Jag ar klamd

Den forsta november 2009 hande det stordad. Jag och Denice, tva ackliga tjejer (den ena av dem sa acklig att Leo borjade grata nar den personen kollade pa honom, ja det var jag) lag i ett omoblerat rum och snickelisnackade. Detta var vad vi kom fram till:
Mina pruttar ar dom harligaste i varlden for jag kan gora alla "smaker" som finns. Ar du sugen pa nagon av dessa ar det bara att ringa mig pa nr 0869923012 (befinner du dig ej i thailandet sla 0066 och ta bort forsta nollan):

  1. Mint
  2. Eukalyptus
  3. Tacos
  4. Apple
  5. Barrskog
  6. Bajs
  7. Dillchips med lokdipp
  8. Doftlos men kall (som svalkar i den varma solen)
  9. Doftlos men varm (som varmer i ackliga kalla Sverige)
  10. Aloe Vera

Aso i evigheter. Hur som helst ar det bara att sla en pling. Det far man supergarna gora aven om man inte vill ha en prutt...

Yes idag har jag jobbat. Igar hyrde jag en moppe sa nu kan jag cruisa runt har hur mycket jag vill. En bla, blaare an Andaman Sea itself och jag ser ut som en vacker droppe av havet nar jag susar runt i Ao Nang (i 12 km i timmen).
Fyra dagar tills vi flyttar, fem dagar till den underbara inflyttningsfesten. Alla ar valkomna! Ring ovan namnda nummer eller svang bara forbi. Ligger uppe vid den nybyggda mosken, nedanfor Stella and Bass INN LOVE.

Men nu ar det varsta konserten har bredvid. Bast att jag kilar ut dit och kollar laget hihi.

PS. Natten blev ganska somnlos pga att Denice klamde varenda liten finne pa hela min kropp. Hon njot INTE! Dessutom var det en megaspindel som gav mig the evil eye hela natten :(


Bu

Woho working woman speaking. Eller inte. Har jobbat tva ganger och pengarna rinner ivag fran mig. Vi alla lider av pengabrist och mogelsjuka.

Vi har haft en liten oversvamning hemma. Stella ringde och bad oss komma hem och nar vi kom hem hade hon och Bass stadat undan sina grejer medan vara saker lag och badade i brunt vatten. Det var hur mysigt som helst att slapa ut alla vara saker och hanga upp ingenstans eftersom det inte finns nagonstans att hanga vara klader.
Sen tvattade vi sa gott det gick men det gick inte sa bra for det slutade aldrig regna sa kladerna har fortfarande inte torkat helt, detta hande for sex dagar sen.
Det mesta i huset moglar och det ar skont for mina ogon. Jag ser ut att vara sjuk, helt blek i ansiktet med morka ringar under ogonen och sjalva ogonen ar roda coh kliar hela tiden. Fattar inte varfor inga killar raggar pa mig.

Idag kommer min farbror hit och halsar pa. Dom ska bjuda mig pa middag :D Superb eftersom jag inte har cashflow, sen ska Oskar hit och saga tjenixen och sen kommer min granne Ellinor och hennes foraldrar hit i tva veckor. Okej jag ar fullt medveten om att ingen av dessa manniskor kommer hit for att traffa mig men det ar anda kul att traffa lite folk fran sverige eftersom jag inte varit dar pa tre manader.

I fredags var jag pa en supervild visarun och jag var helt slut efterat. Chaufforen var helvild och skrek disco disco och alla vi andra (hela fyra pers) vralade for fulla munnar GOOD GOOD! Sa javla fett det var azza!
Langtar redan till den 18 januari nar jag ska aka och stanna i Malaysia langre tid an fem minuter, maste se till att vara utvilad for det kommer ju vara heeeelt craaazy!

Men om typ atta dagar flyttar jag ihop med min alskare Dennis och min basta kompis Ton. Vi tre kommer ha sa javla kul tillsammans, vi kommer dansa nakna i var underbara dusch varje kvall som en liten godnatt-rutin.


Inga fler tarar

Oh lord vad min bloggstrejk varade lange.
Nu ar den hur som helst over och jag blev verkligen SKITGLAD av alla protester som ni skrev till det inlagget! Love you too...

Igar hade norsken poolparty i sin superdyra villa med pool och vi var sjalvklart dar. Jag och Mia kom dit forst av alla sa vi kastade oss i poolen och lag dar och drack drinkar medan mr Hef himself satt och barsade och kollade pa. Sen droppade det in mer folk, ratt boring apollomanniskor men vad kan man vanta sig av dom?!
Sen drog vi till Underground och dar blev jag en liten hagga, trosjuicen flodade fran Madde och allt vara bara crazy bananas. Slutade med mycket flang och flax fram och tillbaka men alla overlevde. Inte for att jag vet varfor nagon skulle ha dott, fanns ingen risk for det.

Sen i morse gjorde Bass klart Tons tatuering och sen sparade lordagsbuset kan jag lova. Denice, som visar sig vara den basta tatueraren i Ao Nang, bankade in ett supersweet hjarta pa min fot som symboliserar karleken mellan oss. Jag ar supernojd och alla som kanner mig vet att jag sedan barnsben har langtat efter att fa tatuera in ett hjarta pa min kropp. Sa romantisk som jag ar.
Hon sa att jag en vacker dag kanske kan fa tatuera henne, da ska jag gora en stor fet kuk i pannan pa henne. Och jag ska banka in den dar bambupinnen sa hart att trosjuicen sprutar pa henne. For det ar en underbar kansla.. Tror jag.

Vad mer kul har hant? Jo jag har fatt jobb! Hihihihiihihihihihi fnissa lite. Sen vet jag inte om det finns sa mycket mer att saga. Tror att jag ska traska ut till tjocka slakten som sitter utanfor Hippies och kakar och kolla om Bass nagon gang kan kora mig till Denice sa jag kan hanga pa hennes jobb med hennes ubersexiga kollega!

Ciao

Bakisangest

Ibland vill jag aka till Sverige!!! Typ dom gangerna nar man ar superbakis och vill hem och lagga ett stort lass med bakisbajs men nar ens lilla familj bara har en nyckel (fyra personer+en baby) och halva familjen aker till Hippies och hanger dar och den andra bruden vill kela med sin whatever he is pa Chang bar DA vill man kanske vara i Sverige. Slippa allt krangel hela tiden.

Ah jag orkar verkligen inte skriva har langre. Kanns som att det enda jag skriver om ar mitt bajs, att jag ar bakis och att jag svettas. Eller bara massa negativa saker.
Sa slut med det. Kanske inte skriver nat mer alls eller sa aterkommer jag nar jag har nagot kul att skriva. Typ nar jag och Ri har gatt och gift oss och nar jag bar pa hans sota muslimska unge.

Ciao.

Liten update 4 my friends

Vad hander i Ao Nang?
1. Denice har lart mig klamma pormaskar
2. Jag har kopt en sang (stella havdar att det inte ar en sang men hon ljuger)
3. Mor och far har akt hem
4. Idag kommer min man pa besok anda fran Phi Phi
5. Min lover ar fortfarande inte vid min sida
6. Han som har mig som flickvan har inte gjort nagra moves
7. Jag har spanat in hett kott
8. Stella har klippt sig
9. Frida har klippt sig
10. Bass har klippt sig
11. Denices har ar fortfarande slitet och luktar lite bajs
12. Storacklet skiter pa var toa varje morgon
13. Lillacklet sket framfor ogonen pa mig
14. Garbage ar fortfarande forsvunnen
15. Jag kanske kan fa ett jobb
16. Idag sporegnade det
17. Ikvall ska vi till Full Moon Bar
18. Igar var det movienight hos Mia (CON MUCHO GUACAMOLE!!!!!)
19. Underground is the place 2 B
20. Jag spelar for mycket kort och letar efter en ny hobby
21. Jag har varit med om ett trauma som gnagit sig fast i mitt pannben

Det ar great men Denice gor ett daligt jobb med att skaffa man till mig.
Nu ska jag traffa Alex!! Emmy jag hoppas verkligen att du laser detta for det ar killen fran Phi Phi som svennen parade ihop mig med. Han kommer till Ao Nang for att traffa mig. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIih.
Och nej Mikaela. Inget javla vaccin har inte, hela familjen har redan haft svininfluensan sa det har vi lamnat bakom oss. Trots att Stella var nagot pissed i borjan att jag smittade henne.


Ibland alltsa..

Gosh vad det har internetet (sager man sa?) ar bajsigt!!
Jag forsoker prata med Lisa pa msn men det gar inte for man maste typ installera msn har. Facebook chat ar liiite konstigt och segt. Jag far damp men nu har jag kunnat ladda upp lite bilder dar iaf :D

Idag borjade Denice jobba... Dvs att jag kommer vara helt alone har for Stella ar en hog med bajs som jag inte har nagon aning om vad hon gor pa dagarna. I morse akte hon till Surat Thani for att hamta Leo. Jag har ingen hemnyckel, Stella svarar inte pa sin telefon. Lucky me att jag har en mor och en far som later mig komma och simma i deras skitvarma och skona pool pa deras hotell. Det ar dar jag ar nu. Men jag skulle garna aka hem och duscha opch satta pa mig lite klader emn det gaar inte.

Mathilda jagkan halla med om att jag varit en LN. Igar promenixade jag SUPERLANGT tva ganger. Trots att det var dagen efter Halloween och jag var bakis.
Fast jag kanske ska vara lite mer LN anda tills pa torsdag nar mor och far aker tillbaka till Sverige. Kanske ska logga ut fran datorn och ga upp och lagga mig pa deras rena hotellrum med aircon :D

I tink i do that!


November nu

Mathilda visst blir det msn date! Synd bara att mina hosts har flyttat till ett luffarstalle (hohoho) utan internet! Men visst hittar jag mina satt att ga in pa datorn anda!

Sa ja, vi har flyttat lite narmare smeten nu och det kommer bli lovely nar allt ar klart. Stella har bara lite svart att forsta att det ar jag som ska bo i sovrummet och inte hon. Psss.

igar var det Halloween och Leo sov pa lyxhotell med mina paron sa det var hela familjen (utom lillen da) var ute och festade tillsammans. Vi var supersnygga! Kanske kan lagga upp en och annan bild pa facebook nu nar min kamera ar lovely!!

Fast jag orkar inte skriva har for jag vill ata middag. Idag kakade jag en whopper pa BK.
Idag skoljde jag bort bajs ur toan som inte var mitt. Inte det roligaste nar man ar bakis som ett djur hihi.

RSS 2.0