Jag är inte bitter, jag lovar! Även fast det säkert verkar så

ÅH jag är bored!! Är trött som en liten bäverbebis och när jag kom hem från jobbet smidde jag planer på myskväll! Med popcorn och film. Mysa i soffan. Har inte gosat med min kära man på flera flera dagar. Först var han tjurig av oklar anledning i typ två dygn och sen däckade han klockan halv tio och så igår hade vi fullt hus hela kvällen.
Men så ringde hans mobil och E var på väg till fastlandet.. Sen fylldes huset med massa kompisar till Ri och de satt i köket och babblade i två timmar och nu åkte de precis iväg. Antagligen till The Rythm för att spana på nakna brudar som "dansar" (ålar sig på golvet). Ri ska väl träffa sin kvinna som han var så himla glad över att han träffade förra veckan.
När vi var på Job 2 do förra veckan gick de över till The Rythm och när jag kom lite senare var en stol ledig bredvid Ri och jag trodde den var till mig. Men så fel jag hade! Den var till hans ragg. Jag fick inte hälsa på henne men jag fick kolla. Han var väldigt stolt för hon var tydligen den enda bruden där som kunde snacka sydthai.

Tro inte att jag är avundsjuk!! Nej, nej, jag är glad över att jag slipper skutta omkring på en nattklubb iklädd grisrosa stringtrosor och push up-bh! Han kan ju behöva en sån tjej också.

Själv ska jag nu roa mig med att kolla på Paradise hotel Norge, det är ju iofs lite samma sak fast lite mer sex men på lite längre avstånd. Nåt sånt kan inte han kolla på i pryda Thailand (bara live då!).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0