Jan. 31, 2010

Jag har inte skrivit här på några dagar. Inte för att det inte finns något att skriva om för det gör det. Mest för att jag inte riktigt vet hur jag ska skriva det.

I fredags gick jag på stranden i Ao Nang och delade ut flyers som vilken normal människa som helst. Efter knappt en halvtimme sitter jag på polisstationen och får veta att jag ska åka in i fängelse och böta 200 000 B.
Jag har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv, till en början gick det bra. Kunde hålla mig men sen när jag satt i polisbilen på väg till Gud vet vart och Denice ringde och frågade vad det var som hände så hade jag ett val. Sitta tyst och inte säga någonting eller försöka berätta. Jag började prata och efter det kunde jag inte sluta gråta.
Åkte runt i Ao Nang, åkte hem till mig och hämtade mitt pass. De bad mig packa mina väskor för jag skulle aldrig få komma tillbaka hit, jag grät och skrek och vägrade.
Efter en lång tid löste sig allt. Det visade sig att ägaren till det företaget som jag delade ut flyers för är feta maffiabossen. Thailand och Sverige är två helt olika länder, det är ett som är säkert.
I Thailand kan man göra lite hur som helst bara man har pengar och makt.

Ska iaf börja plugga nu för att få studiebidrag. Började med första lektionen igår så ska nog fortsätta nu om internet vill fortsätta fungera. Hej!


Det luktar avlopp här

Jeeez det var en bild på mina inälvor. Visst är dom fina? Och helt underbara enligt farbror doktorn.
Jag har världens bästa roomie som skriver fina dikter till mig när jag är bortbjuden på lunch, som för övrigt var väldigt smaskig förutom soppan med kokade fettdelar från något okänt djur.

nu sitter jag här
i min misär
utanför vårt hus
på verandan med lite bus
du och jag ska till krabi town
check the land under down
men om du inte hade varit så upptagen
med ri hela hela hela dagen
hade jag inte behövt vänta
och kanske senare med moppen slänta
så nu tycker jag du kommer hit
annars får du ansiktet fullt med skit

Tur att jag anlände till lyan sju minuter efter att hon postade detta på min wall på facebook annars hade mitt ansikte varit ännu brunare än vad det redan är. Brun var det ja, jag blir bara brunare och brunare för var dag som går. Snart kommer jag nog se ut som en afrikan, dock inte under armarna och på översta delen av mina lår. Där är det vitare än sanden på Phranang. Kanske behöver en liten solsemester för att jämna ut brännan, nej förresten det är bara för turister. När jag är ledig vill jag INTE hänga på stranden, det är ju som att åka till jobbet och göra ingenting på sin lediga dag.
Inte för att jag tror att jag kommer ha råd att vara ledig på ett tag, har lite ont om kosing. Om två dagar ska hyran betalas och jag har.. Minus 200 bath. Katsching!
Idag skulle Denice vara en snäll tjej och bjuda mig på supermumsig barbeque men det visade sig att hon inte hade tillräckligt med pengar med sig. Som tur är (denna gång) kryllar Ao Nang av svennar och en man vid bordet bredvid oss var en riktig patriot och langade fram en hunka och sa "Man måste ju hjälpa sina landsmän" Jag och Denice dog av tacksamhet och sen kom vi på att det är ju bara tjugo kr för den där rika mannen. Tack du snälle människa!

Hey baby

Idag hade jag och Denice sushipicnic utanför gynkan i Krabi town. Det var gott men inte särskilt starkt, lite snålt med wasabi kanske. Gynekologen himself var på något emergency ärende på sjukhuset.
Annars har det väl inte hänt så överdrivet mycket idag.

RIP Stina

Glömde berätta om en liten grej som inträffade här på Wisteria Lane igår.
Bella traskade runt i handduk hemma hos sig och katten gick ut på äventyr, hon bad mig då vakta katten och det gjorde jag. Efter typ tretton sekunder kommer cp-katten, vår gravida grannkatt som jag hatar för den är så jävla jobbig, och börjar stirra ut lillkatten. Jag tar tag i cp-kattens halsband och kastar iväg den men den vände typ i luften och flög på lillen med ett skrik.
Jag skrek till Bella att cp-katten höll på att döda hennes katt och hon flög ut genom dörren. Sen tog hon in sin katt och den blödde på ryggen och var superrädd.

Idag åkte Bella och hennes mor på visarun och Bella frågade om jag kunde titta till lilla Stina så allt var okej. Självklart gör jag det. När jag traskade in genom dörren låg missen där och sov. Den vaknade inte av ljudet av dörren så jag sa hej lilla stiiiiiiinaaaa!! men hon reagerade inte på det heller. Så jag petade in pekfingret i magen på henne och hon var hård som en sten. Död.

Jag är egentligen en bra kattvakt!

Vila i frid lilla Stina. Nu måste vi bara hitta en ny katt till Bella.

(Det luktar verkligen blodpudding här, fy vad jag är sugen på det.)

Dom kom hem alldeles nyss och jag var tvungen att break the news. Sånt är inte min starka sida eftersom min reaktion när jag hittade katten var att jag garvade. Sen kom grannen nyss och skulle hjälpa till att begrava den och katten var stel som kycklingklubban jag åt till lunch. Men nu vilar den så fint i sin grav tillsammans med grannarnas alla andra djur som också har dött.

god natt

Vad rolig söndagskväll man kan ha. Kollade nyss på Hangover, första halvan av filmen låg jag och Ri och hetsåt pumpafrön och fyllde nästan en halv colaflaska med skalen. Sen däckade han så jag har legat och asgarvat för mig själv.
Nu ligger han där inne och snarkar som en liten säl. Den där mannen ska jag gifta mig med, då kommer jag slippa göra visarun varannan vecka plus att min största dröm kommer gå i uppfyllelse. Jag kommer att tvingas bära slöja.. Eller i bästa fall burka! Hoppas nu Mathilda att du läser detta för jag vet att du kommer glödjas något otroligt för min skull. Men när du kommer hit så ska jag kolla om han har några singelvänner.


Söndagsbus!

Wey vad arg man kan bli ibland när man skriver ett inlägg som sen försvinner för att internet inte vill fungera som det ska. Nu kom Bella med mor hem.
Kör en kort sammanfattning istället då:

Fick höra idag att jag blivit tjock
Stella ringde och det var kul
Det står en skål med gammal nudelsoppa bredvid mig
Jag måste verkligen duscha
Egentligen måste jag diska också
Det rinner svett längs mina lår som är ihopklibbade med varandra
Såhär såg jag ut nyss när jag åt rissoppa:


Just det sen skrev jag en fin dikt om Denices ruttna trosor som ligger i badrummet och har legat där i ungefär tre veckor. Gav en fin hint om att hon ska ta bort dom... Plis!


Isch vad svettigt det är, synd att jag inte har någon deo på mig

Ja nu sitter man här då ute på verandan i mitt hemtrevliga lilla villaområde. Ibland inser man ju inte hur bra man har det och ibland får man ett sånt där brutalt uppvaknande och verkligen inser att man nästan lever det där livet som alla i kalla Sverige önskar att dom gjorde men inte vågar.
Inte så att jag påstår att mitt liv är det bästa och att jag aldrig har tråkigt här, så är det verkligen inte. Det är fortfarande supertråkigt att gå upp på morgonen och åka till jobbet men det är snabbt avklarat och sen får jag träffa en människa som jag tycker om varje dag när jag jobbar.
Jag läser bloggar som mina kompisar har i Sverige och jag är så glad att jag är här. Det verkar som att livet bara traskar på som vanligt där borta och jag vet att jag skulle dö av uttråkning om jag var där. Innan jag åkte längtade jag så himla mycket efter att få komma bort och göra något annat, träffa nya människor och inte fastna på något tråkigt jobb, flytta till en annan förort och leva samma liv fast lite annorlunda. Här är inte saker så komplicerade. Här kan man bara vara och det är så skönt.

Fast lite jobbigt kan det vara ibland. Typ idag när guiden glömde ett par från England på Railey och turister som dom var blev dom superstressade och arga och självklart var det ju jag som fick försöka lösa problemet med att skicka iväg dom till Poda och be om ursäkt. Förstår inte stressen, är man på semester har man väl all tid i världen. Då är det ju inte hela världen att man får vänta en halvtimme.

Bellas katt är verkligen supersöt. Och en mer hängiven matte får man leta efter, hon tar verkligen hand om den där lilla råttan. Igår bajsade katten ut tre hela groddar. En riktig thaikatt som käkar padthai! Och inte hade hon tuggat groddarna, dom var väl fyra cm långa och helt osmälta, ingen förstår hur dom har kommit in där från början men nu är dom ute iaf. Ri ville inte kolla på bajset fast det var jätteintressant, thaiar har ju sina konstiga ideer om saker och ting.

Såhär myste jag och kissen framför datorn igår.

Okej jag inser nu att min webcam kanske inte tar de flashigaste bilderna men man ser ju iaf att det är något hårigt där mellan mina ben. Det är inte min vagina.

ge mig

Living the dream! Yeah!
Sitter hemma hos Bella och käkar bilgodis.
Idag har det varit så oerhört varmt att så fort jag jobbade klart var jag tvungen att slänga mig i vattnet på Phranang och glida runt lite, var helt slut av värmen men kunde inte ligga där för Ri kom och ville kissa på mig och sånt tycker inte jag är okej. När jag kom tillbaka till Ao Nang ringde Denice och sa att hon hade gjort köttfärssås (den var helt magnifik! Såg verkligen inte ut som bajs) så den käkade vi på hela eftermiddagen.
(Där svalde jag min sista bilgodis, skicka hit mer tack!)
Sen hängde vi lite här hemma på Wisteria Lane och sen ringde Madde för hon hade hittat en skattkista med två supersöta kattungar i. Så fort jag nämnde det till Bella flög hon upp ur soffan, slängde iväg sin mat och kastade sig på moppen. Så vi for dit och räddade dem från döden.
Så nu är det inte bara Stella som har en katt. Stellas katt kan btw slänga sig i väggen för dessa katter har inte damp, har fyra hela tassar och svansen är rak och fin som på en normal katt. Dessutom blänker pälsen helt underbart vackert. Synd Stella.

Glömde lämna in min moppe idag igen så detta är ännu en dag utan moppe, tur att jag har Ri som kör mig hem från jobbet varje dag och skjutsar mig så jag kan käka. Synd bara nu att jag vill ha något smarrigt att snaska på men har ingen moppe att köra på och har inga pengar på mobilen så jag lär väl dö här av sockerbrist.
Det gör ju inte saken bättre att Bella och hennes mor har åkt för att käka bananpannkaka :(
Vill bara ha en stor jävla Marabou att trycka in i käften. Skulle inte sitta fel med lite Santa Maria Tex Mex nacho chips med gucca och tacosås och gräddfil heller... Ibland vill jag bara åka till Sverige och käka lite.

Tjipp o hej!

Nej jag stannar

Kära kamrater! Jag inser nu att jag varit mycket otydlig angående hur länge jag får stanna i Thailand. Det finns ingen anledning att oroa sig över att jag ska fara till Sverige inom de närmaste två veckorna. Jag stannar där jag är och kanske får militären släpa ut mig över gränsen (eller så fixar jag bara detta med visarun eller köper ett nytt visum).

Idag var jag bakis som en säl och skakis som ett bi. Tvingades jobba, kom hem vid fem. Ja FEM!! Uschamej, köpte lite krubb, sov med Ri och sen har jag legat i sängen sen dess. Nu tog jag mig samman och duschade och var en duktig tjej och gick in på datorn. Men nu vill jag åka och köpa mat eller iaf en banana nutella pannkaka! Supersugen på något fettigt och smarrigt. Kanske blir det en pannkaka med tunasalad på. Usch vad det pirrar i magen på mig när jag tänker på det.
Mina spådomar om kvällen igår stämde. Blev lite på lyset, hällde ut en öl på Mia och sen dansade jag med min nya flamma. En tysk 65-åring som dansar som en gud. Det var härligt och det känns bra att Ri accepterar honom.

Tjofaderittan nu ska jag ladda ner lite filmer.

im in heaven

Nu blir det inlägg nr två idag men det skiter jag i för jag har ändå inte varit så överdrivet ihärdig här på bloggen under sensommarn, hösten och vintern. Snart är det ju för fan vår!
Fysan i brallan.

Idag kom Denices mor med pojkvän hit och lagade mat, mumsigt och jag blev mätt och däckade en stund framför 90210. Göttigt när man äntligen kan ladda ner och börja hänga med i vad som händer i såpavärlden igen. Har känt mig helt lost det senaste halvåret.
Sen ringde Stella och snickelisnackade en stund. Wow vilka svar hon fick i örat som hon aldrig hade kunnat tro. Sen kom grannen med dörrmannen och fixade dörren, inte för att jag vet om det blev något bra eller så..

Ikväll ska vi till full moon bar och dricka Sangsom med Mia. Kanske blir man mucho mao eftersom jag bara ätit en gång idag och det är redan middagstid.

Jag har kommit på att om jag sitter på Bellas veranda funkar internet superbra. Så nu satt jag här utanför och så kom Bella och hennes mor hem och bjöd in mig i huset och gav mig en mumsig kokosbulle och cola.
Oj jävlar nu kommer det ostbågar här! Måste sluta!!!!


ÄNTLIGEN HEMMA!!!

Jag har nog aldrig längtat hem så mycket som jag gjorde när jag och Denice var i Malaysia. Visserligen var det en superrolig semester där vi träffade fylledelfinen, skräckfilmskinesen och horan på Thailändska ambassaden.
Kan köra en liten sammanfattning av vår 42-timmars semester:
kl 04.15 hoppar jag på moppen ganska dragen utanför Luna Bar och beger mig tillsammans med Denice och Ton till Krabi busstion. Packning: Några slantar, pass, täcke. Denices packning: Några slantar, pass, shorts, linne, ett par trosor. Strax innan 05.00 anländer vi till busstationen och får reda på att bussen gå kl 09.00. Slaggar tills vi blir väckta halv nio, skiter lite på toan, detta kostar oss 2 baht var sen sätter vi oss på bussen. Sover som små änglar med Burger King i kistan.
Kommer till Hat Yai, köper biljett till Kota Bharu men kommer bara till gränsen. Där får vi betala 500 baht för en taxi in till stan. Hittar ett hotell, käkar indisk mat, hittar ett naket T någonstans på min kropp, lyssnar på musik, köper en tandborste, en tandkräm och ett schampoo som gör oss urpanka.
Sen traskar vi runt i den där staden ett bra tag, hittar en enda liten skrutten restaurang som kan sälja öl till oss. Köper en, går och lägger oss och sover.
Vaknar nästa dag, tar fina kort till visumet, åker till ambassaden och får veta att vi inte kan få något nytt visum. Vi lackar perkele och börjar GÅ till Thailand. Haffar en taxi som får punka, det chauffören inte ser är att han har punka på två hjul, vi ber till gud att han inte ska upptäcka det. Traskar in i Thailand, får stanna till 2 februari.
Börjar åka mot Hat Yai, bussen går sönder. Vi svettas ihjäl och gråter när vi råkar lyfta på våra armhålor för en dag i ett varmt land med gamla kläder utan deo är ingen bra dag. Det uppstår mindre goda dofter.
Efter lång tid kommer en ny buss och efter ännu längre tid kommer vi till Hat Yai.
Denice har väldigt lite batterier på sin telefon, jag har inga alls. Vi ringer Ri och frågar om han kan hämta oss i Krabi. Vi tror att han säger ja. Vi stänger av telefonen.
Många timmar senare anländer vi till Krabi och där står en liten apa och väntar på oss. Vi glider hem till Ao Nang för att upptäcka att det inte finns något vatten att duscha i. Springer över till Bella och duschar i hennes kran, inte mycket vatten där heller men får godkänt av Ri, det luktar gott.

Så japp. Nu har jag 14 dagar att spendera i Thailand. Gud vad härligt. Känns som en vanlig svennesemester. Fy.

Känns supertråkigt att Stella och Leo har åkt till Sverige. Och Stella lova att åka hem till mor och far! Dom skrev till mig på facebook ''du fattar väl att vi längtar efter Leo''.. Jag då? Leo är ju alltid mest omtyckt.
Ska åka och hälsa på Lucy någon dag, undrar om hon fortfarande lever.
Kan säga en sak till.. Dethar ju inte varit så mycket drama här i Ao Nang på ett bra tag nu. Fast nu jävlar har det hänt grejer som kan få mormor att dra sig i klittan!!

Nej nu har jag uppdaterat jävligt mycket här så det är väl dags för mig att glida runt lite på internet och aldda ner lite musik. HIHI. Puss på alla där hemma.

Inget att saga

Tjo jag har inte internet sa nu sitter jag pa Hippies Bar och snackar med Mathilda.
Jag har kopt en ny sang och ett datorbord!


Ouf vad jag är sjuk

Hii hii jag glömmer hela tiden bort att använda åäö. Men jag blir bättre och bättre, det är därför jag är inne på datorn hela tiden för jag måste öva mig. Inte alls för att jag vill och för att jag älskar min nya dator och är en riktig datanörd.
Nu kan min blogg bli som den var innan jag for. Jag ska börja lägga in fina bilder, fast det får bli från förr i tiden för jag kan ju inte ta nya bilder.
Igår for jag iväg till Railey för att jobba men hann inte göra så mycket för det började ösa ner regn så jag satte mig i receptionen på ett hotell och väntade och pratade med en brud från Singapore. Men det slutade aldrig regna och en fågel viskade i mitt öra att alla turister hade dragit från Phranang så jag åkte hem. Duschade, jobbade mer och sen spelade jag kungen, harpan och spindelharpan på min kära dator, smekte den lite, sniffade på den och bara beundrade den ( och förbannade den för att internet inte ville funka).
Sen åkte jag och käkade med Ri och köpte nya Harry Potter-filmen så drog vi hem och kollade på den. Bella kom över med spaghetti och ostsås och jag blev glad. Sen käkade vi pumpafrön och pepparkakor. Shit vilken tjockis man kan vara.
Nu ska jag egentligen jobba men vill hellre hänga med min bästa vän datorn. Så jag sa till bossen att jag mådde dåligt så nu ligger jag på golvet inne hos Bella och leker. Ska väl kika in på youtube en sväng för det var allt för länge sen sist. Hänger inte med i svängarna där.

Har fått en hint från Alice att hon har smyckat ut sig. Som en hyllning till mig, jag känner mig hedrad och vill logga in på skype pronto!
Har shoppat på senaste tiden, en ny väska och en deo! Shit vad lyxig man kan vara ibland..


Leo den lilla korven som kan säga mamma och sätta och ställa sig upp helt själv. Helt amazing att han har blivit en riktig människa. Det kunde man aldrig tro för typ ett år sen när han låg där inne i Stellas lurviga mage.

Min nya datår

Yes då var man hemma då. Hihi japp ligger i sängen med min nya dator och är superglad för internet fungerar. Provade hela kvallen igår men det gick inte och Ri ringde sönder mig så jag gav upp och åkte till Mai som fyllde år så satt vi där och drack öl tills jag höll på att dö för jag var så trött. Igår var det en mysdag. Det regnade jättemycket så jag vaknade av att Ri ringde mig och sa att han var på väg hem igen för att det spöregnade, jag ringde Emil och han sa att jag inte skulle jobba för det regnade så mycket. Så vi låg i sängen hela dagen och lyssnade på regnet och det kändes verkligen som svensk sommar. Sen åkte jag och Bella till Krabi Town och hon fick bad news. Efter Krabi Town åkte jag till Denices mors hotell (det är inte bara hennes hotell, även Thomas Di Leva bor där. Ja Ao Nang är rätt kändistätt) och så fick jag min underbaa julklapp. Så nu kan jag skriva åäö men det är rätt jobbigt att vänja sig vid det.. Skriver med a och o hela tiden så jag får ändra. Har ju inte använt en svensk dator på fyra och en halv månad. Men nu jävlar kan alla förstå vad jag skriver ordentligt!! Och internet har man gratis i lyan också. Inte för att det är det snabbaste eller så men det är gratis och gratis är gott. Jag har verkligen längtat så efter den här datorn att jag gick upp kl 8 i morse och åkte hem till min dator. Hihi fniss fniss. Men nu ska jag surfa runt på internet, tänkte ladda upp bilder och så och spara dom i datorn men det går ju inte för kameran ligger i koma efter att Denice har vart och kladdat på den. Ps. Jag känner en doft av svett stiga från mina armhålor. GÅTT!

.

Hey verkligen att ingen reagerade pa att jag traffade Peter Magnusson pa Last Bar! Okej kolla har da... Vem gav jag en flyer till pa Railey West? Kenza. Sug pa den ni era bleka svennar!
Annars hander det val inte sa mycket har i Ao Nang. Allt traskar pa som vanligt, Alice har ju lamnat oss men igar nar vi kollade pa film hittade jag ett av hennes harstran som hon hade lamnat i Bellas soffa som jag satt och sniffade pa. Ikvall ska jag och Madde till Reggae Bar och leta efter Peter Pan. Han ville hangla upp henne idag pa beachen men Madde dissade honom omedvetet.
Det var nog allt for idag.

2010

Mina planer pa att dra till Sverige ligger langt fram i tiden, tankte aka i april men far inte det for Stella for jag maste vara har och fira Leos ettarsdag. Sa det blir val i maj jag aker till Sverige, jobbar en smula och sen aker jag hem igen!
Ja alla alskar att jag alskar kott igen, och sa aven jag. Far ont i kroppen nar jag inte kakar kott. Fast nyss blev jag och Denice bjudna pa kycklingspett har pa Hippies och dom var sa not farska.. Kanske kommer jag skita rutten kycklig hela natten nu. Hoppas inte det for det gar inte att spola pa var toa, vi har som vanligt inget vatten. Sa efter jobbet idag fick jag ta en flaska dricksvatten och tvatta kroppen sa gott jag kunde med.

Pa nyar kakade vi pa restaurang och glassade. Vi var val de mest osofistikierade pa hela restaurangen, Denice, Frida och Alice var fulla innan middagen och var kanske lite omogna. Ovanligt nog. Pizzan kostade skjortan och jag dog lite av fattigdom. Sen glassade vi runt, skickade upp en fin ballong till Alices pappa, pussades med Alice och Ri pa tolvslaget pa vag till Luna bar, lekte pa stranden, akte till Hippies bar, gjorde scarfication pa min arm (en superfin blomma. Vill dock inte ta bild pa den for den ar bara en ring av variga bubblor an sa lange) och sen vet jag inte allt som hande for jag har tydligen minnesluckor.

Igar var det Alices sista kvall har sa vi akte till Railey for hon ville se bandet spela en sista gang. Vem traskar inte in pa Last bar om inte Peter Magnusson himself? Sjalvklart stekte vi med honom hela kvallen. Eller sa var det sa att jag harmade honom nar han kakar ostron och han gick. Vem vet hur det var? Bara vi som var dar.
I morse gick jag upp i ottan och korde Alice till Krabi Airport. Men snart ses vi igen!

RSS 2.0