När ska vi få flytta då?

WHAT'S NEW PUSSYCAT? WÖÖÖUWÖUWÖÖÖÖÖÖÖUUU.. I'll tell you what's new. Pussy har sedan cirka fyra timmar ett fiskben som sitter fast i halsen som hon försöker spy upp men det går inte. Så efter lång tids ulkande och Mammas ständiga vakande så däckade hon och har sovit sen dess. Stackarn.
Vet inte hur jag kan hjälpa?
 
Har annars varit på husjakt idag men huset i fråga var alldeles för litet men ikväll ska vi sitta hemma och fundera över hur vi ska kunna möblera där inne och få plats. Sen får vi se om det blir någon flytt.
Skulle kännas underbart om det blev flytt till HUS eftersom jag inte riktigt vill bo i "radhus" egentligen. Men samtidigt känner jag mig så jäkla hemma här.. Har ju bott in mig här nu i nästan två år fast detta bara skulle vara en temporär lösning tills det perfekta huset dök upp.
 
Problemet är ju också att under dessa två år har jag blivit VI och när det blev VI, alltså när vi blev sambos fylldes min lägenhet ut en del och ytterligare 1,5 år har gått sen dess och vi har lyckats köpa på oss en hel del möbler så nu kan vi inte pula in oss i vilket hus som helst längre.
 
Men det är lågsäsong och ganska öde här. Vi ska vara på hugget.
 
En annan som är på hugget är Bang just nu, biter sönder min arm.
Ska kila iväg och hjälpa mannen med vår tidiga pensionärsmiddag nu. Spaghetti och köttfärssås.
 
Tjipp tjipp!

Kommentarer
Postat av: Sophie

Ja, passa på i lågsäsongen!;)

Man och jag diskuterar varje dag nu om vårt nya hem, vart det nu är..?

Han förstår inte riktigt varför jag tvekar till att bo i hans hemby!;) Visst jag kan bo där ett tag medan vi letar efter vår speciella plats men då sa jag att vi måste iaf bo själva!:)

2012-07-06 @ 10:07:00
URL: http://liveharddieyoung.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0