YEY DIY Frida is back!

HEEEEEEEEEEEJ KOMPISAR Frida är på lite bättre humör idag! Fint va? Var jätterädd att jag skulle drömma mardrömmar om maskar i natt men istället drömde jag något annat helt sjukt. En helt vanlig läskig skräckfilmsdröm som slutade med en musikal som hette SHOWGIRLS...
 
Vart kom det ifrån liksom?!
 
Sen vaknade jag tusen gånger eftersom jag sov själv och så vågade jag inte somna om. Hittade massa trevligt maskbajs i badrummet som jag fick städa bort klockan tre på natten och sen vaknade jag igen vid fyra för då var fotbollen slut och Ri och alla hans kompisar bankade på dörren och hade fest här hemma. Lät det som.
 
Meeeeeeeeeeen, jag kan inte ha dåliga mornar längre eftersom vi har en så fin och bra shakefjonk så jag gick upp tidigt och gjorde mango/äpple/limeshake till frulle. Jajamen kittlade dödsskönt i kistan och inspirerade mig något otroligt så jag fick ryck och började fiffla med köksbänken.
Gissa vilken färg jag målar... He he he he.. Nä inte svart. Eller jo. Som vanligt.
Men svart är bara en "grundfärg" och snart ska jag bege mig iväg och köpa en annan färg också som ska på EFTER (får se hur smart drag det var) och sen har jag lite fler detaljer som ska upp på bänken. Läckraste köket i stan kommer vi få!!
 
Dessutom kommer vi typ.. den här veckan kanske? Behöva köpa en till köksbänk och en ny gasspis! När vi trodde att gasen var slut sist så var det för att själva spisen är trasig, det kommer inte låga som tänder på gasen. Och om vi ska köpa en ny så blir det en med två gasplattor på den här gången och då måste det också bli en ny köksbänk så vi får plats... Herre jösses jag behöver inte alla dessa utgifter MEN ACK SÅ GÖTT VI KOMMER KUNNA KOKA PASTA OCH KÖTTFÄRSSÅS OCH FÅ BÅDA KLARA SAMTIDIGT!! Jeezz kittlar i brallan när jag tänker på det.
 
Vi kommer behöva öva på vår multitasking.
 
Ps. Såg nu hur överlycklig jag ser ut på bilden... Eh, är faktiskt gladare än så idag. Tro't eller ej. Koncentrera er på färgen va!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0