En lång jävla beskrivning av gårdagen utan bilder

Ja jävlar, dagen började dåligt igår och själva dagen var ingen direkt höjdare. Men sen blev jag bortbjuden på middag. Alexandra ville mata oss hungriga jävlar så hon tog med oss till Blue Water och där moffade jag en pizza. Den smakade himmelskt, pizzor i den här världsdelen brukar smaka lite bajs men denna var mums.
Enda tråkiga var att min pizza kom in typ en timme innan alla andras mat, så hur långsamt jag än försökte äta så var den ändå slut när de andra fick in sina små pastatallrikar.

Sen gick vi till Chang bar och drack Sangsom. Där träffade jag Sofia som gick i min klass back in the days, säger det igen, Ao Nang är för jävla litet och fyllt av svenskar! Varför blir jag ens förvånad när jag träffar på grannar, kusiner och fasters gamla gynekolog?

På Chang bar var det en stor jävla pansarpung som bultade ut ordentligt ur ett par byxor som jag, Alexandra och Denice hade svårt att slita blicken ifrån. Det var brudar som dansade parningsdans med nattens blivande hemsläp och Alex bjöd på Jägerbomb. Rolig dricka, trodde den skulle smaka bajs men den var god så den sa jag åt Ri att de skulle ha i deras bar.

Lite senare drog jag till the Hut för att kolla läget, där var det dans och massa människor. En glad hammarbyare som verkligen inte ville tro på att jag inte var hammarbyare så till slut gav jag upp och började sjunga just idag är jag stark och spelade med, ack så glad han blev! "Jag såg på dig att du var en hammarbyare!" sa han till mig, jaså det var ju konstigt.
Myste lite på deras nya toa också, de hade fixat den igår och den var supermysig! Ville sitta där inne med en god bok, kanske en skvätt whiskey och en cigarr och bara njuta i flera timmar. Men det gjorde jag inte... Eller?

Tänkte dra till Luna efter men när jag ringde Denice låg hon hemma och sov den tråkiga gamla haggan.
Idag ville hon dra till stranden men hon sover väl fortfarande - OCH JAG ÄR INTE BAKIS!

Kommentarer
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

:D

2011-01-24 @ 08:31:45
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0