Nu har vi påbörjat flyttprocessen

Här har vi spenderat dagen jag, Ella och Ri. Vi har alltså gått runt och funderat på det här huset under några dagar men jag har inte velat bestämma mig för jag har haft megaångest över allt, typ över att jag egentligen inte vill flytta precis nu, vi har egentligen inga pengar, jag är sjuk och den främsta anledningen har väl varit att det här huset är Stellas gamla hus. Men nu har jag pratat med henne och hon sa att det var nemas problemas att vi flyttade in där (inte för att det är olagligt eller så men jag vet att det var ett hus som hon älskade så jag tänkte att det skulle kännas konsigt för henne).
 
Men så i morse betalade vi deposit på huset och köpte målarfärg och började måla om hela lyan. Ella hjälpte till halva dagen innan hon var tvungen att fara tillbaka in till stan och vi fortsatte nästan till solnedgången men blev ändå inte helt klara.
 
Så nu är det klart. Vi kommer att flytta innan fredag men vi vet ännu inte vilken dag men det känns bra att vi slipper bo kvar här så många dagar till. Ska bara packa, slänga och städa. Och måla färdigt i nya huset.

Kommentarer
Postat av: madde

Nice för er =) har ägaren byggt klart sitt palats då? nu får du oxå super nära till marknaden. kram kram på dig vännen

Svar: Ja, det verkar som att det kommer bli bra det här :) Nä haha trodde du det eller? Ser klart ut på utsidan men det är ingen som bor där... Saknar dig hörru!
ฟรีด้า

2012-07-15 @ 18:20:47
Postat av: Sophie

Vad kul att ni hittat ett nytt hem! Snyggt golv!

2012-07-16 @ 21:28:24
URL: http://liveharddieyoung.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0