Min sista torsdag i Sverige


Leo vinkar hej då! (Till fläskläppen)

Igår fanns det inte plats att berätta om min, Stellas och Leos dramaday men det gör det nu.
Vi började dagen supertidigt (kl halv sju) och några timmar senare var vi i Farsta centrum och shoppade loss. Vi skulle gå till kassan och betala, Leo och jag, men han snubblade och dunkade käften i golvet. Han grät, dregglade och blödde, Stella ville bara böja gråta så jag stod där och försökte lugna henne. Cirka en och en halv minut efter att Leo ramlat började jag känna mig lite snurrig i bollen och höll på att svimma.
Så den snälla kassörskan fick sjasa in oss tre offer i ett litet omklädningsbås och ge mig vatten. Där satt vi en stund, jag med huvudet mellan bena, Stella helt skärrad med blod lite här och där och Leo med norra Europas största fläskläpp (ännu en gång: FAN att jag alltid glömmer kameran, den hade varit värd en bild den där fylliga överläppen).

Idag har det inte vart så mycket drama. Jag och Mathilda har äntligen kollat på Fråga Olle dokumentären som vi väntat på i två år. Tyvärr visade det sig att vår gamla vän the pornstar verkar vara lite av en mytoman. Men det lämnar vi bakom oss och blickar framåt. Nästa steg: porrfilmskväll i Thailand! Vilken film? Det omoraliska testamentet.

Ikväll ska jag åka hem till Nina. Har jävligt ont i magen nu så jag ska väl försöka få i mig en lussebulle som kanske kan snabba på bajsgörarprocessen. Jag har mina knep.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0