Josef vi saknar dig

Alltså vad finns det för puckon egentligen? Igår kväll började min kofta den långa resan (via brevlådan) hem till mig, idag fick jag ett mail med en fråga som undrade om koftan var vad jag förväntat mig. Svar; ehm, ja hade mer tänkt mig bara att den skulle vara IRL! Här märker man att man inte har att göra med en man som vet hur det går till på posten, snälla nån. Sen när började posten dela ut på kvällen?

Annars var Stella ett riksmongo idag, jag som var så snäll som hoppade över att träna för att hinna hem till henne och se på AA (för hade jag tränat hade jag itne hunnit plugga och inte fått någon middag av den snåla jäveln). Men då ville hon hellre sova!!!! Det här är alltså samma människa som hade mage att kalla mig AA-svikare när jag av misstag råkade titta på början av ett avsnitt. Pssssst, släng dig i väggen.



Lunchade med Mathilda idag, det var Köpenhamn och härliga minnen. Lunchen däremot var inte härlig i kistan...

Plockade hem en fiskartröja från tradera idag, blev inte så glad som jag trodde att jag skulle bli. Jag känner att det här är värre än kokainmissbruk, nu är jag nere på botten igen och vill bara köpa mer! Men det jag köper ger mig ingen glädje, vill bara ha mer. Kan bero på att jag mest lagt ut pengar och inte fått några saker ännu, längtar tills jag får mina brillz och tröjan.

Btw, Sara har gjort något med sin fot. Det var nog ett straff för att hon tyckte att den fula killen från mormon-kyrkan var en pudding.. Har länge anat att hennes killsmak var MINUS och har nu insett att det finns inget hopp för henne.


23.05 Måste bara tillägga efter att ha läst en artikel av Fredrik Lindström. Så sant, tack att en människa kan säga att folkölen är underskattad, för fy tusan vad underskattad den är. Och det vet alla som känner mig att jag tycker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0