Nya soffor utan att göra ett skit egentligen

Har ju helt glömt bort att visa våra nya fräsiga soffor!

Men samma gamla tråkiga man.

Neeeeeejrå, där fick jag er allt.

Vi hade inget att göra i regnet häromdagen så vi klädde om sofforna.. Vet inte riktigt vad jag tycker men det är ju alltid kul med lite förändring. Det blev mycket mörkare här inne och det gillar jag.

Tänk efter lite mellan semesterölen

Ujujuj vad det regnar idag! Var en sväng till poolen idag och skulle steka lite eftersom mitt mer upptagna liv börjar denna veckan. Det kom en liten regnskur som jag uthärdade under mitt parasoll och sen var det inget mer med det.

Trodde jag.

Sen vid fyra började det regna och det har väl inte riktigt slutat helt ännu, sex timmar senare!

Men jag tackar mig själv för att jag för några månader sen köpte en så fin silvrig regnjacka. Blir det riktigt illa kan jag matcha med fina silvriga regnbyxor också. Så jag blir inte alls särskilt blöt på moppen.

Dock så hatar jag att köra moppe på kvällen när det regnar. Är alltid cirka en millimeter från att köra ihjäl någon stackars turist som inte vet hur man går över vägen, eller vid vägen, i Thailand.
Det kan jag passa på att säga till alla som läser detta och planerar att åka till ett land med vänstertrafik.

TITTA INTE BARA ÅT VÄNSTER NÄR NI GÅR ÖVER VÄGEN!! BILAR OCH MOPPAR KOMMER FÖRST FRÅN HÖGER OCH GÖR ER TILL MOS!! Sånt verkar väldigt svårt att förstå för alla vitansikten här.
Sen vet jag inte heller om turister är dumma i huvudet eller om de bara slutar tänka på allt när de är på semester. Man går väl inte mitt i vägen, på kvällen, när det är mörkt och när det dessutom regnar. Det är ju som att be om att få bli påkörd.

Jag BOR ju ändå inte officiellt i Thailand

Jag är förvirrad. Sist jag var och köpte kebab så började jag snacka lite med ägaren som också är svensk och han berättade för mig att man är skyldig att skriva ut sig från Sverige om man är borta mer än sex månader. Han sa att det kan bli problem om någon vem det nu var fick reda på att man bodde utomlands men fortfarande var skriven i Sverige.

Jag fattar inte varför egentligen. Okej, jag förstår att ex Stella var tvungen att säga upp barnbidraget till Leo. Bor hon inte i Sverige och inte betalar skatt så ska hon ju inte heller ha bidrag därifrån. Det var ju rätt.
Men jag då? Jag får ju inget från Sverige.
Så vad spelar det då för roll?

Jag ger inget till Sverige (skatt eller så) och jag tar inget heller (bidrag).

Kan jag bara skita i det här då?

Och så levde vi lyckliga i alla våra dagar


Mmmm Fridas frodiga äggröra till frukost! Och fullkornsbröd. Stod det iaf, jag vet inte det är ju vitt men vem fan bryr sig? Gott är det.

Ang. listan jag skrev igår. Den stämde. Råttan har jag inte sett på 24 timmar, han kliade mig på ryggen hur länge som helst innan jag somnade (gjorde han något dumt när han var borta?), fiskarna har inte bara fått mat utan även nya vänner, växter, en sten och en träbit, middagen stod framdukad när jag kom hem från jobbet och så har jag fått en massa sällskap!
Vi fick till och med vara ensamma hela kvällen igår! Hans kompis följde inte med hit och ingen av hans kompisar här kom och hälsade på på hela kvällen. Det var nog första gången. De kanske för en gångs skull förstod att jag ville ha min man för mig själv en liten liten stund.

Bra.

Kom nuuuuuurååååååå

Idag kommer Ri hem!! Bra av massa olika anledningar
  • Han kan jaga ut råttan ur köket (den har kommit tillbaka)
  • Han kan klia mig på ryggen så jag kan somna innan 02.00
  • Fiskarna kommer få mat, ingen kommer glömma dom (med ingen menar jag mig)
  • Middagen kommer stå framdukad när jag kommer hem från jobbet
  • Jag behöver inte prata med mig själv längre
Han har varit borta för länge nu tycker jag. Så nu ligger jag här hemma i soffan och väntar på att hela tjocka släkten ska komma. De lär komma när som helst. Sen när de har åkt så kan jag krama och pussa på min man MASSA MASSA.

Vågar inte göra sånt när familjen är här.

De kan ju tro att jag är galen eller nåt..

Fan då, jag kom precis på att hans vän skulle följa med och stanna här i några dagar. :(

FREDAGSMYS!


Ska kasta mig i soffan och njuta av mitt fredagsmys! Ojojoj, där ljög jag! Bilden tog jag för 20 minuter sen och allt är redan uppätet... Började skypea med Elin istället för att kolla på Paradise Hotel och så smack så var allt slut.
Funtar på att nalla lite på den stora blänkande mjölkchokladen i kylen. ÅHHHHHH VAD JAG ÄR SUGEN MIN KROPP DARRAR AV SOCKERBEHOV!! Bella kommer ju snart hit.. Hon kan ta med mer.. Ska jag? Ska jag inte?

Hjääääääälp mig...

Men en fin häst är det allt


Det var en som sa till mig att jag hade en fin dalahäst på tröjan idag.. Alltså jag vet inte riktigt.. Sen när började thaiar trycka dalahästar på tröjor och kränga på den lokala marknaden i Thailand?
Dessutom har jag sett den riktiga stora dalahästen (någonstans i Dalarna) och den såg inte riktigt ut såhär. Har sett bättre kopior i mina dagar om man säger så.

Nu kom jag på vart jag ska ta Ri om han någon gång skulle våga sig till Sverige.

Måste jämna till det lite


ÄGGMACKA TILL FRULLE!! Fasen vad gott. Nu måste jag rulla till poolen för att jämna ut min bränna. Brände framsidan igår så jag tänkte bränna baksidan idag. Så är jag lagom snygg imorgon.

The soundtrack of my life

Satt på jobbet för några timmar sen och skrev om att jag inte hade något att göra men så hann jag inte publicera det innan jag for hem för helt plötsligt hade jag en massa att göra. Så det var ändå en bra dag även fast jag pratade med några norskar som måste varit från nordnorge för jag förstod bara vartannat ord de sa. Men det gick finfint ändå. Och det tackar jag norska Paradise Hotel för.. För under mina två månader i Norge lärde jag mig inte ett skit.

Okej jag lärde mig säga duka på norska.

Annars då.. Jo, det har flyttat in en råtta i mitt kök. Perfekt tajming nu när Ri lämnat mig.

Den här låten tyckte Pappa England passade mig bra. För att jag sa "I don't know what to do.. There's a rat in my kitchen!"

Hippies bar

Det var något lurt på gång igår! Men inte till mig då. Såklart. FAN. Ri och Chart höll på att tillverka en skitsöt liten lampa av en kokosnöt och så lite trådar som hängde ner med lite fjädrar på. JAG VILLE HA DEN!!
Ri sa att han skulle göra en likadan till mig. Fast det var ju Chart som gjorde grovjobbet och Ri fick dekorera. Han har pysselgenen precis som jag men är inte så händig. Så jag lär väl få lite pärlor med fastlimmade fjädrar på en ficklampa eller så. Om jag ens får något.

Men igår var sista gången vi träffade Mamma & Pappa England innan de far. De åker egentligen imorgon men Rajraj har ju lämnat oss nu och dragit hem till sin thailändska mamma (hehe) så igår var sista gången alla var tillsammans.
Vi var på Hippies bar och käkade. Satan vad gott. Kan också bero på att jag inte hade ätit på nio timmar så även lite bajs uppskrapat från gatan hade varit gott.
Nej, jag menade inte så! Det var skitgott! Gå dit! Ät där!

Kul att det har börjat bli lite mer folk där igen. För två år sen hängde vi ju på Hippies varje dag, dag som natt. Det var BARA Hippies typ den första månaden jag var här. Men sen slutade folk gå dit och det var bara vi kvar så då slutade vi också gå dit.
Men nu den senaste tiden har det börjat fyllas på igen! SÅ JAG UPPMANAR ALLA SOM BOR/ÄR I AO NANG OCH LÄSER HÄR ATT BÖRJA HÄNGA PÅ HIPPIES BAR PÅ NOPPARATHARA STRANDEN IGEN FÖR DET ÄR DET BÄSTA STÄLLET ATT FESTA, MYSA, DANSA, UMGÅS PÅ! Dock är väl livemusiken ganska brutalt dålig. Förlåt :(


Skitdålig bild men whateva!

Dock en bild från arkivet, som lilla foki skulle sagt. Och jag försöker ju ta över henne så ja. Imorgon lägger jag väl upp "dagens sötis".

Flitig ar vad jag ar

Dagen lyckades bli ratt bra, vet inte om jag lyckats toppa frukosten anda, tacos ar svart att toppa. Nu kanner jag mig lite ledsen och tom for det kanns som att jag inte kommer ata tacos pa valdigt lange. Men sa behover det inte vara! Jag har ju lart mig gora tacobrod nu och man kan faktiskt ata tacos utan chips. For ni vet att tacochips det finns inte har i krokarna.
Nu ar jag trott i benen efter en lang dag. Barnvaktat sedan tidigt i morse och nu har jag statt upp och vart supertrevlig i tva och en halv timme. Slutar jobba snart. Hoppas pa mumsig middag. Kanner pa mig att Ri har nat lurt pa gang...

Hoppas det ar nagot atbart.

Kan du se vad jag äter till frukost?


JA JUST DET! TACOS! MED NACHOCHIPS!! Rester från igår liksom. Nu kan dagen bara bli värre men det är okej. Igår kväll blev det tacos med mjuka tacoskal som jag gjorde själv.
Alla ni andra hemmafruar i världen kan slänga er i väggen! Jag är den bästa!

(Även fast jag inte ens är hemmafru längre.)

Han är efter oss

Det läskiga jag såg i Krabi town var en man! Men inte vilken man som helst utan en man vi mötte i Penang.. Och det läskiga var att när jag tog upp min kamera för att dubbelkolla att det var han så såg jag att han var med på TVÅ bilder. Jag visste ju att han var med när vi satt på reggaebaren.

Jaa jag vet att jag ser helt koko ut.

Men nu måste ni svara mig Denice, Jessica och Sara.. Märkte ni att han var med på Slippery Señoritas? Var det bara jag som inte la märke till honom där? Fast jag till och med knäppte en ganska smaskig närbild på honom..


Han snackade en del med Denice om att han var jävligt sugen på att komma till Krabi och jobba.. Och hon bara öste på med information om var vi bodde och så. Och nu jävlar har han tagit sig hit!!

Jag har en känsla av att han vill döda mig. Jag vet inte varför.

Så om jag blir mördad eller mystiskt bara försvinner så vet vi vem ni ska misstänka!

(Och vems fel det är, Denices alltså.)

Sket nästan i brallan


Ikväll har jag hängt i Krabi town med det här gänget. Vi har traskat runt lite i Tara Park, ätit vid piren och sen gått en runda på nattmarknaden. Blev ingen shopping, alla verkade ha bråttom att gå varvet runt. Jag skulle gärna tagit ett till varv men alla var trötta.

Såg även en läskig grej när jag käkade...

Har jag nämnt att jag är hypokondriker?

Förkylningen går upp och ner, men det är väl som det ska. På morgonen känns det tusen gånger värre och efter jag har ätit känner jag mig frisk. Men mitt huvud är ju lite efter, när jag skrev den sista meningen stavade jag fel på vartannat ord, upprepade orden flera gånger och glömde en massa ord.

Kanske inte är en förkylning utan lite cancer. Hoppas inte.

Hur som helst käkade jag go'frulle

Spaghetti (nudlar) med kycklingfärssås och minitomater. Vågade inte visa mig själv så mycket eftersom mitt hår är ett smörpaket och ansiktet inte alls så gulligt som man kan tro att jag är när jag är nyvaken. Spana ringarna under ögonen liksom!

Men nu ska jag nog ta tag i mitt liv och göra något så jag glömmer bort att tycka synd om mig själv. Ringa Frida och kanske leka lite.

Kan man svettas ut en förkylning?

Idag är jag sjukis och sitter hemma och myser med bananflugorna. När jag vaknade igår morse (eller eftermiddag) så kändes det som att jag hade en brutal bakfylla. Men det var bara en liten förkylning. Så jag har legat på soffan, käkat ciabatta och druckit te nu i över ett dygn.
Hoppas på att jag känner mig bättre ikväll. Jobbade inte igår för jag orkade knappt sitta upp och självklart när jag väl behöver ta en liten värktablett så finns det ingen hemma.

Jag har ju som ni kanske märkt jordens sämsta immunförsvar och blir sjuk av att vistas i samma stad som någon som är sjuk och varje gång jag går till doktorn får jag minst 20 tabletter paracetamol. Men som ni kanske också har märkt så gillar jag inte paracetamol utan tar det bara när jag verkligen verkligen behöver det. När huvet håller på att sprängas eller så.

Så en liten tablett ville jag ha igår kväll när jag skulle sova för mitt huvud dunkade och det kändes som att jag hade feber. Men då var hela medicinlådan rensad. Alla fina vänner som kommer hit varje dag och hetsäter paracetamol. Jag ska köpa en karta tabletter innan jag går till jobbet sen ska jag gömma dom. Så att nästa gång jag behöver det så finns det.

Förhoppningsvis.

Visarun, really fun!

Hemma från Penang med ett nytt visum som ska räcka i ett år! Känns gött, kanske därför det var så kul att vara där. För att jag visste att jag inte skulle behöva åka dit igen på väldigt länge.
När jag vart i Penang tidigare så har jag mest ätit och suttit inne på rummet, försökt sova och få tiden att gå fortare så att det snart ska bli dags att fara hem igen.

Men nu bestämde vi oss för att göra något kul av det! Så vi gick och käkade lite halvkonstig indisk mat och sen gjorde vi bargatan i Georgetown! Jag hade inte den blekaste aning om att det ens existerade liv utanför Chulia street eller vad den där gatan nu hette.

Men vi var på en klubb som hade fem vakter i dörren (om jag minns rätt) och där inne var det midvinter. Så kallt att man började hacka tänder och vi var riktigt misslyckade drinkluder. Männen där bjöd på underliga drinkar (vem vet vad som var där i??) och ölslattar. Så vi drog vidare till Slippery señoritas och där hittade vi guldgruvan.
Ett gäng afrikaner som var bjudvilliga och rika! Alla brudarna fick dricka MOET utom jag! Jag såg dyrgripen svischa förbi i ögonvrån och sen såg jag mina vänner stå och smutta champagne när jag själv stod och kämpade med mitt glas Black label med cola.. NITLOTT!

Först var vi på en reggae bar och drack öl och Denice blev lite kär i japanen här på bilden

Slippery señoritas at Slippery Señoritas hehehe

Efter ett tag var grabbarna inte lika roliga längre och vi försökte bli av med dem genom att fly. Men de hittade oss igen.
Ny plan: Vara så äckliga som möjligt.
Resultat: De gillade oss ännu mer.


Här dreglar Denice burgare och är allmänt efterbliven, men vi bara växte i deras ögon.
Det kanske var killar för oss ändå? Som gillade oss som vi är.

VISARUN = A LOT OF FUN!! igen..


Igår var vi ute och firade Ri en liten sväng. Vi var inte hemma innan tolv, snarare vid tre. Med pommes och det var gott. Först var vi ett ganska stort gäng men det var bara jag och fyra grabbar som drog till The Rythm för att spana på halvnakna sexiga tjejer som ålade sig på scenen.

Imorgon bitti åker jag till Penang. Hoppas på att allt går bra, att det är kul. Har inga förväntningar alls utom dåliga. Så det kan väl bara bli bättre hoppas jag.

Ingen bloggning imorgon då. Jag lär väl gå in på datorn någon dag annars är jag tillbaka på lördag.

Ciao ciao!

Sa ikvall blir det en redig fylla! Och sa ar vi hemma innan tolv hoppas jag

Jag gor en lista till mina fina lasare som svarade pa min fraga. Ni andra kan dra! Eller nat. Nej, inte dra. Stanna det ar kul om nagon laser det jag skriver. Da kanner jag mig viktig. (Nar jag skulle skriva viktig sa andrade iPaden till viktigaste, den vet att jag lider av lite latt hybris.)

Har kommer den ytterst viktiga listan:
1. Jag fryser
2. Jag ar hungrig
3. Idag sag jag den nast sista Harry Potter-filmen for forsta gangen och jag skams att skriva det eftersom jag egentligen ar storsta Harry-norden som ser alla filmer pa bio
4. Jag lagade inte frukost till Ri i morse
5. Sjong gjorde jag inte heller
6. Dessutom ska han fa diska OCH laga middag till mig
7. Jag har inte heller nagon riktig present utan bara ett kort
8. Ikvall ska vi dricka vin
9. Jag har ett sugmarke pa handen som jag fatt av en mycket liten man
10. Jag ar inte alls sugen pa att ga ut men vill valdigt garna dricka ol

Det dar med ol ar faktiskt lite konstigt. Har matt illa av ol i flera manader, har inte kunnat dricka mer an tva men nu javlar ar jag tillbaka!

Grattis på födelsedagen!

Idag fyller min älskling år och idag var det två år sen vi frågade chans på varandra HIHI eller jaa, men vi har varit tillsammans i två år nu då. Väldigt länge tycker vi.

Det här är nästan den första bilden jag har på oss tillsammans. Fula är vi också. Råttor båda två.

Tänk vad mysigt det var på den tiden. Då man inte behövde hota för att bli kliad på ryggen och när vi hellre umgicks med varandra än att sitta med varsin dator i knät framför teven. Ja, tänk hur illa det kommer vara om två år till. Bäst att jag flyr nu när jag kan!

Jag hoppas att han också blir nöjd

Kul iaf att två av 30 som vart inne på min blogg svarade på frågan! Får se om jag kanske kan klura ut något mer senare när ni inte är så blyga och dryga längre.


Igår var vi iaf på Hippies bar och lyssnade på lite falsksång och fireshow.


Och imorgon blir det en lång dag! Ska upp tidigt i ottan och försöka hinna servera frukost till Ri innan han börjar jobba klockan åtta eftersom han fyller år, sen diska, sen åka och gulla med Oliver hela dagen fram tills jag börjar jobba kväll och sen efter det ska jag orka fira att Riset är en mycket gammal man.
Vi ska dricka vin och skåla för att vi stått ut med varandra i två år också... Får se om allt hinns med, antagligen blir det väl så att vi åker någonstans och äter lite och sen går ut och tar några öl. Hoppas att Ri kommer vara trött så vi kan åka hem tidigt haha.

Jag är i alla fall väldans nöjd över hans present!

Vilka är ni egentligen?

Kolla kolla! Nu var statistiken uppe i den vanliga nivån igen så bra att jag vet var jag har er. Även fast jag inte har den blekaste vilka ni är som läser här. Eller jo, nu har jag ju fått träffa tre stycken som läser min blogg och så antar jag väl att resten är.. vänner? Fast så många vänner tror jag inte att jag har.
Kan ni inte skriva vilka ni är som läser här?
Skulle va kul att veta för ni vet ju nästan allt om mig men jag vet inte vilka ni är!

Sälla gör det bara! Då blir jag glad... Och lägger upp ännu mer bilder!

Här har ni lite

Nu är kameran tillbaka och därför kommer lite bilder! Känner på mig att ni gillar det för de senaste dagarna när jag inte lagt upp några bilder så har antalet besökare bara minskat och minskat hehe.. Men kom tillbaka nurå!!

Börjar med att bjuda på min underbara lunch idag som inte gjorde sig lika fin på bild som i munnen


Sedan följer en bild på den underbara solnedgången som jag ÄNTLIGEN lyckades pricka in på en söndag, min enda lediga dag. Har ju försökt att få se den ända sedan jag började jobba och det tog alltså två månader. Men fint var det och vi fick lite underhållning av tre döva brudar som bråkade på stranden. Det var väldigt intressant att se på.


Och sist men inte minst den här söta bilden på Oliver


Nu ska vi rulla mot Hippies bar och träffa mamma & pappa England som kom idag.

Riktigt bröd för första gången på flera månader

Fy faan vad gott! Kom precis hem efter en sväng till bageriet där jag köpte något fruktansvärt gott bröd. Hade tänkt att duka upp en liten brödmellis till mig och Ri lagom tills han kommer hem från jobbet men jag tror inte att jag väntar.
Satan i gatan vad mumsigt!

Och igår åt jag kebab. Fredag den 13, skitgod middag.

Nej nu kan jag inte koncentrera mig. Kanske blippar ner nåt här lite senare när magen är full!

Vi har bara varandra.. Och lite humor

Var lite osäker på om jag skulle publicera förra inlägget. Känns som att det kanske är lite orättvist mot Ri... Bara för att förtydliga så driver jag! Eller jo, han hade snackat med en strippa där men jag tror faktiskt inte att det var mer än så.

Jag är helt säker.

Vi har liksom inte ett öppet förhållande!

Jag är inte bitter, jag lovar! Även fast det säkert verkar så

ÅH jag är bored!! Är trött som en liten bäverbebis och när jag kom hem från jobbet smidde jag planer på myskväll! Med popcorn och film. Mysa i soffan. Har inte gosat med min kära man på flera flera dagar. Först var han tjurig av oklar anledning i typ två dygn och sen däckade han klockan halv tio och så igår hade vi fullt hus hela kvällen.
Men så ringde hans mobil och E var på väg till fastlandet.. Sen fylldes huset med massa kompisar till Ri och de satt i köket och babblade i två timmar och nu åkte de precis iväg. Antagligen till The Rythm för att spana på nakna brudar som "dansar" (ålar sig på golvet). Ri ska väl träffa sin kvinna som han var så himla glad över att han träffade förra veckan.
När vi var på Job 2 do förra veckan gick de över till The Rythm och när jag kom lite senare var en stol ledig bredvid Ri och jag trodde den var till mig. Men så fel jag hade! Den var till hans ragg. Jag fick inte hälsa på henne men jag fick kolla. Han var väldigt stolt för hon var tydligen den enda bruden där som kunde snacka sydthai.

Tro inte att jag är avundsjuk!! Nej, nej, jag är glad över att jag slipper skutta omkring på en nattklubb iklädd grisrosa stringtrosor och push up-bh! Han kan ju behöva en sån tjej också.

Själv ska jag nu roa mig med att kolla på Paradise hotel Norge, det är ju iofs lite samma sak fast lite mer sex men på lite längre avstånd. Nåt sånt kan inte han kolla på i pryda Thailand (bara live då!).

Här sitter jag och gottgottar mig


Med en rykande kall (kan man säga så? Jaa, i det här varma landet iaf) cha yen!
Har precis kommit hem från en liten resa in till Krabi town och tillbaka. Gick på mindre än en timme fast jag stannade och tankade moppen hos en man som verkade vara helt kär i mig och ännu ett litet stopp utanför moskén för att köpa en av de bästa isteerna i stan.
Åkte in till skolan och hämtade mitt pass och massa papper som jag behöver när jag ska åka till Malaysia och köpa nytt visum nästa vecka. Om exakt en vecka.

Den här gången ska Penang bli kul! Jag och Denice bestämde oss för att vi ska göra visaruns till något roligt istället för en smärta i stjärten och det blir ju bra eftersom jag inte ska ha turistvisum denna gång och därför måste stanna lite längre i Penang. Men vi ska hitta på något kul.
Och sen så ska vi få sällskap av en av mina fans!! WOOH yes.
Hehe, okej då en som läser min blogg då.

Förrsten så stekte jag pannkakor till frukost och åt med glass. Gott ju.

Jag och Oliver är värsta teamet

Det går så bra så bra med lillen! Idag var vår andra dag tillsammans och den sista dagen för den här veckan. Trött som en liten griskulting är jag och egentligen vill jag bara göra som Oliver, skrika tills någon vaggar mig till sömns.
Men fy satan vad go han är! Han låg och sov i mitt knä idag och så vaknade han till flera gånger och bara tittade på mig med stora ögon och log världens största leende. Sen somnade han igen. Om jag blev glad? JAA!

Men jag glömde min kamera där borta på andra sidan Ao Nang så det blir inga bilder tills jag orkar åka och hämta den. Det har varit två långa dagar då jag jobbat nästan tolv timmar i sträck så idag när jag kom hem från jobbet slafsade jag i mig jävligt god middag och sen nu har jag legat i soffan och försökt förhindra ögonlocken från att falla igen. Kan inte sova nu...

... Måste ju kolla eftersnacketEnsam mamma söker!

Och ja Fredrik du är lökig och töntig och allt sånt där man inte vill vara! :)

Hoppas vi möts fort

Jag kan inte sova! Borde göra det egentligen för att orka med ännu en dag med Oliver imorgon men istället sitter jag på golvet med datorn i knät och fryser och myser och kollar på Ensam mamma söker herre jösses vem är jag?!
Det är Fredriks fel. Han tvingade mig att börja kolla på det när jag klagade på att jag inte har något mer att kolla på på tv3play och så blev jag helt fast efter ett avsnitt.

Men NEJ nu är det jag som dyker ner i sängen och möter John Blund!

Nu kan jag kalla mig nanny också!

Nu åker jag och tar hand om den här lilla go'biten!

Fast idag är han ju nästan fyra månader äldre än på bilden då han bara var tre dagar gammal.

Hej, goddag dam!


Denice försökte få mig att se rik ut på bilden, därav posen. Men jag vet inte riktigt om jag lyckades eller varför jag ens skulle göra det. Men hon var nöjd iaf.

Det här var iaf vad jag gjorde igår. Satt på mr Long bar och spelade kort och snickelisnackade med Dennis. Hon var fin i kanten och drack vin, själv surplade jag i mig några Chang.

(Försöker Denice leka rik? Kom jag på nu..)

Jag har ingen fräsig moppe

Det är skitfint väder ute och jag har suttit inne med en kokhet dator i knät hela dagen. ÄR JAG SJUK ELLER? JAAAAA! Sjukt sugen på att fixa lite med min moppe. Har tänkt på det så himla länge nu att jag började googla massa och var på vippen att börja beställa lite prylar från England innan Ri stoppade mig.

Så nu ska jag bara försöka övertala Ri att vi ska åka till någon shop och kolla på massa roliga prylar! Måste köpa en sadel! Jag vill ha den fräsigaste moppen i Ao Nang och jag vet att den kommer att bli det om jag får göra om den som jag vill.


Kolla bara, fett ofräsig moppe :(

Jag var där

Jag var ju då på Job 2 do igår och jag tog inte en endaste fjuttig liten bild. Jaa, jag är medveten om att men nu kan välja att inte tro mig men det skiter jag fullständigt i! Igår levde jag som turken jag och Emmy träffade i Malaysia "Varför ska man ta bilder? Jag lever i nuet, finns ingen anledning att blicka bakåt".

Men ändå så tog jag en bild på min fiiiina stämpel jag fick när jag gick in. Vi fick inga biljetter för de var slut och jag trodde vi var VIP som fick stämpel men väl där inne såg jag att varenda liten räka där inne hade en också.

Den här stämpeln hade varit omöjlig att göra en liten olaglig kopia av.

Det var kul men varmt! Det började dock inte så jäkla bra. Först när förbandet skulle presentera Job 2 do så blev det strömavbrott, sen kom det en full och äcklig svensk wannabe huligan och ville bråka med Ris kompisar så en av de blev skitarg och gick därifrån. Svensken tyckte att de skulle flytta på sig för att lämna plats till alla faranger.. Hmm, som om vi vitansikten är viktigare än thaiar?
Sen när de väl började spela så hann det väl gå max 15 sekunder innan ett litet slagsmål bröt ut mellan en farang och en thai. De stod och spände musklerna och bankade sig på bröstet som två gorillor och det flög lite armar och ben här och där.
Det roliga med det var väl att den där stackars två meter långa farangen inte skulle haft en chans om de väl fått börja slåss för thaien jobbar på thai boxing stadium hehe. En gammal boxare.

Vi var alltså längst fram. Men efter en ganska kort stund jobbade vi oss bakåt där det var mer luft och lite mindre folk. Och jävlar vad mycket plats det blev efter att han kört Do te tam, precis som jag trodde. Då gick 30% av farangerna.

Job 2 do tonight!

Wiiie ikvall ska vi pa job 2 do! Forra gangen han var har sa fick jag inte lov att ga for min pappa, oj jag menade Ri (som bestammer over mig som en pappa) men den har gangen gick det bra!
(Anledningen till att han inte ville att jag skulle ga var for att han inte ville att jag skulle bli dodad av alla galna minihuliganer som brukar stryka omkring pa konserter. Typ sanna dar vidriga smakillar som ranade Stella och Denice.)

Men idag har vi vart pa marknaden och Ri har kopt ett tre meter langt svard som han ska skydda mig med hela kvallen. Hoppas inte det blir problem att komma in i baren med det. Men asch da, det har ar Thailand, allt gar att losa med pengar.
Och det som inte gar att losa med pengar, gar att losa med annu mer pengar.

Har hängt vid poolen idag också


Hej hej lilla grodan här!

Ska bege mig till marknaden nu, lite gladare.
Och ikväll super jag Ri under bordet och tvingar honom att säga att det är okej att jag köper en kanin. Och så spelar jag in det på film.

Så jävla förbannad

Igår blev det ingen bloggning för jag sörjde. Började kvällen med att dricka en öl och knapra lite pumpafrön med Ri och E och sen var det enda jag kunde tänka på en liten kanin. Jag tjatade och tjatade om att jag skulle slänga ut Ri (för det är mitt hus från början) så att min kanin kan få flytta in men Ri bara hånskrattade åt mig.
Så jag blev skitledsen och gick och la mig och sov.

Ella den jäveln har köpt en kaninunge.

Seriöst jag SKA ha en jävla kanin!

Jag är 21 år gammal. Borde inte jag få bestämma sånt själv?
Imorgon hittar jag en kompis och åker in till stan, går på den där jävla marknaden och tar med mig MINST en bebis hem. Annars köper jag en katt.

Busy woman for real

Idag ar en ganska bra dag men jag kanner nu att jag borjar fa lite nacksparr. Men det ar nog for att jag sitter med iPaden i knat och killar nerat. Men sa har jag inte suttit hela dagen. Jag har vart med annelise och Oliver och nu har jag lart mig allt jag behover veta om den lilla knodden (hoppas jag) sa pa mandag borjar jag mitt nya jobb som nanny!

Jag ska ta hand om lillen de dagar som hans far och mor jobbar sa det kommer att bli kul!
Resten av hogsasongen kommer alltsa att bli busy for mig med skola, bebis och jobb.

Ri gick nog ner ett kilo i vikt idag

Idag har vi vart och friserat kalufsen, jag och Ri. Klippte av haret en ganska bra bit sa nu har jag endast tre fjuniga stran kvar pa skallen men de strana har inga kluvna toppar kan jag lova!
Rajraj klippte nog av tre decimeter har och frisoren agnade valdigt mycket tid till att platta badas har. Kul eftersom mitt har inte kan vara annat an platt, det gar inte att fa det en gnutta lockigt ens om man forsoker och Ri tycker att det ar skitfult nar killar har rakt har.

Men vi ar ack sa nojda sa ikvall ska vi ut och kaka och visa upp vara nya lite kortare harsvall.

Inget liv nej nej

Jag har ingenting att göra för jag orkar inte hoppa in i duschen. Så jag gör en liten lista istället.

Hur har ditt 2011 varit?
Sista halvan har vart awesome!


Blev du kär förra året?
Blev och blev, jag fortsatte vara kär.

Vad önskar du att du hade gjort mer?
Roliga saker.


Vad önskar du att du gjort mindre?
Velat och tänkt så jävla mycket.


Vem har du umgåtts med mest?
Ri tror jag.


Bästa minnet från 2011?
Hm, nu när jag tänker efter så var det inte bara sista halvan av året som var bra. Alla gånger folk har kommit hit och hälsat på, Filippinerna, Sverige (var faktiskt bra ändå), Spanien, komma tillbaka hit efter Sverige, när jag fick jobb, när jag sökte till skolan. Ja, det finns hur mycket som helst.


Är det något du saknade under 2011 som du vill ha år 2012?
Inget jag saknade direkt men jag vill vara mer glad!


Var du gladare eller ledsnare förra året jämfört med tidigare år?
Både och.


Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar?
Det var perfekt mycket av båda för mig.


Vem/Vilka saknade du?
OJ, min familj och mina vänner på andra sidan jordklotet. Och under tre månader saknade jag sönder mig efter Ri.


Största misstaget?
Att jag köpte den där jäkla ugnen tror jag. Så det var inte så illa. (För jag känner på mig att Denice inte alls har kvar något kvitto till den som hon sa när jag köpte ugnen av henne.)


Tror du att år 2012 kommer blir bättre?
Jag hoppas på det!


Vad gjorde dig riktigt glad förra året?
Ärligt talat så var det först mitt jobb i Sverige och sedan mitt jobb här. Tråkigt nog är pengar så himla viktigt.


Har du några löften inför år 2012?
Ja, men de har jag redan skrivit här.


Har du haft ett förhållande under 2011?
Ja.


Hur skulle du beskriva din stil 2011?
SO LAST YEAR! (Jävligt nöjd över svaret)


Vart reste du nånstans?
Först Filippinerna, Sverige och Spanien. Några små vändor i Malaysia blev det också ju. Och så Thailand då.


Vad ser du mest framemot med år 2012?
Att världen går under så man slipper den här skiten :) Heheeeeeeeee

Nu kan det bara bli bättre

WEY första gången på hela det här året så duggar det så lite att man kan säga att det inte regnar! När vi åkte hem i förrgår så regnade det och har gjort det mer eller mindre sen dess. I natt någon gång (efter strömavbrottet) började det regna så mycket att det nästan gjorde ont i öronen.
Alla hus här har ju plåttak så det låter ganska rejält när det väl regnar. Och efter flera flera timmar blir man extremt trött i öronen. Men nu låter det inte längre!
Jag hör fågelkvitter, tuppar som gal och lite sol lyser genom molnen!

Ri har åkt in till stan för att betala lite räkningar. Vi får inga räkningar lägre så nu tänkte vi ta tag i det själva innan de stänger av teven och internet. Fan nu kom hans kompis hit och tyckte att Riset var dum för allt är tydligen stängt idag. Ja, så lyckade är vi.

Året har börjat... bra? men nu får det fortsätta bättre!!

Det blev ingen moussaka-middag


FAN DÅ!

Jag som hade tänkt ta en bild på husmors-Frida när jag höll i min goda moussaka med min fina grythandske som jag fick av Stella och Leo i julklapp.

Istället sa det bara PANG och ugnen sprack. Helt utan förvarning.

Tur att jag stod en bit ifrån för det sprutade glas både in i ugnen och ut i köket.

Men gott nytt år då......

Kanske inte skulle vara så mysigt ändå

Jag tar tillbaka det där om att det var en bra början på det sista året. Ri är fett taskig. Vägrar följa med och kolla på solnedgången tillsammans med mig. Han säger att jag mer än gärna får åka till stranden och njuta själv.

Nä men väldigt mysig dag. Legat hemma i soffan och myst med en bok och snart blir det moussaka till middag!

HAPPY NEW YEAR 2012/2555

Gott nytt år! Fan alltså året börjar bra!
Tolvslaget igår var helt fantastiskt! Jag och Ri var på stranden och några minuter innan tolv tände vi på en ballong och skickade iväg den upp i luften och när klockan sen slog tolv var det som en dröm. Vi stod bara där mitt på stranden utanför Ao Nang Villa och tittade och ojade oss.
Fyrverkerierna från Ao Nang Villa var jävulskt coola och vi stod precis under så det blev som ett färgglatt tak över oss med tusentals stjärnfall och så blev det så rökigt att man bara såg ungefär 25 meter framför sig. Och röken färgades i regnbågens alla färger av fyrverkerierna.
Och så mitt i allt kom vågor och rullade in på stranden.

Det går inte att beskriva hur coolt det var. Som en dröm!

Kvällen var liksom toppad redan klockan tolv.


Här var vi på Long Horn en stund innan vi rullade hemåt. Hade gärna kalasat hela natten lång men det var så jäkla segt, hände ingenting så vi kom fram till att vi har ju hela året på oss!

RSS 2.0