Kladd, kaka eller kladdkaka?

Äckligaste dagen, gick upp superdupertidigt, kastade i mig en mumsig macka och sprang ut till bussen. Det var kö, kö, kö. Utanför mitt fönster, redan i sängen kunde jag höra hur det regnade äckligt och hur mycket bilar som åkte där. Åkte hemifrån halv åtta, det tog mig över en och en halv timme att komma till Finntorp. Det var svinigt kallt på bussen, jag läste om ruttna människor och ville sova.
Sen körde jag bil, åkte hem och frös som aldrig förr (där ljög jag, jag frös mer på posten i vintras). Käkade lite, frös, sov, käkade lite chips för att bli på bra humör, käkade en bulle för att bli på ännu bättre humör. Men ändå var hela dagen förstörd så jag kröp ner under mitt täcke och fortsatte att läsa om döda människor.

Jag har faktiskt varit duktig och rättat en svenskagrej, kommit på lite saker till redovisningen och ja. Där var det slut, men nu ska jag antingen sy en kjol, plugga eller äta kladdkaka. Lutar nog mest åt det sista.

Längtar till imorgon, då ska vi äntligen kolla på AA och Tonårsliv, som jag har väntat! Ibland kommer snorungar och förstör planeringen :)


Porrigaste tjejerna i stan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0