Börjar förstå varför mannen min inte ville ha kissar

Åh, just nu är jag så JÄVLA IRRITERAD. Seriöst funderar jag på att slänga ut kissarna med huvudet först. Satt och käkade kyckling med Ri nyss (yes, jag klarade bara detoxen i 3 dygn) och katterna var överallt. Under bordet, PÅ bordet, i knät på mig, mellan benen, överallt på hela TV-hyllan samtidigt och så rev de ner ALLT.
Mamman jamade som en utsvulten lama och ungarna tuggade på alla sladdar som finns.
 
Till slut lät jag mamman hoppa upp på bordet och stjäla en bit kyckling sen sprejade jag ner henne rejält med vattensprutan. Ska nog börja köra den på ungarna med. De har gett mig halsbränna de jävlarna.
 
Orkar inte ens berätta vad jag gjorde igår och idag. Men det lär väl komma senare när jag inte är på stryphumör längre.

Naughty babycat!.. Eh kitten.

Pussy har börjat gömma sig i vårat sovrum för hon vet att hon inte får vara där. Men hon är inte så cleaver om man säger så. Fast hon lyckas ändå alltid få som hon vill. I natt vaknade jag någon gång och jag tror jag satte mig upp för att kolla vad klockan var.
 
DÅ LÅG HON OCH SKEDADE RIS HUVUD PÅ HANS KUDDE! Snacka om att leka med döden va.. Jag väckte honom och han tog tag i henne och sulade iväg henne.
Idag efter skolan ska jag förresten på aerobics med Ella. Sen ville hon ut och bärsa lite men det får vi se om det sker, kanske följer med som sällskap bara. Om det händer så lär jag fixa kissevakt.. Har fyllt kylen med färdig mat till kissarna och så får vi hoppas att Riset vill hjälpa till och mata dem. För jag har inte hunnit lära dem hur man öppnar kylen ännu.

Väl investerade pengar såhär i fattigsäsongen

Fredag igen då. Snart dags att rulla till skolan men just nu njuter jag av lyxfrulle. Det vi köpte igår var nämligen en shaker! Eller blender, matberedare.. vad heter det på svenska? 900B pungade vi ut för den. Planen var att köpa den där gröna skitfula saken för 279B men den kändes så jävla plastig och vi kollade inte på den i många sekunder. Vi började istället tafsa på en gammelröd som matchade vår ugn för 600B och jag tänkte att om vi kunde köpa en sådan dyrgrip så kunde vi lika gärna köra på en PHILIPS för 900. Stadig och fin. 2 års garanti dessutom!!
Passar utmärkt nu när jag går på min detox diet. Frukostshaken består av mango, banan, lime och mangojuice. Igår mixade jag även ihop en SKITGOD broccoli/morot/potatis/löksoppa.
Igår morse gjorde jag klart för Ri att jag kommer att ge upp efter tre dagar men nu vettefasen... Har en del soppor som jag vill mixa och smaka innan jag ger upp dieten. Allt efter idag är ett plus.
 
Och förresten JA. Jag sitter på golvet. Varför? För att min konstiga kropp älskar det här landet så mycket och försöker bli thai. Därför sitter/ligger jag alltid på golvet när jag pillar med datorn förutom om Ri är hemma för då ser jag att han ligger i soffan och kommer på att det skulle ju vara asskönt.
Så gör jag det med.
 
Och det är asskönt.

Kan man bli dömd för kattmord?

Myyyyyyyyyyser i soffan som jag äääääääääälskar
Svettas även en smula i armhålan och tar djupa andetag för att inte ta tag i första bästa kattunge och strypa den. Fasen vad jobbiga de har varit idag. Men också sockersöta så jag velat äta dem. Iaf Bang som ville gosa i mitt knä i en hel timme, sträcka ut sina långa kropp och bli killad överallt.
 
Men jag har haft tre gapiga kattjävlar som slirat sig kring mina fötter hela morgonen. De var skithungriga men vägrade äta torrmaten som jag ställde fram. Bortskämda jävlar. Och varmt var det. Jag kokade. Och allergisnoret bara rann på mig och inget papper hade vi hemma.
 
Så jag sa Jag kommer döda katterna snart!!! och min kära svarade JA SNÄLLA GÖR DET! och där och då insåg vi att vi var tvugna att fly. Så vi åkte till Tesco Lotus och köpte något så jävla underbart.

Detox, svettningar och viktuppgång

Usch, jag har googlat för mycket igen. Har fått för mig att det är bra att avgifta kroppen och det är vad jag håller på med nu. Alltså bli en kossa i sjuk dagar. Idissla grönsaker och frukt. Jag svettas mer än sju getter tillsammans. Ingen aning om det har något att göra med min diet.
 
Det ska tydligen vara bra om man är en sjukis, har magproblem och vill ha glansigare hår och finare hy. Fy fan. Tror inte att jag klarar den här dieten mer än tolv timmar alltså. Har gått tio timmar sedan frukost och jag har abstinens.
 
En annan härlig sak är att jag tror att Bang slutat bajsa spaghetti. Spaghettin är alltså inte pasta (om jag gissar rätt), jag misstänker att de långa korvarna som kommer ut med hans bajs är maskarna som bott inne i kistan på honom som nu dött. Och därför har min bebis fläskat på sig så jävla mycket den senaste tiden!
Ingen är stoltare än jag.
I morse hade vi en lättare brottningsmatch, jag och lillen, när jag försökte bända upp hans lilla söta käft och fylla den med medicin. Satan vad stark han har blivit. Kniper ihop käkarna som en liten ekorre.
Sen piper han också och tittar på mig med sina fina ögon som börjar skifta färg till grönt och då dör jag. Då fäller jag en liten tår och säger FÖÖÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT bebiiiiiiiii jag måste ge dig medicin så du blir frisk.
Ella lookie lookie how fat he is now!! I think I will have to give him a new name. Bang.. Oan. Look at how big his little baby cat arms are now!

Nu ska vi åka och äta tan langer

Åh, så romantiska vi har varit nu idag. Ätit picknick på stranden i solnedgången. Tonfiskmackor som jag knådat ihop med mina kärleksfulla nävar. Sen spelade vi yatzy och Ri ägde mig totalt.
Sen åkte vi hem och har nu i över två timmar spelat Flip words men nu var det dags att ge upp. I vanliga fall äger jag, vi sitter och skriker båda två för jag är så bra men nu alltså.. Det är typ som hänga gubbe och sista ordet vi skulle gissa på såg ut såhär:
 
TA_    _A_ _ER
 

Ledtråd: Occupation.
 
Vad gissade vi på? TAN LANGER!!
 
Hahahaha fråga oss inte vad det betyder för det har vi själva ingen aning om.

Saknar alla mina kompisar

Hallå hallå vad står på? Usch, här borta sitter en tjej med ont i magen. Dels för att min mage krånglar och har separationsångest från det jag tidigare ätit (eller förstoppning om man hellre vill säga så) men också för att jag i brist på annat sitter och läser min blogg från för två år sen.
Läs augusti 2010 och känn min lycka som jag kände då.
Det måste varit en av de bästa månaderna i mitt liv. På riktigt.
 
Jag hade spenderat två helvetiska månader i Norge och det var på riktigt så jävla hemskt för mig. Jag mådde inte bra för fem öre där och jag som ADLRIG har längtat hem, alltså hem till mamma och pappa i Sverige, jag längtade hem för första gången.
Men så kom jag till Sverige och fick träffa mamma och pappa, brollan och mina fina kompisar. Jag hade bara tre veckor där innan jag skulle fara vidare till den där killen som jag egentligen bara hade känt i några månader men som jag kände i magen att han var väldigt speciell för mig. Så jag var glad och nervös.
Och som jag minns det gick den där månaden så fort. Men så vet jag ju att det är. När jag slutade jobba i augusti 2011 hade jag nog faktiskt samma känsla. Jag var fri och ville bara NJUTA av Sverige och allt vad Sverige innebär innan jag åkte tillbaka hit igen.
 
För det är ju ändå här jag vill vara mest av allt.
 
Men ändå kan jag få ont i magen ibland när jag tänker på hur det hade varit om jag aldrig åkt hit. Så börjar jag läsa min blogg från förut. Så saknar jag mina kompisar så himla mycket. Jättemycket faktiskt.
 
Nu hittar jag inga fler bilder på min dator men det finns faktiskt några till där ute i stora vida världen som jag tänker på just nu faktiskt. Men jag har spenderat två timmar med att göra det här inlägget redan och nu måste jag verkligen plugga.
 
LOVE YOU NA!

Om ni vill assåå... för jag vill

Vi har inte så mycket att göra idag... O dumhuven som vi är satt vi och tog massa bilder på oss själva med fönstret i ryggen och utanför skiner solen som aldrig förr. Eller som den gjort varje dag de senaste två veckorna.
Sen kom jag på att det inte var bra då bytte vi till Ris dator så där finns alla bra och roliga bilder.
 
BTW SÅ HAR JAG OMBRAT MITT HÅR! KOLLA!!!!
Fan efter att jag ändrade i färginställningarna så syns det ju knappt. Men jag har iaf blekt topparna men det syns inte så mycket och jag vågar inte göra mer just nu för Ri klagar på att mina toppar blivit kluvna och att jag borde skynda mig till frissan och fixa till det så att håret kan växa till sig bättre och se friskare ut (OMG är du bög eller?!).
 
HUR SOM HELST DET JAG VILLE MED DET HÄR INLÄGGET var... att vi har skaffat en adress! Så nu kan alla ni som älskar oss skicka en massa bra att ha saker till oss. Tex om någon nu vill visa sin uppskattning så önskar vi oss:
  • Marabou choklad (har sett att det finns någon med jordgubbssmak nu...)
  • Muffinsformar
  • Tacokrydda
  • Dipper (till chirre alltså.. pulvret räcker. Tror creme fraiche kan bli svårt att skicka)
  • Pepparkakor
  • SURT godis
  • Saltlakrits
  • Nachochips
Hm, allt livsnödvändigt jag kan komma på JUST NU. Men om ni vill får ni gärna freestyla. Vi tar emot allt utom äckliga saker som korv och sill.
 
Nu ska jag hoppa ner på golvet och sörpla lite CURRY till lunch. Tänk på det. Allt jag äter är curry så om någon vill att min mage ska få lite variation så vet ni hur ni ska göra.
Packa ihop ett litet paket och skicka till:
 
Frida Åkerberg
Ao-Nang Postoffice
Moo.2 T. Ao-Nang
A. Muang Krabi 81000
Thailand

Det här kommer nog bli jättebra till slut

Han ligger inte såhär still och vilar i mitt knä längre. Jag försöker hålla fast honom för att han ska VILA men då blir han som Pussy och blir helvild. Herrejösses mysdagarna är över. Nu ska han leka igen allt det han missat som undernärd och skadad.
Benet känns faktiskt redan lite bättre. Jag går och lägger hans ben till rätta när han sitter och ligger och nu sitter han nästan som han ska utan att jag drar i honom.
Dessutom bajsade han ut en tre meter lång mask i morse. Eller ja, den måste vart minst en decimeter lång. Stackarn, den där masken måste ha tagit all mat som han ätit och gjort honom så smal. Nu, sedan i fredags då jag avmaskade honom, så har han faktiskt fläskat på sig. Det är inte äckligt att klappa honom längre för att hans ryggrad sticker ut så mycket som förut.
OCH när jag gav honom medicin nu efter hans frukost så stretade han emot så mycket (pillret gick bra men inte sörjan) att jag var tvungen att be Ri om hjälp. JOBBIGT att behöva vara två om det eftersom Ri för det mesta jobbar men att han stretar emot tyder ju på att han har en egen vilja och är stark och frisk nog att faktiskt följa den.

Hur man ger piller till en katt

 
Gjorde misstaget att googla lite i morse.. Det gjorde mig svettig.

HUR MAN GER PILLER TILL EN KATT

1)Ta upp katten och vagga den i armen som man gör med en baby. Håll med höger tumme och pekfinger på var sida om kattens mun och tryck försiktigt så att käkarna öppnas samtidigt som du håller pillret i höger hand. När katten öppnar munnen, släpp ner pillret i munnen. Låt katten stänga munnen och svälja.

2)Ta upp pillret från golvet och katten bakom soffan. Vagga katten i vänstra armen och gör om försöket.

3)Hämta katten i sovrummet och släng det kladdiga pillret.

4)Ta ett nytt piller från foliekartan, vagga katten i vänstra armen medan du håller baktassarna i ett fast grepp med vänster hand. Tvinga upp käkarna och tryck ner pillret i botten av munnen med höger pekfinger. Stäng munnen och räkna till tio.

5)Hämta pillret från guldfiskskålen och katten från ovansidan av garderoben. Kalla in sambon från trädgården.

6)Ligg på knä på golvet med katten hårt pressad mellan knäna, håll i fram och baktassar. Ignorera det låga morrandet som kommer från katten. Be sambon hålla fast huvudet ordentligt med en hand och samtidigt trycka ner en tumstock i kattens mun. Släpp ner pillret utmed tumstocken och massera kattens strupe intensivt.

7)Hämta katten från gardinstången och ta ett nytt piller från foliekartan. Skriv upp att du måste köpa ny tumstock och nya gardiner. Plocka försiktigt upp delarna från prydnadssaker och vaser från den öppna spisen och lägg undan dom så du kan limma dom senare. Vira in katten i en stor handduk och låt sambon lägga sig på den så att huvudet nätt och jämt syns i armhålan. Stoppa in pillret i ett sugrör, tvinga upp munnen på katten med en penna och blås genom sugröret.

8)Kontrollera på etiketten så att pillret inte är farligt för människor, drick en öl för att ta bort smaken. Sätt ett plåster på sambons underarm och ta bort blodet från mattan med kallt vatten och tvål.

9)Hämta katten från grannens skjul. Ta fram ett nytt piller. Öppna en ny öl. Lägg katten i ett skåp och stäng dörren så bara huvudet syns. Tvinga upp munnen med en dessertsked. Skjut ner pillret i halsen med ett gummiband.

10)Hämta en skruvmejsel från garaget och häng tillbaks skåpsdörren på gångjärnen. Drick öl. Hämta en flaska whiskey. Slå upp. Drick. Lägg en kall kompress på käken och kolla när du fick senaste stelkrampssprutan. Lägg en whiskey kompress på käken - för desinfektion. Häll upp en ny whiskey. Släng t-shirten och hämta en ny från sovrummet.

11)Ring brandkåren och be dom ta ner den jävla katten från trädet på andra sidan gatan. Ursäkta till grannen som körde in i staketet medan han svor för att undvika katten. Ta det sista pillret från foliekartan.

12)Bind den lilla bastardens framtassar till baktassarna med tvättlinan och bind fast ordentligt ihop med benet på köksbordet. Tryck ner pillret i munnen följt av en stor bit oxfilé. Var bestämd - håll huvudet vertikalt och häll ner en liter vatten i strupen efteråt för att skölja ner det.

13)Drick upp resten av whiskeyn. Låt sambon köra dig till akuten, var behärskad medan doktorn syr ihop fingrarna och underarmen och tar bort resterna av pillret från ditt öga. Ring möbelfirman på vägen hem och beställ ett nytt köksbord.

14)Låt "Djurens vänner" hämta den muterade katten från helvetet och ring djuraffären och kolla om dom har någon hamster.

HUR MAN GER PILLER TILL EN HUND

1)Vira in den i bacon och säg "Duktig Pojke" !


Kattfrukost

Har ett stycke sovande kött i famnen just nu. Paltkoma har han och runt munnen har han mjölk, fisk och rosa klet. Resterna från frukosten.
Ella kom hit strax efter åtta (för en timme sen) och sa halloj innan hon skulle åka till Koh Samui och när hon fick se Bang så sa hon att han såg ut som en fet gubbe. Mitt lilla hjärta smälte av lycka. Ella var också lycklig för hans feta mage och att han har blivit så vild. Okej, att han är vild är ju inte så bra eftersom doktorn ordinerat vila men samtidigt betyder det ju att han inte är alldeles för benig längre. Han har energi.
 
Sen när Ella gick gav jag mina barn frukost. Hela fiskar till Mamma och mosad fisk blandad med kattmjölk till bebbarna. Bang åt upp ALLT (brukar han inte göra) och han ylade hela tiden som han åt. Hela kroppen skakade av koncentration och när han slickat skålen ren så hade Pussy ätit halva och var redan mätt... Brukar vara tvärt om.
Så som Bang står här får han INTE stå. IHOP MED BENEN!
Ser uppstoppad ut. Med fiskmjölk på nosen.
Denna sörja måste jag spruta in i hans mun. Efteråt smackar han som att munnen är full med tjära. Stackarn.

Jag trodde att han hatade mig forever efter att först ha fått ett piller nertryckt i halsen samtidigt som jag höll i huvudet på honom och sen få rosa tjära i käften. Han sprang iväg och gömde sig i sovrummet. Men jag sprang efter och torkade munnen på honom och sen gooooooooooooosade vi galet tills han däckade i min famn och han älskade mig igen. Pjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuhh.

Bang har varit på sjukan och fått medicin nu

Här ligger Bang nerknölad i en soptunna. Kunglig behandling var det nån som sa ja... Eh. Haha, nej men han hade det jättemysigt där i på väg in till veterinären. Första fem minuterna försökte han klättra ur korgen och jag blev jättestressad och tryckte ner honom under filten. Var rädd att han skulle flyga av moppen ju!
Men sen lugnade han sig när jag kliade honom på huvudet och så sov han hela vägen dit.
 
Väl framme vägdes han och fick en termometer uppkörd i röva. Men han verkade inte lida av det. Det konstaterades att kistan var fylld med bajs (kanske måste massera stjärten på honom med en fuktig trasa om han inte bajsar snart, men jag tror bara att det är för att han har svullat så mycket de senaste dagarna).
Sen så har han någon liten skada på baken. Han har antagligen gjort sig illa och börjat gå konstigt för att det inte ska göra ont och därför är han ostabil och därför sitter han som ett cepe (förlåt jag vet att man inte för säga så).
 
Han fick en spruta i ryggen och lät alla på djursjukan veta att han var där med sitt gälla skrik. Sen körde de ner ett jättestort illblått piller i halsen på honom och höll fast huvudet tills han svalde (jag fick tårar i ögonen).
Så nu ska han svälja en tablett efter frukosten (haha kattfrukost) och dricka någon rosa sörja i en vecka. Plus att han måste vila stjärten sin, han får inte leka för mycket med Pussy och jag måste lära honom att sitta och ligga rätt igen.
Eventuellt måste vi lägga om golvet här hemma också.. Kakel är inte bra att gå på eftersom det är halt och gör att det är lättare för honom att "simma". Eller så köper jag ett par mockasiner till honom.
 
HAHA nej så kul ska vi inte ha.
 
Jag är iaf jätteglad att han inte är SJUK. Han mår ju inte helt bra men han har medicin och jag vet hur jag ska hjälpa honom. Som tur är har jag all tid i världen att ge honom.
Nu ska jag kila in i köket och koka alla mina fiskar som jag köpte till katterna på marknaden.

Thailändsk midsommar

Var det dåligt väder igår eller?? Såg att ni hade varit inne här och spanat, den vanliga klungan. Inte som förra året när det bara var några få stackare som var inne här för att de var så nyfikna på hur jag firade midsommar. JAg firade ju då inte midsommar förra året, eller året innan det.. Och året innan det har jag ingen aning om vad jag gjorde?
Jag vet bara att för några år sen, ingen aning om hur många, så vaxade jag och Emelie benen och kollade på Sunes jul i hennes säng. Riktiga midsommarbojkottare och folk tyckte att vi var helt galna. HERREGUD HUR KAN MAN INTE FIRA MIDSOMMAR?! Ganska lätt var det.
 
Så hur firade jag midsommar igår då? Thailändsk midsommar är ungefär som svensk midsommar brukar vara för mig alltså inte alls. Det finns inget som heter thailändsk midsommar även fast jag tyckte mig se att det skulle finnas midsommarmat (o påskmat, julmat och.. har vi några fler högtider där man käkar sill och köttbullar?) på några svenska restauranger i Phuket och Bangkok.
 
Min midsommarmat bestod iaf av havregrynsgröt till frulle (väldigt svenskt!!), kokoscurry till lunch, en glass från KFC till mellis med Ella, en majsvåffla till "middag" och biffcurry med ris till... kvällsmat. Eller ja, middag klockan halv elva på natta.
 
Nu är jag lite otålig för jag väntar på att Ri ska komma hem från jobbet. Känns konstigt att han är och jobbar för de senaste veckorna har han varit mer ledig än vad han har jobbat och JUST IDAG var han tvungen att jobba. Igår när jag bad honom skriva ett brev till veterinären som jag kunde ta med mig så försökte han klura ut vem av hans engelsktalande vänner (han har typ två vänner som kan engelska) som skulle kunna följa med mig till veterinären idag.
Sen sa han något som fick mig att svimma av en kort stund. Jag följer med dig när jag slutat jobba. OJ. Blev väldans glad men nu är jag lite nervis att han ska sluta jobba alldeles för sent.
 
BTW så kissade en katt på mig igår. Jag satt ute och diskade och när jag ställde mig upp för att kasta ut diskvattnet kände jag ett sprut över ryggen. Vände mig om och vad såg jag? Kattpappas* darrande brunöga som stirrade på mig. Höll på att dö av äckel och sprang in till Ri som sa: Haha catwoman. Hm.
 
*Kattpappa är fettokissen som jag tror är pappan till ungarna.

Be en bön för lillen.. Eller håll tummarna.. Eller vad som helst, snälla.

Aw fint att det finns folk som bryr sig. På riktigt. Efter skolan idag hängde jag med Ella i Thara Park inne i Krabi town och såg några faranger som dippade thaiar i havet.. Och en flock med faranger och thaiar som tog bild på dem.
Ella frågade vad de höll på med och de höll alltså på att döpa thaiarna. Sen förklarade de för oss vad ett dop var och undrade om vi trodde på Jesus as our savior eller något sånt, Ella blev jättenervös och vågade inte säga nej. Sen sa de God bless you och gick. Tack, tänkte vi. Eller nåt.
 
Sen ringde Emma, en tjej som är i... Ao Nang? Som jag stötte på för några månader sen och så visade det sig att hon läste min blogg och bla bla bla. Hur som helst så var hon gullig nog att ringa och berätta vad hon trodde om Bang. Hon sa precis som Annelise (som jag btw träffade i tisdags!) att han kanske hade mask. Eller Anne sa ju HAN har mask i magen, så smal och rund om magen som han är så idag har jag hållt tummarna att han har en jäkla massa små maskar i den spända buken.
 
Och så har jag köpt sköljmedel, såg det iaf ut som.. helt blått uuue. Har sprutat in avmaskningsmedel i käften på alla tre katterna. Mamma och Pussy tog det bra men Bang började dreggla vitt skum. Kände att nu jävlar ger vi det här en vecka och ser om han bättrar på sig men så gick jag in och kollade min mejl.
 
Hade fått mejl från Agria djurförsäkring. Skrev ett mejl till dem häromdagen och beskrev lillen och svaret jag fick var: Du har en allvarligt sjuk kattunge som lider, du bör omedelbart uppsöka en veterinär för undersökning!
 

Fick världens klump i magen och känner mig som jordens största djurplågare. Speciellt nu när jag tittar på honom där han "sitter" på golvet, båda benen ligger åt ett håll och han ser helt missbildad ut.
 
Men jag måste säga till mitt försvar att ibland verkar han helt frisk. Bara jättelite ostabil men just nu är det riktigt illa, benen är vinklade utåt och han "simmar" fram på golvet.
 
Imorgon tar jag mig till djursjukhuset efter att jag skrivit ner på ett papper vad som är fel med honom. Får väl ta lokalbussen och linda in honom i en handduk om jag inte hittar något bättre alternativ. Tack, Frida jag ska kolla med Annelise.
Och tack Emma!
 
Nu får ni hålla tummarna för lillen!

Jag tror att min bebis är sjuk och kommer dö

Usch vad allt känns jobbigt just nu. Den senaste veckan har jag bara koncentrerat mig på att få Bang att gå upp i vikt och jag tror att jag lyckats. Jag har matat honom med dyr lyxmat blandat med kattmjölk och jag har gett honom fisk och kyckling.
Jag har boxat bort de andra katterna så han ska få äta ifred och när han är mätt kan de få äta hans rester. Jag har inte låtit honom ligga i min famn och gosat lika mycket som han velat för jag har lyft honom till mamman och väckt honom för att han ska käka varannan till var tredje timme.
 
Men ändå har han blivit sämre och jag tror att jag vet vad som är fel. Men jag hoppas att jag har fel. Jag har googlat och googlat och försökt få fram hur en sjuveckors kattunge ska vara och den ska inte vara så som han är.
  • Han är vinglig. Så ostadig att han ramlar när han sitter ner. När han ramlat så tar det ett tag innan han ens försöker ta sig upp
  • När han sitter ser det ut som att hela bakdelen är förlamad
  • När han leker så är det överkroppen/framdelen av kroppen som rör sig. Bakbenen bara ligger där i kors
  • Han kan inte hoppa upp i soffan som Pussy kan
  • Han sover eller ligger och iakttar hela tiden
  • Han gnyr och jamar JÄMT
  • Kroppen är helt slapp när jag bär honom
Det här är vad jag tycker verkar underligt med honom. Ändå så äter han mycket, kissar och bajsar som vanligt. Mina googlingar slutar numera alltid med vingelsjukan. Något jag aldrig hört talas om förut men som jag blir mer och mer övertygad om att det är.
Därför är jag ledsen för det finns inget att göra åt saken, katten vinglar och blir värre och värre tills den blir förlamad och dör. Men jag känner mig så jävla hjälplös här.
Jag har ingen bil så jag kan inte ta honom till veterinären. Jag kommer åka förbi där idag när jag ska till skolan och om de hade kunnat engelska eller om jag hade kunnat thai så hade jag stannat där och frågat vad jag skulle göra.
Men så är det inte nu.
 
Jag vet alltså inte vad jag ska göra. Jag är rädd att han ska börja lida av det snart. Just nu verkar han ändå må "bra" men tänk om han får ont eller mår dåligt. Och tänk om det bara är en liten infektion i örat som gör att han har dålig balans. Eller något annat litet som jag skulle kunna hjälpa honom med.
 
:(

JA vi ska åka och hälsa på Linping i Chiang Mai

Jävla bajs.. Det här nya blogg.se är säkert jättebra.. Om ett tag. Nu känns det som att det kanske inte var riktigt klart innan det lanserades? Har försökt att ladda upp en bild på vår lyxmiddag och mitt nya hår ett bra tag nu men det får bli ett mysterium hur det ser ut för "Ladda upp"-knappen reagerar inte på min beröring (hihihi).
 
 
Annars gillar jag att jag ÄNTLIGEN fick lite respons från er!
 
Tack mina kära.
 
Och dit vi ska är ju självklart Chiang Mai! Faktiskt så är en av anledningarna att vi åker dit pandorna eller ja, pandan. Linping är ju min idol och nu ska jag äntligen få träffa henne! Eller ja, se med mina egna ögon.
Kollar ju på den där klumpiga björnen varje dag på teven, som jag berättat förut har vi en kanal på teven här hemma som sänder live från Linpings bur 24 timmar om dygnet och varje dag har de även dagens highlight och i slutet på veckan veckans highlight.
Så jäkla kul för det händer aldrig någonting i den där buren. Linping och hennes kinesiska mamma ligger där och slaggar eller ibland när det är ruskigt spännande så kanske de gnager på en bambupinne (som importerats från Kina för dessa björnar äter bara kinesisk bambu sägs det).
 
Ri vägrar dock gå in till pandorna med mig, han säger att han ska vänta utanför pandadelen och hänga med deras långhalsade giraffer (yes, det står på deras hemsida att de har long neck giraffe.. googla short neck giraffe det är jättekul) för Ri hatar Linping och tycker att jag är en tönt.
Det gör inget för jag kommer ju ändå inte vara ensam. Lär ju lära känna alla pandaskötare också eftersom jag kommer hänga vid Linping i cirka en vecka från öppning till stängning.
 
Eventuellt kommer vi hitta på något annat också. Men antagligen inte.

Hjärtpannkisar

Världens bästa flickvän har lagat fiiina hjärtpannkakor till sin killes vältränade mage till frukost. Det är alltså jag som är världens bästa flickvän om ni inte fattade det.
 
Ingen som vill gissa på vart vi ska... Igen...
 
Får damp på er tråkiga jävlar som aldrig kan svara på mina frågor!!
Därför strejkar jag nu och VÄGRAR svara på era grejer. Kanske sätter jag till och med ett lösenord på bloggen VAD SKA NI GÖRA DÅÅÅRÅÅÅ?? HUUUUUUUH DÅ BLIR NI ALLT LEDSNA VA?
 
Men juste ni kommer ändå inte svara.

ไปดูหมีเเพนด้า

WOH nu jävlar har jag klurat lite mer på hur man gör med den här nya bloggfjonken som man skriver på. Tror att jag fattar allt och nu är jag helt slut. Har de senaste två timmarna suttit och försökt logga in och ut från min internetbank och har INTERNETSHOPPAT FÖR 20 000 BAHT!!
 
Okej, 17 000 B var min försäkring.. Sånt är så himla kul att lägga pengar på. Love it!
 
Men nu till det superduperroliga...
 
 
Håll i er...
 
 
VI HAR BOKAT FLYGBILJETTER!!
 
Vart vi ska säger jag inte ännu men här kommer en ledtråd:
 
Om jag lyckas klura ut hur man gör vill säga.
 
 
 
O snela den som kan säga mig varför min text helt plötsligt från ingenstans blivit understruken?? Vill kräkas i min hand när jag ser det.

Helknas ju

AWI helt snurrig i bollen blir jag nu..

El och vatten har varit avstäng sedan i morse och kom precis tillbaka, lagom till solnedgången. Så loggar jag in här och det är HELT annorlunda och jag fattar egentligen ingenting. Ex. så fattar jag inte hur man gör feta bokstäver OCH DET ÄR NÅGOT JAG ÄR BEROENDE AV!!!

Återkommer senare.

Vardagsromantik

Jag försöker lära min kära sambo vad romantik är och att det inte behöver betyda sånt där jobbigt tjafs med massa smör och blommor. Lektion ett var igår, jag gjorde en grönsaksros som jag dekorerade middagen med. Fortsättning på lektion ett: hjärtomeletter.

Aaaaww

Annars har vi suttit i över en timme nu och gjort min läxa. Skrev en jävla massa meningar med
ใ... Tog sin lilla tid eftersom Ri inte hjälper mig att skriva meningen om han inte tycker att den är perfekt. Vill jag skriva "Jag använder datorn varje dag" och han vill att jag ska komma på något bättre.. Ja, då är det bara att låta hjärnan arbeta fram något klyftigare.

Kan dock inte klaga på honom. Utan honom hade jag nog inte kunnat göra läxan. Eller jo men alla mina meningar hade varit från google translate eller så hade de bara handlat om mat. Min thai är alltså som bäst när jag snackar mat.

Var mina meningar bra?

Gillar btw att sist jag frågade om någon var stolt över mig så var det NOLL personer som sa ja.. Kul.

Kanske kan mina barn bli musikaliska ändå

HEYHEYHEY I'm not dead! Kan bero på att jag däckade på en gång när jag la mig i sängen och hann inte släppa ut något. Sov hela natten utan att vakna en enda gång (i vanliga fall om jag lägger mig innan Ri så vaknar jag ALLTID minst en gång under natten för att kolla att han kommit och lagt sig i sängen. Har han inte det måste jag gå ut i vardagsrummet, slänga upp honom på ryggen (så som tomten bär sin säck) och föra honom till sovrummet. Annars kan jag inte somna om) ända till klockan TIO i morse!!

JEEEZ helt crazy morgon det blev för mig. Så kort. Sen katterna började bli riktiga katter istället för potatisar som låg i koma så har jag vaknat mellan 7-9 varje dag.

Annars då.. Har traskat runt hemma och dansat till min musikaliska man.

Jag hade ingen aning om att han kunde sjunga och spela gittarr men när jag upptäckte det så växte min kärlek för honom en smula. En ganska stor smula.

Det var chockerande för jag har alltid trott att jag inte gillar killar som spelar gitarr.

Dagens outfit

Tröja, kjol, nåt lurvigt mellan bena (som går ända ner till knäna) samt en otroligt gasig kista. Får inte lätta på trycket heller för vi sitter och lanar här hemma, grabbarna och jag. Tydligen är en av grabbarna en riktigt ruskig fjärtare så om jag släpper en lös så kommer jag att trigga igång den här tredje personen och det vill jag tydligen inte. Enligt Ri.

Så jag får väl logga ut från datorn, avsluta lanandet och krypa in i sovrummet och förvandla det till en gaskammare. Så blir det. God natt på er, bloggar jag inte imorgon så vet ni varför.

Då har gasen tatt mig.

Inte min dag idag

Färgade håret idag. Den här färgen:

Light golden brown

Light golden brown my ass!
Jag som tänkte försöka färga tillbaka mitt hår.. Inte blondt igen men ljusare och ljusare och så hoppades jag på att till slut skulle jag inte behöva färga det mer. Kanske att min naturliga hårfärg kunde komma fram till slut.
Nu ser jag lika svarthårig ut som Bang... Kolla bollen han är.

Vad har jag gjort mer idag? Jo just det jag har gjort iste...

Japp, på bilden ser ni min tvålitersflaska som jag hade tänkt fylla med två liter iste.. Det blev två deciliter istället. Inte kunde väl jag veta att plastflaskor krymper när man häller i kokande te?? Det har jag aldrig lärt mig i skolan. Därför har vi numera en mycket liten och en normalstor flaska här hemma. Men inget te för bottnen skrynklade ihop sig och jag orkade inte hålla i flaskan tills teet skulle svalna så jag hällde ut det.

Så vad kan vi lära oss av detta?
1. Häll inte något som kokar i/på något som kan smälta. Ex plast
2. Jag ska inte försöka mig på fler experiment idag. Det är inte min dag helt enkelt.. Vilket betyder att Ri måste vara min slav resten av dagen för att jag inte ska ställa till med mer kaos. ÅH jobbigt jag kommer behöva ligga på soffan och bli matad med vindruvor.

(BTW så har det här inlägget tagit mig cirka 30 minuter att skriva och lägga in bilder för så fort jag försöker centrera något hoppar bilderna runt överallt och texten åker inte dit jag vill. Inte min dag ja men jag är glad ändå. Tjipp tjipp.)

LÄBBIGT

TONIGHT I'M GONNA SLEEP WITH ONE EYE OPEN! Ri har lämnat mig ensam hemma vid läggdags för första gången sedan inbrottet. Två veckor sen idag. Innan han for sa han åt mig flera gånger att jag var tvungen att låsa alla låsen på ytterdörren innan jag gick och la mig så ska han ringa när han står utanför dörren och då måste jag släpa mig upp ur sängen och låsa upp alla tre låsen så han kan komma in.
Jobbigt va.

Förresten så har jag gjort görläckra barbiegirlnaglar idag som sedan smälte när jag diskade katternas tallrikar i skållhett vatten. Får göra något nytt och fräsigt imorgon. Kanske även slänger i en klutt färg på min lilla naggande goa utväxt.

UHUHUU jag vill inte gå och lägga mig själv. Kanske smyger ner en av katterna i sängen...

Haft fullt upp i helgen

Sitter med lillen i knät.. Paus. Satt med lillen i knät när jag påbörjade det här inlägget men numera är jag kattmamma på heltid vilket betyder att bebbarna kommer först. Och att hålla upp stjärten på Bang när han har bestämt sig för att sova halvt på mitt ben och halvt... halvvägs ner på golvet är en av mina uppgifter.
Annars kokar jag ihop kattmjölk (som fö smakar sjukt gott!) med antingen kattbebistorrfoder eller fisk eller blötmat för kattungar och sen måste jag vakta matskålen och se till att det är Bang och Pussy som snaskar i sig det och inte mamman.
Jag måste skölja bort bajs och kiss i badrummet eftersom Bang fortfarande uträttar sina behov bredvid lådan (Pussy är däremot jätteduktig).
Sen måste jag bära Bang till mamman så ofta jag kan och försöka få honom att snutta mjölk från henne och samtidigt klia galet på mamman så hon ligger kvar alternativt hålla fast henne. Ibland är mamman nöjd och hon får ligga PÅ mig när hon ammar, då kan hon ligga kvar så länge att båda bebbarna får äta tills de blir mätta.

Varför gör hon så?
Hon har även börjat bita och sparka Pussy så hårt att Pussy skriker riktigt högt och när hon kommer loss så springer hon och gömmer sig hos mig och är jätterädd. Jag är också rädd för mamman men jag har börjat hota att slå henne med sopkvasten när hon är dum. Eftersom hon egentligen är en hemlös katt så har hon väldig respekt för sopkvasten eftersom ALLA thaiar misshandlar ovälkomna katter med den.
Det är dock inget jag tänker göra men hota kan man alltid göra.

Nu ska jag snaska banan och nutella.

PS. Jag fick köra Ris moppe ikväll när vi var på väg hem från middagen.. Jag fick inte motorstopp en enda gång och jag är SÅ JÄVLA STOLT över mig själv. Så ni vet. Någon annan som är stolt över mig?

Tack Madde nu ska det gödas!

Här sitter jag med mina biffiga armar och ruvar sovande kattunge. Har kidnappat henne från mamman så Bang får vara själv med de långa spenarna och kanske få lägga på sig lite underhudsfett. När jag åker till skolan ska jag fråga läraren hur man säger mjölkersättning för kattungar så ska jag stanna på vägen hem och köpa det.
Nu jävlar ska det gödas! Tack Madde för tipset, jag vet hur mycket du gillar thaikissar och jag är glad att du inte är här nu för då skulle du väl kidnappa mina ungar och hävda att de var bortsprungna så fort de gick utanför dörren, haha. Nej då Madde jag skulle önska att du var här men så alla vet så är Madde den största kattjuven som finns!

Annars då, idag är det fredag vilket betyder lek med Ella. Ri sa för några dagar sen att han ville att vi skulle adoptera Ella som vårat helgbarn så jag har en tjejkompis att prata med ibland. Får se hur det blir den här helgen för hon är lite sjuk men vi kan leka ändå. Vi har ju bara varandra, haha!

Hjälp mig hjälpa min kattunge

Visst ser han lite dyr ut? Dyra katter brukar ju ha såna där smala ansikten och se lite ut som Dobby i Harry Potter, precis som Bang. Koko sa att mamman är någon "fin" thai-raskatt som kostar 2000B för en renrasig en. Konstigt att hon är hemlös då.

Hur som helst har Bang oroat mig mycket idag. Han är efter mig som en svans. Vägrar vara med sin familj, vill inte äta från mamman och hon låter honom inte heller göra det. Han har sovit hela dagen i mitt knä fast jag har försökt att lägga honom hos mamman varje gång han somnar. Men han vaknar efter en liten stund och kommer tillbaka till mig.
Han är så sjukt mycket mindre än sin syster som NÄSTAN är dubbelt så stor, iaf dubbelt så fet.

Jag vet inte vad jag ska göra.. Är han sjuk?
Han går lite ostadigt, sover hela tiden, äter som en råtta (i vanliga fall kastar han sig över maten jag ställer fram och ylar om man kommer för nära), det verkar som att han sover dåligt/drömmer mardrömmar för han piper när han sover. En annan konstig grej är att någon av kissarna har bajsat en nästan vit bajskorv.

Har klagat för Ri hela kvällen när Bang legat som en slapp korv på mig att jag är orolig för honom och sen när han låg på min mage och sov så ramlade han ner och dök med huvudet före in i en hyllkant (jag låg på golvet så han föll bara en decimeter alltså) men han reagerade inte. I vanliga fall skulle han blivit rädd och vild.
Så jag letade tag på mamman och höll fast henne fast hon försökte fly så han fick tutta i sig lite mjölk, han blev för första gången på hela dagen helt vild när han såg henne och efter det har han lite mer energi men mamman skiter i honom.

Såååååååå... Jag har två teorier.
1. Han är sjuk.
2. Han är från början en liten svagis och mamman knuffar bort honom för att han ska dö men jag är där och hjälper honom överleva. Han känner sig bortknuffad av sin mor, tyr sig till mig, får ännu mindre mjölk för han är hos mig hela tiden och blir därför ännu smalare och mamman tycker nu om honom ännu mindre.

Eller vad kan det vara?
Hjälp mig och säg vad jag ska göra.

Inte ens google kan hjälpa mig med detta!

(Att ta honom till veterinären känns.. Jobbigt. Dels är det dyrt och jag har inte pengar i överflöd för tillfället men också.. Enda sättet för mig att ta honom dit är att stoppa honom i handväskan och ta honom på moppen, 20 minuter 80 km/h. Heh, nä då är han definitivt död när vi kommer fram.)

JAG ÄR EN CRAZY CATLADY

Jag måste sluta umgås med katterna hela tiden för jag börjar bete mig som dem (eller de? Där blev jag osäker). Ligger på golvet gör jag och ungarna tycker typ mer om mig än om sin egen mor. Så fort jag går någonstans flänger hela familjen efter mig, sitter jag på golvet ska allihopa upp och sova i mitt knä.
Igår var Bang så söt att jag dog på riktigt. Han klättrade upp i mitt knä och somnade som vanligt men när jag la ner honom och resten av familjen i deras nyinredda sovhörna sprang han efter mig och hoppade upp i knät och sov igen. Vägrade sova med katterna och när jag satt i soffan så satt han nedanför och kollade på mig med sina blåa ögon och fällde en liten katt-tår.
Så sorgligt att jag var tvungen att lägga mig på golvet och gosa med honom.

Kolla bara hur gärna de vill plugga med mig.

RAAAAAAWFF jag vill äta den där sötsaken!!

Bara så ni vet

Jag har 5 grejer att meddela här.

  1. Jag har nyss ätit jordens godaste frukost. Skulle äta rissoppa men mitt i tillagningen fick Ri ett samtal och behövde åka iväg och jobba så jag slutade laga rissoppa och gjorde detta istället.

    Skulle bli spaghetti med tomatsås men så åkte det i lite hackad kyckling också och så råkade jag tappa i en burk med keso. Fy fan. Så. Gott.
  2. Vi har filmkväll varje kväll nu, jag och Ri. Till och med spåkulan på Facebook sa åt mig att sluta upp med det och sluta äta så jäkla mycket godis. Har fläskat på mig 5 kilo på typ en månad.. Fast det märks inte så mycket för månaden innan det gick jag ner 5 kilo när jag var sjuk haha.

    Vi har bästa filmmysvardagsrummet numera. Och idag är soffan ren, kuddöverdragen är torra och väntar bara på att en stark jävel ska sätta tillbaks dem.
  3. Ri hade rätt. Jag är crazy catlady. Sitter just nu med den här sovande råttan i knät.

    Sötråttan som alltid sover med öppen mun, öppna ögon och gärna på rygg. Ser helt död ut så jag måste gå och känna på honom att han andas hela tiden.
  4. Jag har inte gjort läxan ännu och snart ska jag till skolan
  5. Måste SKYNDA nu, göra läxan, duscha och hinna leka med Ella innan skolan börjar om två timmar.

Lyxkvinnan här

Njuter av ett glas rött och lite kex med goda ostar nu när jag tagit en paus i städningen.


ÖÖÖÖÖÖÖÖH nej, den trodde ni inte på va?? Njuter av ett glas cola och svinäckliga nudlar från Tesco (3baht styck så ändå helt okej lunch hehehe). Håller på att rensa bort mögel, bajs och kiss ur huset och det tar sin tid.
Klockan är halv två och jag har hållt på sen halv tio i morse.

Men gissa hur stolt jag blev när jag vaknade i morse och sovrummet var fritt från kiss och bajs och de små liven hade gått in i badrummet och uträttat sina behov! Nu ska jag bara försöka lära dem att kisa i kattlådan.. Eller är det bättre att låta dem uträtta sina behov precis bredvid toan? Så man varje morgon måste spola bort lite bajskorvar från badrumsgolvet hehe?

Har tvättat alla överdrag till soffan och väntar nu på att de ska torka sen har vi en perfekt bajsfri soffa. Såg bajsfläckar på alla överdrag i soffan utom typ två. Till och med mellan sittdynorna fanns riktiga guldgruvor/senapsfläckar eller vad du nu vill kalla dem.

Bäst att jag återgår till mina husmorssysslor så jag blir klar någon gång så jag kan fixa om mina cupcakes-naglar. Färgen ville inte sitta kvar när jag skrubbade bajskuddar i skållhett vatten.
(Ja justja, var tvungen att använda skållhett vatten för jag (eller någon annan duktig jävel) har lyckats smitta Ella med impetigo och hon har sovit i soffan så jag tänkte att det var lika bra att försöka få bort alla spår av de där jäkla svinkopporna som verkar förfölja mig. Om mina svinisar är borta? Jag vet inte, det är ett rosa ärr (?) om är insjunket precis bredvid ögat nu och jag hoppas att det är ett ärr, alltså borta.)

GE MIG DEN FETA MUFFINEN


Haha jag är kär i den här mannen. Tänk om han kunde vara min sambo så kunde han baka såna här dagiskakor till mig nu. Är så jäkla sugen på saftiga muffins att jag skulle kunna stoppa in kattungarna i ugnen om jag varit säker på att de förvandlades till muffins.

วันนี้่ฟรีด้ากับริกินข้าวมันไก่กับนํ้าซุปเป็นอาหารเช้า

Idag åt vi ข้าวมันไก่ (khao man gai) som vi alltid äter till frulle när vädret tillåter och vi har möljighet att äta tillsammans. Vet förresten en del människor som inte vill äta "mat" till frukost, de måste typ äta flingor och bröd och sånt tråkigt.
Okej, jag tackar inte nej till nybakat bröd med massa smurrigt på men ändå.. Tänk helger när jag bodde i Sverige som jag vaknade på morgonen och fann rester från gårdagens middag i kylen. Det var himmelriket för mig. Att få äta MAT till frukost.
Fast jag gillar ju också rissoppa.. Fast det bästa med att äta rissoppa är ju att man också äter kanom, friterad deg typ som man doppar i söt konserverad mjölk och till det dricker man jordens sötaste te ชาเย็น/ร้อน (cha yen/rån). Alltså typ äta godis till frukost.
Godis till frukost har också alltid varit något som jag älskat. När man vaknar på morgonen och luktar och smakar död råtta i munnen och så stoppar man in en liten sur/söt/salt/mustigt chokladig godsak i munnen. Då dör jag.

Nog om frukost. Vi köpte också lite dessert.

Nä nu blev jag så jävla hungrig. Ska äta lite keso. Fy fan, det var ett år sen sist nästan.

PS. Gissa vad jag skrivit i rubriken. Google translate är så jävla kul.

Lika barn leka bäst var det va?

Jag är ensam, helt själv för första gången på åtta dagar! Jag är en liten eremitkräfta innerst inne som måste ha en stund för mig själv varje dag, jag är inget flockdjur och när jag vistas runt folk 24/7 så blir jag lite galen men också väldigt stressad.
Det är okej med Ri för när han och jag är hemma tillsammans så kan jag ändå slappna av och göra precis vad jag vill, han är ju som en del av mig och jag känner mig för ensam om han är borta för mycket. Det är en dålig variant av ensam.

Sen så har jag nog aldrig umgåtts såhär mycket med Ri som jag har den senaste veckan, han har jobbat EN dag av åtta.. Så vi har sett varandra 24/7 som vi inte är vana vid men ändå har vi inte tjurat förutom när katterna kissade och bajsade i soffan.

Men nu drog han iväg till en vän och kvar är jag och katterna. Och en stank av kiss och bajs från hårbollarna som ligger och sover på köksmattan. Och solen skiner. Vi tvättar handdukar och kiss/bajsiga kuddöverdrag till soffan. Allt torkar i en rasande fart.

Livet leker.

Det är en ny vecka och den här veckan ska bli underbar har jag bestämt mig för. Här är mina mål för veckan:
  • Fylla hemmet med ännu mer post it-lappar med thailändska ord på
  • Skaffa en ny försäkring
  • Tvätta färdigt hela soffan
  • Tvätta tvättkorgen helt tom
  • Lära katterna att bajsa och kissa i deras nya låda med kisskristaller i
  • Få bukt på Mammas ögoninfektion
  • Införskaffa en ny plånbok
Dessutom ska jag försöka fånga Bang på film när han leker attack. Tänk er Dobby (Harry Potters husalf) hoppa runt på alla fyra med kutrygg och så ramlar han hela tiden för han blir ju rädd när en fluga surrar. Ri har börjat kalla mig för CATLADY för det enda jag gör är att sitta och prata och skratta med mina kissar.
Men han är glad för han sa: Förut retade du och Stella mig hela tiden och kallade mig för Catlady men nu är ju du likadan, jag har fått en kompis!!

Hur många läsare har jag per dag? ÄRLIGT


Om jag måste svara ÄRLIGT så tror jag att jag säger att en dålig dag är det typ 30, en bra dag 70 och när en tsunami är på väg mot Thailand är det över 100.

Så Foki om det är du som skrivit frågan för att du är orolig att jag kommer ta över den populäraste Thailandsbloggen så vill jag bara säga dig.. YOU BETTER SLEEP WITH ONE EYE OPEN!!! (Och med ett saftigt blogginlägg i rockärmen.)

ELLA, THE LESBIAN

HEJHEJHEJKOMPISAR jag är såå glad att det är söndag och att den här veckan tar slut imorgon så jag kan börja ett nytt liv och glömma den här veckan som varit. Seriöst så känns det som att allt har gått emot mig men nu är det söndag kväll och jag lever ännu. Jag har inte gett upp och grävt ner mig även fast jag ville göra det idag.

Började morgonen klockan sju efter fem och en halv timmes sömn och fick en lättare utskällning av Ri för att jag blivit så morgonpigg. Så jag gick och la mig igen efter att ha släppt ut kattungarna ur buren och matat och rastat Mamma.
Vaknade vid halv tio igen lite mer utvilad. Njööööööööööt av den skinande solen och jag och Ella var så glada att regnet som varat i typ två veckor äntligen var över. Vi satte oss på moppen och åkte mot Krabi town för att köpa en kattlåda/toa till småsparvarna eftersom de börjat bajsa och kissa i mitt sovrum som inte luktar hallon längre. (Det luktade hallon innan alltså. Jämt.)

Kattlådorna jag hittade var inte bra. De var dyra och för små men samtidigt för hög kant. Blev lite grinig. Det var SJUKT varmt. Solen brände min stackars ljusskygga hy. Sen kom regnet.
Det regnade lite lätt och jag släppte av Ella hemma hos henne och åkte till en annan djuraffär. Fick fucking jävla fittpunka för andra gången den här veckan, bröt ihop lite lätt och åkte hem till Ella för att få klaga av mig. Då regnade det så mycket att det plaskade i mina skor och jag såg knappt vägen och det kändes som att jag red på en elefant för hjulet var helt platt.

Snälla Ella traskade sedan runt med mig och min halta moppe i stan för att leta efter en öppen verkstad vilket inte är det lättaste en söndag. Jag sa åt Ella att se ledsen och förvirrad ut så att någon skulle vilja hjälpa oss och visst funkade det. Gick förbi ett café med cirka femton män och de hjälpte oss att hitta en verkstad.

Sen fick jag rulla hem i regnet och blåsten med en dyr säck med bajskristaller, en skitlåda och två påsar med dyr whiskas bebis-kattmat till de där jäkla bajsmaskinerna.

Älskar den här bilden för Bang ser så äcklig ut, han är söt på riktigt men ser gräslig ut på bild. Mammas spenar är så långa att jag vill provmjölka och Pussy är bara så jävla söt, som alltid. Modellen.

Och igår fick kissarna dyrmat för första gången och ungarna blev helt galna. De morrade och skrek samtidigt som de glufsade i sig som fan. Ri sa att de var rädda att vi skulle ta undan maten medan de åt. Sötar.

And Ella the vagina-lover at Tesco!

Detta har hänt

Varför känns det som att jag stressat sönder den senaste månaden? Typ första veckan när jag slutade jobba var jag uttråkad och nu går det i vågor att jag hela tiden glömmer bort hur uttråkad jag är ibland. Jag har ju inte ens tid att skriva här!
De senaste två inläggen var tidsinställda för att jag visste redan i måndags att jag inte skulle ha tid att skriva något här i slutet av den här veckan.

Den här veckan började ju underbart måndag morgon klockan åtta med att vi upptäckte att vi haft inbrott och när vi kom tillbaka från polisstationen började det regna och det slutade inte förrän i morse, LÖRDAG morgon.
HELA tisdagen satt vi inne i regnet och väntade på någon seg jävla människa som skulle komma och hämta oss med bil och köra oss hem till Ris familj i Trang men han dök ju aldrig upp.

Onsdagen var likadan bara det att vid halv åtta på kvällen fick vi tag i en annan bil och förare som kunde ta oss dit. Så vi kom fram halv elva på kvällen, käkade middag och sov. Dagen efter gick vi upp i ottan och åt, sen sov vi lite mer. Sen åkte vi och skaffade ett nytt leg till Ri, åt och sen sov vi. Åt och sen sov. Ja, för det regnade ganska mycket där med.
Just ja, vi frös hela tiden också trots långbyxor och tjocktröja.

Fredag morgon; stressad som en skitnödig åsna på finmiddag satt vi åtta personer i en bil med TVÅ säten. (Japp, jag har träningsvärk i röven idag.) Kom hem 12.20 och det ÖSREGNADE. Öppnar dörren och vår underbara kattvakt hade inte släppt ut kissen på grönbete/kissning. Det var kiss och bajs överallt i huset, okej lätt att tvätta bort förutom den stora feta kisspölen i vår nya soffa!

Jag duschade och klädde på mig, 12.35 satte jag mig på moppen, skjutsade hem Denice som kommit och lämnat tillbaka moppen som hon lånat av mig. Problem igen: Den underbara kvinnan hade inte tankat moppen alls under de två dagar som de kört runt på den så självklart fick jag bensinstopp på väg till skolan, i ösregnet, när jag redan var försenad.

Kom iaf till skolan i tid, körde 90km/h för jag var så jävla förbannad på allt och vad händer när jag kommer fram? JO lektionen är egentligen inställd eftersom det bara var jag som kom. Jag tänkte bara vända om och åka hem till Ella och gråta.
Men jag fick ha en privatlektion med läraren och bestämde mig för att försöka vända den här jävliga veckan till något bra.

På kvällen gick vi ut men det ösregnade så jag och Ella åkte hem tidigare. I morse vaknade jag tidigt och lagade jordens minsta omelett till Ella, mig och Ri (det fanns bara tre ägg i hela Moo3) och sen åkte vi och sa byebye till Denice som skulle ta bussen till BKK klockan fem, hihi.
Ella tjatade lite på Dennis för hon tyckte att det var lite risky att inte ens veta om det går någon buss härifrån, eller om det finns platser på den och hon tyckte att Denice borde åka tidigare till busstationen. Denice blev irriterad och sa åt Ella att sluta stressa henne.

Puss puss, hej hej, trevlig resa, ses snart igen bla bla bla..

Jag vet inte hur lång tid senare Denice ringde i PANIK och bad mig åka och betala någon människa en massa pengar för det gick ingen buss till BKK (eller nåt) så hon var tvungen att ta flyget om 30 minuter (eller nåt). Kan säga att det blev en del I told you SO! från Ella där och då.
Ganska kul ändå.
Vet inte riktigt vad som hände så jag hoppas att du hör av dig så fort du kan Dennis och berättar.

Och nu på kvälla har vi dubbeltdejtat jag, Ri, Gang och Ella på Tesco. Ri har köpt en ny dator (nu kommer väl den gamla dyka upp) och jag har köpt.. Sylt, florsocker, trepack med trosor, bröd och KE TO THE EFFING SO!! Keso.

Där hade ni alltså jordens saftigaste uppdatering om min äckliga vecka och så avslutar vi med lite bilder.

Bad catsitter

Riset hemma i sin mjuuuka säng

Här sitter jag och gnäggar under sänghimmeln

Andra natten tältade vi i vardagsrummet

Tattoo bar i regnet

Såhär däckade Bang idag när vi satt ute och myste.

Nu blir det sängen på en jävla gång för jag har vart vaken alldeles för länge.

En liten lista från Gaymasen

WEY jag har blivit utmanad!! Okej, kanske inte jag personligen men Gaymasen utmanade sina läsare och jag är ju inte den som är den.. som är den som bangar! Så here it coooooooooooomeeeeeeeeeezz:

Vad är det bästa med MIN (the one and only - Gaymasen) blogg?
Hm, det bästa är nog gif-bilderna och att du verkar vara en go' liten kis! Som är kul och bjuder på sig själv. In deed.

Om du fick vara ett djur vilket djur hade du valt och varför?
Hade valt att vara en GODISRÅTTA hehehehe kuul va.

Om du får chansen att skriva en bok om hur du levt ditt liv hittills, vad skulle den boken få för titel?

Räven raskar över isen.. Hela vägen till Thailand

Hemsk fråga men om du måste välja - cancer eller alzheimers?
Cancer om det var typ i lilltån så jag bara behövde amputera den och sen var det klart. Men om det är mellan att dö en lång och plågsam död i cancer eller få alzhermers så väljer jag nog det senare.

Värme eller kyla?
VÄRME!

Mac eller PC?
PC

Bada i ett kallt hav och få kallsup med saltvatten var femte minut eller bada i en varm, kolsvart sjö samtidigt som du vet att ett gigantiskt (o)djur simmar runt där någonstans?
Lätt att jag väljer kallsupen. Skulle aldrig ens bada i en varm, kolsvart skö där jag visste att det INTE fanns några djur. Plus att en liten sup då och då är väl aldrig fel?

Om du fick välja att ha sex med vilken person du vill i heeela världen, vem hade du valt?
Ujj, ingen aning. Jag har ingen sån där kändis som jag är kär i förutom Toon i Bodyslam så det måste väl vara han då. Eller näe, bara Ri tror jag.

ÄRLIGT nu, vad är vackrast, penis eller snippa?
Uuää, inget! Snorrar är konstiga och murror är äckliga. Nä, fy skulle nog faktiskt säga att murror är äckligast. Vägrar säga att något är "vackrast".

Om du fick träffa antingen president Obama och vara med och påverka samt ändra EN (vilken du vill) fråga i samhället eller träffa Lady Gaga och festa med henne en hel vecka samt få en miljon - vem hade du valt?
HÄHÄHÄÄÄ Gaga är ju lite av en idol för mig... Plus att jag har det lite knapert i kassan nu.. Och så har jag ingen koll på politik. Gissa vad jag väljer?

Vi tröstshoppar

Smarta jävlarna har vart i farten och shoppat nya brillor väldigt bra planerat nu när det regnat i typ två veckor och är sån jävla storm att man inte vill gå ut med brillor på för då skulle de flyga av. Men vi åkte till marknaden igår kväll för att vi skulle köpa en varsin ny plånbok eftersom ingen av oss äger en plånka efter inbrottet. Men vi kom hem med nya brillor istället.
Idag åker vi till Trang och hälsar på Ris familj och fixar nytt leg till honom så han kan skaffa ett bankkort igen då. Jag hade sån tur som bara blev av med kökort och pengar.

Och ang datorn, ja jag vet att min dator inte har thai-bokstäver men den är ju ändå värd pengar om man säljer den. Därför tror vi inte att det var någon som ville ha pengar, det var någon som ville Ri illa eller bara ville ha en dator och sen hittade personen hans plånka som låg bredvid och kollade runt lite mer efter min. Bara lite extra klirr i kassan liksom.

Varför vill ingen ha min dator?

Läcker bild va? Vårat filmmys i förrgår, sista gången vi såg Ris dator. Jag flyttade ner den så den låg under där chipspåsen ligger och så ser ni ju vart min dator stod.

När jag tog den här bilden hade jag nuddat ytterdörren om jag tog ett steg till vänster. Förstår ni då hur nära dörren min dator var? Och hur lätt den var att ta? Så snälla kom med någon teori och berätta för mig varför de/hen inte tog min dator?

Jag hade ju lätt tagit den dels för att den är finare och större men också för att det hade varit tusen gånger enklare!

Pussy diving!


Söta de är när de inte fattar att de inte kan hoppa, men dyka kan de! Har försökt ta bilder på Bang idag men han fastnar verkligen inte på bild! Blir bara en svart suddig klump. Dock är han ingen klump, så benig att man känner ryggraden när man klappar honom.

PS. Ri är hos spåmannen nu för att få mer information och kanske lägga nån svart magi på den som stal datorn.

WOOOOW vilken dag alltså

Läckra färger va? Har inte gjort nåt med bilden utom att klippa kanterna runda.

Idag tog jag med mig Denice och hennes kameltå till Ao Nangstranden och käkade en sen lunch. Då såg vi det lilla ovädret som var på väg in mot Ao Nang, det var helt ljust bakom mig alltså bort mot Railey.
Så vi började traska mot moppen men Denice skulle köpa kanom, hon var TVUNGEN ATT HA DET PÅ EN JÄVLA GÅNG och snäll som jag är började jag köra henne bort från där jag bor dit hon ville.
Men när vi kom dit så var ju inte tuktuken där eftersom det regnade mer än vad jag någonsin upplevt under mina två år i det här regniga landet. Så jag försökte vända men jag bara skrek och knep ihop ögonen för jag kunde inte titta för regndropparna var så många och hårda att mina ögon dog. RIP.

Annars har jag mest varit hemma idag för det har hänt grejer på inbrottsfronten. Ri och Chart gick till en spådam/man som sa till Ri att den som har tagit hans dator är en ung kille som har ungefär samma hudfärg som Ri eller kanske lite mörkare och det är någon som ser Ri varje dag.
Den här killen ska då ensam ha tagit sig in här och tagit datorn och sedan kilat hem till sig och lagt den i en plastpåse intill väggen.
OCH DET VÄRSTA: Han bor tvärs över vägen.

Vi har alltså ett gäng med grabbar som bor mitt emot oss och nu tror Ri att det är den yngsta killen där så de berättade vad som hänt för ägaren och han tog sig in i deras lägenhet för att kolla efter datorn men han såg inget för de bor ju en hel flock där.
Det konstiga är att de brukar ALLTID sitta utanför deras rum och spana galet på oss. Alltså, de är inte blyga för fem öre! De glor tills man tror att ögonen ska ploppa ur på dem och speciellt den yngsta killen. Jag vet att Ri har sagt att han känner sig utstirrad av honom.

Men idag när vi har haft huset fullt av grannar som undrar vad som hänt och kompisar till Ri som går runt och spekulerar och när vi dessutom har fört världens liv när vi installet TRE nya lås på dörren så har de suttit utanför bara en liten kort stund. Sen har de inte stängt dörren helt och vi har sett dem stå och smyga på oss bakom sin "stängda" dörr.
Så beter man väl sig inte om man inte har gjort något fel?

Nu håller vi vakt och försöker se om de försöker smuggla ut något från rummet men nu helt plötsligt drog alla och lämnade mig ensam. Känner mig lite rädd för Myanmar-grabbarna eftersom jag vet att de vet att vi vet. HAHA yes.

Har iaf låst båda dörrarna inifrån med totalt fem lås och så roar jag mig med att kolla på när Mamma Meo jagar kattungarna och dunkar till dem i huvudet när de försöker rymma från sovrummet.

Så jäkla söta. Bang är den svarta skuggan som vanligt, hans syns liksom inte på bild. Pussy däremot ligger redo och posar i gulliga ställningar hela tiden.

Så var det vår tur att ha inbrott

Ibland är Ri en riktig bumbibjörn som inte kan leta och i morse tjatade han på mig om vart han plånka var och jag fick säga till honom hundra gånger att JAG LAGT DEN PÅ SOFFBORDET FÖRIHELVETE men han kunde ändå inte hitta den.
Så jag gick ut i vardagsrummet halvt sovande och skulle ta och visa honom vart den var men den var inte där. Och ingen annanstans där vi letade. Började misstänka att någon hade tagit den. Men så sa jag:
"Om någon skulle gått in här på natten och tagit din plånbok skulle ju din dator också vara borta."
Och precis samtidigt som jag avslutade den meningen kollade jag ner under soffbordet (eller alltså vårt soffbord har två våningar och övre skivan är av glas så man ser igenom) och såg att hans dator inte låg där den låg igårkväll.
Vi började riva runt här hemma som två galningar, jag letade under soffan och ryckte loss alla soffkuddar för jag tänkte att någon av Ris kompisar kanske hade gått in här under natten och flyttat på hans dator för att skoja.

För det konstiga var ju att min dator stod mitt på bordet, där jag lämnade den igår kväll. Min kamera låg på planet under där Ris dator och plånbok tidigare legat. Vi har två dvd-spelare som står väl synligt under tv-bänken som inte är fastkopplade i något och alltså är jättelätta att ta.
Min moppe stod kvar utanför dörren olåst som jag lämnade den igår. Väldigt lätt att bara rulla iväg.

Så kom jag på att min väska var i vardagsrummet och den hängde där den brukade bara det att min nya fina plånbok som jag köpte i förrgår inte var i väskan.

Det är så jävla konstigt och vi fattar verkligen ingenting.
VARFÖR går man in hos någon och ser två datorer, en ser lite dyrare och finare ut och är så jävla tillgänglig och enkel att ta att ett spädbarn hade klarat av det men så tar man den andra??
Och mina moppenycklar låg i min handväska så varför tog de inte min moppe? Eller husnycklarna så de ännu enklare kan komma tillbaka hit ikväll och ta min dator, teve, dvd, kamera och kanske rota runt mer och hitta ännu bättre grejer?

Jag är såååååååååå glad att jag har min dator kvar men jag är också ledsen för Ris skull. En dator kostar mer än en månadslön i Thailand och inget man bara går och köper ny sådär och vi har ingen försäkring.
Och jag är glad att jag hade min telefon i sovrummet men jag är ledsen att min favoritbild på Ri är borta. Hans gamla turistlicens där han är så jäkla söt hade jag i plånkan så jag alltid kunde se hans söta nuna men nu är den bilden borta. Är mer ledsen för det än för mina 1900B som jag också hade där.

Men mest glad är jag nog att Ella inte slaggade på soffan som vi hade planerat att hon skulle göra. För vem vet vad som hade kunnat hända om de öpnnat dörren och Ella varit här, om Ella hade vaknat? Fy jag vill inte ens tänka på det.
Eller om jag och Ri hade vaknat. Som Ri sa så är det antagligen de här dumma jävla snorungarna från Chong Pli som har varit här, ungjävlar från samma gäng som rånade Stella och Denice på moppen.

Nu väntar vi bara på att en dator kommer bli till salu så vi kan få reda på vem som har varit inne hos oss när vi sovit. Usch.

Kolla hur ledsen jag är. Ri är och hämtar borrmaskinen för nu jävlar ska vi sätta på hänglås på både insidan och utsidan av dörren! Ri babblade om att skaffa ett baseball trä också.. Haha. Jag känner mig säker med lås. Och vaktkatterna.

En anledning till att jag hatar Thailand

Jag både älskar och hatar Thailand. Jämfört med Sverige så är allt så extremt här. I Sverige finns det grejer som är bra och dåliga. I Thailand är det bäst och sämst. Inget tråkigt lagom, mittemellan. Det finns inte.
Därför gillar och ogillar jag Sverige men jag både älskar och hatar Thailand.


En av de grejerna jag hatar med Thailand är trafiken.
Jag VET att jag en vacker dag kommer ligga på marken med krossat huvud om jag bor här resten av mitt liv. Jag använder hjälm men det spelar inte så stor roll när man blir överkörd av en lastbil.

Min klasskamrat berättade för mig att år 2010 dog 13 000 personer i trafikolyckor i Thailand och då har man inte räknat med de som dog senare på sjukhuset eller på väg till sjukhuset. 13 000 personer dog på olycksplatsen.
Enligt den här sidan dog 266 personer i trafiken i Sverige år 2010. Okej, nu bor det ungefär sju gånger fler människor i Thailand så vi dividerar 266 med sju och får det till 1862.

Så om Sverige hade lika många invånare som Thailand skulle de år 2010 haft 1862 dödsfall i trafiken jämfört med Thailands 13 000 (där endast de som dog på plats räknas in).

Det är HELT SJUKT men det förvånar mig inte alls. Jag tror inte att jag ljuger när jag säger att någon dör i Ao Nang nästan varje månad. Säkert varje månad men det är ingen stor nyhet som folk går runt och pratar om, jo kanske om man såg människan ligga död på marken då berättar man det för sina kompisar.


Jag får nästan alltid psykbryt när jag åker moppe här. Har även börjat fucka till folk när jag sitter på moppen för jag blir så frustrerad men jag ska försöka sluta med det och tuta istället. Annars kommer någon att köra på mig medvetet.
Men så som thaiar kör bil alltså.. Och moppe, tuktuk, motorcykel, lastbil ja allt.
Såhär kan jag tänka mig att det står i den thailändska körkortsboken:

Köra om i en kurva/backrön/korsning/med mötande trafik? Inga problem.

Köra i 140 km/h när det spöregnar, du har ingen hjälm och har ditt fyraåriga barn i famnen.. Jamen visst vad kan hända?

Köra på fel sida av vägen? Jaa, en jättebra idé för du vinner en massa tid!

Och vem har sagt att man måste hålla sig i sitt körfält när vägen svänger? Man sparar en massa tid på att preja moppar av vägen/krocka med mötande trafik.

Störst går först (om du har bil.. annars:) moppar har alltid företräde.

Blinkers ska sättas på EFTER att du bromsat in och börjat svänga.

Man får köra när man är full om man vet att man är duktig och kan vägen så bra att om man skulle somna så kan kroppen köra hem ändå.

Helljus sätts på när det är mörkt och behövs inte stängas av för mötande trafik.

Hjälm behöver du bara använda när trafikpolisen ar kontroll,
och när det är då varnar folk dig så du inte behöver ha hjälmen på dig i onödan. Dessutom är det ultimata att ha hjälmen i knät eller i korgen framme på moppen så du bara kan sätta på den på huvudet när du åker förbi kontrollen och sen ta av den igen.

Samma gäller bilbälte. Endast föraren behöver använda bälte så sätt inte på dig bältet om du är passagerare och inte vill bli totalt utskrattad. Eller kanske tom. vara elak mot föraren? Inte tror du väl att han är dålig på att köra?

Ja, HAN inte hon. Kvinnor kan endast köra bil/moppe om mannen inte är med eller är skadad eller något i den stilen.

Reeeeeeegn.. därför babblar jag om bebbarna

Jag har försökt räkna ut hur gamla kattbebisarna är och kommer fortfarande fram till att de måste varit födda 3 maj. Därför är de 4 och en halv vecka gamla nu och enligt en sida på internet och Ri så borde jag köpa en skitlåda och det verkar stämma för nu har de börjat skvätta lite kiss omkring sig.
Så idag får jag väl leta reda på en djuraffär här i Ao Nang eller i värsta fall åka in till Krabi town och köpa en toalett. Sen ska jag nog börja stänga bakdörren när vi sover för Mamma (nya namnet på mamman) blir helt galen på nätterna när andra katter bråkar och då vaknar jag och blir rädd att någon katt ska komma in och döda mina bebisar.
Jag är bara rädd att Mamma ska kissa inne eller.. Som i natt, SPY.

Kolla denna kissekatten. Min hette den. Min älskade baby som jag fick av Ri för två år sen när hans katt fick ungar. Sen när jag åkte till Sverige så dog den, av sorg antagligen.

Och detta är Pussy som bor i mitt sovrum. Ser ni likheten eller? Är det Min som kommit tillbaka till mig?!

Fast Pussy heter som hon gör av en anledning. Hon är så feg så feg. Ligger mest i ett hörn och ser underbart söt ut och tittar med sina stora runda ögon och blir alltid bra på bild.
Den svarta kattungen heter Bang Gla som betyder modig och han är överallt hela tiden. Springer och klättrar och är skitrolig att titta på och leka med tills han går och lägger sig under sängen och sover jättelänge för att han tagit slut på all sin energi. Men han fastnar inte på bild!
Han blir som en svart skugga på varje bild jag försöker ta, han är hälften på smal som Pussy också för jag kom på en till sak hon gillar att göra: SNASKA SPENE!

Ja, som ni förstår regnar det idag igen. Dag.. 10 med regn kanske? Så det finns inte mycket mer att göra än att kolla på bebbarna och nu tänkte jag ta en dusch, åka och köpa frulle och sen glida hem och... shit, kanske färga håret?

Nattmarknaden

Ikväll har jag varit på nattmarknaden i Krabi town med Ella, Denice och Yutt.

Köpte friterad glass som var.. Inte lika god som den på marknaden i Ao Nang.

Men jag var ju glad ändå!

Sen shoppade vi prinsesskronor

Denice och Ella hånglade upp Färgmannen

Intar dagens andra kebab hemma hos Denice

Mitt nya fina vardagsrum

Detta är mitt vardagsrum. JEALOUS MUCH?? Aaa, jag vet att ni är det för till och med jag är avundsjuk på min nya mysiga soffa. Det är lite messy runt TV'n fortfarande men jag ska försöka ta tag i det idag och städa upp och komma på hur var vi numera ska förvara datorerna.
Egentligen måste jag tvätta kuddöverdragen till soffan också men nu började det regna.

Igår var jag busy hela dagen därför blev det ingen bloggning. Var ju ute i förrgår och igår morse steg jag upp i ottan och bakade bröd (gick upp vid elva och gjorde scones) som jag sedan bjöd Bella på. En liten avskedsfrukost. Sen fick jag skynda till skolan.
Efter skolan åkte jag hem till Ella som numera bor i Krabi town och då började det spöregna. Så vi väntade tills regnet var över sen susade vi hem till mitt omysiga vardagsrum, kollade på när männen bar ut våra hårda små soffor och åkte till Nid. Hämtade upp ett nytt soffbord, den underbara soffan, en fläkt, massa mysbelysning och två dvd-spelare.
Sen spenderades kvällen med att möblera och tvätta. Vid elva satte vi på en film och vi däckade cirka 20 gånger innan klockan blev tolv och vi gav upp båda två och sov. Det här bådar inte gott. Kommer aldrig kunna ha filmkväll här för man sjunker liksom ner i soffan som en liten baby och den är så mjuk så mjuuuuuuuuk. Kommer med andra ord att vara en väldigt utvilad kvinna i framtiden. Starting now!

RSS 2.0