Happy halloween


Internet går fort trots att det regnar ute. Kan bero på att jag inte laddar ner något nu så jag ska från och med nu sluta med det så jag kan använda internet på ett bra sätt. Guu så smart jag är ibland.

Det har typ regnat hela dagen idag och jag har lite grejer som jag måste fixa med. Bland annat ska jag snickelisnacka lite jobb och kopiera nyckeln till huset, vi har ju bara en och det funkar bra nu när jag är hemma och är sjuk men annars blir det lite krångligt. Vi måste leta på varandra hela tiden om vi vill åka hem och är på olika ställen. Vill ju inte lägga nyckeln under dörrmattan nu när vi har ett så superflashigt hem.
Jag ska ta bilder och lägga upp. Det kommer jag lovar det är bara det är huset är ett litet kaos just nu, har inte riktigt kommit på vart vi ska ställa alla (Ris) grejer (släng dom, släng dom!) men det löser sig nog snart..

Ikväll är det halloween. Duktig som jag är har jag ju fått Ri att tro att man ska ge sin flickvän en present på Halloween så jag undrar vad jag får av honom!! Spännande.
Nu kom han precis hem med en påse friterade bananer som jag ska pula i mig framför teven. Ciao.

Ikväll behöver vi inte klä ut oss till tre små apor

Akta dig jag smittar

Ja guuu såre händer grejer nu.
Igår var jag på sjukan eftersom jag vart sjuk i flera dagar med feber och andra gosiga grejer och när det blev bättre fick jag typ en never ending migränattack. Så det blev sjukan igår, svettig med flottigt hår hasade jag runt i den muslimska byggnaden iklädd endast shorts och ett linne. Passande klädsel var det här.
Tog blodprov och blev frågad typ tusen gånger om jag hade spytt, svaret var nej alla gånger.
Fick reda på att jag har influensa (svininfluensan sa de inget om men jag hoppas att det är den eller fågelinfluensan, spännande) och fick ett halvt kilo piller med mig hem att knapra på under de närmaste dagarna.
Idag var jag tvungen att åka tillbaka för de ville checka mitt blod igen som tydligen inte var sådär superfriskt igår så de misstänkte att det låg en skvätt denguefeber där och gosade men det var ju lugna gatan där.
Så nu har jag bara ett besök kvar att göra där på tisdag då ska de kolla att jag inte dött eller så. Men jag känner mig superfrisk nu, jämfört med förut iaf. Lite trötter kanske och ytterst lite huvudvärk.

När vi kom hem från sjukan igår var jag ju som sagt inte alls så fräsch och inte muslimskt klädd över huvud taget.. Hur som helst kom hela tjocka släkten (till Ri) och hälsade på med mat och grejer. Härligt att man var så pigg och snygg första gången man får träffa familjen. Jag menar, i Sverige hade det kanske inte gjort så mycket för då hade jag ju gjort mitt bästa för att ändå framstå som lite trevlig eller nåt men här kan de ju bara gå på mitt utseende.. Jag har ju fortfarande lite svårigheter med språket. Slaskade fram ett Sawadi ka och sen trodde en av de att jag kunde snacka mucho mucho thai och babblade på där extremt mycket med mig, jag satt mest och log och sa att jag inte fattade ett skit. Bra att man kan säga det iaf.

Ikväll är det fotboll på tv vilket betyder att jag borde fly huset. Men mina vänner är ute och skakar sina rumpor på nya Chang bar och här sitter jag, med mitt gröna lilla munskydd som jag fick på sjukan..


Jag vill också bo på denna sidan av KH

Madde den lyckliga jäkeln har ju internet i sitt flashiga hus! Sitter just nu och surfar på det och det går jävligt bra, filmer laddas ner och jag kan gå in på vilka sidor jag vill. Helt jävla underbart är vad det är.

Annars mår jag bättre idag. Inte alls lika febrig och go som igår men inte helt hundra ännu. Ser dock inte fram emot morgondagen då hela Klong Hang kommer att vara utan el. Jäklar så hett det kommer att vara och jag kan inte direkt ta mig någonstans eftersom jag fortfarande är sjuk. Får ju bara hoppas på regn och kyla men just nu har allt regn dumpats någon annanstans i Thailand (översvämningar) och inget blir kvar till oss stackare här nere i södern.
Vi har fortfarande ingen TV hemma, eller jo en TV men inga kanaler.
(En liten detalj som jag icke skrivit om ännu: Frida och Ri har gått och blitt sambos)
Så idag hoppas jag att Ri släpar sig in till Krabi town och fixar allt det där med att flytta alla kanaler från hans gamla hus till vårat hus. Måste ju fixas innan torsdag för då är det 90210 och förra veckan missade jag det på grund av massa drama.

Igår upptäckte jag även att en liten ful och äcklig katt som brukar kila omkring mitt hus eventuellt har gått in och kissat i köket eller precis utanför för det luktar inte hallon där kan jag lova. Aldrig kommer jag att komma undan den där stanken. Inte så länge jag är med Ri iaf. Men det är okej, han har ju inte så himla många andra brister som jag tvingas leva med. (Katter med illaluktande kiss dras till honom.)

Mysiga Frida har iaf äntligen duschat

Har ju skrivit förut om att det har börjat hända saker i Ao Nang, för min del då. Den senaste tiden har jag gjort flera saker på en dag och då snackar jag inte bara om att åka till Seveneleven och köpa godis eller släpa sig hea vägen till tuktuksen och slörpa en iste, nej nej. Men det har jag ju redan skrivit om.
Hur som helst har mitt nya hektiska liv (jämfört med förut då) resulterat i att jag blivit utbränd och gått in i väggen. Eller nåt i den stilen. Har feber, ont i hela kroppen och enorma temperatursvängningar. Väldigt mysigt. Hoppas att denna natt blir skönare än den igår, Ri satt säkert uppe i en timme och baddade hela min stinkande kropp med kallvatten för han trodde att jag skulle dö eller något, han sa iaf att jag var för varm och att jag typ skulle explodera och att sjukhuset låg för långt bort.
Jag är en så mysig människa just nu. Har alla åkommor som man kan tänka sig. Typ dessa:
Feber
Svamp/psoriasis/mjäll/kronisk hudsjukdom/annan klåda i håret samt bakom öronen
Dirre
Klåda i anus

Och nu sorterade jag bort några andra saker som jag lider av som jag inte tycker är passande att skriva om här. Någon som vill komma ner och hälsa på mig?

Lilla svampen uppdaterar

Gosh så det händer grejer här nu, vindarna har vänt.
Har varit ute ett flertal gånger den här veckan, dock har jag hållt mig i skinnet ganska bra.. Igår hade jag och Stella movienight och sen ringde Ri och sa att vi skulle åka till Hippies och säga hej då till mamma pappa England och kompani. Det blev ett jävla långt hej då. Kom hem vid fyra efter att ha dansat hej vilt på Hippies, slingrat runt strippstången på Underground och ett antal drinkar som Puk hällde i mig hela kvällen. Idag mår jag sisådär men inte ens i närheten så illa som jag brukar må dagen efter jag vart ute med Stella.

I förrgår var vi hela tjocka släkten ute på båttur. De engelska päronen bjöd allihopa på en heldag på Poda, Chicken och Tup island. Det var kul men blev en förbannat lång dag, tur att jag hade Stella med mig för jag fick rejält med solsting och var inte helt normal, inte Stella heller. Hennes ansikte var stelnat i ett asgarv hela dagen och jag vet inte vad jag höll på med, det var lite som när vi flög till Thailand och jag var övertrött.

Idag ska jag och Raj åka till Tesco och shoppa galet. Ska köpa en teve! Woh, och massa andra goa grejer så snart är jag pank och kommer hem till Sverige igen. Innan det måste jag tvätta en hel del, städa lite och åka till marknaden men jag känner att jag har ju typ tre timmar på mig innan han slutar jobba. Justja vi ska ju säga hej då till England också igen, hoppas bara inte att det blir ett lika vilt farväl som igår. Tur att det dröjer ett helt år nu innan de kommer tillbaka för jag blir sliten av det här hårda livet man lever när de är här.

Och Madde har ju funnit sig en mysig liten lya och ska flytta idag.

En sak till som har hänt: Jag har fått något i mitt hår och bakom öronen. Trodde först att det är för att jag är en liten katt och blitt som Ris katter men när jag gick till apoteket fick jag ett schampoo att tvätta håret med som var för... håll i er nu... SVAMP! Oh yes, Frida with the mushrooms is back in town!

Har mycket att lära

Sorry Lisenfisen kan inte skypa för mitt internet är inte friskt nog för sån kontakt.

Hur som helst är inte jag sjuk även fast jag nästan ville dö igår..
Vi gick till den nya baren i Ao Nang Mod Keaw (eller något sånt, vi kan kalla den botten upp) i förrgår jag, Madde och Stella. Ojojoj vad full man blev. Invigde min nya bucket med lite Sato i (en flaska till mig, en till Stella) innan vi gick ut och det gjorde susen. Sen blev vi bjudna på en jävla massa dricka och sen så misstänker vi ju allihop att Ben (sångaren i bandet) är liite kär i mig så vi fick ju självklart ännu mer dricka. Lilla ovana jag som inte hade en tanke på att dricka varannan vatten mådde alltså inte super igår.
Var ändå på Hippies bar igår kväll en sväng med Ri men jag satt mest där och gjorde mitt bästa för att vara social mot Ris engelska päron.

Imorgon blir det Krabi town för mig och Stella. Ska försöka förlänga våra visum i 30 dagar och på torsdag ska jag åka på tur med hela engelska familjen. Ja nu jävlar händer det ju grejer varje dag. Idag har jag pluggat järnet igen, tvättat, umgåtts med TVÅ kompisar och lagat lite käk till min hardworking man. Han ligger nu däckad på golvet och lyssnar på Basutbudet mot sin vilja.


Loveday

Oj oj oj så det har regnat nu de senaste dagarna! Har inte kunnat gå in på internet för vädret styr hur internet fungerar, ett ynka litet moln på himmeln och internet fungerar nästan inte alls. De senaste veckorna har det ju spöregnat varje dag. Och satan i gatan vad kallt det är också! I morse trodde jag nästan att jag skulle dö eller i alla fall förfrysa en tå eller något. Låg inburrad i tre filtar (en fleece, en "silkesfilt" och en stickad filt) men det var ändå inte varmt nog. Ris hus ligger typ i djungeln så det råder inte direkt värmebölja där.
Men Ri fick upp mig ur sängen tidigt och jag släpade mig på moppen invirad i fleecefilten och brusade iväg och köpte rissoppa (jaa mina vänner klockan åtta på morgonen) och sen käkade jag den hemma.

Madde är ju här nu så nu har jag inget empty room längre. Där sover Madde på en liten hård madrass (min är lika hård för som den goda värdinnan jag är har jag gett henne hälften av mina madrasser). Vi letar hus för fullt, eller iaf för fullt om man tänker i min takt. Jag är ju van att mest sitta hemma och typ.. andas så det händer mycket för mig nu. Vet dock inte om det går framåt eller bakåt för henne.

I onsdags var vi iaf ute och slirade. Gick till en ny bar på Noparathara med hela tjocka släkten (Ris och Kokos brittiska päron med familj) och där gick det väl ner en och annan öl. Resan tillbaka till hemmet ska vi inte tala om för gud vet vem som läser denna blogg, kanske farbror blå.

Idag ska jag och Ri (har jag bestämt) fira vår kärleksdag. Alltså att vi nu har vart tillsammans i ett antal månader och anledningen till att vi helt plödsligt ska börja göra nåt så töntigt är för att jag är så extremt sugen på det där stora goa glasspaketet på seveneleven men det kostar skjortan så då måste man ju hitta på en liten högtid så man har något att fira = anledning att köpa glass.

Först ska vi till marknaden och storshoppa, någon jävel har ju använt upp ALLT vi har som går att göra mat av.

Nu börjar det hända grejer

Är det en vanlig dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för Madde kommer idag!
Am I happy or what? Jaa.


Har ju då en liten släng av Surat-sjukan skulle man kunna säga. Har inte träffat en vettig människa (en farang helt enkelt) på fyra dagar. Har träffat Ri och hans skrikiga kompisar (mot min vilja) och ingen mer. Ja jävlar hon lär ju landa om en halvtimme eller så om hon tar samma plan som jag, Stella och Leo tog.

Jag har ju bestämt mig för att något kul måste hända så nu har jag börjat käka mina vitaminer igen. Vitaminerna som ska hjälpa mig att få gourgeus skin, vitaminerna som jag slutade äta för att min mage inte riktigt klarade av dem. Precis de vitaminerna så nu jävlar kommer det att hända grejer, bara bra om jag håller mig hemma hela dagarna för jag kommer alltid att behöva en toalett i min närhet från och med nu. Denna gång ska jag inte sluta äta dem för mitt ansikte har typ blitt ett minfält igen. Om detta inte hjälper går jag till farbror doktorn och köper superstark thaimedicin. Det om något måste ju hjälpa.
Jag somnade igår med en öm haka, vaknade upp med FFF (Fem Fyllda Finnar) på hakan! Hur kul var det? Inte så jätte men det hände iaf något.

Nu måste något hända, det ska jag se till

Jag har typ fastnat i någon deppgrej. Jag kommer seriöst att avlida om mitt liv ska fortsätta såhär. Ingenting händer, jag sitter inne på mitt varma jävla rum och ruttnar. Igår var jag utanför dörren två gånger.
Jag var inte glad igår kan jag lova. På Ri då.
Fast det var ju inte Ris fel det som hände egentligen, han gjorde inget fel så jag tog fram hopprepet och hoppade tills alla mina arga känslor var borta och sen var det bra igen. Fick lite ont i magen då middagen serverades tjugo minuter innan läggdags. Jag ber bara till gudarna nu att något kul ska hända.

Hoppas också att Stella kommer hem idag. Så som hon flänger runt. Hon kan ju inte ha någon ro i själen, högst fem dagar på ett och samma ställe. Ao Nang - Phi Phi - Surat. Hon måste komma hem idag för jag ska snacka allvar med den bruden och sen vill jag se hennes pretty cute baby som jag sett ungefär fem gånger sen jag kom hit. Inte särskilt mycket.

Måste väl plugga lite också men det här internetet är ju inte att leka med. Jag hinner göra lika mycket på en timme på denna dator som jag gör på en kvart på svenskt internet. Får lite damp för nu kan jag inte byta till något annat (dels för att det inte finns något annat som funkar i fecking Krabi där det inte finns 3g och dels för att jag pungat ut en ganska saftig summa pengar för detta).

Madde kommer ju imorgon bitti. Satan vad kul! Ska åka och leta hus till henne idag.. Hehe japp här är man ute i god tid. Huset jag fann förut gick ju då tydligen inte att hyra per månad så nu blir det att dra till laundry och kolla om de lyorna är lediga. Annars har vi ett problem.. Eller jag.

Hungrig men ack så vacker

Sicken händelserik dag det blev idag. Jag och Ri som skulle pallra oss till marknaden och köpa massa gott och ha seafoodBBQ ikväll men så kom ju hans kära engelska päron och nu när klockan är snart halv sju på kvälla har grabben fortfarande inte kommit. Men jag kunde ju inte slita honom från deras lilla shoppingrunda de är ute på. Hoppas bara de är generösa och köper massa roliga grejer till honom (som jag också kan använda. typ nya brillor skulle sitta fint). Men de kanske bara shoppar till sig själva.
I övermorgon kommer Madde!! Ska hämta henne på moppen någonstans i Ao Nang ack så skoj det ska bli.

Fast nu är jag jävligt hungrig och sugen på iste. Hoppas han kommer hit med mat och mitt te snart annars går jag under! Jag som hade gjort mig så snygg tills han skulle komma hem från jobbet, duschat o klätt på mig, till och med kostat på mig att pudra mig i ansiktet.. Uppskattat.



Den här sexiga bruden sitter liksom hemma o väntar på honom..

Bilden

He he he så låg bilden ändå där när inlägget lades upp.. Inte helt hundra på att det var den jag hade tänkt mig men hur som helst är det en bild på min supergoa kaprow nua som jag slaskade ihop för ett tag sen. Jaa satan vad gott den kittlade i kistan kan jag lova.

Fy

Okej ytterst lång tid har det tagit mig att försöka ladda upp en bild här utan resultat. Så lång tid att regnovädret utanför har blåst bort, jag lyckats gå ner tre kilo i vikt och att jag till och med glömt vad det var för bild. Så nu släpper vi det.

Jag tror att jag håller på att falla in i en depression eller något. Om jag inte är på väg nu så är jag det snart för fan vad tråkigt Ao Nang är! Eller jag har iofs inte varit i Ao Nang på flera dagar, knappt gått utanför mitt hus för det finns ingenting att göra. Håller på att dö av boringness!
Vad ska jag ta mig till? Snälla någon ge mig ett jobb innan jag äter upp mig själv inifrån. Fattig och utan något att göra, så det enda jag kan tänka mig att göra är ju att kila iväg till marknaden och köpa de där snygga shortsen jag såg i torsdags, eller dra till Tesco och köpa dyra fina kläder för jag såg att det fanns en massa gött när jag var där sist. Men jag har ju ingen inkomst och jävla fecking Norge vill ju inte ge mig ett öre till heller. (Okej detta är ju kanske inte hela Norges fel men en norsk persons fel.)

Måste ha ett jobb nu! Håller på att gå under. Men det är ju inte så jävla lätt när det är väldigt svårt att kommunicera med folk här, speciellt när man inte har pengar på sin telefon. Och pengar kan man inte heller ladda på för då kommer det massa sms som kostar pengar och så vips är pengarna borta igen.

/En arg Frida som är på gränsen till att göra något drastiskt

Herre


Jag hoppas att denna stora blänkande panna kommer hem från jobbet snart och lagar mat med mig. Eller har köpt lite bananer och iste på vägen hem till mig. Hur som helst hoppas jag mest att han kommer hem snart.

Om tre dagar kommer Madde och jag har inte hittat något hus till henne. Hon ska bo hos mig när hon kommer men vill hon inte sova på mitt kakelgolv så har vi ännu ett problem. Eller så har hon bara sina prylar här och sover hos PP..

Jag har på senare tid blitt allergisk mot Ris hus. Så fort jag kommer in där börjar det klia så in i helskotta på mina ben. Igår var jag prickig som en prickig korv och det beror inte på katterna. Egentligen borde jag inte skriva om hans hem här på bloggen där vem som helst kan läsa det. Den som vågar borde bege sig hem till honom och ställa sig själv frågan varför jag inte bor med honom.. Jag tror man skulle finna ett svar på den frågan ganska fort.

Annars leker livet. Vi var på Coconut bar i förrgår med Stella och hennes nyfunna vän Frida. Jag satt mest och spanade på Top hela kvällen, Ri satt mest och spanade på teven och Stella och hennes vän var sociala.

Oj herre i min lilla låda nu kom han hem min kära man! Klockan är inte ens ett! Kors i taket...

Storbråk

Internet fungerar fortfarande, ett mirakel. Fast igår var det lite knas så jag blev sådär hopplös och ville ta livet av mig igen så Ri kände nog att hade inte hade något annat val än att börja ringa till internetföretaget och försöka lösa problemet. Men varje gång han ringde fattade jag inte vad det var för fel och började ställa massa frågor som han inte kunde svara på (för han kan egentligen ingenting om datorer) och till slut fick både han och jag damp och han sa åt mig att knipa för han orkade inte lyssna på mig. BOOM! Det var det närmaste ett bråk vi någonsin har kommit men det gick liksom över ganska lätt, jag köpte iste till honom och skojade lite sen var det bra.
Men på natten gjorde han slut med mig för att vi bråkat så mycket under kvällen enligt honom.. I min dröm alltså så jag var helt heartbroken hela natten.



Annars då.. Jo igår spanade jag lite på katternas öron, mamman är fö. borta sen ungefär en vecka, misstänker att hon kläckt sina ungar typ i långtbortistan, bebbarnas öron har hur som helst blivit supermycket bättre. Kan ju inte ta kort eftersom Stella har mitt minneskort men se mina ord.
Riset skulle även ge sina katter en varsin liten p-spruta igår som vi köpte dagen innan. Han skulle be Pok om hjälp men hon var ute och söp med sina kompisar och skulle komma sen.. Lät inte så himla bra i mina öron så jag fick grabba tag katterna i nackskinnet och hålla fast dom ordentligt när Ri tryckte in sprutan. Problemet var bara att han aldrig gjort nåt sånt förut så han tryckte igenom sprutan lite för mycket så den kom ut på andra sidan och sprutade in all vätsa i... Luften. Men med katt nr2 och nr3 gick det bra. Nu har vi bara en som kan bli på smällen, det viktigaste var ju att Precious blev safe för hon har ju fått sitt namn av filmen Precious (pga att hennes kattfarsa försöker sätta på henne hela tiden).

Idag hade vi planerat att koka rissoppa med biff till frukost och mysa hela dagen men nu är ju Ri och jobbar så jag ska väl sitta framför datorn hela dan. Kanske hinner jag med att tvätta och städa lite men man vet ju aldrig.

Kanske löser sig allt till slut


Gissa vad den här söta tjejen har gjort hela morgonen...
Vart en duktig skolflicka. Pluggat järnet och skickat in svar på massa frågor till herr Otto. Känner mig superduktig och glad att mitt internet äntligen har börjat fungera så jag kan göra allt sånt här som jag ligger efter med cirka sex veckor eller hur länge det är jag vart här nu.

Glömde ju skriva igår att vi har köpt salva till kissemurrorna. Nu ska bifföronen bort! För dom som inte vet vad bifföron är så är det när öronen på dom små liven torkar ihop, blir sår som kliar och så är dom där med sina lurviga tassar och kliar så blodet sprutar över hela byn. Mer eller mindre men det är inte särskilt sött. Jag har nu inte petat på katterna på flera veckor för det har bara blivit värre och värre och Katitsi har fått på huvudet också.

Ännu en grej jag inte skrev igår är ju att jag äntligen fått en regestreringsskylt till min moppe. Ri var också glad för han satt och läste i papperna och konstaterade att detta är hans första moppe som han äger och så tackade han mig för att jag lagt ut ganska många tusen på den där röda "motorcykeln". Sen sa han att han skulle ringa polisen och säga att en blond farang har stulit hans moppe så jag kommer hamna i fängelse... Men vafan vem bryr sig? Jag har ju internet nu så jag är glad ändå :D

Jag har internet

Jag har gått och köpt mig ett ruskigt snabbt internet nu. Eller inte ruskigt snabbt men det går att komma in på fler hemsidor än facebook som mitt förra internet. Kändes i plånkan, ja det gjorde det men nu är det avklarat. Hoppas att internet är tillräckligt bra att kunna skypa på annars blir det inga fler skypedejter för jag tänker inte lägga ut ett enda öre (eller baht) till på internetcaféer. Slut på sånt tjafs.

Har även shoppat ett linne idag, tvåhundra battisar slängde jag ut på det men det var det värt för jag har ju vart så deprimerad över det här med internet så länge. Kanske kommer jag kunna kolla på Svenska Hollywoodfruar om jag har riktig tur. Och nu jävlar kan jag börja plugga. Hoppas verkligen inte att detta skiter sig nu.

Tyvärr måste jag betala för hur mycket jag använder så jag kan ju inte surfa 24/7 men snart kommer jag att ha ett liv när Madde kommer ner. Fett mycket kompisar jag kommer ha då!

Jag har internet

Jag har gått och köpt mig ett ruskigt snabbt internet nu. Eller inte ruskigt snabbt men det går att komma in på fler hemsidor än facebook som mitt förra internet. Kändes i plånkan, ja det gjorde det men nu är det avklarat. Hoppas att internet är tillräckligt bra att kunna skypa på annars blir det inga fler skypedejter för jag tänker inte lägga ut ett enda öre (eller baht) till på internetcaféer. Slut på sånt tjafs.

Har även shoppat ett linne idag, tvåhundra battisar slängde jag ut på det men det var det värt för jag har ju vart så deprimerad över det här med internet så länge. Kanske kommer jag kunna kolla på Svenska Hollywoodfruar om jag har riktig tur. Och nu jävlar kan jag börja plugga. Hoppas verkligen inte att detta skiter sig nu.

Tyvärr måste jag betala för hur mycket jag använder så jag kan ju inte surfa 24/7 men snart kommer jag att ha ett liv när Madde kommer ner. Fett mycket kompisar jag kommer ha då!

Kattfisk

Internet idag igen, detta kommer att ruinera mig.
Igår skypade jag och Stella med Denice på något café nere på the beachroad men dom var snåla och trots att vi köpte två glassar á 69B fick vi bara använda deras internet i 30 minuter. Jävla bitch aldrig går jag tillbaka dit.
Så nu sitter jag på Tattoo de café igen och här är det härligt, har lite mumsig kycklingsallad i kistan som ligger och skvalpar.

Har en superintressant grej att skriva om bara. I förrgår hittade jag och Ri en catfish på marken, den levde. Tills den kom i våra ägor, då dog den. I igår grillade vi den till middag. Gott.


Jag suger på detta

Ingenting har hänt här. Ingenting värt att skriva om iaf. Tro inte att jag är deppig. Jag är ensam.

Idag är det fredag vilket betyder att jag har en vän. Men hon ville hellre åka och käka än att träffa mig. Så nu ska jag straffa henne genom att hoppa hopprep i tio minuter ikväll. Jag kommer att bli fit som en räka. Tränar varje eller varannan dag. Vägde mig igår, vägde exakt lika mycket som för en månad sen. Mitt fett kanske börjar omvandla sig till muskler. Man kan ju alltid hoppas.

Åkte på båttur i förrgår, brände mig inte alls någonstans faktiskt. Jag har lärt mig av mina misstag och smörjer mig hela tiden. Awesome.


RSS 2.0