Regnet börjar avta

Det har nu slutat regna i lilla Ao Nang och ack så vackert det är. Jag och Ellinor cruisade lite på moppen idag och jag åkte in till Ao Nang för första gången på några dagar och där var det lera lite här och där. Lite grävskopor och människor som försökte ta ort all lera på marken. Lite småfloder med vatten och lite avstängda vägar.
Stället har väl ändå klarat sig ganska bra om man jämför med sist det var översvämning i hela Thailand. Inte för att det var något illa i Ao Nang då men jag menar överallt.
JÄVLA NAIRAIS BAJS DET GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER HEJ DÅ

Still raining..

Fy satan i gatan hur länge ska det här regnet hålla på?

Regnat hela kvällen, natten och morgonen. Eller nej det regnade inte när vi vaknade i morse vid halv åtta så Ri tänkte åka till jobbet och kolla läget men sen började det ösa ner. Det är tydligen farligt stora vågor ute på sjön också så man får inte åka båt, färjorna till och från Phi Phi är inställda. Stackars Emmy är fast i Phuket.

Har ingenting att äta hemma heller, fick käka en chokladmuffin till frukost båda två! Känner mig lite mer sugen på ett mål med varm mat men då måste man ut i spöregnet och kriga. Ska istället göra lite ansiktsmask och läsa en bok ett tag och se om regnet går över då kan jag bege mig ut och försöka införskaffa lite varmare kläder. Måste köpa långbyxor! Har så lite varma kläder och nu är alla skitiga och inte kan vå tvätta heller för inget torkar.

Det nya internetet kommer inte komma förrän regnet slutar. Ska gå in på yr.no och kolla hur kallt det är här och hur länge det ska fortsätta. Ska även googla "vad man kan göra när man har tråkigt".

Haft en del regn idag, alltså sedan igår

Regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, och lite mer regn har det varit idag. Alltså regn hela dagen. (Något har hänt det går bara att skriva med feta bokstäver nu.)

Ri har inte jobbat så vi tog tag i vårt tråkiga liv och storstädade hela lyan. Dammsög väggar, golv och tak. Skurade badrummet och inne hos Joppe. Ny jävlar skiner det här hemma och vi är nöjda! Men tyvärr tog hela storstädningen bara en timme och sen visste vi inte vad vi skulle göra.
Kollade lite på teven de korta stunderna som teven inte var utan sändning på grund av regnet, brottades lite, tjafsade lite..
Ri lekte att han var en anka och slutade prata ett tag, kvackade bara. Det tyckte jag var hysteriskt roligt och det visar väl hur kul den här dagen har varit?

Har precis vågat mig ut en sväng till 7eleven, första långa uppehållet nu! Varit utan regn (dvs bara lite duggregn och en liten miniskur) i en hel halvtimme nu.

Planer för kvällen: käka middag, käka glass, käka bulle, käka jordnötter, dricka cola, ev kolla teve om den funkar annars tvinga Ri att spela kort.

Men jag är glad att elen fungerar och att huset är rent i varenda vrå utom under soffan där vi glömde dammsuga.

Hoppas på en lite finare dag imorgon men är det inte det så grinar jag ändå inte.

Regnsäsong?

Regn regn regn.. Har faktiskt varit en liten stunds solsken idag men regnet hängde i luften och det var bara en tidsfråga tills regnet skulle komma igen. Det var fruktansvärt kvavt men nu är det kallt igen.
Vet inte hur läne det regnade igår, började ju vid tolvtiden och när jag åkte hem igår natt vid halv två spöregnade det fortfarande. Då tackade jag mig själv för att jag är en stolt innehavare av en icke regntät regnjacka och en fin hjälm med ansiktsskydd så man inte blir blöt.

Ska kanske kolla lite på film med min kära sambo nu om han kan slita sig från wrestlingen på teven, snacksa lite gott och sen sova i ett kallt hus. Passa på.
Hoppas på lite någorlunda väder imorgon så jag kan ta mig till stranden och sätta mig i en liten hydda och njuta av min bok som jag fått av Emmy, helt jävla hemsk. Hade lite högläsning för Denice på stranden idag och hon låg och vilade i mitt knä. Precis som back in the days.

Be en fin kvällsbön ikväll om att internet kommer installeras i min lya imorgon. Det ska iaf jag göra och då jävlar kommer det att hända grejer!

Bilder från four islands för en vecka sen


För två timmar sen gjorde Nappi det här


Från min födelsedag


Napirai bajsar

Hej hopp galopp! Sitter hemma hos Denice med Madde och Denices nya lilla kissemisse som heter Napirai.. regnet öser ner utanför som vanligt den senaste tiden.
Jag sa till Denice att hon inte skulle döpa kissen till Napirai för det är mitt namn som Stella en gång snodde av mig till sin katt (som dog rip) och nu fick Denice smaka på lite karma. Hennes katt har nämligen diarré som den inte kan hålla tillbaka så det kommer när det vill. Alltså ibland när den ligger och gosar i hennes säng, på bordet, under bordet och lite såna spännande ställen.
Imorgon åker Emmy och Jocke till Phuket så ikväll hade vi tänkt att gå ut igen men jag vet inte hur det blir med det nu när det inte är så himla fint väder. Hoppas att det slutar regna snart för jag ska käka kebab ikväll!
En liten bild från födelsedagen

Skönt trött i benen nu

Nu ligger jag i min rena nybäddade säng och myser med lite varma kläder och en stor, mörk, hård.. dator. Regnet öser ner utanför precis som det gjorde varje dag den senaste tiden. Har vart supermolnigt hela dagen och lite småkyligt men det passade utmärkt för jag, Emmy och Jocke åkte på en liten utflykt. Drog en sväng till Tesco och Big C för att shoppa loss lite vatten, cola, glass, hatt, kameraväska etc.
Sen gled vi vidare till Wat Tam Sua och på vägen dit höll Emmy och Jocke på att dö för att föraren var lite för våghalsig och dum och fick för sig att släppa styret. (Nämner inga namn av respekt för Jocke.)
Men vi klättrade upp för alla 1237 trappsteg upp till en underbar utsikt, mycket kallt dricksvatten och svalkande vindar. Vägen upp gick på cirka 40 minuter (kanske lite mindre för vi glömde ta tiden och dubblade bara tiden från när vi gått hälften och första halvan brukar ju gå lite fortare med mindre stopp) och ner skuttade vi på 20 minuter. Jag och Emmy kom på att man inte kände av värken i benen så mycket om man sprang så det gjorde vi. Det gjorde liksom tusen gånger ondare att gå.

Sen var vi på marknaden och vart fast i en affär pga monsunregn i cirka 40 minuter så jag stod och prackade på Emmy och Jocke kläder som jag tvingade dem att köpa. Lyckades fly undan regnet till Denice en stund och sen fick vi susa hem ändå i regnet fast det var inte lika mycket regn då.

Hoppas bara att det slutar snart för jag vill gå ut ikväll. Iaf knäcka en bärs eller sörpla en sato, visa nykomlingarna vad som är den rätta drickan i det här landet. Inte jävla Chang eller Singha beer. Det är för vitansikten (inte BKK-människor utan just nykomlingar).

Tröttis

Idag har vi varit på Four Islands jag, Ellinor, Emmy och Jocke. Huvudvärk som satan har jag nu, inte druckit tillräckligt kanske? Hann iaf precis hem till lyan innan det började dugga lite och sen blev det mer och mer och mer och sen öste det ner i flera timmar. Uppehåll för stunden.

Känns lite jobbigt för jag hade massa planer som jag och Ri skulle göra när vi kom hem och istället har vi bråkat om vem som ska diska och jag har fått mig ett par snärtiga smiskar på insidan av låret som straff för att jag försöker säga att det är hans diskdag.

Joppe mår helt okej. Vi tror att han är lite ledsen och vill ha en kvinna. Han äter inte så mycket och idag fastnade han i den lilla blomman som står i akvariet och fick massa cp-ryck. Trodde ett tag att han hade epilepsi men det gick över utan att jag behövde kasta mig efter plånboken och försöka pilla in den i hans lilla lilla käft.

Nu är jag 21!

Igår var det min födelsedag och därav ingen bloggning. Hade liksom fullt upp hela dagen.

Vaknade tidigt med dirre, fick en födelsedagspuss av mannen men ingen sång tyvärr. Sången fixade Ellinor lite senare när hon kom med en ballong, tårta och en present. En väska. Tårtan smakade lite bajs (förlåt) men jag blev ju så glad ändå!
Hängde en sväng på stranden tills det började regna. Åkte hem och myste med Ri i ösregnet, kollade på film och sov nästan när Denice ringde och tvingade hem mig till henne. Gick på skattjakt med Denice och Madde som var så läckert sminkade och hittade ett akvarium och en fisk som hette Joppe.
Käkade middag med Denice, Madde, Ri, Emmy och Ellinor.
Åkte till Coconut, hade på mig happy birthday-brillor, fick mer presenter, fick massa gratis drinkar, åkte vidare till Luna bar, drack ännu mer gratis drinkar och sen for vi hem. Jag var glad och nöjd.

Hade jävligt ont i magen hela kvällen igår men försökte att inte tänka på det för då glömde jag det och så gjorde det inte ont. När jag kom hem la jag cirka fem ENORMT frodiga fjärtar så Ri blev helt rädd för mig. Enormt stolt somnade jag gott.

Positivt med att vara 21: mer kraft i gaserna
Negativt med att vara 21: jag känner mig lite gammal

Orkar inte slaska bilder. Kommer en bildbomb inom kort. Kanske tar med mig datorn till Denice eller Madde någon dag och fixar. Bra internet anländer till min lya inom tio dagar. Fixat det idag.

Tusen gånger starkare

Har precis kollat på filmen Tusen gånger starkare och jag kände verkligen att den klassen var som min klass i högstadiet. Blev nästan lite arg på mina gamla lärare som var typ likadana och inte såg hur det var. Även fast jag själv kanske inte var guds bästa barn..
Hur som helst var filmen väldigt bra tyckte jag, eller kanske inte bra utan viktig. Hoppas att alla lärare speciellt i högstadiet kollar på den och tar in hur det är. För jag tror inte att det bara var min klass som var sån.

Imorgon fyller jag 21 år. Lite ångest har jag, känner mig gammal och skrynklig redan som det är nu så jag undrar hur det ska bli imorgon bitti när jag vaknar. Har sagt åt Ri att jag verkligen verkligen vill att han ska sjunga för mig på morgonen för jag skulle bli så himla glad då.

Får se vad morgondagen har att bjuda på.. Inga planer än så länge förutom att käka chips och choklad till frukost. Nu när jag blir gammal måste man väl börja tänka på hälsan och att äta rätt. Eller att hinna njuta innan man dör.

Fick prova min kamera i ösregn idag på moppen på väg hem från stranden. Bjussar på fina bilder när internet är bra för nu ska jag försöka locka in Ri i sovrummet så jag kan krama på någon när jag ska sova.

Ingen bild

Ont i huvudet och magen är rätt så risig.. Var ute igår och i morse tänkte jag sova jättelänge men Emmy ringde och sa att hon var på väg till Ao Nang så efter det kunde jag inte somna om. Vad gör man då? Jo man väcker Ellinor för om jag inte får sova så borde inte hon heller få sova.
Så vi har glidit runt lite i Ao Nang, käkat, hängt hos Madde och nu på kvällen har jag gjort lite fried rice till mig Ellinor och Ri.
Sen så träffade jag ju emzlurk idag! Wie den vita hästen har jag inte sett på jättelänge och jag kände mig väldigt brun, hon var ju nästan genomskinlig haha.

Imorgon lär vi väl gå till stranden och försöka göra något åt hennes hudfärg. Bäst för henne då att hon inte ligger bredvid Ellinor för hon är ju brun som en bajskorv.

Igår när vi käkade middag såg vi en ganska saftig skorpion. Spännande!

Och HÄR skulle jag lägga upp en bild på den men datorn känner inte av kamerans minneskort så det blir ingen bild där. Torka tårarna och kika förbi imorgon istället. God natt!

I övermorgon skaffar vi bra internet

Har hängt på stranden idag med Ellinor och smitt planer om framtiden och nu ligger jag här helt naken och bränd. Kan inte säga att jag inte trodde att jag skulle bränna mig, jag var nog bara lite trögtänkt för jag visste att jag skulle göra det trots mörka moln. Men vad fasen det blir väl brunt om några dagar.

Ska väl bege mig hem till Ellinor och kolla på lite film.. Är så himla seg men det är ju inte så långt dit.

Får se om jag kommer iväg någon gång, ska försöka luska ut om Rajraj ska iväg på bröllop eller inte. För om inte lär man ju åka till marknaden och köpa lite kött så man kan laga någon middag ikväll.
Jobbigt liv man lever alltså.

Hej hej hej

Har precis käkat marabou choklad och njuter av livet ganska mycket. Har fått en fin ny granne idag! Ellinor har kommit hit och ska bo ungefär där Stella bodde förut. Hon ska ju stanna i hela sex veckor!

Snart får vi kanske bra internet här hemma i lyan och det skulle göra mig glad!

Nu ska vi internetta lite här.

Det här tänkte jag göra för länge sen

Men det blev inte av för internet SÖG. Så här kommer det fast det inte stämmer längre.
En kombination av näst sista och sista bilden:
29e bilden, den nyaste bilden på mig själv
30e bilden, någon jag aldrig kommer släppa taget om



Gissa vad jag har gjort idag!


Har åkt med på Denices sunset tur, snorklat, simmat runt lite bland fiskarna, solat, käkat gott, våldgästat ett bröllop på Tup island och kollat på solnedgången.
Är fortfaranade bränd på ryggen och jävligt mycket på röven sen vi gled runt på en madrass utan solkräm igår men det börjar jämna ut sig på framsidan. Skönt nu jävlar ska jag skaffa en bränna. Det fina vädret har kommit tillbaka till Ao Nang!

Igår var vi ute också och vi drog inte till Chang bar! Kors i taket! Knallade längs horgatan men det var inget för oss så vi hängde lite på Coconut, fick lite rosor som sen gavs bort/stampades på, käkade lite grillat sticky rice, drog till en horbar vid centerpoint och träffade den dövstumma mannen (som ni tidigare läst om i vårt rim).
Åkte hem tidigare än Madde och Denice för jag ville inte att gårdagen skulle bli som sist vi gick ut. Får inte komma hem för sent för då är jag alltid så full och får sån himla bakisångest. Inget sånt idag, glad Frida!

Och idag fyller ju Stella år! Woh grattis min lilla fisk. Önskar att du var här så vi kunde köra en repris på din födelsedag förra året för den var ju bara för göööööööööörkul. Kyss påre!

Strandhäng idag

Sitter just nu och kollar på Gossip Girl och käkar vitkål med namprik, kom hem från stranden för en liten stund sen. Dippade min kamera i vattnet för första gången och det var läskigt, eller det var Denice som gjorde det.
Ikväll ska vi nog kanske släpa oss ut en stund men jag går nog bara med på att gå ut om vi INTE går till Chang bar. Känns som att jag måste se något annat, vill gå till en bar som jag aldrig varit på förut och som sist så har jag och Madde nu planerat vilka barer vi ska till men det lär väl ändå sluta på Chang bar annars blir väl Denice jätteledsen och börjar grina.


28e bilden, en tokig bild


Egentligen är väl bilden inte SÅ himla tokig men jag tycker att apan är lite söt.. Tarsier apa som jag hittade i en buske i Filippinerna.. På en apfarm eller vad man ska kalla det.

Min svarta pojkvän

I morse käkade jag frukost med mina lilla kompis Denice! Kokade lite ägg och nudlar och mumsade i oss och sen for hon iväg för att jobba.. Men sen kom hon tillbaka igen för det var så dåligt väder! Så vi lekte galet, eller jaa, jag satt framför datorn och försökte logga in på min internetbank och fixa med (fucking jävla bajs telias) e-legitimation och det funkade ju inte som vanligt så jag skrev ett tusonde mejl och så tog våra sladdriga rövar och åkte till Ao Nang och satte på på muren ovanför stranden med en påse kakor i ena näven och en kortlek i den andra.
Och så spelade vi kort, spanade på en man som typ bröt ryggen av att sitta ner och kolla på oss och snickelisnackade lite med Madde som kom och bjöd på kexchoklad.

Sen var det marknaden och så åkte vi hem till mig och lagade till potatismos och kycklingfilé och mumsade järnet fast min kära sambo vägrade smaka potatismos trots att jag lockade med att han skulle fisa järnet av det.
Nu på kvälla har jag åkt förbi en sväng hos Denice och spöat skiten ur henne på neger och president och nu sitter jag här med Rajraj och väntar på att sexy car wash ska börja på teven. Ett bilprogram som avslutas med att lättklädda brudar tvättar bilarna.

Kvällens höjdpunkt tjohej!!

Btw så var min kille en niggahboi häromkvällen. Kolla hans sexiga frippa

27e bilden, en bild som du alltid skrattar åt


26e bilden, någon som jag alltid har roligt med


Gissa vem det är!

Det blir väl vad man gör det till

Idag är en sån här tråkig dag, en dag då jag vaknade och inte ville kliva upp ur sängen för det finns liksom inget att göra. Måste ta mig till någon av mina vänners datorer och skriva ett CV eftersom jag inte har word på min dator. Måste komma igång med det och sen söka jobb som tusan i Svearike. Annars har jag liksom noll planer.

Ska väl köra iväg till Ao Nang och köpa lite peeling och fiffla lite med mitt skrovliga nylle också. Men det känns tråkigt, vill ju helst gå till stranden för nu blir jag bara vitare och vitare. Men det är något med solen, med vädret. Madde som alltid annars är brun som bajs och röd som en tomat blir också bara vitare och vitar för varje dag som går trots att hon jobbar ute på havet.
Det är dåligt väder hela tiden. Molnigt och så kommer det små regnskurar hela tiden (det är iofs skönt för det är inte så varmt). Men det DÄR BÖRJADE DET REGNA SÅ JAG FICK SPRINGA UT OCH TA IN TVÄTTEN kan vara lite tråkigt när man vill ut och bli brun.
Ris hud har ju fått tillbaka sin bruna nyans igen efter hans lilla "semester" då han hann bli vit och det gör ju att jag ser ännu vitare ut. Gör ju inte så mycket egentligen men det är ju kul att få lite färg ibland. Får väl trösta mig med att nu tycker väl alla thaiar att jag är så fruktansvärt fin och vit.

Kanske ska ta en dusch nu och ta tag i mitt liv. Spelar ingen roll att det regnar nu om jag vill åka någonstans för min nya fina hjälm är jättebra att ha på sig när det regnar.


Tant Gallilutti is baaaaack.

Vad skoj, blev super sugen på att skriva några rader.
Innan jag börjar på min lilla novell jag tänkt skriva ska jag bara fråga er vad tyckte ni om mitt och fridas rim? Var inte det typ det dåligaste och värsta rimmet EVAR? Höll ju på o ramla av stolen jag ( om jag ändå hade en stol )

Tänkte berätta lite om mitt liv. Vilket är mycket jobb just nu, men jag klagar inte! Ton är med mig på turerna nästan varje dag och lär sig, han ska nämligen börja jobba med mig den 15. Vi har införskaffat ett fiskespö så numer fångar han våran mat = bläckfisk. Muuums. En vacker dag står jag i bikini på båthuvet och spanar in härliga bäckfiskar som bara hovas in och hovas in, en stor jävel kommer, jag går fram inspekterar den och POFF denice är bäcksvart. Antar att han inte var så närgången för den jäveln spruta ner mig med bläck. Hela mitt tryne med kropp var i princip täckt av bläck. Synd att min kamera var på lagning då så fick ingen bild men sjävklart väntade jag med att hoppa ner i plurret tills alla kom upp på båten. Var ju tvungen och visa dom, det var ju lite kul.


Fast senaste veckan och några dagar till t.o.m har vädret faktiskt varit en prutt. Exakt fram tills jag börjar jobba vilket är klockan 14.00 är det strålande väder men mot eftermiddagskvisten kommer dom där regnmolnen.. dom där regnmolnen som har varit helt grandioso och mörka som Fridas lilla browneye. Har ju varit med om en hel del på båten senaste tiden.. En gång när longtailbåten hade åkt för att släppa av allt folk på Railey och Ao nang satt kvar på den stora båten bröt ett helvette ut. Seriöst jag och Ton var skräckslagna men inte kunde man visa det inför kunderna för då skulle dom bli superoroliga så vi satt och fnittra och skratta helt fanatiskt istället för att tagga ner stämningen lite. Men seriöst vad det regnade och båten fylldes med vatten och alla våra flipflop förvandlades till små rodbåtar. Inte tala om himlen, aldrig sett nå läskigare blixtrar och vad det tjööööööt i öronen efter bullret. 1,5 timme fick vi vänta där.. Men det var 4 stencoola australienare från Melbourn så tur det.


Hade också en härlig liten grupp på 7 pers häromdagen där jag träffade Stellas tvilling. Schysst av henne att inte berätta att hon har en tvilling liksom, men nu vet jag. Saaaaaatan vad dom var lika.
Här bjuder jag på en liten bild.


Lite lika är dom väl?



Sen igår var ju en liten experience på jobbet. Vi åker ju mestadels med en stor båt, men vi har en longtailbåt som tar oss in till stränderna vi är på. Den tar oss då från och till Tup Island där vi äter middag. Ibland är det stört långgrunt och ibland inte ( beror ju på low och hightide här i Thailand ) Men igår när vi kom in med båten var vattnet rätt högt, nice, skönt, bra. Ett annat gäng bestående av 8 tyskar var också på ön, dom hade en privat longtailbåt. Båten deras går sönder och dom kommer fram till mig och frågar om dom kan lifta med oss tillbaka till Tonsai. Det gick bra. Men vi var tvungen att åka två gånger för när vi skulle åka därifrån hade vattnet blivit grunt. Tydligen jävligt grunt för när alla sitter i båten är det helt omöjligt att komma ut. Det blåser något förjävligt och båten bara slår emot alla koraller i vattnet. Efter ett bra tag när massa thailändare försöker putta ut båten måste vi alla tydligen gå tillbaka till stranden och vi är kanske 20 m ut i vattnet. När alla försöker komma av stegen ( vilket inte är det lättaste för det blåste något förjävligt och båten svängde ju fram o tillbaka, plus att gå i vattnet var inte det lättaste heller för det är koraller och stenar överallt och dom är gaaaaanska så vassa ) får båtföraren damp på mig för att det går så långsamt och SKRIKER på mig FÅ UT ALLA UR BÅTEN DÅ. Vad ska jag göra liksom? Ska jag knuffa ner dom från stegen för att det går för långsamt eller lyfta upp alla på en gång med mina stora bicept och bara kasta ner dom i vattnet eller?

Åh vad arg jag blev. Alla fick typ panik men tillslut kom alla fram till stranden. Jag tänkte ju gå av sist men när det bara var jag och en annan kille i båten kunde vi tydligen sitta kvar och båten var inte lika tung så dom körde in den till stranden.


Vi var helt enkelt tvugna att vänta på ön tills vattnet blev högre. Jag ringde min chef och frågade om det var okej att jag delade ut gratis öl till alla vilket det var. Sen gjorde vi en stor brasa på stranden och satt runt den. Det var helt okej faktiskt, folk var inte så arga. Jävligt mysigt ändå...  Men kan säga att det var lite läskigt det där.. Fick leka doktorn senare på stora båten och plåstra om allas små såriga fötter... Det har aldrig varit sådär förut.


Lite bilder från gårdagen ( Bella och Bee var också med )









Nu om 1 timme börjar jag jobba igen, detta blir kalas. Nu ska jag spela lite super mario !!!

PÖÖÖÖÖSSSSSSSSS



25e bilden, en person som alltid gör mig glad


Även fast han inte ser så glad ut så gör han mig glad, inte just nu för nu saknar jag honom!

24e bilden, en bild som gör mig glad


Den här bilden har jag tagit (eller om det var Madde?) idag med min nya kamera och jag är så himla glad över att ha en så fin och bra kamera!

Dagens rim, om en kväll här för ett tag sen (mer detaljer finns i själva rimmet)

I söndags kväll ville Denice, Madde och Frida
In till Ao Nang glida


Så det gjorde dom

Till Coconut bar de for
Det gick som en macka på snor


Fort

Bandet var på hugg
Jag saknar Frida med lugg

Tänkte Denice

Fireshowen var het
Alla tyckte Bee hade blivit aningen fet


(Sorry Bella)

Två män slog sig ner vid vårt bord
Inte kunde de veta att vi var en hord..


..brunstiga buffalos

Efter en stunds snickelisnack
Var det dags för oss att ta vårt pack

Vidare till nästa bar
Där ingen av oss träffade på sin far

Denice ville ge Frida en dusch
Men istället gav hon henne en push

Rakt in i väggen hon for
Pannan blev jävligt stor

Större än innan vill säga

Madde raggade på två dövstumma män
Som gärna ville följa henne hem

Denice och Ton var på Luna och skakade rumpa
Medan vi andra satt i baren bredvid och sörpla' skumpa

När klockan var runt fem
Drog vi alla hem

Och sov, Madde dock bara en timme för sen började hon jobba

Nu kommer det att komma upp fina bilder här snart

Jag har inget internet hemma och det är anledningen till den uteblivna bloggningen. Jag vet att ni alla har suttit hemma och grinat en skvätt varje dag och gått in och checkat om jag uppdaterat typ varannan minut (jag kan se det på statistiken) men nu är jag tillbaka! Misströsta icke!

Sitter just nu hemma hos Madde med Denice och vi har fikat och Denice har släppt en ruskig fis för ett tag sen men lukten hänger dessvärre kvar fortfarande.. Shame on her!

Igår var jag på Tesco och Big C och köpte en superfin hjälm som jag numera glider runt i och så köpte jag en födelsedagspresent till mig själv från mamma och pappa. Tack tack. En görfin kamera som tål extrem kyla (behövs ju här), vatten, damm och chockar. Oklart vad för sorts chock dock.

Käkade tacos igår. Kittlade gott i kistan.

Nu ska jag och Denice jobba lite på en sak som kommer att ploppa upp lite senare här på bloggen så håll utkik!!

23e bilden, en bild från i somras


Hemma igen

Jag är hemma från Penang nu och skönt är väl det. Nu hoppas jag att det dröjer helvetiskt lång tid tills jag behöver åka dit igen för det tar ju sån tid att glida ner dit och sen när man är där tar det fyra minuter att lämna in sitt pass och sen ska man bara sitta där (på jordens näst tråkigaste ställe (efter Henningsvaer)) och bara vänta till klockan fyra nästa dag då man får tillbaka sitt pass och åker hem igen.
Kom hem igår natt vid halv tre, stannade dock i Ao Nang och sörplade en nudelsoppa med Ri så det tog väl en halvtimme extra men ändå.

Men jag behövde inte åka själv. Träffade Vigdis som jag träffat förut på The Hut bar så vi gjorde sällskap hela resan och det var skönt så vi kunde dela rum (=spara 350B) och så jag kunde låna hennes telefon och ringa Ri om hämtning i Krabi town hehe.

Idag har jag käkat frukost med Bella, yoghurt, musli, croissant och te. Riktig svennefrulle och ikväll ska vi nog käka tacos, eller nachos eller vad fasen det blir av det hela.

22e bilden, en bild på en tid jag saknar


Jag saknar tiden då jag jobbade och drog in lite egna cash. I Thailand.

21e bilden, en person som alltid ställer upp för dig


Känns som att det blir en del bilder på den här hunken så för att det inte ska bli FÖR mycket sexighet (?) på den här bloggen får jag slänga in den här inte så farliga bilden.

Mot Penang!

Sitter och käkar frulle nu, jävligt okokt ris så det kommer ju röra om i kistan men hoppas inte att det händer förrän jag fått ett rum ikväll. Annars blir det inte kul för de som ska dela minivan med mig.

Åker ju ganska sent idag, skönt för jag orkar inte komma till Penang så jävla tidigt och sen göra ingenting men jag hoppas att det inte är för sent att komma dit vid åtta ikväll. Är lite nervös att jag inte ska få något visum så snälla håll tummarna för mig!

Har redan varit och handlat lite snacks och sånt, lagat frukost och nu när jag käkat färdigt ska jag packa ner lite grejer. Får se om jag åker och köper en bok men det lutar åt att jag inte gör det. Kanske kan införskaffa mig en bok när jag är där. Jag har förresten också redan varit på Green Planet och hämtat lite åksjuketabletter så jag kan bli lite sömnig och kanske lyckas sova hela vägen fram och tillbaka. Allt detta har jag alltså uträttat innan klockan är nio på morgonen. Dra på trisser!

Nu ska jag surfa runt lite här, duscha och sen åker jag om en timme. Ciao!

20e bilden, en bild på dina närmaste


Här är mina närmaste kompisar på den här sidan av jordklotet.

Inte för att jag har SÅ himla många mer kompisar än de här två just nu men de är ändå rätt så bra.

19e bilden, en person som är snygg


En dag för sent men det är sant ändå. Kolla själv.

Duktig hemmafru

Det där ovädret gjorde susen igår. Internet slutade fungera och det åskade och blixtrade så mycket att både jag och Ri höll på att kissa i brallan. Min telefon gick bananas och slutade typ fungera, eller jag har ingen täckning här hemma längre. Bara från och till och då är det extremt dåligt.

Det är inte lika varmt idag som det har varit innan och det är ju skönt. Var väldigt kallt och skönt att sova i natt också fast det var lite läskigt när strömmen gick och Ri skrattade i sömnen som en psykopat.

I morse åkte jag till Ao Nang för att boka resan till Penang men alla tourist informations var obemannade så jag får väl åka in till Ao Nang ikväll igen och bara hoppas att det inte regnar längre då.
Shoppade iaf en ny stekpanna/wokpanna och lite soppåsar.

Hemma har jag städat ur kylen, diskat och fixat lite annat. Har vart en riktigt duktig hemmafru de senaste dagarna så snart ska jag åka till Tesco och köpa mig något fint för att jag är så duktig.
Såg dock att resan till Penang var lite dyrare än vad Madde sa.. 750B och det är ju rätt så saftigt om man jämför med hur mycket en vanlig visarun kostar. Ska försöka pruta ner det där för det är nästan dubbelt mot vad jag hade tänkt mig.

Kommer det regn eller?

Det är kvällens stora fråga. Och precis som jag skrev det så brakade det till och började regna.
Nu jävlar kan vi inte åka in till Ao Nang och boka transport till utlandet. Jag ska åka till Penang i övermorgon och skaffa nytt visum. Tänkte inte åka som jag och Denice har gjort förut, alltså inte boka något utan ta lokalbussen men det är ju faktiskt smidigare att ta en minivan och om jag vågar lita på Madde så är det billigare också.

Tur att det är en dag imorgon också så jag kan boka då.

Men jag ville ju åka till Ao Nang. Har ju till och med satt på mig en skjorta.

Får vänta tills det slutar regna. Behöver lite snacks också. Ska se om jag får tag i sån där jävla friterad potatis som jag planerat att käka hur länge som helst.

RSS 2.0