Låångt inlägg nu

Yeah det blev verkligen livat igår! Jag shoppade loss på rean, mumsade italiensk glass och fick ett gratis visum! Det blev en heldag, Dodlarn fyllde ju år så jag och Stella pysslade ihop en underbar present till henne och jag har aldrig känt mig så stolt över något jag åstadkommit förut.

Stella sågade grenar till ramen, barfota i äkta Ernst-anda

Jag pillade med blåbärsris

Jag rockade med limpistolen

Och resultatet blev slående!
Tycker verkligen att vår present var den finaste av alla hon fick, bättre än en massage, utlandsresa, presentkort på systembolaget, ett tal osv. Hon önskade att hon skulle få se mig och nu får hon det även när jag lämnar landet om tretton dagar.

Som Malin så fint påpekade har jag inte riktigt berättat att jag kommit tillbaka till Sverige (fast där har hon fel för jag skrev det lite en gång) men jag skriver det nu. Jag har varit i Sverige i åtta dagar idag!
Fast ingen vet ju varför eller hur jag kom hem. Blev mer eller mindre hemskickad av bossen. Hon sa åt mig att de inte hade något jobb till mig i augusti (även fast vi hade skrivit kontrakt till den 10 aug.) och att jag borde leta upp den billigaste biljetten hem. Så jag gjorde som de sa åt mig eftersom jag höll på att gå under där uppe och så satte jag mig på buss, bil, tåg, tunnelbana och buss igen (26 timmar) och åkte hem till min mor som satt så fint och väntade på mig framför datorn. Hon trodde vi skulle ha en skype-dejt men så dök jag upp där och körde en liten surprise.

Jag, Stella och Leo har även fått våra pass tillbaka med fina visum i. Helt totally gratis! Så det firade vi idag med att steka lite med alla överklassbarn i lekparken i Humlegården. Leo glassade runt där och ägde alla andra barn på sandkaksbakning, grävning och bollsparkande. Nöjda åkte vi hem och låg på golvet i mitt rum och skrek och lekte tills familjen EP äntligen åkte hem och jag fick lite lugn och ro (hehe).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0