar hon såg och jag ville busa med min snygga rastaman jag mötte. Men det gjorde vi inte, vi gick till Fredriks lägenhet och drack sangria, sprit, öl och vin. Tyvärr glömde jag kameran men jag känner på mig att bilderna som skulle tagits där ändå hade varit för konstiga för att visas.

EX:
  • Lisa blir våldtagen i klädkammaren
  • Lisa skiter och läser Situation Stockholm
  • Någon spyr i trappuppgången
  • Någon häller rödvin på den persiska mattan
Och inget av detta hade varit kul att se på bild.
Men detta kan va kul att se på bild..
Eller i verkligheten för det gör jag fem dagar i veckan och får jävligt bra betalt för det.

Jag vill ha sol igen

Kände att mitt förra inlägg var NÅGOT negativt.
Idag är jag supersjuk, skulle egentligen till arbetsförmedlingen för att försöka få ett jobb där man får betalt men jag är fortfarande en fattig hundvalp som nu också är sjuk.
Min näsa snorar sönder, jag hostar upp mina lungor, mina halsmandlar vill göra sig sedda och jag misstänker att febern bubblar i min hjärna. Försöker verkligen bli frisk, ligger i sängen och gör allt för att bli frisk. Tänker goda tankar och ligger superstill så min kropp kan koncentrera sig på att bli frisk.

Fast nu blev det tråkigt så jag hoppade in på youtube och kollade på när någon tog bort sin tatuering med laser och det såg inte ut att vara så skönt. Förstår faktiskt inte varför man skulle ta bort en tatuering, då skulle man väl inte göra den från början? Själva grejen är ju att den sitter där för alltid..


Nu blev jag så aaaaaaaaaaaarg!!

Åh känner att bloggen pyser av all aktivitet här. Men jag har faktiskt vart utan internet några.. veckor? Hur som haver har det resulterat i torka här, noll koll på fejsbook (!!!!??!!!!!!) och en saftig faktura på tradera. WHAT?! Ska Frida betala förseningsavgift?! VA?! Måste jag?!?!
Detta gjorde att jag fick en liten tår i ögat, fick en STOR tår i ögat när jag gick in och såg att jag fått min lön. FEM TUSEN JÄVLA KRONOR! Alltsåååå.. Jag hade ju lika gärna kunna ligga hemma hela den här månaden och inte lämna huset en sekund. Det hade jag tjänat lika mycket på.
Fy fan för vilken fattif liten hundvalp jag är. Nu börjar min hjärna kokar för jag tänker på att jag verkligen är deras lilla bitch som gör vad som helst. Jag menar VART FAN ÄR MIN LÖNESPECIFIKATION?!?!??!?!?!! Skulle gärna vilja se vad det är jag har gjort för att straffas på detta sätt. Hade blivit gladare om jag inte fått något alls. För då hade det varit välgörenhet och hellre det än några fjuttiga slantar i fickan.

ALLA SOM INTE SKICKAR MIG MINST TUSEN SPÄNN GENAST KAN GÅ OCH DÖ!!! (Gäller varje gång man läser denna rad)

Usch

ÅH vilken svettig dag. Svett som till största delen inte berodde på den enormt osköna hettan. Den ligger som ett täcke över Stockholm och jag vill inte röra mig någonstans, jag vill mest bara hålla mina armar tätt intill kroppen och ligga still i skuggan. Flaxar jag med mina armar, om ens bara pyttelite, stiger en odör av en annan värld. Det vill jag inte känna.

Från och med idag är jag helt ensam. Kommer aldrig komma hem och möta min bror (eller hans godsaker från waynes!!) men jag kommer heller aldrig behöva vara rädd om mina saker. Min mat och mitt godis kommer inte att ätas upp av någon annan än mig. Mina saker kommer inte förstöras eller tappas bort av någon annan än mig.
Och jag kan åka dit och hälsa på. Jag menar det tog ju bara en timme att hitta dit för mig idag. Och då åkte jag inte kommunalt.

Nu ska jag sova för imorgon kommer vara ännu en dag då jag kommer bada i svett.

BTW hoppas jag verkligen att Emmy kommer hit på fredag. Skulle va SUPERGÖTT att få träffa den hästen igen!

RSS 2.0