Färskaste bilden jag orkade leta fram på Stella


Ikväll har det varit fullt hus här hemma kan jag meddela. Ris kompis från Trang sover på soffan, Stella har vart här och käkat middag och kelat med mig i sängen och cirka 14 av Ris närmaste vänner har kommit och gått under hela eftermiddagen och kvällen. Och typ en av alla dessa människor har jag träffat förut. Därför har det varit väldigt behagligt och avslappnande att gå på toa med min bakismage.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova för imorgon bitti klockan åtta har jag en dejt med Stella.

Jag hade iaf roligt!


Igår kväll vart det inte riktigt som planerat. Denice missuppfattade sin födelsedagspresent lite och använde den på ett sätt som vi inte alls hade tänkt. Eller ville. Till slut var det bara jag och Stella kvar. På strandkanten. Med en öl.
Det var länge sen sist.

Nu jävlar hoppas jag att Rajraj kommer hem snart för han har dragit in till stan för att göra det där som vi hade väntat på så länge men ändå lyckades glömma bort igår. På min moppe. Och så lämnade han en hungrig tjej här hemma i SÄNGEN. Mmm, jag har en säng. Den var jävligt skön att sova i kan jag lova.

Och så ska vi ut ikväll då

Jävlar vilken dag det har varit. Vill egentligen bara lägga mig ner i min nya säng helt nyduschad och mätt i magen. Men först måste jag ju duscha och käka. Har shoppat en jävla massa idag för flera tusen och det känns jävligt bra.

Försökte få med mysbelysningen.. Därav den härliga bildkvalitén.

Sen så firade vi ju självklart UNCLE DENNIS födelsedag!

Slut på ramadan idag

Yiiihaaaaaaaaa vi har varit nästan helt utan regn i cirka 21 timmar nu! Hoppas att det håller i sig så man kan gå ut och ha det skoj ikväll! Jag har ju inte vart ute nåt sen jag kom och idag är det ju Denices födelsedag!
Ska snart bege mig in till Krabi town med min man och uträtta lite ärenden som vi har väntat på i bara sisådär 9 månader snart. Alltså neej jag ska inte in och krysta ut en baby.

Sen får vi väl se vart vindarna vänder och vad som händer idag..

Här kommer lite bilder från Noahs kalas igår. Jag, Stella och Denice gav den bästa presenten.

Yeah

Jag vet inte om det ännu är allmänt känt att jag ogillar iPhones?

Att jag tycker dom är fåniga?

Tråkiga?

Att alla som har en iPhone är osociala och dumma?

Och nu kom det jag har väntat på!

iPHONE GER DIG RYNKOR!

Längtar tills på onsdag då det blir uppehåll!

YEEEEEEEY snälla gud låt aldrig regnet sluta! Nej men just det.. Det ska ju aldrig sluta. Kollade väderprognosen igår och då var det oavbrutet regn tills NÄSTA tisdag men en lite gnutta upphåll med solchans (!!) bakom molnen imorgon. Men när jag kollade nu såg det mycket bättre ut.
Tyvärr regn hela dagen idag och imorgon (Denices födis) men resten av veckan skulle solen glimta fram en liten stund mellan alla regnskurar. Kors i taket!

Här sitter jag och värmer mig med en kopp (ett glas) te. Snaskar lite kakor också. Man får äta sånt till frukost när man har vart duktig och tagit en dusch på morgonen. Jag hade så mycket gåshud att det gjorde ont på mig. Men jag ska inte klaga på kylan för snart kommer jag att klaga på värmen. Det är ju faktiskt lite mysigt när det är kallt. När man ska sova. Hela natten är bara en enda lång kram.

Jag, Stella och Denice skulle egentligen in till Ao Nang för att köpa en present till Noah som fyller ett år idag men vi skiter i det. Vi åker på kalaset om en och en halv timme och bara röjer ändå. Så ikväll får det bli presentshopping om vädret har lugnat sig lite.
Först måste jag lyckas ta mig till moskén för att köpa en regnkappa..

Jävla regn igen

Alltså det var själva fan vad det ska regna i det här jävla landet! Det är inte samma sak som i Sverige när det regnar här, alltså att man inte kan gå och ut sätta sig på en uteservering eller ha picknick. Här blir man helt handlingsförlamad.
Man kan inte gå utanför dörren för när det väl regnar då REGNAR det, alltså inga små töntiga svennedroppar som alla klagar på i Sverige. Man kan inte prata med varandra (om man skulle ha turen att inte vara ensam) eller kolla på film för regnet smattrar så förjävligt på taken att man får lättare hörselskador.
Tvättberget växer för man kan inte tvätta. Eller jo vi slängde i en maskin häromdagen som fortfarande inte är torr och mitt i tvätten gick strömmen så den är bara halvtvättad och luktar jätteilla. Dels svett och dels antydan till mögel.

Jag orkar inte sitta här hemma helt ensam en dag till ju. Får helt enkelt ladda ner en film, ta en ISKALL dusch och vänta ut regnhelvetet. Inte för att jag har något gott att gnaga på till filmen. YES bara fem timmar kvar tills Ri kommer hem från jobbet. Kanske han kan stanna på vägen hem och köpa massa goa grejer till mig.

BUUUUS

Igår busade jag och Stella till det lite när jag skulle åka hem. Det regnade så mycket så jag behövde ta på mig en liten sopsäck för att inte drunkna på vägen hem. Ställde mig vid sovrumsdörren och glodde på Denice och Leo när de busade i sängen och när Denice fick syn på mig så kissade hon lite i brallan för hon blev så rädd.

Leo tyckte bara att det var kul.

Ri tyckte inte att jag skulle lägga upp den här smutsiga bilden


Oj vad det regnar! Idag har det varit uppehåll i några timmar på eftermiddagen annars har det öst ner hela dagen. Hade inte alls lust att åka någonstans i regnet för alla jag känner bor på andra sidan av Ao Nang. Så de satt och hade filmmys tillsammans och jag var hemma och städade akvariet och badrummet.
När Ri kom hem från jobbet gled vi runt på marknaden ett tag (ja, vi gleed för det var så jävulskt lerigt) och sen har vi lagat mat. Våran jättegoda gröna curry som kittlar jätteskönt i munnen.
Nu kom det en redig regnskur så det blir ingen utgång med brudarna som jag hade tänkt. Får ligga hemma i soffan och kolla på film. Synd att man inte kan åka till seven och köpa något gott.

Det är därför det är så grönt här

Ujujuj vad det regnar här! Jävligt skönt ändå för jag har en känsla av att det annars skulle varit lite svettigt här. Igår sov jag mellan halv ett och fyra på dagen, då ska det ju vara jättevarmt men det var kallt. Fick ha på mig en filt! Så himla skönt för jag vill ju att Ri ska kunna krama sönder mig när jag sover utan att behöva knuffa bort honom när det blir för varmt.
Lite tråkigt med regn eftersom jag vill åka och hälsa på Stella och Leo.

Alltså Leo är ju bara för jävla go!!! Han kan räkna, prata och göra en massa dumma grejer.
Igår fick han en liten present av mig som jag kände passade honom ganska bra (även fast den var lite för liten), han gillar tydligen huvudbonader.
Men inte bara den han fick av mig, han har även klätt ut sig i inslagningspappret och lite burkar. Han har snackat med Ris kompisar och jag blir jätteimponerad över av allt han gör. Han kan PRATA!

Aerosvit.. Hm tack men nej tack!

Nu sitter jag här hemma i min säng, fast på andra sidan jordklotet. Alltså hemma hos mig i Thailand. Det var så himla konstigt att komma hit. Det såg inte alls ut som förut, hela huset var mycket mindre, mörkare och renare när jag åkte.
Men nu har jag vant mig. Har inte packat upp ännu för det finns inte riktigt plats för alla mina goa grejer som jag fick med mig. Hade ganska extremt mycket packning. 21 kilo incheckat bagage, en ganska lagom tung rullväska och en dator som väger helt okej mycket. Sen hade jag cirka 20 lager med kläder på mig.

Åkte med Aerosvit Airlines och jag skulle inte rekommendera någon att göra samma sak som mig!
Jävla skitbolag om jag får säga det själv. De snodde mitt vin som jag köpt på taxfree'n till Ri. I Ukraina kunde de inte säga annat på engelska än NO och så var de så dryga att jag ville dö.
Sen så när vi sätter oss på planet.. Vem sitter inte då och kurrar bakom ryggen på oss? Jo, en jävla gristrynekatt! (Den va verkligen skitful.) Den sket och kissade så det stank och så var det ju aningen värre för mig som är allergisk. 9,5 timmars flyg med en långhårig kisse bakom ryggen var inte riktigt det jag hade tänkt mig när jag pungade ut 3800 spänn för en resa från Stockholm till Bangkok.
Fick säga till tre gånger innan vi fick lov att byta plats, när vi redan hade lyft och det redan hade börjat klia i mina ögon. Då fick vi platser tio rader bakom kissen. Kan säga att snoret både rann och stoppade upp snoken på mig när vi landade och ögonen var så röda och kliande att jag fick damp.

Och sen när vi hämtade bagaget så var låset på Denices väska trasigt, som att någon brytit upp det och när jag kom hem såg jag att någon hade grävt i min väska. Alla påsar som låg överst var sönderskurna och alla smycken låg huller om buller trots att jag lagt dem i en påse i en burk, i en annan burk som låg i en tredje burk.

Men jag överlevde och jag är jätteglad att jag är här även fast det känns jättekonstigt. Är så jävla trött att jag dör. Kommer vakna tidigt imorgon.

Jag ska pussa sönder dig

Om fem timmar sitter jag i bilen på väg till Arlanda. Andra gången på två dagar. Men sen blir det ett jävla långt uppehåll. Hoppas jag.
Börjar bli väldigt trött så jag ska försöka sova lite nu. Men vill ändå vara trött på planet imorgon. Annars blir det 20 extremt tråkiga timmar.
Skriver antagligen inget på några dagar. Kanske på torsdag om ni har tur. Eller så är jag upptagen med mina nära och kära.


Jag vet inte ens vad jag är rädd för

Ah nervösmagen kurrar för fullt här borta. Jag är inte gjord för att resa, speciellt inte med flygplan. Jag får alltid ångest över att inte hitta till planet, bli försenad, behöva betala övervikt osv. Har nu fyra kilo kvar att stoppa ner i resväskan men kläderna som hänger och torkar överallt i huset väger nog aningens mer än så.
Får se till att ha på mig, ett par leggings, ett par jeans och mjukisbyxor över det. Och sen ett par-tre tröjor. Kommer att bli härligt varmt och skönt när man landar i Thailand.
Som att detta inte är nog så ska jag bege mig in till stan snart och shoppa loss med Mikaela.

Herre. Är jag dum?

Svar ja.

OOOH imorgon åker jag. På torsdag morgon är jag framme. Alltså natten till torsdag svensk tid.

Så jävla nervöst, läskigt, jobbigt och alldeles alldeles underbart!

Stök, trök. Bara imorgon kvar

Det packas för fullt hemma hos mig just nu. 90% åker ner i mina redan fulla resväskor och resten får åka ner i en flyttkartong och flytta upp på vinden tills nästa gång jag kommer till Sverige. Men förra året när jag flyttade ut härifrån så fick det mesta åka med till Thailand och väldigt mycket slängdes så jag har inte mycket grejer alls här ändå.

Mitt rum just nu

En liten mellanlandning i Stockholm

Nu är jag hemma med två vätskande skavsår som det bara rinner om mellan tårna. Inte alls van att vandra runt i flippie floppies längre och speciellt inte ingådda strl 47 som tillhör min bror. Men det känns värt det. Jag har haft en jätterolig helg och nu ska jag bara mellanlanda här i ca 40 timmar och sen är jag på väg ut ur landet igen. På väg HEM!

Middag igår på mammas och pappas takterass.

Imorgon åker jag hem till Sverige

Det känns som att jag varit här jättelänge faktiskt. Fast på ett bra sätt. Inte som att jag vill åka hem för att jag tröttnat. Jag bor i ett litet rum som det bara står en säng i för större än så är det inte, hemma hos Fredrik och Nico. Deras katt ligger just nu och ser ut som att den släppt en illaluktande fis för den gör en jätterolig min men jag tror att den bara sover.
Har varit ute, shoppat ett par brillor och käkat massa mat. Mer än så har inte hunnits med. Hade ju tänkt att shoppa en massa men det är lite svårt för i det här landet är allt stängt på söndagar. Lite jobbigt för sånt tänkte ju inte jag på. Så det blir väl ingen shopping för mig. Utom brillorna då som lär gå sönder på flyget hem.
Hade två par solisar med mig men båda var bara smulor när jag kom fram till den strålande solen.
Det är väldigt varmt här så det känns bra med lite förberedelse inför Thailand.

Nu ska jag nog skriva ett litet mail till min man att han är tråkig som inte går in på Skype.


Jag har det ganska bra i Barcelona


Detta var vad jag lämnade fredag morgon och bytte utsikten (eller snarare bristen på utsikt) mot detta

Och nu är det bara en kvar i Sverige

Igår hade jag en riktigt mysig kväll med Johanna. Vi åkte till ett litet café i Saltsjö Duvnäs där hennes syster jobbar och fikade. Gratis såklart. Massa te, bröd med god röra och blåbärspaj. Jättemysigt även om Johanna fick en lättare utskällning av en dryg rikemansgubbe som tyckte att man skulle viska när man pratade. Han undrade om vi hade blivit döva av allt iPhone-användande.
Han kunde liksom inte ha mer fel. Johanna och jag måste nog vara de två sista människorna i hela Sverige som inte har hoppat på iPhone-trenden. Båda vi bojkottar sånna där tönttelefoner och nöjer oss med andra telefoner som fungerar jäkligt bra de med.

Om ni undrade varför


Här sitter jag med gurkmeja i nyllet och är arbetslös.
Det är sånt jag brukar göra när jag inte har något jobb att gå till dagen efter. Alltså typ alltid. Utom de senaste tre månaderna. Hoppas på att få en riktigt läcker hy imorgon. Jag vet ju att skinnflamsan som jag kallar ansikte inte tycker om att flyga, eller resa. Finnarna poppar upp en efter en så fort jag påbörjar en resa så det känns bra att förebygga lite. Vill ju inte se ut som ett riksmongo när jag träffar min bror och inte heller om mindre än en vecka när jag träffar min man.
Så därför. Sitter jag här. Med gurkmeja. I ansiktet.

Money money money

Nu är det färdigsamlat, färdigpantat, färdigräknat och uppdelat. Pantpengarna alltså. Det blev 942 kronor om jag minns rätt. Annars har vi delat fel. För jag har 471 kr. Det blev ingen rolig grej att hitta på för oss för Ellinor tänker aldrig mer komma och hälsa på i Ao Nang så jag tänkte lägga mina pengar på en annan rolig grej. Typ köpa en säng. Eller en cykel. Eller shoppa lite extra i Barcelona som jag far till imorgon bitti!
Kommer tillbaka till Sverige på måndag!

Igår pantade vi och idag pantade jag de sista burkarna


Jag och Ellinor har samlat burkar och flaskor sedan midsommar. Det är ju lite mer än en och en halv månad och idag pantades de sista burkarna. Imorgon räknar vi ihop slantarna och ser vad vi får. Kanske en klubba från 7eleven? En öl inne i stan? En tur till Phi Phi inklusive boende, mat och en festkväll? Hoppas på något dyrt iaf.
Imorgon är sista dagen på jobbet.
Ikväll ska jag försöka packa färdigt väskan till Barcelona så jag slipper tänka på det imorgon för då vill jag bara hämta ut mitt pass från Thailändska ambassaden och sen slappna av. Försöka känna efter hur det känns att vara arbetslös igen. Hur det känns att om bara en vecka få träffa efterlängtade människor.

Dagens outfit!


Och idag är jag väldigt snäll och bjuder på en dagens facelook!


Japp, vänj er vid den synen för jävlar vad det har blivit godis på senaste tiden. Nu kommer Denice snart hit med en fet näve godis (hoppas jag).

Bästa godiset, ja alltså om man vill vara lite nyttig

Lite afterworksnacks direktimporterat från Thailand idag. Hade helt glömt bort att jag hade en påse bönor och lite sour tamarind liggandes här hemma. Hade tagit med mig det som färdkost till flyget till Sverige men sen sparade jag det tills om jag någon gång skulle sakna Thailand väldigt mycket.
Kom på att nu ska jag nog göra lite cha manao, thai isté som jag och Elin ska njuta av när vi ligger i jacuzzin.

Sötis


Efter middagen igår åkte jag hem till min älskarinna och myste med godis framför en läskig film (låter det vara osagt vilken pga att jag inte vill bli utskrattad). Sen skedade vi hela natten lång ända tills i morse då jag fick göra the walk of shame hem med världens knullrufs i bakhuvet.

Födelsedagsmiddag igår

Igår var jag hemma hos Hanna och käkade middag och firade att hon, Sara och Emelie fyllde år. Vi börjar allihopa bli riktigt gamla haggor nu men det känns ändå gött. De flesta sa att de såg fram emot att bli äldre, att inte alltid vara yngst. Om man tänker efter så är vi faktiskt fortfarande väldigt väldigt unga. 21 är ju nästan nyfött.

Myskväll

Idag är det lördag. Om en vecka är jag i Barcelona och hälsar på min bror och njuter av mina sista dagar i Sverige tänkte jag skriva men det var ju helt fel. Jag ska till Barcelona och njuta av mina sista dagar som gräsänka. Hehe. Njuta av friheten att inte ha en pojkvän. Eller njuta av sånt man njuter av där och så vet jag att det bara är fem dagar kvar tills jag får träffa min pojkvän.

Igår var jag hemma hos Elin och hade taconight med henne och Ebba. Sen kollade vi på Ett hål i mitt hjärta men Elin är ju fortafarande lika mycket pussy som hon var för sex år sen när vi stängde av den för att den var för äcklig. Hon satt mest med näsan i sin telefon och fes.

Inte långt kvar nu

Jag är arg. Jag är lat. Jag är trött. Jag måste laga middag.
Om två veckor idag är jag hos min efterlängtade ladyboy. Om jag inte blir rånad ännu en gång.

'Cause Leo is always in his birthday suit

Kollar på Family Guy och saknar Leo. För Leo och Stewie är samma person. De ser iaf likadana ut. Först sa Ri det. Sen höll jag med. Sen höll Leos morfar med. Då är det sant. Det är inte bara utseendet utan även rösten och jag är övertygad om att när Leo börjar prata engelska så kommer det visa sig att han är engelsman också.


Håller på att göra glass


Hittade ett snorenkelt recept på glass igår när jag letade efter smaskiga efterrätter att bjuda på på jobbet. Vaniljyoghurt+socker+glassmaskin. Sen är det bara att vänta. 20 minuter i maskinen och sen 30 minuter i frysen. Det ska jag nog överleva. Hoppas bara att den smakar gott med lite bär sen.

Blir ingen kaka till arbetskamraterna. Jobbar nästa vecka också! Så den som väntar på något gott..
Har fått hem hela formen nu. Ellinor hade inte gjort fel, det var jag som kollade på formen upp och ner.

.

Har fixat allt bajs som behövdes fixas nu. Nu får jag bara försöka att slappna av och lita på att Denice ror detta i land. Att hon viftar jättemycket med sina långa vackra ögonfransar och att personen som tar emot våra pass smälter och ger oss jättebra visum helt gratis. Eller något i den stilen.

Kom på att jag glömt att berätta en massa saker som jag har gjort.

I torsdags åkte vi corvette ut till Värmdö och hade picknick hela familjen. Vi firade mammas födelsedag etersom varken Fredrik eller jag kommer kunna komma på hennes fest i höst. Dagen efter fick jag glida runt lite till i corvetten som vi hade hyrt innan den skulle lämnas tillbaka.
Sen på kvällen i fredags var det staffparty hemma hos Ellinor.

Snälla jag dör

RAAAAAOW bitchen Frida här! Jag är så jävla stressad och förbannad idag. Allt jag gör går fel. Hämtade iaf ut mitt pass och tog jättesnygga bilder på mig själv till visumet. Trodde att resten var upp till Denice men hon har lite problem och det gör mig inte gladare.
Är så himla arg, ledsen, hungrig, trött, stressad, orolig och har så jävla ont i hela min kropp.

Dunkade in bildörren rakt i huvet på mig själv när jag parkerat utanför konsum. Sen när jag väl skulle gå in slog dörrarna igen rakt på mig så jag gick in i de. När jag kom hem stressade jag ihop en moussaka som lär smaka bajs och så joggade jag upp till Ellinor för att hämta en form så jag kan göra fika till jobbet imorgon så jag slipper tänka på det resten av veckan. Men då hade hon lagt ut bara min botten och hennes kant och de passade inte ihop.

Nu ska jag boka jävla fittbiljetter ut ur Thailand så jag kan få mitt jävla visum. Kommer inte ha några pengar kvar att spendera i Thailand efter den här dyra jävla historien. Gör inte jag detta så kommer det inte att bli gjort.

Jag börjar förstå varför folk gillar IKEA

Kom hem från IKEA för ett litet tag sen. Fick med mig lite mer saker än vad jag hade tänkt. Lite handdukar, lite sängkläder och en liten isbitsfjonk. Kändes ändå som bra saker att slänga ut pengar på. Hoppas att min kära sambo uppskattar det. Det jag hade tänkt köpa var ett madrasskydd som vi ska slänga över soffan och det fick jag tag i.
Glad nu. Hoppas att det passar.
Porrsoffan kommer alltså att försvinna. Det ska bli en svart tygsoffa nu. Ingen rutig skinnsoffa.

Handdukar för 3 kr är helt okej enligt mig.

Jobbigt

Ojojoj det är nog bäst att jag slutar skriva här. Det hinns inte med för tillfället och då känner jag mig bara stressad. Måste ta vara på min sista tid här i Sverige och det gör jag ganska bra tycker jag.
Har fullspäckat schema. Blir nog bättre på fredag för då slutar jag jobba.

Nu ska jag åka och käka ris.

Picknick med familjen

Håller på att förbereda en liten överaskning till min kära mor. Snart ska vi bege oss ut och slänga ut en filt, langa upp lite käk och vin och njuta av kvällssolen.

Tur att man har en jacuzzi.. Ett litet tag till iaf

Idag är det tre veckor kvar tills jag åker till Thailand! Känner mig stressad. Har precis vart och skaffat ett nytt pass, vill ha ett utan massa visum och som är helt och rent. Och så kändes det ganska bra att detta nu kommer att hålla i fem år så jag behöver inte oroa mig om jag vill stanna forever i Thailand.

Nästa vecka blir min sista vecka på jobbet och efter det har jag en vecka till att göra ingenting (eller rättare sagt hinna med ALLT) och sen blir det Barcelona och sen mellanlanda i Sverige en dag innan jag far. Hoppas att jag kommer hinna slappna av och inte tänka på allt när jag är i Spanien.

Här kommer iaf lite bilder från igår.

Jag ser lite angry ut för att min mor försökte övertala mig att det inte var en bra idé att jag skulle hålla i kameran med blöta händer. Jag tyckte att hon hade fel.

Fredrik tyckte också att det var en bra idé. Han var som ett barn. Fast nästan två meter lång.

Hej min bror!

Nu är min bror här! Wie han är hemma från Barcelona i en vecka och ska bo här hos mor och far i några dagar innan han flyr till sin lägenhet. Så nu har vi käkat kräftor och snart ska vi hoppa ner i jacuzzin. Var tvungen att tvinga in honom i duschen först bara för jag har aldrig sett på maken till skitigare människa innan. Han har tydligen slutat duscha. Ombytta roller sen sist vi sågs.

Sådär såg han ut sist vi sågs. I august 2010. För ett år sen. Ni ska få se hur han ser ut nu.

Igår blev en riktig mysdag ändå


Köpte en massa piercingar


Och den här tyckte jag var lite rolig. Tills jag provade den. Fy satan vad ont den gör.
Den är vass som tusen nålar och skär upp gommen och tungan. Extra skönt när min tunga är lite bränd också. Det är därför den är så prickig.

Vill ni veta anledningen till att tungan är bränd? Ja det vill ni.
Jag käkade ett plommon idag som hade massa bruna små runda grejer i sig. Det trodde jag var helt ok. När jag hade ätit upp halva plommonet så visade det sig att det bodde en liten rosa mask däri. Så jag började misstänka att de bruna små bollarna var lille maskens ägg. Kan mycket väl stämma sa min far när jag frågade honom.
Så jag hetsdrack jättevarmt kaffe för att äggen skulle dö.

Men nu känner jag mig lugn. Pappa sa att om det nu är ägg så är risken att de överlever väldigt liten.

Någon som vill hångla?

RSS 2.0