Det är kul

En lite töntig sak som jag aldrig trodde att jag skulle skriva här är att jag är lite glad att det faktiskt är så många som hänger med här på bloggen. Till och med nu när jag är i Sverige!
Förut har det inte varit så. Det har kommit läsare när något intressant har hänt (alltså aldrig) och sen har ni försvunnit lika fort.

Därför jag kan lite stolt presentera mitt aningen tomma men alldeles egna sovrum som jag fick flytta in i idag! Har även ett litet minikök så att jag kan koka mig lite cha rån och senare när det blir hiskeligt varmt (förhoppningsvis) även cha yen. (Varmt vs. kallt te.)

Snart ska det bubblas!

Denice kommer till Sverige i övermorgon! Har saknat henne så himla mycket, minns knappt hur hon ser ut liksom! Jävligt skoj att få ha en liten kompis från Klong Hang-gänget här i Stockholm. Okej, Madde är ju också här men hon räknas inte. Skoja. Hon är ju på en ö i havet.

Håller på att fylla jacuzzin nu ikväll. Kanske kanske kanske blir det ett dopp imorgon. Kanske på torsdag.

Förhoppningsvis sista gången jag sitter i den där baljan utan vatten!

Idag var en fin dag

Börjar inlägget med en minimal bild på dagens outfit. Har inte med mig kameran till jobbet därav de superfina bilderna. Obs, jag tvättade inte bilen. Jag bara höll i slangen för att se lite proffsig ut. Det var Ellinor som gjorde jobbet.

 

(Är lite stolt (okej mycket) över att jag kan köra den där stora bilen. För en vecka sen vågade jag inte ens köra vår lilla familjebil med autopilot och alla specialeffekter som den har.)


Aldrig mer massaman

Såg att någon undrade när jag ska åka tillbaka till Thailand och svaret är... att jag inte vet ännu. Får se hur länge jag får jobba. Så fort jobbet tar slut hoppar jag på ett plan till Thailand och återförenas med mitt riktiga liv. Alltså återgår till att vara hemmafru. Nu är jag bara en torr och finnig singel. Eller gräsänka. Eller vad fasen man kallar det när man rymt från sin man till andra sidan jordklotet.

Jobbade i morse klockan sju. Det var kul.

Sen promenixade jag lite med Mathilda och Lisa och sen fikade vi.

Nu på kvällen skulle jag vara en snäll dotter och fira min mor och far (det är mammas och pappas dag idag för jag är ju aldrig i Sverige längre när det är fars dag) men maten som jag lagade ihop smakade skit. Det var meningen att det skulle smaka massaman men nej, det gör jag aldrig om. Den maträtten får Ri ta hand om.

Du är min och du ska vara med mig ju


Åh vad jag saknar dig. Längtar efter dig. Vill ha dig.

Dagens outfit ridandes på en sköldpadda


Tick... ... ... tack... ... ... ... tick... ... ... ... tack... ... ...

Dagarna går fort när man jobbar men annars.. Seriöst vad händer i detta land? Tiden står stilla, försöker intala mig att sommaren snart är slut men sen vaknar jag till liv. Jag har varit här i åtta dagar. Det är ingenting. Varför går tiden så långsamt? Har den stannat? Gick jorden under den 21 maj utan att jag märkte något?

Jobbade i morse. Timmarna rullade på snabbt och jag var hemma igen på nolltid. Åkte ut en sväng till Värmdö och hälsade på min kusin med familj, vilade, kollade på tusen avsnitt av How I met your mother och ändå är klockan bara barnet.
Ska sova tidigt ikväll. Kvart över nio. Ska sova i nästan tio timmar tills jag börjar jobba igen.

Jobba, sova.
Jobba, sova.
Jobba, sova.

Hoppas att tiden går fort för jag har tråkigt och saknar viktiga människor i mitt liv.
Saknar Ri väldigt mycket idag. Vill kramas.

God natt

Vanligtvis hemma i landet långt bort härifrån har jag extremt mycket fritid. Alltså mitt liv är fritid. Det finns ingen annan tid, bara tid som jag kan göra vad jag vill på och det är vad jag är van vid.
Numera finns måsten. Det finns tider att passa. Somnar jag sent på kvällen betyder inte det bara att jag kommer vakna senare nästa dag utan det betyder att jag inte orkar med jobbet och sånt. Därför blir det lite bajs här på bloggen, den kommer lite i andra hand. Även fast det kanske inte märks. Men det är inte samma kärlek.

PrioRIterar när jag är inne på datorn. (Hoppas någon förstår min lilla ordvits.)

Åker till jobbet om sex timmar och 45 minuter. Slänger därför in en dagens outfit lite snabbt.

Bilder från igår


Vi chillade lite på Brisak igår och sen åkte vi till en annan okänd affär där Ellinor köpte en pool.

Imorgon har jag vart här i en vecka

Dagens outfit som är tagen med min mobilkamera. Lär inte bli några fler bilder från den nu eftersom jag råkat ha sönder min laddare och batterinivån är låg. Attans.

Idag har jag och Ellinor bilat ut till Värmdö och shoppat loss. Jag kom hem med en säck mat, schampoo, balsam och duschcreme. Så jävla värt! Har tvål för cirka två år framåt nu och hela flaskan kostade 20 kronor.

Imorgon är det fredag, Orminge karnevalen. Ska väl dit en sväng och kolla läget men måste ändå se till att komma i säng i tid för det är ju en dag på lördag med. Och den dagen ska spenderas med jobb.

Livet är ganska gött just nu tycker jag även fast jag vill krama lite på min kille.


Dagens outfit igen

Idag har jag på mig samma tröja som igår men satsade lite mer på acessoarerna. Hörselskydd med inbyggd radio i. Lyssnade hela morgonen på ett program om KNARK på P3. Spännande.

Jag och Ellinor körde runt på jättestora permobiler och klippte gräs och det var jättekul. Fick åka hela vägen till Orminge för att göra det och jag tänkte hela tiden att vi var två pensionärer som var ute på "promenad". En liten fågel viskade i mitt öra att vi ska få göra samma sak imorgon!


Dagens outfit

Har jobbat min första dag idag. Är inte särskilt trött faktiskt. Ska ut och promenixa med min mor nu och sen ska jag käka middag. Har nästan dragit på mig en benhinneinflammation för mina ben är så extremt otränade. Har ju gått nu två dagar i rad längre än tio meter.

Ellinor ville ha en lång recension av dagen här på bloggen men jag vet inte om jag orkar. Kan säga att hon var en väldigt bra handledare och jag ser fram emot fler dagar! Slänger upp en bild på dagens outfit också, en liten ny grej som jag börjar med idag.

Tur är väl det

Idag har jag suttit på (?) Mariatorget med Elin och filosoferat om livet. Det var varmt och skönt, hade bara linne på mig (och byxor) och frös inte en endaste liten smula. Mumsade i mig marabou mjölkchoklad. Njöt av min sista semesterdag helt enkelt.
Är taggad på att börja jobba som fasen!

Ska ta en liten promenad och se om Stellas mor möjligen är hemma och kan låna ut Stellas adapter till mig så jag kan ladda min telefon. Hoppas annars kommer jag inte att ha någon telefon på några månader. Eller så får jag väl köpa mig en egen adapter.

Sverige är inte extremt kallt men det är inte varmt i det här landet på kvällarna eller i skuggan eller när det blåser. Min näsa är iskall hela tiden, ilar och gör så himla ont. Den är supertorr intui och jag försöker att bara andas med munnen för det gör verkligen ONT!
Är en liten ihoptorkad skinnflisa just nu trots att jag smörjer mig. Finnarna har även börjat bygga bo i mitt nylle. Det här landet gör mig verkligen inte snygg. Men vad fasen min kille kan ändå inte se hur ful jag är!

Söndag, dag tre i Sverige

Tiden går väldigt långsamt i det här landet! Känns som att jag iaf har varit här i en vecka men det har jag inte, det här är tredje dagen. Imorgon börjar jag jobba och jag längtar. Vill komma igång med allt, fixa skit!
Vill flytta in i mitt gamla rum, packa upp resväskan och börja planera. Söka ett till jobb.

Är lite stressad.

Men Sverige är inte alls så dumt. Okej, det är kallt. Ensamt. Tråkigt.
Speciellt tråkigt när man vaknar halv sju på morgonen och inte ens mina päron är vakna! Får försöka hitta på något att göra, kolla på Solsidan. Tänkte ringa till Stella och Denice och kolla läget men deras nummer försvann när jag bytte telefon och satte i mitt svenska simkort.

Har två skype-dejter inplanerade idag. Annars vet jag inte. Tror att jag ska leka lite med Elin men jag vågar inte ringa henne klockan halv nio på morgonen. Måste hitta på något. Får väl gå upp på vinden och rota fram lite varmare kläder.

Tacoskväll och bulldag

Första natten utan min andra halva gick väldigt bra faktist. Var lite ensamt men hade varit för trångt i den lilla sängen jag sover i just nu. Elin var här i igår kväll och käkade tacos med oss. Idag ska jag nog tvätta lite kläder och kanske baka lite kanelbullar!
På måndag börjar jag ju jobba! Surprise för de som inte visste det men så är det och då måste jag ju ha en massa bullar hemma tills när jag kommer hem från jobbet helt medvetslös (som jag antar att jag kommer vara den första veckan).

Sen så går ju jorden under idag. Låter bekant? Japp.
Har bestämt en date på skype med Ri lite innan klockan är sex i Thailand så vi ska prata lite och tala om för varandra hur mycket vi älskar varandra och sen ska jag kolla på när jordbävningen startar hos honom och hur han sorgligt nog dör. Kommer att bli sorgligt men vi ses ju i himlen.

Tacos igår kväll!

Men vänta nu.. Vad är det som sker?



Nämen titta oj HEJ! Vad har flyttat in hos familjen Åkerberg?!
En liten jacuzzi.. Hm! Glad? Ganska. Kan säga som så att jag tog bilen (DANGER) till Nacka forum med mamma och slösade mina ytterst få svenska kronor på en ny bikini. Så att jag kan inviga jacuzzin i solnedgången den dagen den fylls med mycket och varmt vatten.
Snart ska den fylllas!!

Läget just nu

Har landat i ett grönt Sverige.

Har fått en hejdundrandes överaskning som gjorde mig extremt glad!

Har hittat mina gamla trosor på vinden som jag trodde försvann i Thailand.

Ska åka och handla massa gott.

Måste övningsköra.

Saknar redan Ri.

Idag har vi varit på stranden och bättrat på brännan


Nu har jag en känsla av att det kommer dröja ett ganska bra tag innan jag ligger och pressar i solen igen.

Nu: Dags att krama sönder Ri tills jag blir mätt och vill åka till Sverige!

The Rythm, BÖRKIN och en jävla massa öl

IMORGON ÅKER JAG TILL SVERIGE!! Konstigt det känns. Jag tror liksom inte riktigt på det själv och det är nog därför jag inte är så himla ledsen. Kanske kommer alla mina tårar imorgon på flygplatsen, planet till Bangkok och hela vägen bort till det kalla landet Sverige.

Känns så konstigt att jag i övermorgon kommer att vara på andra sidan jorden! Inte hemma här med min älskade man. Helt ensam massa mil bort.

Igår kväll var det någon buddhistisk holiday (ja det var ju det på dagen också) så alla barer var stängda. Vi åkte till ett folktomt Hippies bar som inte spelade någon musik. Men öl fanns det. Så vi ölade tills klockan slog ett och då brummade vi iväg till The Rythm och skakade våra lurviga (klockan var ju över tolv, alltså inte alkoholfri dag längre).
Käkade på Burger King och kom hem alldeles för sent.


Bitterfittan

Idag var planen att steka ordentligt på stranden men efter att Stella brutit sitt löfte om att följa med mig och efter cirka en och en halv timmes övertalning med mutor på Denice så började det regna när jag rullade ner till stranden helt själv.
Ikväll ska jag iväg och käka middag med Stella och sen ska vi gå ut. Vet inte vilka och vet inte vart. Är mest sad idag. Har egentligen inte gjort något idag utom att ha varit med på en jävla massa bilder med en tjock man som luktade svett. Han slog sig ner på min sarong och störde de få minuterna i solen jag fick. Han ville ha en bild på mig när jag stod och posade vid vattnet men där gick gränsen.

Har haft väldigt kul på senaste tiden. Känns som att jag gjort så himla mycket mer saker än vad jag brukar så jag har inte hunnit tänka på att jag ska åka till Sverige snart. Det är ju faktiskt i övermorgon. Men idag har jag hunnit tänka en massa och det var inte så bra.

Så imorgon ska jag försöka ta vara på min sista dag och inte tänka på att jag dagen efter ska fara till ett land far far away. Ta en massage, dricka massa gott cha yen och försöka att umgås med min supertråkiga man.

Solnedgången på Tup island

Har varit iväg till Koh Tup nu på kvällen för att njuta av solnedgången med mamma och pappa England, Laura, Stella, Leo, Denice, Ri, Chart och Lammet. Hade lite picnic, sörplade en liten öl och lekte med sjögurkor.

Denice och hennes KOMPIS LÄM

Apfamiljen

Denice satt mest och hade KOMPISMYS hela tiden

En till liten video

Här kommer en liten video från.. några dagar sen när jag och Denice var på Ao Nang stranden och hoppade i de stora vågorna!


Stella och Leo-dag

Idag var planen att steka på stranden MED OLJA hela dagen för att kroppen skulle anta en härligt mörkbrun färg men när jag åkte till Stella och Leo för att snaska lite nudlar så blev jag kvar i cirka sex timmar och det var ju otur för då var ju solen nästan på väg ner igen.
Så det blev ingen solning idag men det vägs ju liksom upp av att vi hela dagen igår låg och guppade runt i en pool! Åkte till Aquamarine resort (?) och betalade 150 spänn så fick vi hänga där hela dagen. Vi käkade lyxig pasta till lunch och stekte på härliga solstolar. Tyvärr hade min kamera gått sönder (trodde jag men jag hade satt batteriet åt fel håll visade det sig när jag idag lämnade in den på lagning) så det blev inga bilder igår.

Men här kommer lite andra bilder

Datenight


Igår var det datenight! Vi satt och sörplade dyra dyra drinkar, tittade ut över Ao Nang och njöt av livet.

Mardrömmar om Sverige

Det är sant, jag drömmer mardrömmar nästan varje natt nu! Tror att jag är lite nervös och lite ledsen för att avresedatumet ligger ganska nära i tiden nu. Är lite orolig över hur allt kommer gå. Om det blir lika hemskt som förra året, om jag fastnar på en öde ö.
Det här är senaste veckans drömmar om Sverige:
  • Jag kommer hem och mamma har tio barn och tagit bort vår jacuzzi, enda saken jag sett fram emot med att komma till Sverige (som inte ens existerar i verkligheten)
  • Min resväska kommer bort på vägen och jag får bara använda de få klädesplaggen jag har i Sverige
  • Jag har inget jobb
  • Jag har en annan pojkvän
  • Jag, mamma och pappa hatar varandra
Men jag får intala mig själv att inget av detta kommer att hända, tror iaf inte att punkt nummer ett kommer att inträffa men gör den det så blir det kanske ändå lite spännande. Hur ska min kära mor hinna pressa ut tio ungar på några dagar?

Turistligan vid hot spring i måndags


Tog en tur med moppen idag


Och tur att Leo är så stark i tassarna för fort gick det så det var tur att han höll i sig!

Haleluja

Hihihi det regnar ute! Sköönt så slipper man hitta på något idag, kan ligga hemma med en film med gott samvete. Tråkiga är bara att jag är hungrig och inte har käkat frulle ännu.
Var ute igår, lite doubledate kan man väl nästan säga. Jag och Ri, Denice och lammet. Lammet var dock väldigt svårflörtad och Ri försökte prata med honom men han var liksom inte intresserad.
Är lite trött idag. Lite bränd med. Var ju på stranden i tre timmar igår utan solkräm. Eller jo jag hade solkräm men den låg i väskan.

Nu får jag väl koka lite nudlar och göra lite cha manao! Ri har köpt te till mig nu.

Hot stream

Igår var en heldag kan jag lova. Uppe med tuppen, dagen började halv nio med khao man gai och så ställde jag mig och kokade ihop en egen liten nam soup. En liten soppa alltså. Dunsade i säng halv elva efter ett litet kort äventyr med Denice inne i Ao Nang.

Idag ska vi leka jag och den gamla haggan! Vi ska åka till stranden och börja steka. Åker ju till kallare breddgrader snart och vill gärna ha en go gyllenbrun färg då. Skulle vara fint så nu börjar stekningsprocessen.
Måste nog åka och väcka Denice för hon är ju inte direkt känd för att vara morgonpigg..

Slänger in några bilder från igår så länge.


Hot stream i Krabi. Varmt och gott vatten att bada i nu när det är så kyligt hehe.. Nej men det var verkligen jättemysigt där, dit vill jag åka igen.

Men nu måste jag skynda mig att åka hem till Denice och väcka henne klockan är ju snart elva!

Hihi

Jag kunde inte vara arg på den där räkan så länge som jag ville. Han kommer där med sina puppyeyes och då måste jag börja skratta. Sate.
Vi shoppade iaf galet igår, eller Ri gjorde väl det. En finfin dator.

Idag har vi flängt runt hela Krabi. Badat i varma källor, gått på marknaden, gått på museeum och lite sånt.



Och förresten. Japp jag vet att pappa var med på teve! Mor skickade en länk där båda mina kändispäron glassade runt. Jag är stolt!

En liten video som spelades in igår


Karma is a BITCH!

Jag har väntat sen klockan nio i morse (klockan är nu snart tolv) på att vi ska åka till stan och shoppa loss. Tydligen var det extremt viktigt att åka på morgonen, när jag sa att vi kunde åka på eftermiddag fick jag en blick som typ betydde du är ju dum i huvet och fattar nada klart man MÅSTE åka på morgonen. Men sen så visade det ju sig att det var boxning på teven!
He he he vad dum jag är! Han har ju rätt den jäkeln. Nu måste ju planen ändras. Måste kolla boxningen först. Vad skulle hända om man missade den? Jorden skulle gå under.

Jag ska vara jättearg hela tiden och inte hjälpa honom det minsta! JAG ska köra in till stan på HANS moppe. Den är jättekonstig och jag vet inte hur man växlar och fåt motorstopp varannan meter. Det kommer ta oss cirka fyra timmar att åka in dit. Det får han ta!

Mitt första fan!

Såhär skrev någon Alice till mig idag angående det HÄR inlägget:
"För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :)."

Jag blev jätteglad och stolt även fast jag inte riktigt vet vad det var hon lärde sig. Kanske att man inte ska klicka in sig här för gör man det är det enda man får läsa skit eller så har inte ens inlägget en gnutta text?

Lite finare.. eller kanske inte då

Igår käkade vi skaldjursplatå till middag. Typ. Eller okej. Krabba.

Mmmhmm living the dream!

En riktigt dålig dag

Har så himla tråkigt! Sitter och söker jobb men vill hitta på något, alltså verkligen GÖRA något. Men har inte lust att gå till stranden helt själv. Stella och Denice ligger hemma och är bakis och tråkiga.
Kanske ska jag åka till Sawatdi och köpa lite limm och laga alla mina trasiga grejer..

Har inte lust att sitta här hemma längre!
Måste egentligen åka till stranden och börja pressa om det ska bli någon färg på min kropp tills jag kommer till Sverige. Orkar inte. Har ingen lust! Idag är verkligen en dålig dag. Har inget vatten hemma heller. Det är förbannat varmt. Vill bara gräva ner mig och dö.

Hunnit med en massa idag

En väldigt varm dag är det idag kan jag berätta! Det har runnit svett lite här och där på min kropp idag. Mina shorts var helt blöta när vi äntligen åkte till sötvattenshålan på eftermiddagen.
Traskade även runt en del på marknaden och trots att klockan var närmare fem så rann de en liten flod med svett längs ryggen på mig även om den var mindre än floden mitt på dagen.
Var på en liten inflyttningsmiddag hos Ris kompis som bor granne med några som jag försöker få att flytta ut ur sitt hus. Huset är helt perfekt för mig, Ri, fiskarna och den kommande familjemedlemmen. Vet dock inte riktigt hur det ser ut där inne men jag är övertygad om att efter några drag med en pensel på väggarna och en del städning så kommer det vara som taget ur en indredningstidning. Typ som vårat hem nu alltså.

Nu på kvälla har jag varit hemma hos Denice och kollat på hennes och Stellas nya fåglar, Mona Lisa och P'Casso (anatar att det är så man stavar hans namn). Har även druckit någon öl och snickelisnackat lite. Men jag är väldigt risig i kistan, trött och varm så jag åkte hem när de drog ut. Eller de skulle ju ta EN öl.. Jag håller er uppdaterade om hur många det blev sen!


Stella och i lådan ligger lilla Mona Lisa och skvalpar runt. Så himla söt bur. Retro!

Mina söta kompisar i sötvattenshålan

Svett var det här

Jävlar vad varmt det var idag! Traskade runt på marknaden med Stella och svetten lackade. Det gör den ju alltid i det här lökiga landet och speciellt när man rör på sig, på ett trångt ställe. Men regnet låg i luften och jag skulle uppskatta luftfuktigheten till cirka 99,9%. Det rann längs min rygg.


Äcklig kille


Superrolig visarun igår, de kom och hämtade mig en timme för sent (stod utanför moskén och väntade och tänkte på Allah från klockan sex till klockan sju), åkte till Krabi town och väntade där i cirka 40 minuter innan vi ens började åka. Då fick vi klämma ihop oss tre tjockisar i baksätet på en liten bil!
Mai sabai, inte skönt, kan jag lova.

Gick ut på kvällen för att fira att Stella och Denice var tillbaka i Ao Nang. Dock så fick vi fira lite extra hårt åt Denice för hon låg hemma med sin lammunge och kramades, eller nåt.
Hände lite överallt, med alla. Betalade inte en endaste liten batting på hela kvällen. Fick massa gratis drinkar av Stella och Alec, blev smekt lite härligt på röven och fick en lätt spark i sidan av magen. Det var slagsmål mellan en thaibög och en farangbög. Det var kul! Höll på i cirka två timmar.
Allt började med att två killar kom inspringandes till centerpoint och sa åt några att ringa polisen för de hade blivit nerslagna men då dampade Alec och började slå dem ännu mer. Sen urartade det och de som ville slåss kunde gå dit och göra det och när man blev trött var det bara att kila hem igen, eller sätta sig i baren med en öl.

Lite tröttis idag, kom hem vid fem i natt. Har megapunka på moppen igen.
Ska ta en dusch. Det är förbannat varmt ikvälll. Peace out.

Tur att det kom tillbaka iaf

Jag städade badrummet idag, skurade väggar och golv så in i bomben noga .. Ri har tidigare varnat mig för medlet som jag rengjorde med, sa att jag inte fick ha det på mina händer.. Det hade jag. Jag fjällar på tassarna, kan det ha något med det att göra? Ska inte fråga Ri.
Det sved ordentligt på min högra tumme där jag har ett skärsår och bultade gött på min vänstra tumme där jag fått nageltrång IGEN (två gånger på en vecka på samma finger hur är det möjligt?).

Har varit lite nere, lite deprimerad, stressad, självmordsbenägen och förbannat arg på en inbrottstjuv som vi måste ha haft här för någon vecka sen. Personen stal mitt USB-minne som satt fast i min dator (med mitt CV på så jag inte kunnat söka jobb) och nu har den jäveln smugit tillbaka in i mitt hus och lagt det mitt på mitt nattygsbord!! För att få mig att se dum ut. Som att jag inte skulle märkt att det låg där i en vecka. Det skulle jag definitivt ha gjort och nu undrar jag verkligen vem det var.
Men nu släpper vi det och börjar söka jobb WOOOOOOOOOOOOOOOH!

Fiskarna har ännu inte ätit en liten munsbit. De vill verkligen dö svältdöden.

Nu är porrummet komplett

Åhå ensam idag med för Stella och Denice ska stanna i Surat tills imorgon :(
Sad but true. Men jag kan ju ha jättekul ändå! Kolla på mina nya fiskar som jag köpte igår, Joppe number 2 och Joppes wife number 2 heter de. Fast de är jävligt tråkiga för de äter inget (dör väl snart så jag kan köpa nya roligare fiskar, funderar på minihajar) och så sitter de och trycker i ett hörn. Kanske ska stoppa ner fingrarna och röra om lite i grytan så det händer något.

Nej, men jag tänkte faktiskt vara lite sofistikerad idag, sätta mig på stranden i en sån där hydda med en cha yen och en god bok. Men innan det måste jag in till Ao Nang och boka visarun. Hatar att boka saker här. Det finns så himla många ställen att boka på, vartannat kontor nere i Ao Nang är en touristagency så jag skulle vilja stanna på vartenda ett och fråga hur mycket det kostar så jag inte råkar boka något som är dyrare än nåt annat.

Ska väl ta tag i mitt liv nurå.

Btw så blev soffbordet helt underbart. Svart och glänsande (eller brunt och skrovligt)!
Passar jättebra i vårt rödsvarta porrvardagsrum. Tänkte skriva att det enda som saknas är lite röd belysning men det har vi ju redan. Herre jösses, någon som vill komma hem till oss och spela in porrfilm? Välkomna!

RSS 2.0