Botox i läppen?????????

Tjenare gänget! Den så kallade Uncle Dennis här.

Först vill jag bara säga JAG SAAAAAAAAKNAR DIG FRIDA! Jag har ingen att leka med ju. Frida steker, Madde har besök av sin far så hon är ju upptagen med att berätta alla snaskiga historier härifrån till honom 24/7, Ton är hemma i Surathani sen typ 1 vecka nu och jobbar, Bella som bodde i huset brevid mig har flyttat till jordens ände ( andra sidan Ao nang ) !!! Har hängt med två finska kompisar lite och Petra en gammal going från Sverige. BUT I MISS YAAAAAH!
Igår var vi inne i Krabi town mot kvällskvisten, jag och mumintrollen från Finland. Det var najs, köpte en liten matta att ha utanför toaletten, super pretty... en fjärlisformad färglad sak ( förjävla ful men jag kör på thaistyle ). Sen köpte jag ett nytt säng set. Mörk och ljus lila färger, i like it.. i dont like the price.... och inte ens fanns det med påslakan till mina täcken, men sen kom jag ju på att det har jag ju aldrig sett. Det finns ju inte, och det förklarar varför alla täcken här nere är i typ nalle puh, hello kitty, eller  i nått annat töntigt tjaffs. Sen ett vitt linne med en vattenmelon på för att jag har så jävla stora meloner och lite örhängen. wohoooo
Idag har jag jobbat! yep yep, vädret va helt ok. Inte as bra, vääääääldigt blåsigt idag, höll ju på att blåsa överbord.. Men 15 härliga gäster hade jag, på Sunset turen. Och inte en jävel som var svensk, heeeelt otroligt. Australienare, indier, sydafrikaner, amerikaner ( jösses vilket liv det var på dom, helt crazy ), holländare och greker. Härlig mix, vill bara göra en smarrig is shake av dom. Men det var väldigt trevligt, alla var såååå nöjda så. Jag själv var och snorklade då jag måste simmat in i nån manet tentackel som jag inte såg för helt plötsligt bara BRÄNDE det till utav bara fan på min käft. Och det har inte lagt sig än, gör super ont :(
Nu ska jag väll lägga mig ner i min ensamhet i min lila säng med nånting gott att knapra på. MMM btw, BBQ som vi gör på stranden till solnedgången är ju helt lovely.. förlåt men det knulla ju i mun!
// DENICE

Stekt

Dag tva har da. Ganska trott ar jag.
Hangt pa stranden hela dagen, druckit en massa shakes, cola och andra goa grejer och kakat en massa dyr mat och inte har jag pungat ut ett enda mynt sjalv. Jag forsoker men jag far inte betala for pappa. Sa det ar val bara att lyda.

Ikvall ska vi stanna pa hotellet och bestalla hit pizza, spela lite kort och ta det lugnt. Imorgon flyttar vi till ett annat hotell och sa ska jag forsoka leta upp en frisor och klippa av mig de har spretiga tofsarna som hanger och slanger langst ner pa hartopparna pa mig. Kanske ta en liten massage, shoppa lite, ata lite. Ja.

Nu ska jag kolla om jag kan boka om min biljett hem. Ciao!

Philippines

Gissa vem som sitter pa en liten o pa Filippinerna och steker? Jag!
Det ar ju pappas fodelsedag idag och jag flog hit igar och overaskade honom, han blev lite glad ja.
Det tog en javla tid att flyga hit och jag ar forbannat trott, har inte sovit for mycket i natt alltsa. Tog precis en liten tupplur och ska nu duscha av mig allt klorvatten fran poolen! Ohyes. Harligt livet kan vara.
Lite synd bara att det ar daligt vader har, skitkallt och jag tog inte med nagra varma klader och sa har det regnat i flera dagar men det hoppas jag att det blir andring pa.
Kanske slanger in en liten bild lite senare.

Vad händer idag?

Lite ont i magen, lite bajsig idag. Men annars rullar det på. Ska väl snart åka in till Ao Nang och utföra lite ärenden med min man men utom det står det inte mycket på schemat idag. Nej där ljög jag, i eftermiddag ska vi fara in till Krabi town och en bit längre bort ändå.
Busa lite.

Igår skulle jag och Denice ha movienight (igen!) och Ri skulle försöka vara med men antagligen somna men vi åkte till Koko och hälsade på den skadade sälen (ja, Ri var ju på väg till försäkringsbolaget igår igen och självklart blev det inte av då heller för Koko var med om en liten moppeolycka och var tvungen att åka lilla ambulansen till sjukan. Vet inte om jag vågar låta Ri åka till försäkringsbolaget igen för vem vet vem det är som kommer att bli skadad då).
Men när vi kom tillbaka därifrån blev Denice en fjollig nörd som var trött och åkte hem. Och inte fick jag sno hennes film heller. Så jag och Ri kollade på Due Date och han somnade inte! Kors i taket.

Nu har det slutat regna ute så jag kanske ska klä på mig och ta tag i mitt liv.

Update på Dennisfronten

Denice har haft en hejdundrandes skojkväll med sina kompisar från Sverige.

Herrå!

(Det var tydligen sex sexiga män som var rätt grova i munnen.)

Vi har packat upp stolen


Upptäckte efter borttagningen av plasten att den ligger ihopfälld i en liten väska. Lycka!

Här sitter vi och njuter i vår tvillingstol. Ser Ri glad ut eller? Jaa för det är han. Jag med.

Och ja Ellinor det kan du hoppa upp och klappa dig i arslet på att det är!
(Alltså stolen från slevas som vi halvt längtat ihjäl oss efter)

Nu jävlar

Har jag och Ri tagit ett stort steg, nu jävlar blir det kris om vi går skilda vägar.
VI HAR SKAFFAT EN GEMENSAM STOL!

Den ska vi packa upp tillsammans jag och Rajraj ikväll när han kommer hem från tha work.

Ha det bäst, flodhäst!

Ensam i regnet

Regnet öser ner där ute och det gör inte så mycket.
Hade tänkt att åka till stranden och steka men Ri tog moppen i morse och skulle åka till sitt försäkringsbolag och visa sitt lilla finger och få veta om han kan få en liten hacka pengar för att hans fingertopp ramlat av. Så jag sitter och håller tummarna att han inte är blyg där borta, att han riktigt bölar ut ordentligt och säger att han vill ta livet av sig för att han mår så dåligt över sitt finger så han kan få riktigt mycket pengar.
Han sa att han skulle vara borta en timme men det har gått lite längre tid nu... Jag är egentligen inte förvånad för jag trodde inte att det skulle gå så fort.

Ja nu ringde han och sa att han var på sjukan. Någon som åkt med på turen på Green planet hade skadat sig så nu var de där och skulle vänta på hjälp. Skulle ta några timmar till.

Men det var väl själv fan! En bil har parkerat precis utanför mitt hus och tutar ashögt rätt in genom fönstret. Hallå respekt för andra människor? Nej juste, det här är Thailand och här får man göra som man vill.

En dag på stranden

Igår var ju jag och Denice på stranden. Det är ganska lätt att drömma sig bort till en annan värld här borta, om man svävar iväg lite för mycket i sina drömmar kan det vara svårt att komma tillbaka. Inte bara det att om man verkligen öppnar ögonen och kollar på hur det ser ut där man verkligen bor så ser man att det faktiskt är sådär resekatalog-vackert på sina ställen. Men också när man en dag sitter på stranden i godan ro och försöker steka lite fläsk och en skolklass har utflykt just till den stranden.
Det hände igår.

En stor jävla flock med ungar kom marscherandes in på stranden och cirka 40-50 stycken av dem (jag lovar, jag överdriver inte för en gångs skull) kom fram till mig och Denice och ville ha vår autograf. Eller de ville att vi skulle skriva vårat namn och vilket land vi kom från i deras små skrivblock. Det gjorde vi. Brännan blev jävligt ojämn den dagen kan jag lova.

En liten kille fick syn på vår påse med snacks som vi glada hade inhandlat för att snaska upp på stranden. Jag bjöd honom för han såg så sugen ut, sträckte fram påsen och han grabbade tag i den med sina små nävar. Denice sa "Ta EN!" och sen snaskade hon lite i luften så att han skulle fatta att han inte fick hela påsen men grabben bara log mot henne och traskade därifrån.
Vad har vi lärt oss av detta?
Håll för fasen i erat snacks om ni vill ha kvar det!

Härmed hyllar jag Super Mario.

Måste ju erkänna att jag faktiskt framstår som en riktig nörd nu. Och det är jag, men vad Frida glömmer bort att skriva är ju att HON faktiskt också ligger och spelar Tetris. VILKET INTE ÄR SÅ JÄVLA COOLT HELLER!!! Blev en liten konflikt om vilket spel som var coolast att spela och det visade sig ju att Super Mario var för jävla oldschool. Men seriöst, en dag som denna kan inte bli mycket bättre tack vare data, internet och en god kamrat vid min sida.

Kolla bara på honom, THE LEGEND ...

/ Uncle Dennis

WHOOP WHOOP i mina öron


Denice framför en dator, jag framför en annan. Men jag vill påstå att jag inte är lika nördig som hon är, jag är inte torsk på super mario och spelar det med ljudet på högsta volym och sjunger lite fint till och skrattar åt mig själv. Som hon gör.

Det regnar lite skönt ute så då kan man sitta inne hela dagen framför datorn med gott samvete. Vi har precis kollat på film och snart börjar det nog kurra lite i magen på mig. Ska kanske hem och laga lite mat med min man snart, eller så ligger jag kvar här.

(Nu sa Denice att det är skönt att de varierar musiken på de olika banorna så man slipper lyssna på samma hela tiden. Jag vet inte om jag uppskattar det, för mig är det bara ett jävla oljud hela tiden!

Välkommen Dennis!

Första inlägget i den här nya spännande kategorin.

Den handlar om Denice eller Farbror Dennis som jag hellre vill kalla henne.

Hon är lat.

Jävligt lat.

Så lat att hon inte orkar skriva i sin egen blogg. Så idag när vi låg på stranden och stekte våra vältränade kroppar bad hon mig att börja blogga åt henne. Så att hennes vänner och familj kan läsa om hennes liv. Så de blir lite gladare och får lite ro i själen. Och som den riktiga vännen jag är så kan jag ju inte säga annat än nej.

Jag kommer att uppdatera i denna kategorin så fort jag får veta något om Denice och håll i er, det kommer att bli mycket snaskiga detaljer som hon själv kanske inte vill skriva men nu när det är jag som sitter och trycker på tangenterna delar jag med mig av ALLT det jag tycker att omvärlden ska få veta.

En liten luddig update om vad som har hänt i Denices liv sen hon sist skrev på sin blogg (för nästan en månad sen):
  • Denice har ett litet jobb på g som turistguide på en longtailbåt som ska köra runt bland öarna utanför Ao Nang, bland annat en solnedgångstur med öl på stranden och en där man kryssar runt bland fyra öar, four islands
  • Denice och hennes pojkvän mr Ton har varit på semester i Chiang Mai och tog en liten sväng bort till Pai. Där såg de en polis som spelade i ett band iförd jobbuniformen och de lärde sig en liten dans till en liten låt
  • Denice fick en ny kompis som tyvärr har åkt hem till Australien igen och det är hon mycket ledsen över
  • Denice har gått ut och druckit några öl ganska många gånger det här året och det känns i hennes plånbok
Det är allt ni får veta för idag.

Ikväll ska hon nog gosa lite med sin goa och fina vän Frida, alltså jag.

En lång jävla beskrivning av gårdagen utan bilder

Ja jävlar, dagen började dåligt igår och själva dagen var ingen direkt höjdare. Men sen blev jag bortbjuden på middag. Alexandra ville mata oss hungriga jävlar så hon tog med oss till Blue Water och där moffade jag en pizza. Den smakade himmelskt, pizzor i den här världsdelen brukar smaka lite bajs men denna var mums.
Enda tråkiga var att min pizza kom in typ en timme innan alla andras mat, så hur långsamt jag än försökte äta så var den ändå slut när de andra fick in sina små pastatallrikar.

Sen gick vi till Chang bar och drack Sangsom. Där träffade jag Sofia som gick i min klass back in the days, säger det igen, Ao Nang är för jävla litet och fyllt av svenskar! Varför blir jag ens förvånad när jag träffar på grannar, kusiner och fasters gamla gynekolog?

På Chang bar var det en stor jävla pansarpung som bultade ut ordentligt ur ett par byxor som jag, Alexandra och Denice hade svårt att slita blicken ifrån. Det var brudar som dansade parningsdans med nattens blivande hemsläp och Alex bjöd på Jägerbomb. Rolig dricka, trodde den skulle smaka bajs men den var god så den sa jag åt Ri att de skulle ha i deras bar.

Lite senare drog jag till the Hut för att kolla läget, där var det dans och massa människor. En glad hammarbyare som verkligen inte ville tro på att jag inte var hammarbyare så till slut gav jag upp och började sjunga just idag är jag stark och spelade med, ack så glad han blev! "Jag såg på dig att du var en hammarbyare!" sa han till mig, jaså det var ju konstigt.
Myste lite på deras nya toa också, de hade fixat den igår och den var supermysig! Ville sitta där inne med en god bok, kanske en skvätt whiskey och en cigarr och bara njuta i flera timmar. Men det gjorde jag inte... Eller?

Tänkte dra till Luna efter men när jag ringde Denice låg hon hemma och sov den tråkiga gamla haggan.
Idag ville hon dra till stranden men hon sover väl fortfarande - OCH JAG ÄR INTE BAKIS!

Bara en tanke, eller fler

Ofta när thaiarna får veta att man har thailändsk pojkvän blir de jätteglada, typ stolta över sitt lands killar. Att det inte bara är tjejerna som kan, som blir omhändertagna av västerländska män.

Men när man träffar killar som är västerländska, mest svenska killar faktiskt, mest ute på barerna, då låter det helt annorlunda. Då är man äcklig som vill ha en thai. Det orkar jag inte ens bry mig om, tänker att fy satan vad det svider när en läcker puma som jag är upptagen (hehe). Därför måste de klanka ner på en, på ens val av kille. Även fast de inte ens har sett killen. Även fast de själva valt att åka till Thailand och kanske kanske, vem vet, prova på att köpa lite sex.

Men det som ändå förvånar mig är hur ens vänner också liksom nästan hånar en, fast väldigt väldigt lätt och diskret. De skrattar åt att vi, flera svenska tjejer här nere, alla har thaipojkvän. För mig är det inget konstigt alls, vi har alla varit här nere ett tag och med tiden hittat lite kärlek.
Är det kul för att dessa killar är thaiar? Små, spinkiga riskäkande asiater med minisnoppar?
Det måste ju vara därför.
Jag försöker jämföra med alla dessa tjejer som åker till Australien, om en liten grupp av dem hittar varsin kille och stannar kvar där, är det lika roligt och kul att berätta om som oss?

För jag vet att våra kompisar berättar om oss för sina vänner, det har de själva berättat för mig och responsen de får är att folk tycker att det är konstigt och så skrattar de.

Är lite anti idag. Tänker för mycket. Har för lite att göra.
Ikväll ska jag dränka mina konstiga tankar i litervis med Sato. Sen får väl touristpolice köra hem mig eller vem som nu kan tänkas ta hand om en medvetslös liten äcklig farangtjej här i Ao Nang.

Gratis är inte gott

Bestämde mig till slut igår för att gå ut. Det hjälpte mot huvudvärken faktiskt fast idag var den där igen av andra orsaker. Hängde lite på stranden med Madde igår, crashade ett mysigt födelsedagskalas för en finsk brud (stackarn) och fick njuta av fina facklor, pastasallad som var himmelsk med oliver i och en hel del öl. Som någon påstår att jag brukar säga; gratis är gott. Men det stämmer ju inte, gratis är för jävla underbart heter det ju.
Efter den gratisvistelsen åkte vi till Chang bar och där var Denice och Alexandra och där bjöd Alexandra på Sangsom och det var ju förbannat snällt och ganska gott.

Idag var Rajraj lite bakis så han skippade att åka och jobba så vi har legat som två strandade valar framför teven hela dagen. Eller nej, har hunnit med en sväng på marknaden, hyrt film och hängt lite i baren och jag har skrivit en urläcker skylt som vi hängde upp där också.

Nu jävlar ska jag breda ut ett täcke över hela golvet, kasta på lite kuddar, duka upp chipsen och chokladen OCH colan och bädda ner mig och kolla på film. Skulle vara mysigt om min man kunde slita sig från fotbollen på teven också men det kanske är för mycket begärt..

Jag vill gå ut ikväll

men frågan är ju om någon annan vill det?
Har inte gått ut på länge nu och jag känner att det är dags, inte så vilt, inte så länge men bara köra lite lätt. Dennis jobbar och Madde sitter redan och super men svarar inte i telefon. Bella har ett barn.
Kanske blir så att jag åker till The Hut och sitter där en stund men det är inte så förbannat kul ändå, kanske sitta där lite tills någon blir sugen på att höra av sig till mig? Nä.

Mår fortfarande lite konstigt, lite halvt snurrig i bollen..

Men nu tar jag tag i det här eller så lägger jag mig under täcket och sover. Dags att bestämma sig!

Huvudvärk

Igår blev det inget bloggande. Vaknade vid två, sov alltså i tolv timmar och idag tog jag det ett steg längre. Sov i tretton timmar men det är bra för jag känner ett begynnande migränanfall. Skitont i huvudet och bakom ögonen och solljus klarar jag inte av, borde kanske åka upp till Lofoten nu för där lär det ju inte vara en gnutta ljus.
Vet inte hur länge det här ska hålla på.
Oftast när jag får såhär så har jag ont i hela huvudet och allt i några dagar innan det kommer.
Har förresten också ont i varenda liten muskel i hela kroppen, även ringmuskeln men det kan bero på att jag är förstoppad. Hehe. Vet inte om de andra musklerna har träningsvärk?

Kanske får gå ut ikväll och dricka lite Gin&Tonic och se om det blir bättre eller sämre. (Värt att ha en kille som jobbar i en bar för då kan man få prova på att dricka annat än öl utan att gå i personlig konkurs.)

Nu ska jag nog käka lite ris och ägg och sen åka hem till Bella som kom igår. Kolla lite på Noah som tydligen blivit snaggad! Ska bli spännande att se om den lilla lilla mannen har blivit något större.

Önska mig lycka till

Ri åkte till jobbet och kvar sitter jag på golvet hjälplös, skitnödig och med en gnutta ångest. Är liksom förstoppad men ändå jävligt skitnödig och har ont i magen, är hungrig och mår lite illa och har ett extremt behov av att träna lite. Men mina problem måste lösas först (där kom jag på hur, när jag skrev lösas hehe). Kan dock inte ta mig någonstans för Ri tog moppen till baren.
Bara att sätta sig på toan med en god bok och klämma då.

Mikaela laddade upp den här bilden på facebook


Och jösses vad sugen jag blev på att sätta på mig en klänning, dricka lite billigt vin och snaska chips. Vart kom det ifrån liksom? Vad jag vet så har jag aldrig känt så förut så det här kom som en blixt från en klar himmel. Håller jag på att bli vuxen eller fjortis?
Så jävla tråkigt att Stella inte är här. Hade hon vart här så hade man kunnat köpa en Sato och lite chirre och låtsas att man dricker vin men hon är inte här och varken Madde eller Denice dricker ju sato, inte Ri heller och ingen annan jag vet. Eller jo förresten, en alkis nere i Ao Nang gillart också men då känner jag mer för att dricka själv.

Visarun = a lot of fun!

Jävla fläng på mig nu va! Malaysia idag var awesome! Var inte där sådär fruktansvärt länge men det räckte, gick över gränsen, kladdade lite på ett papper, visade mitt pass två gånger och gick tillbaka till Thailand. Tänker alltid på en sak när jag går där mellan Thailand och Malaysia, när man lämnat Thailand men inte checkat in i Malaysia.. Vart är man då? Ingenmansland.

Var ju då på visarun. Stämplade lite i passet och förlängde mitt uppehållstillstånd (känner mig som en flykting). Resan ner till Satun tog väl en sisådär (exakt) sex och en halv timme!! Sen gasade chauffören lite mer på tillbakavägen men satan vad han tankade i ungefär en halvtimme, köpte tre dunkar med bensin som han ställde längst bak i bilen så en härlig och lätt sövande arom spred sig bland oss stackare. Sen väntade vi ungefär en timme på att en kille skulle åka med oss. Sen var det ju dags att byta olja!
Viktig sak att göra, men kanske inte när man har kunder i bilen?

Aja, det tog bara tolv timmar det där. Känns gött att det är över, hann ju snaska en hel del godis på vägen och det är ju alltid välkommet ner i kistan.

Ska se om mitt supersega internet kan bjussa på en liten bild från Ris födelsedag när vi var och käkade bbq i Ao Namao och kanske en liten bild på den utsökta tårtan som Da hade med sig till honom.

Ri var lite ivrig med kinapinnarna och stoppade in dem i eluttaget, därav the crazy hair


Och här är jag med mina dubbelhakor när jag ska skära upp tårtan

En liten otydlig update

Krabi town stod på schemat idag. Skulle skriva ut Ri från sjukan, försöka få lite pengar på försäkringen för ett halvt förlorat finger men doktorn var inte anträffbar. Ska dit på onsdag igen.
Igår var det kul tills Rajraj blev lite för full, då var vi tvugna att åka hem efter lite pizzor här och där på vägen.

Imorgon en spännande resa till Malaysia och dagarna efter händer det grejer.

Det är nu det händer!

Look same same!

Haha tillåt mig att skratta. För några dagar sen sa en kille till Ri att han var en exakt kopia av Nicolas Cage, det var en full dansk och det förklarar ju saken.
Lika som bär eller?

Ikväll ska vi åka och käka smurrig bbq buffé i Ao Namao. Jisses sicken tur att jag är extremt hungrig! Och ännu mer tur att jag har på mig brallor med resår i midjan och ett slappt linne. Ska inte sminka mig eller något sånt för man blir ju svettig som en liten gris.
Man får grilla sin egen mat på en liten liten grill/stekplatta som står framför en på bordet. Det är så jäkla gött att jag får kväljningar!

Jag vill ha glass!

Gick till stranden igår ändå, slängde ut min fina fina leopardsarong som jag fått av Malin, Sara och Hanna och tänkte börja strippa ner mig till bikini när jag slängde en blick åt vänster, precis bredvid hon som låg och solade med pattarna i vädret låg den här och stekte

Man ser inte så superbra på bilden vad det är men det är en liten råtta (eller ja typ 30 cm lång kanske) med öppen buk och en liten liten servett vilandes på sidan. Lovely!

Igår kväll var vi en liten sväng på The Hut bar, Coconut bar och Chang bar. Den lilla delen av The Klong Hang Gang som finns kvar, dvs jag, Madde och Denice. Självklart blev jag och Denice kallade tvillingar igen. I don't understand men vi blir så himla glada ändå, jag försökte leka att vi var tvillingar och sa det till en kille men han trodde mig inte.

Ikväll blir det The Hut bar igen och sen har jag och Denice bestämt att vi ska till Luna och skaka lite arsle för jag har ju taktkänsla och kan dansa sexigt!

Jag kommer sakna er!

Här ligger jag och gottar mig i soffan, fryser lite lätt och känner hur det trycker på någonstans. Kanske ska försöka pallra mig till stranden om en stund, har inte riktigt orkat kolla om det är fint väder.
Måste ju vara brun imorgon, då fyller Ri år och jag tycker att han förtjänar att se lite vit ut bredvid mig.

När man fyller 25 år i Thailand så är man inte glad, säger Ri. För det är dåligt att vara 25. Innan man fyller, dagen man fyller eller precis efter man fyller så kommer något dåligt att hända och jag hoppas bara att den lilla lilla olyckan där fingret ramlade av och det mesta av fingret syddes på igen var det dåliga som skulle hända Ri.

Idag åker iaf Stella och Leo hem till Sverige, eller de åker till Bangkok för att fara till kylan imorgon. Kommer sakna dem så himla mycket, mest Leo känns det som för Stella kan man ju ändå ha kontakt med medans Leo bara vill dansa.
Vi var och käkade rissoppa till frukost i morse efter att jag släppt av Ri vid jobbet. Leo mimade och dansade till musiken och dippade sin lilla friterade degklump i socker, pratade, skrattade och ville ta massa bilder. En massa kramar och pussar fick jag också.
För mindre än två år sen fanns inte den underbara människan. Svårt att fatta.

Lilla kinesunge


Döda mig

GAAAAAAAAAAAAAAH snälla någon rädda mig från detta helvete! Jag ORKAR INTE hålla på med det här jävla krånglet med att skaffa en fjuttig liten e-legitimation. Vem fan kom på det? Jo tydligen Telia men sen kan de inte hur man sköter den också, hur man får folk att använda den. Kan de hjälpa mig? Nej. Har jag suttit i timmar för att få lite hjälp? Ja! Har det löst sig nu? NEJ!

Åh en hög med grönt jävla skit är vad jag ska skicka till Telia!


Åh, hur lång tid ska sånt här ta? För mig har det hittills tagit fyra månader.

Seg

Igår kväll kom vi hem vid tre, pjuh! Skulle hänga med lite till The Hut bar igår för jag ville inte sitta hemma själv och ha det tråkigt, tänkte att en kväll med massa regn så kommer ju ändå ingen sitta där så jag kan hänga lite i baren som alla andra svenska brudar gör här i Ao Nang, kanske inte på The Hut då men typ Chang bar.
Men när vi kom dit så var det massa människor där, de gick, det kom nya och så höll det på till klockan tre då jag och Ri fick tillåtelse att åka hem trots att baren inte var stängd.
Det börjar gå bra där nu.

Men nu är ju Ri supertrött! Körde han till jobbet åtta i morse sen åkte jag hem och sov, drömde att jag käkade någon jävulskt god buffé i Sverige med fläskfilé, potatissallad, skagenröra och massa gott men så ringde Ri och väckte mig klockan ett för då var han tillbaka från jobbet och ville ha hämtning. Det var ju tur för annars hade jag nog sovit hela dagen.

Måste hitta på nåt snart, kanske ska be Ri ta med mig till stranden så jag kan få en oljemassage. Har härlig träningsvärk i röven från mitt lilla träningspass igår..

Mm


Har precis kommit hem från marknaden. Skulle köpa lite biff till min man så han kan laga en smurrig middag till mig ikväll men när jag kom hem märkte jag att jag också råkat få med mig lite friterade bananer och cha yen, lite thailändskt iste och det sitter ju aldrig fel.

Så nu blir det till att slänga sig i soffan, slå på teven och mumsa järnet!

Sen ska jag hoppa lite hopprep..

Stella och Denice är i Surat Thani nu för Bass syster håller på att gifta sig. Ville följa med jag också men kände inte riktigt för att sova över där, så jävla kul har jag ju inte direkt haft när jag vart där tidigare och Ri ville inte följa med så det blev till att stanna hemma. Madde och hennes man skulle ju inte heller dit så dagen har spenderats med henne!

Krabi town

Ri vaknade precis efter att jag skrivit förra inlägget så vi satte oss på moppen och susade in till Krabi town. Han fyller år på söndag så jag ville köpa en födelsedagspresent till honom och det behövde han vara med för. Jag frågade för några dagar sen om han ville ha ett par nya skor och det ville han verkligen!
Det blev ett par svarta Converse så nu slipper han bli blöt om fötterna när det rengar ute, hans gamla skor täcker mest ovansidan av foten och inte så mycket av undersidan.

Se själv

The social network


Movienight igår.. Koncentrationen på filmen kanske inte var sådär bra som den borde vart
för den första en och en halvtimmen fattade ingen av oss ett jota men sen gav vi oss in i det, dvs vi slutade gosa som ett romantiskt par, prata om annat och satte öronen nära högtalarna så vi hörde något och så fattade vi till slut.
Filmen handlade om mitt största och enda intresse i livet, facebook.

Idag då? Tänkte ju gå till stranden men vaknade kvart i tio och såg då att min andra hälft låg och snarkade mig i örat.. Han skulle ju jobba idag men tydligen inte, han ligger fortfarande och snarkar fast klockan är över tolv så jag kanske beger mig till beachen och fortsätter bygga lite bränna.
Vad annars kan man hitta på i Ao Nang när den ena parten är halvt handikappad? Drömde att han sa att han ville åka till Tonsai idag men sen när jag vaknade kom jag på att, vad fan har han att göra där?

Nu så

Kors i taket! Norska banken har svarat och gett mig ett nytt lösenord.
Det ska firas med movienight!

Nu så

Kors i taket! Norska banken har svarat och gett mig ett nytt lösenord.
Det ska firas med movienight!

Jag hatar teknik!


Här sitter jag hemma hos Denice och använder hennes internet igen. Skulle prova att skypa lite med Elin men det gick inte sådär superbra men jag tror mest att det berodde på att hon traskade runt i slussen för det var förbannat dålig mottagning.

Har precis lyckats spärra min norska bank. Var på Ris bank igår och klurade ut swiftkoden och allt sånt där krångligt som man måste ha för att flytta över pengar så jag äntligen kunde få använda mina pengar (eftersom mitt kort är trasigt måste jag flytta pengarna till hans konto). Men nu går ju inte det heller. Awesome!
Allt jag rör vid bara RÖRs ihop till en enda smet. Vem vill säga vad med detta?
Är det konstigt att jag tapppar hoppet om ALLT som har med tekniken att göra?

Bankkortet smälter, ska beställa nytt.. Hur göra?
E-legitimationen fungerar inte, måste rigna Sverige.. Hur göra?
Jag har blockat norska banken, måste ringa Norge.. HUR GÖRA? Fattar nordnorskan ännu mindre nu.
Jag ska ansöka om studiebidrag.. Hur göra?

Jävla teknik. Varför kan man inte göra som på den gamla goda tiden? Skicka ett jävla brev.
Tummen ner för mig och teknik.

En liten go lista

Har så tråkigt så jag gör en sån här i brist på annat.

1. Hur gammal är du om fem år?
Tjugofem
2. Vem var den sista du träffade? Ri
3. Hur lång är du? 162 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Gomorra
5. Vem ringde du senast? Ri
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Frågade Elin om vi kunde ta vår skype dejt en timme senare
7. Vad är dagens planer? Handla lite, laga mat och gosa järnet
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? I augusti förra året
11. Vilken ögonfärg har du? Brunaktiga
12. När vaknade du idag? Klockan tolv
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej
14. Vilken är din favoritplats? Där jag är nu
15. Vilken plats föredrar du minst? Lofoten måste jag nog svara där
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis i Thailand med min och Ris lilla familj
17. Vad skrämde dig som barn? Lejon under sängen
18. Vem fick dig att skratta senast? Ri
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på hur trött jag är
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två
23. Hur många landskap har du bott i? Närke, Uppland eller Södermanland vem vet egentligen vart Stockholm ligger? Inte jag
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Det har nog hänt någon gång
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Sockor
26. Är du social? Ibland
27. Vilken är din favoritglass? Vanilj eller sån här cocosglass i Thailand
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Flytta till ett eget hus, shoppa lite, ta med mig Ri till Sverige och sluta känna mig så fattig
29. Tycker du om kinamat? Nej
30. Tycker du om kaffe? Oftast inte
31. Vad dricker du till frukost? Vatten
32. Sover du på någon särskild sida? Ja oftast innerst men inte nu när Ri är skadad
33. Kan du spela poker? Nej men ändå vinner jag
34. Tycker du om att mysa?
Klart
35. Är du en beroendemänniska? Ja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
37. Vill du ha barn? Ja
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska (vill i framtiden kunna stoltsera med thai också)
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mat
42. Äger du dyra smycken? Skulle jag inte kunna påstå
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Äckliga ostbågeliknande grejer
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj, det är ju olika från dag till dag
46. Välj ett ärr på din kropp? Harry Potter ärr i pannan från att min lärare fällde krokben på mig, om man frågar mor och far iaf men det är inte sant
47. Vad har du för ringsignal? Big Ass - Foon
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Det har säkert mamma
49. Flirtar du mycket? Nej
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På Chang bar
51. Kan du byta olja på bilen? Nej men jag har ju ingen bil heller
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? "I Djursholm och Tensta kindpussar vi varandra" eller något sånt
54. Läser du dagstidningen? Nej har lite svårt med att läsa thai
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Nej
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Ingen aning
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En lista på vad jag vill äta i Sverige
59. När var du i kyrkan senast? Måste väl vart för snart sex år sen när jag konfirmerade mig

Bonkers

Jag sitter hemma hos Denice och surfar på det internet som råkar finnas här men nu var det inte så bra som Denice brukar påstå. Ryktet säger att bara hennes dator tillåter internet att vara bra nog för skype och det verkar stämma. Jag som ville ha en liten skype dejt med Elin som kommer hit snart!

I morse när jag körde Ri till jobbet stannade jag på vägen hem och hade en liten frukostdejt med Stella, sörplade lite rissoppa, gnagde lite friterad deg och drack en iste. Sen åkte jag hem och lekte med datorn för att sen bege mig till stranden trots att det var molnigt. Men när jag kom dit försvann de flesta molnen och det blev oerhört varmt!
Sen ringde Ri halv två och hade slutat jobbet, första gången jag såg han innan solnedgången på typ en vecka (om man inte räknar när vi var på Tigercave). Men nu har jag kört tillbaka honom till jobb nr2.

Ikväll vid halv tolv händer något mycket spännande.... Junior Masterchef! Ja, ungefär så spännande är mitt liv just nu men det ska det banne mig bli ändring på. Får se till att göra nåt åt det här eländet nu.

Myskväll

Stella har precis åkt hem. Vi har haft GIRLS NIGHT!!! Hon hade spanat järnet efter att jag sa åt henne att jag antagligen såg Di Leva och hon hade sett honom med. Awesome!
Men ikväll har vi gjort annat än att jaga honom. Jag lagade lite middag till oss och Stella stod för den underbara efterrätten. Sen har vi internetat och glott på teve ända fram tills nu.
Efter detta måste jag skynda mig att somna för om någon timme kommer Ri hem och då planerar jag att vara fast asleep.

Såhär såg iaf vår goa efterrätt ut

Kan det varit di Leva?

Jag är inte helt hundra men jag tror att jag såg Di Leva på stranden! Kan det vara möjligt? Är han här och slirar i år igen? Eller har han en dubbelgångare? Ska gräva lite mer i det där och ta reda på om det är kändistätt här i år igen, jag menar nu är det ju inte bara Kenza här nu är ju även Tyra här.
Låg då på stranden lite idag under molnen och läste lite i en bok, gnagde på en bulle och irriterade mig på alla kryp som var överallt på min kropp.
Nu jävlar ska jag käka frulle, något sent kanske eftersom klockan snart är halv fem men så kan det bli ibland. Sen ska jag inte städa eller tvätta eller diska utan det ska min käre man få äran att göra. Kom på idag att om han är frisk nog att jobba hela hela hela tiden så är han nog frisk nog att utföra hushållsarbete som han sluppit från i en månad nu.

Nu blir det semester för mig va!

Tigercave

Jag har äntligen gjort det! Jag har bestigit berget som leder upp till Tigercave. 1237 trappsteg har jag knatat upp och ner för idag och jag kan säga att det var svettigt, jobbigt för benen, läskigt och så blev jag så andfådd att jag trodde att jag skulle dö. Jag bad Ri döda mig.
Men det var så värt det. Ganska oslagbar utsikt därifrån.

Efter det åkte vi till sjukan och tog bort stygnen från Ris finger och kollade läget. Allt var bra.

När vi kom tillbaka till Ao Nang bestämde Ri sig för att jobba vilket jag inte tycker var sådär jättekul eftersom det här är hans lediga dag när vi skulle vara med varandra. Längtar så tills han kan köra moppe själv för jag flänger ju runt hela Krabi känns det som och tar honom dit han vill.
Fryser så in i helskotta nu och så vill jag bara gnaga lite frukt och sen bädda ner mig i soffan med en filt framför teven. Men gör jag det blir det ju så himla mycket jobbigare att åka hela vägen till The Hut och hämta honom sen.

 

Två bilder som är tagna med mobilen. Kanske inte de bästa men det är vad jag har att bjuda på för tillfället.


Det har hänt

AAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAAGAAAAAAAAAAAAAAD!!!!! Bass har slagit igenom i Sveriges bloggvärld!! Stella och jag gled nyss in på Kenzas blogg för att kolla lite vad hon har för sig i Ao Nang och vad ser vi? Båda skrek COCONUT BAR när vi såg bilderna och i bakgrunden på en av bilderna står lille Basshunter och plinkar på sin gitarr.
Han förstår nog inte själv hur amazing detta är men det gör ju vi.

Ikväll kanske vi firar detta med en utekväll för Bass.

Jag är inte arg på dig längre


Igår var vi ute, som vanligt först en liten öl på Blue Water och sen var vi en sväng på Coconut bar men Stella var så ivrig att gå och kolla på bartendern på The Hut så det gjorde vi. Drack en öl där och pratade med en riktigt go norsk ladyboy. Tror jag iaf att det var hehe.
Sen åkte jag hem med bartendern och pratade massa.

Älskar Ri på denna bild, så ung och fresh! Men gosh nu ser jag att vi typ har samma hudfärg, glad han måste vara.

Ett försök

Aningen mindre negativ nu, känns gött. Har utrett massa viktigt idag och lekt med Denice som åker till Chang Mai imorgon. Kul för henne. Jag vill också åka dit.

Nu ska jag sy upp ett linne, tvätta lite och skura lite golv sen ska jag vänta på att min man vill bli hämtad. Ska försöka vara lite trevlig även fast det är väldigt svårt för mig att vara det just nu. Men jag ska verkligen göra mitt bästa!

Tog ungefär fem bilder på nyår och här är två, från vår romantiska middag.

Här kommer neggofrida

Nytt år, nya möjligheter... hm...
Idag ska jag ligga i sängen hela dagen, kolla på teve, hänga på datorn, läsa mina böcker. Jag är på dåligt humör idag med och jag tänker vara instängd i mitt hem tills det går över. För endast en person ska mitt dåliga humör få gå ut över och det ska hända ikväll har jag bestämt mig för nu. Annars blir jag aldrig glad igen.

Det nya året började bra, massa goa planer på allt som ska göras. Tigercave for sure! Bio, semester och annat gott. Det blev andra planer. Jag lovar att jag aldrig någonsin i hela mitt liv kommer få klättra upp till tigercave med Ri. Det funkar liksom inte när han jobbar 18 timmar per dygn. Har han inte ens tid för mig så lär han ju inte ha tid att åka dit.

RSS 2.0