Om en månad händer det något

Miihihihi jag har varit en mycket busig flicka!  Jag har inte bloggat på fyra dagar! Men det skiter jag i för det betyder att jag har ett liv. Möhöhö vem försöker jag lura?

Senaste dagarna har jag spelat kubb med Stella och Ellen. Ganska tjatigt eftersom jag verkligen äger sönder alla och det blir ju ingen spänning när man spelar mot förlorare. Sen har jag legat och STEKT i min hängmatta!! Yes sir, farsan kilade iväg och köpte ne kungatron som jag kan ligga och glassa i hela dagarna. Dock ser man ut som kassler efteråt för fläsket letar sig in i rutorna på tyget.
Imorgon ska jag jobba. Äckliga bajsOrminge ska jag till.. Har blivit lite som ett ställe som jag både älskar och hatar. Jag hatar att gå dit för att jobba, jag älskar att gå förbi där när jag inte jobbar och skratta jordgubbarna rakt i ansiktet. Oh yes. Två dagar nu sen är jag långledig! (Två dagar HAHA.)

Nu måste jag rensa lite i mitt rum. Först vill jag göra en lista på saker man kan hitta där:
  • En påse torkade bananer
  • Ett papper med Leos spya på
  • Ett täcke med Leos spya på
  • Tio par strumpor som har förmultnat av fotsvett (alltså tio jordhögar nu)
  • Två tomma ölburkar sen förrförra lördagen
  • En tom champagneflaska sen förrförra lördagen
  • En termos med två veckor gamalt te i
  • Tre tomma godispåsar
  • En halvrutten jordgubbe
Tur att jag slängde det där glaset med möglig äppeljuice i som stod vid min säng i två och en halv vecka. Annars hade den där listan blivit så jävla äcklig! Herrå!

Wih arg frida

Idag är Frida en ledsen tjej. Emelie ringer hela tiden och berättar om jävla peace and love och jag känner att det hade väl ändå vart så jävla kul att vara där. Då skulle jag verkligen käka LANGOS! Jag är så jävla sugen på langos att jag funtar på att ta en tripp till Borlänge bara för att köpa en langos.
Men jag har det ju engentligen skitbra här, har jobbat idag. Sju härliga bajstimmar utan rast.
Kom på att nu ska jag googla om det är lagligt och käka lite ostmackor.

VARNING ALLA FRIDA ÄR PÅ KRIGSSTIGEN!


Frida är sur. Men sen tänker hon på att hon kanske ska få en ny kollega, det har chefen sagt. Sen tänker hon också tillbaka på helgen med svettiga Elin.

Bajs

Imorgon åker Elin till Kos. Där är det två grader varmare än i Nacka. Det blåser 2m/s mer än i Nacka. Det kommer regna och vara molnigt och det ska vara strålande sol här. Känner jag mig lyckligt lottad att jag ska chilla i Nacka eller? Svar: JA!
Idag har vi chillat fett på Elins supersnabba motorbåt som går i 7 knop. Iaf när Elin kör för hon vågar inte gasa. Nu är Elin arg så jag måste rymma härifrån!


JAG KAN INTE LADDA UPP BILDER!!!!!!!!!!

Jag var ledig igår, är ledig idag och kommer vara ledig imorgon. LIVET LEKER! Midsommarafton var superstressigt till klockan ett, då var det dött. Men jag ohc Ulrika köpte godis och lurade kunder på pengar för att vi skulle få gå hem tidigare men det funkade tyvärr inte.
Sen blev det stress igen när man skulle hem. Fredrik hade snott mina jordgubbar och jag blev arg men till slut kom jag iväg. Tur att Svettis inte kan gå för jag hade aldrig orkat bära min tunga packning hela vägen hem till Elin så den fick Stella släpa på i vagnen.
Trevlig midsommar. Dagen efter snodde vi Elins pärons båt och cruisade runt i skärgården, ingen av oss är särskilt duktig på båtar och Elin var jätterädd hela tiden och vågade inte gasa alls...

Efter båtresan igår åkte jag hem till Stella, filade naglarna på Svettis så han blev GORGEOUS. Sen käkade vi underbar pizza och skrattade hela kvällen. Jag var oerhört övertrött och Stella var you sessy fing!

Men idag är en 100% lökdag, jag ska löka och jag är väldigt lökig i armhålorna för jag har legat och svettat i solen. Nu blev jag jävligt hungrig.


Midsommar

Midsommarafton idag!! Och jag börjar jobba om 40 minuter... Ska bara trycka i mig lite frukost för jag har sovit skitdåligt i natt för jag har haft så ont i magen. Kom nyss på varför, dagen innan midsommarafton = ingen tid att äta på jobbet = stress när man kommer hem = glömmer bort att äta = MAGKATARRATTACK! Så min mage äter mig inifrån just nu.

Ikväll när jag jobbat klart ska jag hem till Elin och grilla och spela kubb. Kommer bli en underlig blandning människor... Men Mikaela vill hemskt gärna att jag crashar hennes party (?) i Gustavsberg tror jag att det var så vem vet.


Åh vad jobbigt detta var...

Man skulle ju kunna tro att jag klagar på mitt jobb för att jag är en så bortskämd snorunge. Men så är det inte för jag är varken bortskämd eller en unge, snorig kan jag hålla med om att jag är.
Men jag tycker verkligen inte om att sitta och frysa i Orminge centrum sent på kvällen eller tidigt på morgonen helt ensam. Därför vill jag att någon ger mig ett stekigt jobb nu, helst ska man bara behöva sitta någonstans (där dte är varmt!) och fika. För det är jag bra på, alltså att dricka te eller kaffe och äta choklad eller andra godsaker. Kan även äta sånt som jag inte tycker är gott om det anses vara gott, typ prinsesstårta.
Och inte behöver jag ha några trevliga arbetskamrater att fika med/dela fikan med utan jag klarar mig utmärkt själv. Om man jämför förra sommarens arbete på himmelska Posten känns Finnerödja som helvetet på jorden. Det tar i snitt sju och en halv timme för mig att tina efter ett kvällspass (alltså lagom tills jag anländer på jobbet igen nästa dag).

Men såhär kul har min sommar varit hittills:


Godnatt

BAJSBRÖL! Jag ska jobba på midsommar och det vill jag inte. Imorgon bitti börjar jag jobba 7.45 och det känns jävligt underbart. Jag ska klä på mig så mycket att folk kommer tro att jag är direktimporterad från nordpolen för det kommer vara så satans kallt!!
Nu måste jag egentligen sova herrå.

Imorgon ska jag KANSKE plugga teori

Miiih jag är ledig imorgon, dagen efter det OCKSÅ! Men sen ska jag jobba fem underbara dagar i sträck. Imorgon bitti måste jag släpa mig upp tidigt och åka och hämta mina betyg. Men vem vet.. Jag kanske försover mig?
Ska ju egentligen jobba... Bajs på allt nu.
Idag kom Stella hit och lekte. Vi gick en promenad till Orminge för att uträtta våra ärenden. Måste säga att Stellas gång har ökat i tempo rejält! Förr hann hon inte ens över vägen förrän det blivit rött igen.

Jobbigt Fritzl-ungarna måste ha haft det..

Ibland är livet för jävla gött. Och ibland inte. Jag känner mig som en av Fritzls ungar/barnbarn. Jag sitter inlåst i källaren, Fredrik har tagit mina nycklar och dragit till jobbet. Han kommer inte hem förrän vid halv elva-elva ikväll. Mor och far har åkt till Kiruna. Men innan de gjorde det så var de så smarta att de installerade lås på alla fönster i huset så jag kan inte hoppa ut genom fönsterna.

Yes. Så det blir en ineesittardag idag.

Till råga på det finns inget godis i det här huset, måste ställa mig och BAKA. Sen har tydligen min grej som man laddar in grejer till och från mobilen gått sönder nu så jag kan inte visa mina fina bilder som jag har tagit. BAJSDAG.

Jag kan göra vad som helst

Mih när man arbetar har man inte tid för sån här skit. Alla mina underbara dagar sen studenten har spenderats i Orminge centrum i den domnande kylan. Pengarna håvas in.. Eller?
I söndags var iofs jag och Stella och röstade. Jag hade inte bestämt mig för vad jag skulle rösta på så jag tog några lappar och lottade. Det blev piratpartiet.

Jag frågade Fredrik vad han önskar sig i 21 årspresent. Svar: Sånt som man kan ha i en lägenhet.
Okej, det betyder typ allt förutom en häst, grävskopa, en tårta som är tre meter hög och en folkabuss.

Fredag = Fest = Naturgodis = Inte naturligt = Konstiga ämnen

OOOOOOOH fredag kväll. Alla partajar!!! Verkar det som för ingen är inne på msn, iofs har jag bara 16 kontakter men det verkar som att alla dom har bättre saker för sig.. Som att ta studenten. Men sånt slutade jag pyssla med för ett tag sen.

Idag blev jag uppraggad av en 45-årig alkis. Han var lite söt och tyckte att det var underbligt att jag hade en basker på mig men tyckte att det verkade mer rimligt när han fick veta att jag gillade reggae och hiphop. Förstår inte riktigt varför det gjorde saken lättare att förstå.

Tänkte köra en uppföljare på studenten innan jag startar The Sims och spelar med min älskade Familjen RÖVSMÖR.

Det blev lunchen och aulan här.

Underbara träningsvärk i magen... WHY?

YEEES första dagen som enbart en arbetande kvinna. Dock är det inte ett riktigt jobb ju, bara ett sommarjobb så jag är arbetslös igen om mindre än åtta veckor. UNDERBART!!!!

Igår var jag en sill, hade träningsvärk i hela kroppen och jag undrar verkligen vad jag gjorde på min student. Något jag inte brukar göra i vanliga fall verkar det som. Idag är jag stel som en 80-årig tant och min hals gör ont.
Igår tog Elin studenten, hon var en räka som fnissade. Jävligt god mat och dricka. Tyvärr försvann mitt bankomatkort när jag skulle betala min present till henne så jag och Malin snodde en buske på vägen dit och gav henne i present.


Elin var så sexig att jag ville pilla på hennes tutte. Så det gjorde jag. Men hon pillade på min först.

Tänkte vara lite ful och lägga upp kanske en, kanske två bilder från i tisdags.

En myra drunknade i mitt glas. Extra krydda.


SLUUUT NU JÄVLAR BLIR DET JORDGUBBAR SÅ DET STÅR HÄRLIGA TILL! lITAR PÅ DIG STELLA ATT DU KOMMER...

MIIIH studenten!!

JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!! Igår var det champagnefrukost, fotografering, äcklig lunch, kort samling i aulan och sen utspring! Självklart sprang vi ut sist av alla... Men fint folk kommer sent.
Sen var det åka flak, musiken var inte den önskade, det var gegga på marken och där låg jag ett flertal gånger och gurglade runt för chauffören kunde inte köra lastbil.
Sen  var det mottagning. Resan till Asien - klappat och klart! Som tur var fick jag ingen jävla hoppa fallskärms-grej av mor och far. Jag får åka zorbing med Fredrik!!!

Jag var oerhört trött efter flaket, jag och Mikaela duschade och la oss i min säng och sov. Minns inte vad jag drömde men de där tio minutrarna var guld för oss.
Slutskivan då... Kul förutom att en viss människa ville göra min kväll till bajs. Men jag ignorerade det och hade kul ändå. Dagen började med telefonsamtal från samma människa och jag blev så aaaarg att jag skakade! Det kommer ta ett bra tag innan jag kommer kunna tänka på personen utan att bli arg.

Nu ska jag duscha!!!!

Sista dagen "i skolan" avklarad. Studenten nästa!!

Om tio timmar sitter jag för sista gången i mitt liv i skolan. Hur gött känns inte det på en skala? Kan inte beskriva. Och nu börjar det pirra lite i maggropen, alla frågar hela tiden om jag är nervös men jag har sagt NEEEJ hela tiden. Men nu börjar det verkligen kännas. Jag kan bara inte sluta tro att något kommer hända.

Idag hade vi leka med klassen-dag. Inte för att det inte alls var uppdelat.



Det var oerhört svettigt och jag klagade så mycket jag bara kunde. Men jag tror ändå att Max uppskattade att få pilla mellan mina svettiga valkar och gnida sig lite på min blöta rygg.

Men åååh. Jag vet inte riktigt vad jag känner, jag känner nog att jag ska städa klart mitt rum och lägga mig och läsa. Det känns som att jag har glömt TUSEN saker, plus att om det ska vara kallt imorgon får jag antingen frysa stjärten av mig eller gå runt som en blottare (dvs. lång jacka som ger intrycket av att jag är naken under=blottare!).

RSS 2.0