Jag vill också bo på denna sidan av KH

Madde den lyckliga jäkeln har ju internet i sitt flashiga hus! Sitter just nu och surfar på det och det går jävligt bra, filmer laddas ner och jag kan gå in på vilka sidor jag vill. Helt jävla underbart är vad det är.

Annars mår jag bättre idag. Inte alls lika febrig och go som igår men inte helt hundra ännu. Ser dock inte fram emot morgondagen då hela Klong Hang kommer att vara utan el. Jäklar så hett det kommer att vara och jag kan inte direkt ta mig någonstans eftersom jag fortfarande är sjuk. Får ju bara hoppas på regn och kyla men just nu har allt regn dumpats någon annanstans i Thailand (översvämningar) och inget blir kvar till oss stackare här nere i södern.
Vi har fortfarande ingen TV hemma, eller jo en TV men inga kanaler.
(En liten detalj som jag icke skrivit om ännu: Frida och Ri har gått och blitt sambos)
Så idag hoppas jag att Ri släpar sig in till Krabi town och fixar allt det där med att flytta alla kanaler från hans gamla hus till vårat hus. Måste ju fixas innan torsdag för då är det 90210 och förra veckan missade jag det på grund av massa drama.

Igår upptäckte jag även att en liten ful och äcklig katt som brukar kila omkring mitt hus eventuellt har gått in och kissat i köket eller precis utanför för det luktar inte hallon där kan jag lova. Aldrig kommer jag att komma undan den där stanken. Inte så länge jag är med Ri iaf. Men det är okej, han har ju inte så himla många andra brister som jag tvingas leva med. (Katter med illaluktande kiss dras till honom.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0