Home sweet home!

Vid halv elva igår kväll började resan mot Hat Yai. Vi åkte med Ris morbror som i och för sig körde jävligt bra, bländade av till halvljus varje gång han fick möte och det kändes bara väldigt safe. Fick dock skavsår i röven för jag, Ris mamma, hans kusin och hans mamma satt och trängdes där i baksätet som inte direkt är byggt för passagerare.
Vi åkte till Trang och hängde utanför 7eleven en stund innan båda Ris systrars män och en brorsa till de kom och hämtade upp oss för att ta oss vidare till Hat Yai. Efter en liten stund däckade jag så hårt att mitt huvud dunkade in ashårt i rutan så då bestämdes det att jag och Ri fick bädda ner oss med massa filtar på flaket där bak och sova.
Det var iofs mysigt för det var första gången på länge som jag fick ligga och gosa med honom och det var så kallt så det blev massa hårda kramar.. till klockan fyra då var det dags för frukost.

Jag var inte så med på de andras aktiviteter så jag la mig och sov en stund utanför sjukhuset där bak på bilen och ibland kom Ri och sov lite också. Vid halv nio traskade jag in på sjukan för att kolla om det hade hänt något spännande, om fingret skulle kapas, ersättas av en tå, sys fast i benet, ja vad som helst kunde det ju vara av alla förslag som getts.
Men vi satt där en stund innan Ri fick gå in till läkaren som då konstaterade efter en liten titt på fingret att inget kunde ju göras där innan skinnslamsorna som sytts ihop har läkt och det inte gör ont längre.
Så det var bara att hämta ut lite smärtstillande och några piller som ska rena kroppen och sätta oss på flaket i strålande solsken och åka tillbaka till Trang.

Sen tog vi en minivan och lokalbussen hem till Klong Hang och här är vi nu. Jag får ta hand om min man så gott jag kan och så får vi hoppas att hans finger läker fint och att det inte dör även om det är misstänksamt grått nu och att det inte blir några mer problem. Mer operationer kommer det hur som helst att bli men det blir i framtiden.

Nu jävlar ska jag ta en dusch! (Och antagligen duscha Ri också, visst låter det som att jag fått barn?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0