Gud vilken lyckad kväll

Idag är det no TV-night hemma hos oss. Vad vi gör istället för att glo på teve?

Jo först hade vi en romantisk picnic på stranden och smidde massa goa planer om vad som händer när jag kommer tillbaka från min lilla working holiday i Sverige o ack så mysigt vi hade det.. Tills vi kom hem och Ri drog iväg till Koko för att låna ut pengar och det skulle tydligen ta väldigt lång tid.
Så SÅ jävla svårt var det inte att hålla sig borta från teven ikväll tydligen.

Anledningen till att jag ville införa en teve-fri kväll varje vecka var för att jag har tänkt ganska mycket på hur det var back in the days när vi inte hade en teve med massa roliga kanaler på. Då umgicks vi med varandra istället. Minns inte riktigt vad vi gjorde, typ pratade (jaa, jag vet jag är jättetjejig) och spelade kort och sånt där. Brottades och killade varandra på ryggen.

Men vad fasen vi gör ett nytt försök imorgon. Då låser jag dörren och gömmer nyckeln till moppen så han inte kan åka någonstans (för inte fasen kan han gå de där 7 minutrarna det tar att gå hem till Koko han är ju thai!).

Och jag tänkte inte heller sitta vid datorn på vår teve-fria kväll om ni trodde det. Det gör jag bara nu för jag vet att Ri sitter och kollar på teve hemma hos Koko.

18e bilden, en bild på min fritid


Den här motorcykeln glider jag runt på när jag inte kollar på hundar som snaskar sig i skrevet..

In i duschen nurå

Har suttit här ett tag och slitit på skinkorna och väntat på att få tillbaka vatten i kranarna så man kan ta sig en dusch och nu kom det precis. Härligt. Frågan är bara vad man ska göra sen då men det är nästa problem. Kanske åker och införskaffar mig en bok och sätter mig på stranden en stund och läser i skuggan av en palm med vinden som svalkar lite skönt (idylliskt va?).

Denice kom hit i morse (okej mitt på dagen då) och käkade frukost med mig. Ville bjuda på en ruskigt snål potatis och löksoppa men det fanns ju inget vatten att diska med så det blev nudlar för mig och Denice som numera är en rik arbetande kvinna köpte med sig mat.



Vi snickelisnackade lite om att starta big business.. Eller ja att hon skulle prata med sin chef om jag skulle kunna få hyra ut lite simfötter på hennes tur men det lär väl skita sig det med. Skulle bara vara kul att få in några slantar då och då. Har ju egentligen gett upp allt hopp om att få ett jobb här nere och söker därför jobb i Sverige inför sommaren nu. Men jag vet inte om jag är tidigt ute eller om platsbanken SUGER på att annonsera ut sommarjobb? Det kommer ju upp cirka 7 nya jobb varje dag och det de söker är då Japansk Sushikock med minst 25 års erfarenhet samt krav på att ha arbetat i Japan eller Hjärnkirurg och även fast den sistnämnda kanske inte kräver arbetslivserfarenhet i rubriken så känner jag att det inte är lönt att ens klicka in sig och kolla beskrivningen.

Någon där ute som vill ge mig ett jobb från slutet av maj?

17e bilden, en ovanlig bild


Det var ett svårt val men det fick bli denna till slut. Hade en annan bild också som är lika söt men jag var ju tvungen att välja. Ri är ju bara för SÖT!

16e bilden, en bild på mig själv


Telia ät mitt bajs

Jahapp då var det lördag, marknad i eftermiddag men idag tänkte jag hänga på datorn. Men det sket sig rätt så rejält med en gång för jag vet inte hur man avinstallerar NetID så det blir inte till att lösa det problemet idag. De lär ju svara där borta på Telia om hur man gör det om cirka en till två veckor, så jävla snabba är de! Helt otroligt. De jobbar med kundtjänst men det tar upp till två veckor att svara på ett mejl. Fy fan.
Kanske skulle jag själv söka jobb där och visa dem hur man gör, problemet är ju bara att jag inte är så jävla smart. Fast när jag tänker efter så lär jag ju platsa in där rätt så bra, de kan inte ett skit och inte jag heller.

Nej nu ska jag väl ta mig en dusch och sen hitta på något att göra. Vad är bara frågan just nu.

Nej just fan jag ska googla järnet ett tag och sen ta tag i mitt liv.

Ciao.

Lägesuppdatering

Japp japp japp. Har inte skrivit så mycket om vad som händer i Ao Nang. Det har hänt saker.
I förrgår åkte jag med Denice på hennes solnedgångstur och det var spännande! Extremt god mat kan jag lova och så lite skönt att glida runt på den där båten och snorkla lite här och där. Denice var en bra guide som ville visa mig alla sorters fiskar och grejer (hon visade en hel del där under ytan) men ja fick inte se någon clownfisk.

Igår åkte hennes vänner hem till Svearike och nu är allt som vanligt igen. Förutom att vi saknar Stella och Leo massa! The Klong Hang-gang saknar sin fjärde medlem.

Igår eftermiddag käkade jag som tam (papayasallad) på Ris kontor med några praktikanter som skulle sluta och Pam. Det slank även ner en liten seafood pizzaslice i kistan men den smakade inte mumma, fick pilla bort alla små äckliga crabstickbitar först.
Sen åkte jag och Ri hem till Denice och drog med henne till marknaden där Denice shoppade galet, två isté och ett par brillor medan jag bara fick med mig ett par brillor. Vi sörplade lite öl och lyssnade på bandet som spelade och sen drog vi till Chang bar.

Idag är jag lite tröttis och väldigt sugen på något smarrigt. Ska släpa med Ri till Ao Nang ikväll så jag kan köpa lite friterad potatis och grillat sticky rice att knapra på.

15e bilden, en person som jag vill vara med


Vågar inte annat än att lägga upp en bild på kära Dodlarn efter att hon krävt att det skulle vara en bild på henne idag. Men sen skulle det väl inte sitta helt fel att träffa henne för den delen.

14e bilden, en bild som påminner mig om gamla tider


Gamla tider ja, saker har förändrats sen denna bild togs kan man säga.

13e bilden: Jag och någon klasskompis.


Var ett litet tag sen jag gick i skolan så jag fick välja en av alla klasskompisar jag haft.

12e bilden, en bild på min vardag

Såhär ser min vardag ut rätt ofta. Jag ligger i en hängmatta och spanar på en hund som snaskar kotte så det ekar i hela kvarteret. Det gjorde jag uaf en stund idag.


Monopol, nachos och guacamole

Igår kväll skulle vi ju gå på marknaden och shoppa loss och kolla på det där bandet. Men det enda jag hittade som jag ville köpa var en kanin med ett avklippt öra och Ri sa nej. Den var söt men lite för stor kanske, jag vill ju ha en bebis så jag kan uppfostra den på mitt sätt. Och dessutom ska jag ju vänta med att köpa en kaninbebis tills efter sommaren, det har jag lovat mig själv.
Sen så ville vi inte betala för att gå in på konsertområdet så vi åkte till KR bar istället och mötte Bella.
När Ri åkte hem köpte jag och Bella en bucket och åkte hem till henne och hade poolparty, eller ja mest satt vi och viskade i poolen som var väldigt kall och sörplade på vår bucket och knaprade grissinipinnar.
Idag har vi badat i poolen med tills Noah släppte jordens kladdigaste och högsta mök. Då vågade jag inte sitta kvar längre av rädsla att nästa fjärt inte endast skulle vara gas.

Så efter det har vi spelat monopol och det gick jävligt bra för mig hela tiden ända tills nu på slutet. Men Bella skulle passa på att sussa lite kudde när Noah var hos sin farmor så vi ska ta upp spelandet igen ikväll. Jag hade nästan glömt hur kul monopol är, ska nog köpa mig ett eget.

Och just det vi snacksade nachos och guacamole till spelandet.

Glömde visst bort att lägga upp mer bilder..

.. från Filippinerna!

11e bilden, en person jag kan berätta allt för


Svar på frågan vad Denice gör nu för tiden

Jobbar, jobbar, jobbar.
Röker lite på sin nya vattenpipa som hon fått av Carin och Mikaela.
Gosar lite med sin trebenta katt.

Och igår satte hon sig på Ao Nang Princess, båten som går från Ao Nang till Phi Phi. Hon kommer hem imorgon igen om jag inte minns fel. Kommer nog att bli ett smaskigt inlägg sen när de kommer tillbaka när jag fått höra allt som hänt på Phi Phi.
Enligt Denice kanske det blir en till tatuering, antagligen sa hon.

Slappisdag

Dåligt väder idag. Skönt. Då kan man sitta inomhus och göra absolut ingenting idag. Utan att svettas ihjäl.
Känner inte för att göra något idag, sitter just nu och snickelisnackar lite med Stella och ska lite senare äta en banankaka.
Ska väl surfa runt lite och söka jobb också. Förbannat jobbigt att söka jobb när man inte har något skrivprogram så man kan skriva ett CV. Gah!

Ikväll ska jag och Ri på marknaden för det där kända bandet kommer dit. Vi måste dock akta oss för alla farliga småpojkar som alltid bråkar under sånna här event.

Kom på en sak som jag måste googla nu. Sköldpaddor är vegetarianer eller hur? Inte denna.


Klumpen till höger är en sköldpadda hemma hos Bees mamma som äter en liten gullefjun kycklingbebis.
Alltså det som ser ut som ett litet gult löv.

10e bilden, någon jag tycker är väldigt snäll


Vad gör Denice nu för tiden?

Det har inte uppdaterats något om lilla Dennis på länge det vet jag. Varken jag eller hon har skrivit något.

Men sanningen är den att jag inte träffat kvinnan. Eller jo det har jag men mest som hastigast.

Hon jobbar ju för tusan hela tiden. Jobbar sunset nästan varje dag om jag inte har fel. Ibland vill bossen att hon ska jobba två turer på en dag men jag tror att det är lite mycket för henne. Sen har hon ju finbesök som måste underhållas. Men en sak vet jag och det är att hon är brun!

Ska nog hem till henne en sväng ikväll och ge henne en liten kram, uppdatera mig om hennes liv och sen ska jag susa hem på moppen det fortaste jag kan och uppdatera er om vad som försiggår.

9e bilden, någon i min släkt.


Det blev inte bara någon utan några i min släkt. Jag, pappa och mamma!

Nyklippt

Har klippt mig idag. Har nästan inget hår kvar men det är väl bättre det än att ha en tovig klump till hår. Får se om Ri märker något när han kommer hem från jobbet hehehe vilken hemmafru jag är.
Älskar frisören som klippte mig idag. Han blev jätteglad att se mig och han är så go', idag hade han dock inte på sig sin svarta skjorta med burberry krage som han haft alla andra gånger när jag varit där.
Bella följde med mig dit och hon satt mest och skrattade åt mig hela tiden. Antar att det var för att jag var så söt.

Det luktar mat i mitt hus hela tiden! Så jävla god mat också så jag blir hungrig hela tiden. Men snart är det dags att kila till marknaden så jag får väl köpa mig en liten matbit där och knapra på. Eller helst lite friterade bananer.

Det är en stor marknad vid 7eleven i Klong Hang nu som pågår i tio dagar och det ska komma ett känt band dit och spela (som jag självklart glömt bort vad det heter) men jag vet inte vilken dag. Vill gärna gå dit då och leka lite, hoppa hoppborg, shoppa extremt billigt och dricka öl ur kannor. Plus att de har så att man kan köpa typ ett rör med öl och tappa upp sin egna öl, har jag ju bara gjort en gång förut i Bangkok med Emmy och våra BKK-bästisar.
Hoppas att Ri tagit reda på vilken dag det var som de skulle spela.

8e bilden, en person som jag saknar


7e bilden, en bild som jag aldrig lagt upp


Älskade lilla unge jag saknar dig jättemycket!

Träning

Kollar på när Ri tränar, jag spanade lite för mycket på en kille som jobbar på Coconut bar i söndags som är ganska vältränad och nu är Ri inne på sitt andra träningspass sen dess. Hehe, det var allt jag behövde göra för att han skulle börja locka fram magrutorna igen. De som gick in i någon slags dvala för några månader sen. Nu är de på väg tillbaka! Det går ju så jävla fort för honom att bli vältränad. Mina muskler ligga så himla djupt gömda bakom ett gosigt lager med fett.

Har spanat på massa vältränade kvinnor på teven så nu är det väl dags för mig med att ta tag i hopprepet och börja plåga mig själv. Har inte hoppat på tre veckor förutom i förrgår så nu är det skitjobbigt. Sjukt hur fort man tappar den där lilla konditionen och muskelmassan som tar typ tre veckor att bygga upp.

Nu: hopprep tio minuter, lite situps, armhävningar och andra muskelframkallande övningar.
Till middag blir det gottig kycklingsallad med god dressing som Elin skänkte oss.

6e bilden, en bild på mig och en vän jag inte varit med på länge


Har inte varit med de flesta av mina vänner i Sverige på väldigt länge så det var bara att tänka efter lite och fundera ut vem man skulle välja. Det blev Nina för henne saknar jag!
(Inte för att jag inte saknar någon annan där borta i kylan, tänker på er ganska ofta faktiskt.)

Uppe med tuppen

Gomorron! Vaknade halv åtta idag och det lär jag väl få lida för lite senare. Kommer väl vara trött som en bäver ikväll för jag tror inte att jag somnade förrän två i natt. Men vad fasen.
Ligger och gosar lite i sängen fortfarande och väntar på att Denice ska komma hit och låta hennes nya nalle krama mig god morgon som hon lovade mig igår kväll. Hon ville dra till stranden vid tio och om jag inte räknar fel nu så är klockan snart tio.

Igår satt vi en liten stund på Elin & Co's balkong, trodde dock först att de skulle ut men de berättade att de skulle åka elefant tidigt på morgonen idag och därför skulle ta det lugnt igår kväll, bara dricka lite på balkongen men väl där var det bara jag och Bella som ölade lite.
Lovar att jag kommer bli sjuk eller dö ikväll så jag inte kan gå ut för de har typ sagt varenda dag vi går ut imorgon men så händer det aldrig och sen när de väl gick ut så var det på alla hjärtans dag när jag hade romantisk kväll med min valentine (dvs. hade extrem paltkoma och däckade framför teven halv tio).

Men jag kanske ska ta en liten dusch och åka hem till Denice för att se vart hon har tagit vägen. Är lite sugen på khao man gai så det får väl glida ner i kistan på vägen till stranden.

5e bilden, en gammal bild på mig själv.


Det här var nog den äldsta bilden som jag kunde hitta, ja självklart på facebook.

Tisdag

I förrgår slutade Rajraj jobba i baren och han var arg på ägaren så han ville ut och supa. Drack lite vodka cola hemma med Jat och sen drog vi till Coconut bar. Satt vid samma bord som två svenska tjejer för det var så jävla mycket folk och då blev både Chart och Jat väldigt glada. Jag och Ri satt och kollade på när de raggade loss. Tyvärr utan framgång trots alla pappersrosor, riktiga rosor och dyra drinkar.

Igår var jag en liten liten sväng på stranden och käkade lunch men det blåste så förjävligt. Fick sand i maten och munnen och blev arg så jag åkte hem och tvättade istället. Käkade middag med Ri i Ao Nang, ankkäft, catfish och tom yam. Sen blev vi båda aströtta så vi köpte glass och åkte hem och somnade framför teven. Romantisk alla hjärtans dag va!

Idag tänkte jag kanske släpa mig till stranden en stund men jag har ingen bok att läsa så det kommer att vara megatråkigt för jag har inga kompisar att leka med idag. Anna, Elin och Ebba är på någon strand men vet inte var, Bella är på koh Lanta, Madde jobbar och Denice kan slänga sig i väggen.
Elin sa igår att vi skulle ut ikväll men jag vet inte hur det blir. Jag ska hur som helst ut och det skulle väl vara trevligt om de följde med för de har ju mest legat och sovit när de vart här och de åker ju typ hem imorgon eller något sånt.

4e bilden, en bild på en konstig tid i mitt liv.


Norge i somras. Det var väl inte så konstigt egentligen att mitt enda nöje i livet var att svulla i mig kilovis med godis från den där djävulska mix-kiosken och äta knäckemackor i min säng, med min dator, kanske fälla en liten tår och tänka på Ri och att jag egentligen inte tjänade några pengar där uppe där det inte fanns någonting.

3e bilden, en bild på någon i min familj


Jag valde en fin bild på min käre bror som jag saknar väldigt mycket.

Lite smått uttråkad, nu ska jag choklada

Har haft en riktig Elin och Frida helg men idag kommer Anna och Ebba hem från Fii Fii.
Vi har hängt lite på stranden, lagat lite mat, kollat lite film, glidit lite moppe, svingat oss i en lian i sötvattenshålan och lökat en del. Idag var vi en sväng hos doktorn och jag kollade upp min lilla mage igen men de skrattade bara åt mig och sa att allt var prima. Dock sa han att jag skulle dra ner på alkoholen vilket jag inte förstod varför för jag dricker typ aldrig men han trodde väl att jag var någon liten partypingla. Kanske för att jag är så söt. (Så han tror att när jag går ut så får jag massa gratisdrinkar osv, osv.)

Ikväll vet jag inte vad som händer. Känns som att alla är så otaggade hela tiden och det händer liksom aldrig något. Elin, Madde och jag var ute en sväng i fredags men det hände aldrig nåt så vi drog hem. Jag vill att det ska hända något!!

2a bilden, en bild på mig själv


Jag och en urgo cha yen, thailändskt iste.

2a bilden, en bild på mig själv


Jag och en urgo cha yen, thailändskt iste.

1a bilden, någon jag umgås väldigt mycket med


Den här grisen umgås jag väldigt mycket med

Det här ska jag göra nu

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden:
En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Här mina kära vänner kommer lite mer bilder från Filippinerna


Stranden nedanför hotellet där vi bodde. Som sagt inte så bra väder men hade vart suuuuuperfint om solen hade skinit, vattnet var helt turkost och stranden vit fast det inte syns på bilden.

Mammas och pappas säng. Min fina kingsize extrasäng. Gotta love it!

Här satt jag på golvet med ringar under ögonen

Jag ska ut annars blir jag ledsen i båda ögonen

Fortfarande lite öm i skinnet från solbrännan igår. Mest ovanför röven.
Alla brudarna drog till Railey idag för att steka så jag åkte och käkade med Bella, Bee, Noah och Denice och sen åkte vi och hängde en sväng hos Noahs farmor. Hennes man gled runt i sin polisbil med en kossa på flaket. Japp.

Nu på eftermiddagen har jag vart på marknaden och så var jag och Bella en liten stund på stranden och badade och jag satt och sydde. Kände mig som en gammal tant.

Har dessutom större delen av dagen haft feta silikonläppen som jag inte velat röra för jag var rädd att den skulle spricka så jag har gått runt och plutat med munnen som en stekare. Men det är bättre nu, den är bara lite spänd och inte alls lika fyllig. Tråkigt men sant.

Ska hålla mig undan från solen ett tag nu tror jag. En tant sa åt mig på 7eleven att jag var svart och att det inte var fint.

Ri försöker vara som mig. Han kom hem från jobbet och hade bränt sig som en liten räka. Det var en ny upplevelse. Den mannen brukar ju sucka åt mig och tycka att jag är jobbig och dum när jag bränner mig och nu jävlar kan jag skratta åt honom. Hoppas att det börjar göra ont så han klagar. Då kanske han förstår mig.

Ikväll ska jag ut! Verkar inte som att Elin & Co är så taggade, de ville sitta på sin balkong ikväll. Det vill inte jag så jag och Bella har redan planerat att föra hos henne. Får se hur det slutar, kanske får gå ut själv sen.

En bränd sälunge är vad jag är


Idag har vi åkt på Four Islands och jag var jävligt duktig och smörjde mig överallt flera flera gånger. Hjälpte det? NEJ. Jag är bränd, överallt. Det lyser inte riktigt men det gör ont och jag undrar hur det gick till. Jag har en släng solsting och har sovit ett tag men mår inte helt hundra ändå.
Verkar som att alla andra ska ut ikväll och det gör mig inte glad för jag hade ju planerat utgång imorgon och då lär väl alla vara trötta. En sak är iaf säker, jag går inte ut ikväll för det kommer bara att sluta med att jag ligger och sover under något bord någonstans.

En annan sak är också säker, imorgon ska jag inte sola! Tror att det har blivit lite för mycket sol för mig på senaste tiden. Jag kommer att bli allt för brun och rynkig om det fortsätter såhär.
Kanske får åka och hänga i sötvattenshålan imorgon i skuggan.

Ri håller på att laga mat till oss nu och sen tänker jag tvinga honom att köra mig till 7eleven för jag ska fanimej ha kitkat! Och kanske lite mjölk. Sen ska jag smörja in hela kroppen med ett tjockt lager aloe vera och sen lägga mig framför teven och somna och låta Ri BÄRA mig till sovrummet när det är läggdags.
Jag tänker inte ens tvätta mitt hår trots att det är skitigt.

Btw så har min kamera dött på riktigt. Eller den är inte död. Det går att ta bilder men det går inte riktigt att se vad som är på bilderna så från och med nu kommer inte en enda färsk bild att komma upp varken på facebook eller här.

49 jävla pers

Halopps kalopps

Jag är dytrött. Kom hem klockan 11 idag, alltså 2,5 timme försent? Undra vad det berodde på? Det undrar ni va? Det var hemskt mycket folk idag på Sunset turen, höll ju på att ramla baklänges när min chef sa att det var 49!!!!! pers idag. Det var faktiskt alldeles för mycket. Folk kunde ju inte ens njuta av att åka båten, det skvätte upp vatten på alla för att det var så tungt och folk satt på golvet. Men som tur hade jag en annan thailändsk guide med mig idag.. Men fick inge klagomål, bara att det var för mycket folk och att alla fick sitta i mörkret och äta. Men det är ju inte mitt fel nu att min chef bokar så många på turen hihi jag fick t.o.m en smaskig slant TIP idag. Men det var suuuuper mys när vi kom till ön vi grillar på. Den andra guiden var killer på fireshow och vi satte upp eldlycktor i sanden och han bjöd på smaskig fireshow.

Såhär såg det ut

Mys va?

Sen får vi ju ine glömma bort att jag har finbesök av Carin och Mikaela. Dom hade med sig massa lakrits till mig. Det var det ändå jag hade att säga om det. NEEEEEE. Det är riktigt kul att ha dom här. Dom ska dela säng med mig i 3 hela härliga veckor. Dom var med mig på 4 island turen igår och jävlar i min låda vad dom brände satan. Sen på kvällskvisten kom Frida med Elin, Anna och Ebba som också är här nu hem till mig och vi handlade god mat och drack lite sprit, som ifs Frida nämde innan så det där var helt onödigt skrivet. Sen blev det skaka rompan i Ao nang. Det visste ni också. Men det var mycket roligt. Frida fick en beundrare som ba dööööööälskade hennes ögon!
Imorgon är jag förhoppningsvis ledig för det behöver jag har jobbat 8 dagar nu, förrutom en dag dårå som jag satt i en visarun bus. skoj
Nu ska vi sova så att vi orkar med morgondagens bravader, blir väl antagligen bränna lite hud. P.S jag är faktiskt lite brun nu HIHIHI. Här kommer lite bilder.

NATTI/ Denice

Vad har vi gjort?

Det blev bra ändå igår kväll. Vi löste det rätt så smidigt och vi hann med en hel del barer under kvällen. The Hut bar, Coconut bar för att visa vem Leos pappa är och hur det låter när han sjunger, Chang bar och sedan Luna bar.

Idag har vi hängt på Pranang och jävlar vad jag har bränt mig. Mest på fingrarna, händerna och fötterna. Fast en hel del över resten av kroppen också men det var det värt. Lite mysigare att åka dit än att bada i det skitiga vattnet i Ao Nang men det ska väl också hinnas med någon dag.

Imorgon ska vi åka på Four Islands med Ri. Kolla lite på Chicken, Poda och Tup island. Bränna oss lite mer.

Nu ska jag kila in till Ao Nang och käka middag på Blue Water Café med Elin. Anna ligger hemma med gallanfall den lilla stackaren, hoppas att hon blir bra snart!

Stress

Har träffat mina tre små kompisar nu och oj så skoj att de är här!
Jag är hemma nu och hjälper Ri med hans kompis engelskaläxa. Hon är inte ens här så vi gör den åt henne. Hon heter Som hehehe.

Sen ska jag stressa sönder min infekterade mage och duscha, fixa mig, åka till Ao Nang och hämta upp Elin & Co för de hittar inte till Denice så sen åker vi till Denice och sen ska alla tillsammans åka och köpa mat och sen ska vi till Ao Nang igen för att gå till The Hut bar. Nu blev jag väldigt stressad och vill lägga mig på marken och dö.

Hej då.

Om en liten solbränd Denice

Igår var faktiskt första gången jag såg Denice på över en vecka.
Hon är ju busy busy woman! Jobbar hela dagarna, kör four islands på morgonen och sunset trip på kvällen. Och jävlar vad brun hon har blivit då!
Igår jobbade hon till mitt på dagen och sen åkte hon för att träffa sina två kompisar Carin och Mikaela som ska bo hos henne i tre veckor. Igår kväll antar jag att de var ute och svingade sina små dallriga skinkor för jag såg en stor Sangsom stå och vänta lydigt på diskbänken tillsammans med massa chips, nötter och annat gott.

Annars vet jag väl inte så mycket om vad som försiggår i hennes liv just nu.

Infektion i magen

Har varit hos doktor Pruittipong, aka Dr Somboon och fått lite goa piller. Bland annat antibiotika, piller mot kramp och sen något annat som jag inte minns vad det var. Han sa att jag skulle gå hem och hoppas att jag får feta sprutdirren så jag kan skita ut den infektionen som jag tydligen har fått i magen. Så nu hoppas vi.

Igår kväll var inte rolig. Försökte käka lite men jag fick så ont i magen att jag grät. Låg i sängen och höll om magen och bölade och Ri satt där och höll om mig och klappade lite på mig.
Enda positiva var väl att han killade mig på magen jättelänge utan att jag behövde be om det, kanske ska se till att få lite ont i magen lite oftare. Somnade när han gjorde det och vaknade i morse och hade inte alls lika ont.
Men när jag käkade frukost kom det tillbaka och då blev det till att åka till Dr Somboon.

Det var väl ganska typiskt att jag var tvungen att åka dit just idag. Som jag tidigare nämnt har ju Ri vart på väg till försäkringsbolaget, för att få lite skadestånd för sitt finger, två gånger och båda gångerna har någon skadat sig och de har hamnat på sjukan istället.
Idag blev det ju bara Pruittipongs klinik i Ao Nang och han kilade iväg efter att vi hade vart där. Så nu hoppas vi att inget annat poppar upp.

Om kanske två timmar kommer Elin, Anna och Ebba! Ska kanske sussa en liten stund och försöka vakna utan magont och sen åka och möta dem inne i Ao Nang. Guu så skoj!


Här är en liten bild på det första hotellet vi bodde på i Filippinerna. Som man ser på bilden är det nästan strålande sol.

(Det är så himla segt att ladda upp bilder så jag kör en i taget.)

Jag dör

Har varit på apoteket, de gissade på att det var en liten giftig fisk som är orsaken till min onda mage. Det blir faktiskt bara värre och värre hela tiden. Igår kom kramperna var tionde minut ungefär men nu kommer de typ var trettionde sekund. Låter som att jag snart ska föda. Hoppas att jag kan föda ut en stor jävla bajskorv och att det sen är över. Eller nåt sånt.

Nu städar vi hela huset, skurar och har oss. Det är skitigt här ska ni veta. Men nu blir det rent.

Kameran har gått och dött för alltid nu verkar det som. Den överlevde "branden" i väskan ett tag, det var lite av och på och nu är det verkligen av. Vila i frid.
Så jag tänkte bjussa på de sista bilderna den kameran knäppte, från Filippinerna.

Burger King på flygplatsen i Bangkok

Här ligger jag och "steker" på stranden, under de tjocka molnen. Men fint var det!

Nu får det räcka med bilder för jag dör av smärta här och internet är supersegt.

Fy

Jag är hemma men mår inte prima. Har inte haft internet heller så därför har inget skrivits här.
Har sedan i onsdags haft så jävla ont i magen och bajsat rätt så.. annorlunda. Får typ "värkar" från naveln och magsäcken och håller på att dö lite. Googlade runt lite och ser att det kan bli såhär om man äter fisk som inte är helt rätt tillagat.
Ska snart bege mig till sjukan eller något för jag står inte ut med de här kramperna! Mår så jävla illa också men det känns inte som att jag ska spy, svettas dock som en liten gris fy fan.

Idag kom Denices små kompisar hit och imorgon kommer Elin! Och Anna och Ebba också förstås.
Kul det ska bli! Hoppas bara att jag får något superpiller så min mage blir bra för om jag mår såhär kan jag ju inte leka galet. Igår kväll låg jag hemma helt ensam och krampade med magen och svettades floder.

Nu ska jag beskriva mitt bajs och mina kramper i detalj för Ri så han kan förklara detta för farbror doktorn.

Regn, regn och en lite tyfon pa vag


Duktig min lilla Denice ar som skriver har och haller igang nar jag ligger pa stranden och steker och blir brunare for varje minut som gar. Typ. Eller inte.
Det ar inte varmt har kan jag lova, fy satan. Och idag har det vrakt ner regn fran nagon gang i natt och det slutar aldrig.
Vi akte pa tur idag och kollade pa en megastor orm, miniminiapor, faglar (Stella och Leo skulle vart med) och nagra berg som hette Chocolate mountains. Tyvarr regnade det sa mycket att nar vi klattrade upp for ett av chokladkullarna for att kolla pa utsikten sa var det helt dimmigt sa man sag bara lite at ena hallet. Hade nog vart en riktigt spannande utsikt om man hade kunnat se. Hoppade over en massa saker ocksa som att traska runt i en djurpark och aka flotte for det var sa kallt. Satt inburrad i en handduk och hade stapals men det var kul anda.
Ar helt lerig nu eftersom jag vandrat i regnet (med massa klader pa mig) under ett paraply, flipflops ar inte bra om man inte vill bli lerig over hela baksidan av benen och ryggen.

Imorgon ar sista dagen har for mig och jag letar overallt efter lite shopping men hittar ingenting! Har hittat en mumsig sak som jag ska kopa med mig till mina kompisar dar hemma om jag kan fa tag pa det igen. Hoppas for det ar nagot jag alskar.

Nu sitter jag och vantar pa att Ri ska logga in pa skype sa vi kan uppdatera varandra lite om vara liv. Han sag ju sa ledsen ut nar jag akte och ville verkligen skypea.

RSS 2.0