Nasta stop: massage

Tjoho nu ar jag i vang vieng. Imorgon blir det tubing, om emmy kan komma over sitt lilla utbrott hon fick alldeles nyss. Datorerna i det har landet ar val inte direkt kanda for att vara av den basta sort kan jag tanka mig. Det gar aldrig att ladda in bilder i datorn men idag tankte vi gora ett forsok.

Det slutade med att emmy rusade ut harifran och har sitter jag kvar sjalv. Det funkar inte att stoppa in minneskortet i datorn, det star bara att det ar virus sa en hjalplos lao skulle hjalpa henne.. Slutade med att hon borjade koka och sa att han hade raderat alla hennes bilder. Lite synd.

Idag dog vi av svett nar vi klattrade upp for en tusen mil lang trappa upp till en iskall grotta som vi traskade runt i. Sen gled vi hela vagen ner for trapporna for det borjade aska och vi ville komma ner fort.
Dar nere hittade vi varldens mysigaste lilla vattendrag med illblatt vatten. Det var superkallt och skont. Sa vi hoppade runt dar med tva laosare och badade och forsokte att inte svettas.
Undra hur det blir med svett imorgon. Forst ska vi till massa grottor (=mucho svett) och sen ska vi tuba (=mindre svett).

Nu ska jag nog kila ivag och se vart emmy tog vagen. Snalla gud gor sa att inget har hant med hennes tvatt for da kommer helvetet braka loss pa allvar.
Nu galler det bara att komma ivag fort och fa en harlig oljemassage :D

Kommentarer
Postat av: e

jag saknar dig

2009-09-16 @ 21:06:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0