Happy halloween


Internet går fort trots att det regnar ute. Kan bero på att jag inte laddar ner något nu så jag ska från och med nu sluta med det så jag kan använda internet på ett bra sätt. Guu så smart jag är ibland.

Det har typ regnat hela dagen idag och jag har lite grejer som jag måste fixa med. Bland annat ska jag snickelisnacka lite jobb och kopiera nyckeln till huset, vi har ju bara en och det funkar bra nu när jag är hemma och är sjuk men annars blir det lite krångligt. Vi måste leta på varandra hela tiden om vi vill åka hem och är på olika ställen. Vill ju inte lägga nyckeln under dörrmattan nu när vi har ett så superflashigt hem.
Jag ska ta bilder och lägga upp. Det kommer jag lovar det är bara det är huset är ett litet kaos just nu, har inte riktigt kommit på vart vi ska ställa alla (Ris) grejer (släng dom, släng dom!) men det löser sig nog snart..

Ikväll är det halloween. Duktig som jag är har jag ju fått Ri att tro att man ska ge sin flickvän en present på Halloween så jag undrar vad jag får av honom!! Spännande.
Nu kom han precis hem med en påse friterade bananer som jag ska pula i mig framför teven. Ciao.

Ikväll behöver vi inte klä ut oss till tre små apor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0