Min officiella önskelista är nu officiell

Satte precis på en härlig Prop Dylan-låt men glömde att lyssna och märkte inte ens när den slutade. Så jag fick sätta på den igen.
Jag tror jag gjorde en liten tabbe i måndags, la ner det nybakade brödet i påsar innan det svalnat för jag inte orkade vänta. Sen in med det i frysen och vad tuggar jag i mig idag efter skolan? En kladdig macka med för mycket smör.

Jag tror jag ska vara laktosfri ett tag nu, min mage gör mig galen! Starting.. Lördag! För på fredag ska jag äta tårta och kakor och sånt för då vet väl alla vad som händer, jag går in på mitt sista år som tonåring. Japp min önskelista lyder som följer:

  • Allt jag budat på på tradera (inklusive minneslistan)
  • Pippi-tröja (så jag slipper vänta på Fridas superLÅNGSAMMA stickning)
  • Ett körkort, med en fin bild på mig
  • Supermycket pengar så jag slipper jobba i sommar (gärna resten av livet också)
  • Lite naturligare hårfärg
  • En rumänsk slav som sköter skolan åt mig livet ut (AH HAHA ja precis 10 veckor. Inte så farligt)

Nu ska jag nog traska upp till civilisationen och försöka få någon att undersöka min näsborre som inte riktigt gör som jag vill.



Idag kom katten inspringandes, han hade rakat sin kattarm. Det var inte så fint, jag frågade tio gånger vad han hade gjort. Han vägrade svara, käkade lite på min blomma och när jag tog fram kameran vände han sitt smutsiga anus mot mig. Jag kände inte för att fota där. Så det blev en bild på honom som kanske är två år gammal, inte för att han syns så förbannat mycket men jag är ju snyggare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0