Mina mål till nästa nyår

Om vi fortfarande lever då.

  • Flytta till ett hus
  • Lära mig thai
  • Börja skölja grönsaker och frukt
  • Skaffa ett lurvigt husdjur
  • Sluta ersätta måltider med godis och kakor
  • Komma ihåg när jag frostar av frysen så det inte blir översvämning i köket
  • Hålla fast vid den här apungen


Sista doppet i år

Det blev visst en massa tid över för mig igår kväll att tänka på mina nyårsmål. Denice var som vanligt ganska boring, hon brukar vara det när hon kommer hem till mig. Pendlar mellan kylskåpet och datorn, går inte riktigt att få kontakt med.

Så myskväll.. Njaa.

Nu ska jag nog rulla en snabbis till poolen och försöka bli lite brun och kanske försöka slimma kroppen lite. Vem vet, jag kanske kliver upp ur poolen som värsta muskelberget efter några längder. Värt ett försök. Så är man lite snygg ikväll.. Vad som än händer ikväll.

Här tänkte jag lägga upp bilden på mig och Fredrik meeeeeeeen.. Batterierna på kameran dog.
Nytt försök senare.

Nyars... Mal?

Det har aret (eller nasta da) ska jag ha nyarsloften. Eller inte nyarsloften. Jag ska forsoka komma pa lite mal som jag ska uppna till nasta nyar. Men vad vet jag inte riktigt annu. Jag har ju hela dagen imorgon pa mig att klura ut vad det ska vara. Men ingot sant dar tontigt som att borja banta (det loste jag ju tidigare med lussebullarna) eller trana.

Ikvall lar jag inte komma pa nat for Denice ringde nyss och berattade att hon skulle komma hem till mig ikvall och ha myskvall.

Alskar den har iPaden btw. Den har borjat lara sig svenska nu och kan ratta mig nar jag skriver fel, istallet som forut nar den ratttade alla mina svenska ord till engelska. Dock ville den alldeles Nysa skriva muskvall istallet for myskvall... Hm.

ÅH NEJ JAG GLÖMDE MIN SOLOLJA VID POOLEN :(

Ujujuj jag tror att de veckorna som min familj var här så tog alla mina krafter slut. Igår kväll däckade jag framför filmen vi kollade på klockan tjugo över tio! Kämpade som fan med att hålla upp ögonlocken. Ri var klarvaken så det kändes bara stört att jag skulle vara så trött. Det är ju han som är mästerdäckaren.

Har sovit i cirka tolv timmar i natt och sen har jag och Denice slappat vid poolen hela dagen. Så nu är jag sådär lagom uttorkad, bränd och allmänt slut i kroppen. Nejrå, inte bränd.

Snygging som satt och glänste vid poolen (glänste av svett dårå)

Har köpt lite mackor så nu ska jag fixa i ordning lite varma mackor i ugn med HUSHÅLLSOST! Yes, det ska bli gott. Sen ska jag väl slänga mina halvmögliga lussebullar.. Eller så äter jag de och hoppas på salmonella eller något så slipper jag träna för att bli smal.

Så gör vi!

Nu kan mitt liv fortsatta

Jag ar glad for iPaden pa jobbet har borjat fungera igen sa nu kan jag ateruppta mitt liv. Jag har typ inte last nagra bloggar pa over TVA veckor!! (Det var iPaden som ville skriva tva med stora bakstaver.)

Ikvall ska jag och Ri ut och ata. Han ska bjuda mig pa restaurang for jag ar pank. Ska borja va pank lite oftare sa kanske Han kan betala allt for mig? Ska forsoka fa med honom till go'-restaurangen dar man kan kaka BBQ. Har vart sugen pa det ett ganska bra tag men nar vi for dit med familjen sa var det stangt.

For ovrigt sa har jag verkligen tag it till mig vad spakulan sagt till mig pa Facebook. Den sa at mig haromdagen att jag var snygg och mass a sant skit och JAVLAR vad jag har gatt runt och vart snygg sen dess. Kanns ju kul. Hoppas att det haller i sig. Maste bara sluta fiska komplimanger fran Ri.

Tre små apor


Den största apan i flocken har lämnat oss nu. För mindre än en timme sen åkte Fredrik iväg till Koh Phangan för att träffa Oskar och fira nyår. Igår kväll var vi på den nya marknaden som kommit till Nopparathara och skulle shoppa loss. Fanns inte mycket att se.
Vi kastade lite pil men vi sög. Och så tog jag och Fredrik en fin bild på oss. Kan visa den sen när jag fått en bra bild på den.

Nu ska jag mula lite bilgodis och sen kanske ta tag i nåt. Tvätta. Träna?

Stranden idag?

Idag skiner solen som aldrig förr. Eller jo, den skiner väl mest hela tiden faktiskt. Igår med trots att vi lyckades pricka in spöregn tre gånger under samma moppetur. Vi stannade och väntade ut regnet, började köra igen när det var över och åkte in under samma moln igen TRE GÅNGER.

Men idag tänkte vi nog försöka med stranden. Var ett ganska bra tag sen sist. Julafton.

En liten bild från Railey efter att vi vart uppe på viewpoint och lekt i leran.

Men då sket du ju inte!



Fredrik:
Igår när jag satt och sket så kom det inget.

Jenga, fy fan vad svettigt


Jag fick Jenga av mor och far i julklapp och igår tyckte vi att det var dags att prova. Efter att vi spelat YATZY två gånger tyckte vi att ett litet snabbt parti Jenga skulle sitta fint. Dåligt initiativ.

Det blev en lång och svettig kväll med väldigt många "VAFAAN!" innan Ri till slut tog ner det höga tornet. Därför ser han så nöjd ut på bilden istället för ledsen när han förlorade. Alla blev glada och han blev hjälten ändå.

Pappa som är den största tatueringsmotståndaren i världen

Roligaste på julafton var min far. Elin och Hampus tatuerade sig och han ville så gärna gå och kolla hur det gick för dem efter att vi skickat iväg ballongerna och mumsat glass till efterrätt.
Men så fick han ryck och ville göra en tatuering han med.


Den som vet vad det står kan få vinna något. Typ äran eller så.

Min julafton


På mammas och pappas hotell hade de lagt de snälla barnens julklappar. En klapp till varje barn. Tyvärr var inte det äldsta barnet (Ri) med på julklappsutdelningen eftersom det började spöregna ganska rejält på eftermiddagen så när vi var nyduschade och ville julmysa så ville han bara åka hem från jobbet och sätta på sig lite torra kläder.

Julmiddagen. Perfekt eftersom det enda jag egentligen äter på julbordet är köttbullar och ägg. Så en kokosnöt fylld med en ruskigt krämig curry kunde inte sitta bättre.

Sen skickade vi upp en ballong och önskade oss lite lycka.

Även mr Lonely fick skicka upp en ballong och mor och far sa åt honom att tänka på Nico när han gjorde det. Så du var med oss ändå!

Sist var det mammas och pappas tur innan vi for vidare på ÄVENTYR.

Ja, äventyr kan jag lova att det var. Men mer om det en annan gång för nu tänkte jag traska bort en bit och knacka på en dörr och försöka väcka min bror. Den enda familjemedlemmen jag har kvar i Thailand nu.
Mor & far åkte tidigt i morse så vi sa hej då till dem igår kväll.

Äta lever

Juldagen idag. Jag är trött som ett litet as men ska gå över till Freddan väcka honom och dra med honom till Ao Nang och träffa mamma och pappa. De åker hem imorgon bitti så idag blir det quality time!

Jag hade en jättebra julafton som jag ska berätta mer om antingen lite senare idag eller imorgon. Tills dess.. Får ni lyssna på en låt som jag gått runt och sjungit på non stop i typ två veckor. Gillar den lite.


GOD JUUUL

Ah sicken underbar julaftonsmorgon! Vaknade av att det knackade på dörren och där stod Fredrik redo att börja koka julgröt. Så vi åkte och handlade och nu sitter vi här mätta i magen och ska snart glida till stranden och möta upp familjen.
Ska ta med lite lussebullar och julmusik. Heheee. Så får man göra om man inte firat riktig jul i Sverige på flera år. Det här blir min tredje jul här så jag får vara svennebanan.

Foton: Fredrik Åkerberg

Ladyboy show


Igår kväll efter jobbet drog vi och drack lite drinkar, käkade lite middag och drack lite mer drinkar på bland annat Coconut bar. Hela svennegänget och Riset. Stackarn, omringad av svenskar i sitt eget land. Men han var rätt så nöjd ändå.

Efter kokosnöten drog vi för att kolla på sexy boy show på centerpoint. Värt!! Alla borde ta sig dit och spana på inoljade grabbar som gör friskis & svettis-rörelser. Sedan kom alla ladyboys, långa som små Eifeltorn och kjolar som mer liknade skärp och en saftig pung där under.
Så mimade de till musiken och inte en enda av dem kunde texten till låtarna.

Det var fruktansvärt och fantastiskt på samma gång.

Idag åkte vi till Railey


Klättrade upp till viewpoint (eller hur det nu kan tänkas stavas) och avnjöt en dyr choklad. Inte för att det var jag som betalade den men ändå. Gott.
Är lite trött i benen nu.

Muay thai

Jag har vart så upptagen den här senaste veckan med min familj att jag inte berättat något här känns det som. I vanliga fall delar jag ju med mig av allt, från min risiga kista till små tråkiga dansande spindlar (som för övrigt visade sig vara något myggliknande djur senare).

Jag har inte ens berättat att vi var på muay thai i fredags. (Thaiboxning.) Fredrik, pappa, Elin, Hampus, jag och Riset. Det var kul men jag förlorade alla vadslagningar om vem som skulle vinna varje match. Så nu är jag skyldig Ri 25 B. Men det kan han glömma att han ska få.

Här kommer en liten video. Lyckades fånga knock out'en i superfighten.
¨

Livet är svårt

Idag skulle jag sova ut. Sa till alla att INGEN får ringa mig vid halv tio som någon gjort varje dag den här veckan. Sen stängde jag av ljudet på telefonen och sov.

Tills det blev morgon. Och grannarna började kackla.

Herre.

Ena grannens kompis har flyttat in på andra sidan om mig. De springer mellan varandra med sina klackskor, släpar tofflor, skriker, skrattar, blir ashetsiga och börjar gå upp i falsett när de pratar. Så ja, jag sov väl inte ut sådär jättemycket.

(Dessutom, när jag skrivit det här inlägget har jag fått ändra flera gånger för att jag inte skrivit åäö. Jag använde inte min dator på tre dagar och så blev det såhär. KOM IHÅG: Inte låna ut den igen.)

Hot stream waterfall yesterday

Efter Emerald pool igar akte vi till Hot stream waterfall som ligger valdigt nara Emerald pool. Det var lite for brant och halt och varmt for mamsen och papsen men jag, Fredrik och Ri lag och njot dar lange. Och sa hoppade vi i och badade i den bruna iskalla floden som ligger nedanfor.
Jag alskar hot stream! Borjade planera att kopa marken dar runtomkring och bygga ett litet hus pa. Fatta att ha lite varma kallor att bada i, i tradgarden! Nu gar ju inte det dels for att man nog skulle fa betala en ganska sa fet summa pengar plus att det ar nationalpark sa det gar inte att kopa.
Men man vet ju aldrig. Det har ar Thailand, ett ganska korrupt land.


Gardagen

Igar var vi ju pa tur da som sagt. Vi hyrde en minivan och akte forst till Tigercave och traskade runt dar nere. Vi gick inte upp till toppen for ingen orkade och det var nog bra eftersom det blev en sa lang dag.

Sedan akte vi vidare till Emerald pool. Badade och gick hela vagen upp till Blue Pool. Sist jag var dar (for nastan tva ar sen) var det en fin brygga eller vad man ska kalla det hela vagen upp dit men nu var den nastan helt forstord.

Emerald pool


Den lappade vagen upp till Blue pool

Ni far noja er med en liten sketen text

JAVLA SKIT la upp en massa bilder och skrev har om den langa dagen vi haft.
Men det sket sig. Sa nu ska vi ata godis och sen sova efter att ha varit pa tur i over tolv timmar.

Styr upp har nar jag fatt tillbaka min dator av min mor. Imorgon eller pa tisdag.

Jag ar busy nu

Jag har grejer att gora hela tiden, darfor skrivs det inte sa mycket har. Igar regnade det hela dagen sa jag hangde lite med min familj och sa shoppade jag arets forsta julklapp. Till Ri. Han har inte kopt nagot till mig annu men jag rabblade upp en lang lista pa saker jag vill ha till honom igar sa jag hoppas att han fick lite inspiration.

Ska val snart rulla till stranden men det ar lite halvdant vader. Maste hur som helst aka dit och planera lite infor morgondagen med mamma och pappa. Da blir det en heldagsutflykt till Hot Springs och massa sant.

Nu ska jag sla in en julklapp och lagga den under granen!

Man ska inte skryta!

MMM jag äter M&M's till frukost!! Varför är godis godast på morgonen? Så jäkla gött att bara vakna, öppna kylen och sätta sig framför datorn med en näve godis och lite cola.

Igår var jag, Ri och Fredrik ute. (Älskar förresten att han heter Frederick om man läser min blogg på engelska med google translate.) Kom hem vid fyra. Det var till och med Ris förslag att vi skulle gå till centerpoint. Och sen när jag påpekade att han var ute väldigt sent så sa han att det inte var några problem, han vaknar ändå alltid i tid.

I morse vaknade han en halvtimme efter att han började jobba.

HEHE.

Skulle kunna sätta en tusing på det

Jag är ganska övertygad om att jag var den enda i hela Ao Nang som traskade runt med en hushållsost i väskan idag. Eller?

Och en liten kaviar men den är INTE min fy fan. Den är till Denice.

Stor och liten

Igår var vi ute och käkade middag hela familjen. Så nu har Ri träffat hela min familj och det gick ju bra, inget att oroa sig över. När vi kom hem konstaterade Ri att Fredrik verkligen var extremt lång och idag sa Fredrik "Herre gud vad kort Ri var". Helan och halvan.

En lång vit farang och en liten brun thai.

Och idag har vi varit på stranden, mamma, pappa, Fredrik, Elin och Hampus.


Ikväll ska vi nog bjuda familjen på middag hemma hos oss om Ri kommer hem från jobbet snart så vi kan åka till marknaden och handla mat.

Hatar att vanta

Ah, vad jobbigt det ar att sitta pa jobbet och inte ha nagot att gora och sen veta att min bror kommit till Ao Nang. Traffade iofs honom i cirka en och en halv minut tidigare idag men sen var jag tvungen att aka och jobba.

Traffade aven Elin och hennes kille pa stranden. Lyckades ocksa branna mig ganska snyggt efter att ha skrytit lite for alla om att jag aldrig gor det langre. Hehe.

Nu vill jag bara aka hem och hamta upp Ri och sen aka och mota min familj.

FRUKOST

Mina grannar håller på att flytta. Jag tar illa upp. Det känns som att det är mitt fel, för att jag slänger matrester i rännan bakom huset så det rinner över till dem och luktar illa. De var de enda grannarna jag pratade med. För de var de enda som kunde engelska. Och de har en liten unge som är Leos kompis och som ser ut som shrek.
Nu kanske det verkar som att jag är ledsen men det är jag inte. För kolla vad jag har!


Tre i rad


Tre finnar i rad har jag fått i pannan idag. Kul.
Mamma och pappa kommer skämmas ihjäl och inte vilja åka med mig hem från flygplatsen. Om jag ens kommer komma dit. Blir lite nervös att han inte fattade att han skulle komma tillbaka den där mannen.

Får försöka få tag i honom på nåt sätt.

HUNGRIG

Idag kommer ju mor och far. De skulle kommit för tio minuter sen men flyget är försenat. FYRA TIMMAR. Så nu sitter jag här hemma och vet inte vad jag ska göra. Har för en timme sedan jagat iväg minivanen som kom för att hämta upp mig. Chauffören hade inte riktigt koll på att flyget var försenat för han ville inte svara när Ri ringde honom i morse och nu hoppas jag bara att han kommer tillbaka om tre timmar.

Nä jag orkar inte sitta här hela dagen och vänta. Jag försöker väcka Denice och dra med henne och äta frukost. (Hon klagade på mina "nyttiga frukostar" senast igår.) (Igår åt jag Oreos och idag har det blivit choklad så om hon tycker att det är så dåligt får hon ställa upp som sällskap.)

BRA SAKER

  • Mamma och pappa kommer imorgon.. IMORGON!!
  • Fredrik kommer på onsdag!!
  • Nya fiskar har flyttat in hos oss
  • Det är fint väder idag
  • Denice ringde nu och ville att jag skulle åka till poolen

Hoppas inte riset blir arg om jag lånar hans kepa..


Detta var vad jag funderade på hela dagen igår

Oj. Jag glömde visst att blogga igår. Eller glömde. Jag tänkte på det flera gånger men kom aldrig till skott. Det var ingen sån dag helt enkelt. Igår var tydligen nationella elda sopor-dagen. Det var iaf vad mina grannar gjorde hela dagen.
KUl. Röken satte sig rakt på mina nytvättade kläder.

Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Tvätta om eller hoppas att lukten går bort?

Fan vad jag älskar dig

Kom precis hem till ett fint julpyntat hem. Julbelysning på. Granen som glittrade och glimmade. Drack lite vatten och hoppades på det bästa för imorgon. Min lediga dag.

Min älskade ligger i sägen och sover. Snarkar lite lätt som en griskulting. Fy fan vad sött.

Kan man verkligen vara såhär kär även fast man känt varandra i två år?
Kanske är det just därför.

För att man känner varandra så bra.

Vad har jag gjort?!

AMAGAAAAAAAAAD Ri kommer bli galen när han kommer hem från jobbet..

He he he. Eller HO HO HO!!
Vilken stämning det blev här helt plötsligt. Vet inte riktigt vad som hände. Fick en blackout och så när jag vaknade till satt jag på moppen med en julgran i famnen på väg hem. Sen när jag kom hem hade någon laddat ner massa julmusik och då hade jag inget val.

Det var bara att klä granen.

Fan, nu skulle det inte sitta fel med lite glögg och en lussebulle.

Vilken jävla julkänsla jag har

Ingen ville käka mina smått brända kakor så jag käkade upp dom själv till frukost i morse. Ja, kanske inte de som jag la upp bild på då. Jag lyckades bränna fler kakor än så.

Idag ska jag nog ge mig ut och leta julpynt. Har sett att de iaf har glitter här i närheten av där jag bor och förut vet jag att de haft julgranar så det känns väl värt att åka dit och spana lite.

Sen ska jag julpynta här hemma så det står härliga till!

KOM HEM TILL MIG JAG BJUDER PÅ KAKOR!!


Det är... eh.. choklad.. eh...

Har ar min onskelista for de som ar intresserade (typ Tomten!)

  • Decilitermatt, bunke, visp
  • Ost (Hushallsost, adelost, brieost, mozarella, feta ja you name it) och osthyvel
  • GODIS (Kan hjalpa lite vad som galler: Marabou choklad, bilar, djungelvral, dumle pepparkaka, plockgodis med massa surt, laktrits och mjolkchoklad)
  • Vin
  • Sot kaninbebis
  • Olivolja och balsamvinager
  • Mini-turtle till det tomma akvariet
  • Att flakten i sovrummet slutar lata som ett krig
Har ar Ris onskelista, vad han sagt hittills:
  • En hast
  • Mig
(Eller ja, jag antar att han vill ha mig. Han har dock inte sagt det. Men hade han inte velat ha mig sa hade han val stuckit for lange sen.)

Jag älskar att ha ugn

Det doftar helt underbart här hemma nu (när Ri slängt krabbskalen från igår). (Men inte bara därför.) Jag håller på att baka kakor! Mhm. Fy fan vad gott.

Första plåten är klar. Ugnen är ju så himla mini att den lilla lilla degklumpen jag geggade ihop var alldeles för stor för att få plats i ugnen. Så nu for kakorna lite olika former.

Så länge kan ni få en bild på min frukost.

Gottgott


Nu när jag kom hem från jobbet så lagade jag till en ny liten rätt. Typ som en förrätt med räkor, kineskål, citrongräs, fishsauce, lime och massa gott. Vart lite som yam och det älskar jag ju. Kommer nog att göra detta igen.

Far val forsoka hitta julpynt har i Thailand da

YEY YEY YEY jag och Ri har nu malat tevebordet. BLACK! For att svart ar sa jakla snyggt. Allt blir snyggare nar det ar svart. Malade mina naglar svarta idag ocksa. Fan vad snyggt det blev.
Sen sa har det andra julpyntet letat sig in i hemmet. En liten folietomte. Har aven en tomteluva pa soffan.
Men hjalp mig, vad kan jag gora for pyssel sjalv??
MASTE JULPYNTA JAG ALSKAR JULEN!!
Berattade for Ri idag att Annelise fatt paket fran Norge med massa julsaker och da sa han att det far man nar man har en familj. Da fragade jag Ri om inte vi kunde skaffa familj. Men han ar inte alls sald pa julen sa han ville inte.

Jag gillar att vara bossen


Middagen igår. Kycklingen ser jävligt blek ut men satan vad gott det var. Riktig svennemiddag. Sallad, oliver, mayo. Mätt i magen och mådde lite illa efter. Blir ofta så när jag inte käkar thaimat. Min mage är så van vid ris och curry att den blir lite knas när jag äter annat.

Idag är Ri ledig och vi målar om tevebänken. Äntligen! Har tjatat om att han ska följa med mig och köpa färg i flera månader och idag var det äntligen dags.
Annars gör vi inte mycket. Båda har lyckats bli superberoende av The Sims igen så vi sitter bredvid varandra i soffan med varsin dator i knät och jag försöker hindra honom från att kolla på min skärm för han härmar bara hur jag inreder mitt hus. (Men det är väl kanske bara en bra grej att han vill ha det så som jag har det eftersom vi bor ihop i verkligheten. Ganska lätt att komma överens. Jag bestämmer och gör, han gillar't.)

Nu javlar ska jag ugna!

Jag har kopt en ugn!! Visserligen en begagnad med fettflackar och ingrodda matrester men anda. Mer okej eftersom det var av Denice jag kopte den. Sa idag bjod jag Ri pa varma mackor med ost, tomat, oregano, salt och peppar pa. Smakade pizza!
Ikvall ska vi laga klyftpotatis och ugnsstekt kyckling. Fy satan vad gott. Hoppas jag.
Vanta er mer inlagg om min fina ugn och maten, kakorna, pajerna och allt mumsigt jag ska tillaga.
\\Husmor (Jag vet inte hur man gor snedstreck at andra hallet pa den har macbooken.)

Alla kan göra något

Annelise kom förbi på jobbet idag och berättade att firren dött. Sad but true. Men det finns liksom inget att göra åt saken utom att be till gudarna att det ska bli lördag fort - marknad - nya fiskar - glömma hela den där historien.

Bra nu går vi vidare.
Inte ska vi vara ledsna för det för vi har skaffat kycklingar. Eller kycklingar har skaffat oss.

De här små krabaterna bor sedan ett tag tillbaka bland våra smutsiga tallrikar och käkar våra matrester. Känns kul att kunna ge. TÄNK att det inte bara är alla rika bloggare som Kenza och Foki som håller på med välgörenhet. Även små dödliga svettiga människor som jag kan :)

Nu kan vi köpa nya fiskar!


Idag har jag låtit min kära firre flytta till ett annat hem. Hon fick lämna sitt bo för att låta nya fiskar flytta in hos oss. Så jag släppte ner henne hos Annelises fiskar och hoppas att hon är en god gäst. Alltså inte dödar sina nya roomies.
Hon har ju faktiskt ett ganska dåligt rykte och några mord på nacken.
Men nu är det nya tag som gäller och hon har verkligen chansen nu att förbättra sig och bli en ny människa. Eller fisk menar jag ju-

Det regnar nog varje dag nu

Det känns som att det är höst. Det bara regnar och regnar. Nu droppar det väl mest men igår kväll regnade det ganska rejält i flera timmar, precis som två dagar innan det. Fast då regnade det nog lite mer. Det var vatten upp till knäna på vägen hem och jag trodde att moppen skulle drunkna men det gick bra ändå. Aningens blöt blev man dock.

Problemet med idag är ju bara att jag måste åka in till stan och fixa lite skit med skolan. Alltså verkligen MÅSTE. Men så jävla sugen på att åka moppe en timme fram och tillbaka i regnet är jag inte.
Jag har ju inte heller världens bästa immunförsvar så sjuk kommer jag garanterat att bli.

Ah, får vänta till eftermiddagen då kanske solen kan titta fram lite blygt.

Bästa bakisfrullen


Vem vågar posa när alla kollar på? Utom modeller då men det vet vi ju alla att jag inte är någon


Det här var den mest vågade posen jag vågade mig på just nu. Med rummet fullt av Ris kompisar. Okej det är tre stycken här men ändå. Det är pinsamt att posa. Speciellt framför webcam.

Har precis avnjutit en parmiddag med Denice, Ri och hans kompis. Spaghetti bolognese och oliver. Fy fan vad gott med oliver. Så hade Denice tagit med sig öl, mysbelysningen var tänd och musiken var på. Perfect datenight.
Nu lämnar vi grabbarna och drar ut och hittar på nåt skoj!

Det blir nog bra snart

Idag har jag flängt runt med moppen överallt. Försöker fixa alla papper för att jag ska kunna börja plugga. Nu ska jag bara översätta mina betyg och ta reda på vad det är för adress jag har. Och hitta en karta. Ringa in vart jag bor.

Har åkt så mycket moppe idag att hela håret är en stor moppetova. Jag fattar inte. För bara någon månad sen fick jag min första moppetova, alltså att håret tovar ihop sig till en liten men ack så svår att få bort tova. Och så började Bella mala om att det blir så när man inte har håret uppsatt när man åker moppe.
Har aldrig varit med om det förut men nu blir det så hela tiden.
Är det för att håret är så jäkla slitet eller?

Åh. Jag är lite stressad och har en skvätt ångest.

Stella, visst är han en Frida-kille?


I söndags när jag och Denice kollade på AMA, Gym Class Heroes

Denice:
Är det inte du som är kär i honom?
Jag: Va? Nej, jag har aldrig sett honom förut..

Sen igår kväll så kollade jag och Ri på lite musikvideos, bland annat på Gym Class Heroes

Jag: GUD vad SNYGG han var!!
Ri: Men det har du väl alltid tyckt?!

Efter att Ri försökt övertala mig ganska länge om att det var Travie McCoy och jag till slut insåg att det var samma person så har jag nu bara en sak att säga till Denice:
JA, det är visst jag som är kär i honom. Jag är bara ganska dålig på ansikten.

Tur att jag är fisk då!

Nu har jag varit på skolan och snickelisnackat med (förhoppningsvis) min framtida lärare. Ska glida dit någon dag igen snart med en stor summa pengar och sen är allt klappat och klart. Då vet jag vad jag ska göra en tid framöver.

Igår var jag på dejt med Ri. Vi skulle käka pannkaka men vår favoritkvinna var inte där så vi åkte och käkade istället. Ri var jätteglad för han valde vart vi skulle äta och självklart blev det restaurangen som har ett stort akvarium. Så fort vi kom dit utropade han: Jag vill sitta närmast akvariet! och så sprang han dit.

Ri var jätteglad hela kvällen för den fina utsikten. Inte jag då utan fiskarna.

Önska mig lycka till

Nu ska jag åka in till stan och prata med en rektor. Läskigt, roligt.

RSS 2.0