Fy

Jag känner mig bakfull. Jag kanske var ute och slirade igår efter att jag gått och lagt mig, i sömnen? För uscha mig jag har ont i hela kroppen och i huvudet och mår lite illa och är dödstrött. Ska steka lite fisk snart och gnaga i mig sen ska jag sova middag.

Herre jösses hur gammal är jag? 65? Klockan är fyra på eftermiddagen!

Ikväll ska vi väl försöka ta oss ut och fira att Stella äntligen ska dra :(
Jättetråkigt och ledsamt att inte få se hennes och Leos fina ansikten dagligen längre. Kommer att sakna dem så himla mycket att jag får en liten ledsen tår i ögat när jag tänker på det.

Å andra sidan får jag väl känna att den sorgliga dagen då jag inte har ett korvöre kvar och fortfarande noll inkomst och får sätta min feta röv på ett plan till Sverige så kommer jag få träffa dem igen och det är ju kul. Stella måste ju börja plugga till barnmorska snabbt nu och vara klar om en sisådär fem-sex år när jag ska börja baka bullar i min ugn.

Och som vanligt går ingenting som det ska tekniskt här borta. Men vad fasen nu ska jag försöka koncentrera mig på det positiva! Ri tjänade ihop hela 180B igår till matkassan! Jag har blivit brun! Jag har fått en fet jävla goodiebag av Ellinor! Jag har diskat ALL jävla disk redan! Ja jävlar vad gött livet kan vara ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0