om ett halvår

Nördig som jag är har jag nu börjat kolla på 90210 också. Det dåliga med mig är att jag bara fastnar för dåliga serier och jag vet om att dom är dåliga. Som 90210, Gossip Girl, Andra Avenyn och vissa delar av Greek, för dom som säger att Greek är nördigt och kollar på någon av de andra kan ju bara pilla sig någonstans där det är oskönt.

Idag måste jag verkligen göra klart svenskan, har skjutit upp den länge nu och imorgon kommer jag aldrig hinna för då ska jag och Stella på äventyr.
Idag blev jag väckt halv åtta av att min käre mor väste mitt namn i mitt öra. Konstigt att jag hörde det eftersom jag hade proppat in bomull där innan jag gick och la mig, kanske var det att jag blev så glad att återse henne efter nästan te veckor. Jag visste att det var slut på handdisk, städning och massa matlagning och annat jobbigt.
Hon sa att mig "go back to sleep" men inte fasen kunde jag det så jag gick upp efter för lite sömn. Men eftersom jag är deras favoritdotter fick jag lite presenter och blev glad, Lisa vaknade och vi var en stor lycklig familj som åt frukost framför teven. Sen gick Lisa, då däckade päronen och jag fick kuta till bussen.

Annars har jag jagat Ldb läppgrej och funnit. Åkt till biblan i Orminge och hämtat ut en bok jag beställt så nu måste jag skynda att göra svenskan så jag kan kasta mig i sängen med en kopp te och läsa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0