Kan man svettas ut en förkylning?

Idag är jag sjukis och sitter hemma och myser med bananflugorna. När jag vaknade igår morse (eller eftermiddag) så kändes det som att jag hade en brutal bakfylla. Men det var bara en liten förkylning. Så jag har legat på soffan, käkat ciabatta och druckit te nu i över ett dygn.
Hoppas på att jag känner mig bättre ikväll. Jobbade inte igår för jag orkade knappt sitta upp och självklart när jag väl behöver ta en liten värktablett så finns det ingen hemma.

Jag har ju som ni kanske märkt jordens sämsta immunförsvar och blir sjuk av att vistas i samma stad som någon som är sjuk och varje gång jag går till doktorn får jag minst 20 tabletter paracetamol. Men som ni kanske också har märkt så gillar jag inte paracetamol utan tar det bara när jag verkligen verkligen behöver det. När huvet håller på att sprängas eller så.

Så en liten tablett ville jag ha igår kväll när jag skulle sova för mitt huvud dunkade och det kändes som att jag hade feber. Men då var hela medicinlådan rensad. Alla fina vänner som kommer hit varje dag och hetsäter paracetamol. Jag ska köpa en karta tabletter innan jag går till jobbet sen ska jag gömma dom. Så att nästa gång jag behöver det så finns det.

Förhoppningsvis.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Krya på dig lill Fisen för sen har jag en thai-order jag hoppas du kan fixa åt mig ;)

2012-01-21 @ 11:14:59
URL: http://nicokonst.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0