Äcklig kille


Superrolig visarun igår, de kom och hämtade mig en timme för sent (stod utanför moskén och väntade och tänkte på Allah från klockan sex till klockan sju), åkte till Krabi town och väntade där i cirka 40 minuter innan vi ens började åka. Då fick vi klämma ihop oss tre tjockisar i baksätet på en liten bil!
Mai sabai, inte skönt, kan jag lova.

Gick ut på kvällen för att fira att Stella och Denice var tillbaka i Ao Nang. Dock så fick vi fira lite extra hårt åt Denice för hon låg hemma med sin lammunge och kramades, eller nåt.
Hände lite överallt, med alla. Betalade inte en endaste liten batting på hela kvällen. Fick massa gratis drinkar av Stella och Alec, blev smekt lite härligt på röven och fick en lätt spark i sidan av magen. Det var slagsmål mellan en thaibög och en farangbög. Det var kul! Höll på i cirka två timmar.
Allt började med att två killar kom inspringandes till centerpoint och sa åt några att ringa polisen för de hade blivit nerslagna men då dampade Alec och började slå dem ännu mer. Sen urartade det och de som ville slåss kunde gå dit och göra det och när man blev trött var det bara att kila hem igen, eller sätta sig i baren med en öl.

Lite tröttis idag, kom hem vid fem i natt. Har megapunka på moppen igen.
Ska ta en dusch. Det är förbannat varmt ikvälll. Peace out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0