Jag har ingen fräsig moppe

Det är skitfint väder ute och jag har suttit inne med en kokhet dator i knät hela dagen. ÄR JAG SJUK ELLER? JAAAAA! Sjukt sugen på att fixa lite med min moppe. Har tänkt på det så himla länge nu att jag började googla massa och var på vippen att börja beställa lite prylar från England innan Ri stoppade mig.

Så nu ska jag bara försöka övertala Ri att vi ska åka till någon shop och kolla på massa roliga prylar! Måste köpa en sadel! Jag vill ha den fräsigaste moppen i Ao Nang och jag vet att den kommer att bli det om jag får göra om den som jag vill.


Kolla bara, fett ofräsig moppe :(

Kommentarer
Postat av: Louise

Men va roligt! Hur fick du det jobbet? Nej jag jobbar inte.. skulle gärna göra det men känns omöjligt att hitta/få något jobb som utlänning här..

2012-01-07 @ 09:34:17
URL: http://sweet-holy-crap.blogspot.com/
Postat av: Louise

Jag och min pojkvän har varit tillsammans i ett år. Jag bor precis utanför Phuket town.. och min pojkvän kommer från Nakhon Sri Thammarat så han har i princip inga kontakter här.. Så surt! Vet en kille som jobbar med marknadsundersökningar på distans från Sverige.. och bor i Thailand.. Men vet inte om jag vill sjunka så lågt :P Men blir nog en 5 månaders kurs i thailändska när jag kommer tillbaka.



Vart kommer din kille i från?

2012-01-08 @ 08:45:02
URL: http://sweet-holy-crap.blogspot.com/
Postat av: Mickisflickis

Håller med om att du borde pimpa moppen men hjälmen är ju underbar!!!!

2012-01-08 @ 21:01:05
Postat av: Frida

Tack vännen jag vet men tyvärr är det inte min hjälm :( Det är Ris och han passar ännu bättre i den faktiskt!

2012-01-11 @ 08:36:22
URL: http://nude.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0