Svett

Fiiiitttaaa!
Skrev precis ett superfint inlägg om vår fina dag igår och självklart försvann det. Måste lära mina fingrar att inte trycka på massa cp-knappar.
Hur som helst lovade jag mig själv att gå till stranden och sola någon dag för jag är nästan lika blek som Stella.

Sen skrev jag om hur vi surfade på hala klippor, forsade ner för ett skitstort vattenfall och tog en rejäl simtur i Emerald pool. Sen traskade vi upp till Blue Pool och på vägen mötte vi en baby-elefant och dennes big mama. Typ.
I Blue pool var vattnet otroligt blått och det var riktig Harry Potter-feeling där. Det bubblade upp vatten från underjorden som bildade som moln i vattnet och det var lite coolt. Dock fick man inte bada för det bodde ett monster där.
Sen när vi kom hem panikduschade jag och sen åkte jag och Stella (och Laura, Bacs finska flickvän) till Railey med the bat band! Weey.
Väl hemma i Ao Nang blev jag lite arg för moppen var borta, Denice svarade inte när jag ringde och Ri låg och sov (plus att han var lite cp så jag ville inte att han skulle komma och hämta mig) men det löste sig ändå.

Idag har jag vart en riktig hemmafru. Har tvättat hela dagen, eller okej jag vaknade visst vid två men efter det så nu ska jag fortsätta med det och hoppas att Denice kommer hem med mina skor snart så jag kan åka någonstans.

it's coming!

Utan snus i två dagar försmäktar (?) vi på denna ö. Jaa jag säger som Pippi, utan internet i gud vet hur länge har jag överlevt i Ao Nang. Det har varit hårt men jag har klarat det. Jag har inte begett mig till något internetcafe och surfat. ICKE!

Idag har jag istället varit duktig. Jag och Patrik åkte till Ao Nang-stranden och badade och sen klättrade vi den svettiga vägen till den privata stranden och tillbaka. Blev lite jobbigt där ett tag men när vi mötte ett par gamlingar som inte verkade tycka det var jobbigt alls fick jag lite mer energi. Sen åkte vi till bageriet med Stella och Leo och käkade lite mumsiga kakor och bakelser.
Nu håller jag nästan på att skita i brallan men det är gött. Har precis käkat gult ris och kyckling.

Oh jag kan inte skriva mer nu för då går det nog illa här på altanen..


Oooh inga batterier kvar. Jag dör

Buuh det är superläskigt här hemma just nu. Kom hem och det lät som om någon var i mitt rum men när jag kollade var det ingen där. Gick ut med datorn och satte mig och helt plötsligt öppnades dörren.. Det blåser och låter, inga grannar är hemma.. Om dom är det så sover dom för det är mörkt överallt.
Min telefon är där inne men jag vågar inte gå in och ingen moppe har jag. Vill bara att Ri ska kolla klart på den där jävla filmen han kollar på och skynda sig hit.

Är mycket bakis idag. Har legat och krälat i min säng hela dagen. Sen drog vi en sväng inne i Ao Nang. Skulle passat på att bakisbajsa då kom jag på nu. Denice har skitit sönder toan så det går inte att spola för då kanske det kommer spruta bajs i hela huset.
Hon får slafsa ner sina händer där och plocka upp sina megakorvar tycker jag. Hon var tydligen jätteglad att vi fick lite toapapper av Bella för det har vi inte haft på några veckor så hon ville ta igen all den här bristen på papper i röven genom att använda ett års förbrukning på en gång. Och alla som varit i Asien vet ju att toa+toapapper=ingen bra kombo!
Wiiie mördarkanan i Vang Vieng. Ge mig ett fint nagellack för i helvete!

En fin dag i Ao Nang

Igår satt vi på stranden och drack öl. Sen drack vi sangsom och började fundera vad sang betyder, förhoppningsvis betyder det BLI. Sen åkte vi till Chang bar och hängde där, träffade en gammal kollega som snackade massa skit om bossen.
Ogillade chang bar lite mer och sen drog vi till Hippies bar och dit kom även Ri. Sen blev det luna bar med dyröl.

Filade mina fötter idag, filen blev leeeeeeeen

Jag har ont i ryggen och är trött! Klockan är ju för fasen bara tio i tolv!
Men jag orkar inte lägga mig och slagga lite sött för de som har sett mig vet att jag inte kan slagga sött. Jag sover som en jävla brunbjörn i ide. Så jag får sitta här ute och låta myggorna kalasa på mina nakna ben och vänta på att gossip girl ska laddas ner klart. Vill ju kolla lite och mysa i mitt finfina rum. Kanske ska ta ett kort på det imorgon eller så. Nu har jag min fina sladdervägg och det är great.
Igår kom Mia hit och bjöd på cola och wienerbröd med choklad och det bästa av allt var att hon hade med sig den där madrassen som hon sa för tusen år sen att vi kunde få ärva när hon inte behövde den längre. Och tur som jag har så fick ju Denice en jävla hästensäng (ehm ja typ, thai-hästen) av sin far så det blev jag som fick madrassen! WEY vad supermjukt vi sov i natt. Jag vaknade på morgonen och letade efter Ri och trodde att han hade sjunkt ner i madrassen. Men det visade sig att han bara hade gått till jobbet.
Sen idag köpte jag mysbelysning!! Ooooh vilket porr-rum jag har nu! Så himla glad över det, tänkte lägga mig där och mysa med mina djungelvrål.. Går inte för det bor en jäva råtta i samma hus som mig som knaprar i sig varenda liten smula som man lämnar framme. Ska ställa fram en råttfälla!

Alla hjärtans dag

Gissa vem som kommer hit på fredag.. Stella!!
Igår var det ju alla hjärtans dag, min favoritdag på hela året. Eller? Neeej.
Men jag ville hur som helst vara lite snäll och gå till Green Planet och ge min man en puss när han landade med båten. Satt väl och väntade i en halvtimme och när han kom så kläckte han nyheten att han skulle åka till flygplatsen och vinka av sina kära brittiska föräldrar (som han älskar mer än mig).
Men sen åkte vi på dubbeldejt med Madde och Peter Pan (och hans bror och son och Bella) i Ao Namao och käkade bbq-buffe! Mums. Madde tyckte att det var superskoj och fnissade hela tiden när vi gick och plockade mat.
Sen åkte jag och Ri till Coconut bar och ölade lite, träffade Bass och han var superglad att det bara var fem dagar tills hans fru skulle komma hit och städa hans skitiga lya som Lucy har bajsat ner.
Sen upptäckte jag att dom har börjat sjunga/spela The sex is on fire och kände direkt att Stella skulle bli superglad och supersom.
Sen åkte vi hem för Ri hade ju en vild kväll kvällen innan när han skulle festa med sina britt-päron.

Och ja jag fick rosor av honom. Det var inte kul och det kunde nog alla ana att jag tyckte men det var inte så romantiskt som tur var. Bara lite jobbigt med alla thai-brudar runt omkring mig som kollade på mig och log och tänkte aaaaaaw. Men jag glömde dom hemma hos Ri höhö.

I eftermiddag ska jag fara in till Krabi town, tänker på om det är något jag behöver från Tesco..

Boooooooh jag måste lägga en fetingrap

Jag är jättesnorig! Jag är bakisskakis! Jag gjorde av med 25B igår!

Jag borde egentligen åka till Madde nu! Men jag är inte säker på att hon är hemma!
Usch jag är jättehungrig och sugen på någonting men jag vet verkligen inte vad. Måste försöka komma på det och sen moffa in det i munne, tugga och svälja. Hoppas bara inte att det är någon västerländsk mat jag är sugen på för det är dyrt och så blir man så risig i kistan..
I natt när vi kom hem var Denice en superjobbig unge som skulle sitta utanför mitt fönster (som är öppet och är precis ovanför mitt huvud) och prata JÄTTEHÖGT med sin vän på datorn när jag ville sova. Oförskämd unge, sen så har hon peelat sin man i arslet med min peelinghandske.. EEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUW!

Min dator blir bara värre och värre för var dag som går. Nu gjorde jag en liten upptäckt att N-knappen är superseg som att någon har lagt en seg lobba under den så man måste trycka extra hårt på den. Och det är något jag irriterar mig enormt på! Sen har vi ju det här med att datorn inte går att sätta på om man inte ber den supersnällt två tre gånger och smeker den lite över space-knappen.. Fy detta är ju en sprillans dator!

Pysseltajm

Allright, har precis kollat på Glamourama och det var en chock. Usch jag hade glömt bort hur Stureplan var. Okej jag läser ju alla fjortisbloggar men då känns det ändå som ett skämt, det här var ju helt bananaz! Jag får lite ont i magen av hur de pratar och sen när BB klampade in i bild ville jag trycka in fingrarna i öronen och aldrig ta ut dem igen. Men jag härdade ut och känner mig mer tacksam än någonsin att få vara här och slippa allt sånt där ytligt tjafs.
Den ena tjejen ser ju ut som en sönderopererad katt! Jeez hur gammal kan hon vara?

Men nu blir det väldigt svettigt här. Ska ta en dusch och klä på mig sen susa hem till Bella och sitta lite aircon. Kanske köpa lite mat för det blev det inte mycket av igår, när jag äntligen köpte "middag" visade det sig att det smakade bajs så jag satt och tuggade i mitt ris med fishsauce på.. Kanske inte den lyxigaste  middagen jag ätit i mitt liv. Rätt spartansk.

Jobbigt bara att Bella inte har internet för jag vill lära mig ett nytt sätt att knyta armband på.. Hmm. Hoppas Bella vet något kul så vi kan ha superskoj med våran nya hobby: PYSSEL!


IN I DUSCHEN PRONTO!!

Så har man prickat av ännu en sak på to do-listan. Köpa en "vägg".
Idag for vi in till Krabi town (efter en stunds frysande i sötvattenshålet, tänkte tillbaka på min och Alices underbara nyårsafton där) och köpte massa tyg som jag ska hänga upp som ett skynke som då ska bilda en slags mjuk vägg.
Råkade dock överdriva storleken av ytan som skulle täckas och köpte liite för mycket tyg men det blir nog superbra, lite mysig porrstämning där. Så imorgon behöver jag bara investera i en stång sen är allt klart... Neeej då jag känner på mig att mycket kommer att gå fel. Så nu tar vi inte ut någonting alls i förskott här.
Dessutom kan jag inte vara superhappy för jag har inte alls mycket kosing och min kära mor verkar vilja ignorera mitt förslag att hon ska skänka mig en slant.

NU KOM ÄCKLIGA DENICE-HORAN OCH TVINGADE MIG ATT GÅ TILL HIPPIES BAR OCH JAG HAR JU IGNEN EGEN VILJA SÅ JAG MÅSTE FÖLJA HENNE. FY FAN VILKET JÄVLA JOBBIGT LIV JAG LEVER MEN HON KAN JU GLÖMMA ATT DET BLIR GIRLS NIGHT OUT IMORGON. BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL.

Lite tillägg

Lite saker jag glömde att skriva:
Mikaela du skickar pengarna till Soi Nopparathara 12/4. Inte för att brevbäraren kommer hitta hit eller om det ens finns brevbärare här för jag har då aldrig sett någon. Skicka gärna med en brevlåda för det har jag ingen så får du tightsen i maj som en tidig studentpresent (som du själv har betalat för då).

Och Stella, såg att du tryckt in en liten kommentar om Stina vs. Lucy. Tyvärr ligger inte Lucy på första plats nu efter Stinas tragiska bortgång. Stina har ju en supersöt syster som bor hos Madde, remember? Hon är ju självklart etta. Men jag tror att hon och Lucy kan bonda rätt bra för Mio (som missen heter) har blivit biten i magen och har numera ett litet hål där. Precis som din cp-katt.

Bjud lite då

Men snälla vem är mongot som undrar om jag är gravid? Har kanske fläskat på mig lite sen jag började äta kött men please, jag lovar att om jag skulle vara gravid skulle den där ungen inte må särskilt bra.

Hmm en lagun, jag vet att det finns en på Railey som man måste klättra superlångt för att komma till om den är den du menar Pellberg. Det finns iaf kvar. Har aldrig orkat mig ner till den, försökte en gång men det var alldeles för svettigt.

Igår var vi på Coconut bar och jag och Ri förlovade oss. Gosh vad romantiskt det var, jag tvingade honom att fråga om jag ville gifta mig med honom men han vägrade utan tryckte bara på ringen på mitt finger som han hade gjort av ett cigarettpaket. Aw.
Bass och bandet var där, såg hans nya frippa och den var inte så ful som jag hade tänkt mig. Den passade ganska bra på honom och Stella.. Han hade jävligt snygga kläder!
Ris kompis Jat (eller hur fan man nu skulle kunna tänkas stava det där namnet) var lite sugen på alla farangkvinnor där och gav en ros till en tjej, men det blev lite misslyckat när hon vände sig om till Koko och tackade honom och sen på Luna bar var det ju Koko som fick hångla.
Sen bad han mig prata med en annan tjej som var där för hon var svensk och jag försökte ju så gott jag kunde. Men hon var gift. Haha stackarn har ingen tur och han vill verkligen ha en vit kvinna. Så om någon känner sig sugen är det bara att höra av sig, han är rätt söt.
Fast han har ju redan siktat in sig på en viss trio från Nacka som kommer hit snart. Han har hört rykten om att tre sexiga brudar ska komma hit och hälsa på (och jag sa ju självklart att dom skulle ställa upp på lite love-making som han själv uttrycker det). Så nu går han bara och sparar energi, hoppas ni vet vilka ni är!

Nu ska jag nog ringa Bella och be henne komma och hämta mig så vi kan åka hem till Bass och Lucy och leka.

Fick btw en supersöt bild idag av min käre mor.
Fast nu går det inte att ladda upp bilder hej då.

Hemma igen

Japp då var man hemma från Malaysia igen men denna gång med ett 60-dagars visum i passet. Skönt, men det kostade.. Kanske inte så supermycket men det var mycket för en fattig tiggarkvinna som mig.

Pellberg, jag tror inte Ao Nang ser ut nu som det gjorde för 19 år sen. Kryllar av turister och stranden är inte alls så underbar, men det har sin charm!

I förrgår morse drog jag och Denice på vår andra superroliga semester tillsammans till Penang den här gången. Något rädda för att inte få visum och lite smartare denna gång, åkte till Krabi bus station till halv nio och killen flinade när han såg oss. Han mindes säkert när Denice brölade MAAAAO förra gången vi var där, rätt så slitna.
Men vi kom fram till Penang, lämnade in passet, stekte lite i vårat superlyxiga rum med aircon, duschade tills huden krullade sig på kroppen av det varma vattnet och sen drog vi till The meeting point, where else? Fett rolig reggaebar där vi festade hela natten lång och ölen flödade.
Dagen efter hängde vi på Mona Liza cafe och det var superkul, fick massa nya kompisar och ägaren bjöd på dyra kycklingvingar. Sen shoppade vi loss på 7eleven, en liten vattenflaska för 13 bath och jag tyckte att det var ju superbilligt. Efter det hämtade vi ut våra fina pass och var glada.
Sen var det tyvärr dags att åka hem men bussresan hem var så otroligt rolig att vi fällde en tår när vi klev av i Hat Yai.

(Varning för eventuella överdrifter)

Hur som helst är vi hemma nu, hade flyt med bussen från Hat Yai, fick springa på den hem till Krabi och direkt när vi klev av bussen i Krabi town gled Ri in med moppen och hämtade upp oss. Väl hemma fanns inte en droppe vatten i kranen så det var tur att man inte var skitnödig och att jag hade kommit på den briljanta iden att fylla två tunnor med vatten för sånna här tillfällen. (Grannarna här bryr ju sig otroligt mycket om sin gräsmatta, den får cirka 450 liter vatten per dag, skulle gissa på att brunnen vill släppa ifrån sig 500 liter vatten per dag så det blir inte mycket vatten kvar till oss svettiga invånare här på Soi Nopparathara 12.

Idag ska jag göra ett nytt försök att köpa tvättmedel och tvätta mina kläder här hemma. Senast jag köpte (endast 27 bath) tvättmedel så var det ju inte riktigt tvättmedel... Visade sig efter att jag hällt ut sen stor klick påmina beloved tights att det var blekningsmedel. Så nu auktionerar jag ut mina trendigt spräckliga leggings (batikleggings om man så vill) för 200 kr! Finns bara ett par så den som kammar hem auktionen kan vara säker på att vara ensam om dem! Hur mycket ni kan tänkas betala för dom skriver ni i kommentarsfältet.

Nu ska jag nog åka och köpa frukost. Tjipp!

RSS 2.0