Råttjakt fångad på film

OOOKEJ HÅLL I ER NU KOMMER DET NI VÄNTAT PÅ SÅ LÄNGE..

...



.......


RÅTTVIDEON!!

Denice ville att jag skulle presentera en liten historia bakom filmen också. Vad vi knåpade ihop för bra filmmanus (film-anus) den där kvällen. Så varsågoda att kopiera rakt av och gör en film men glöm inte att skicka en jäkla massa pengar (60% av intäkterna) till mig. Adress får ni genom att skicka ett mail till [email protected] och sen skriva i kommentarerna You've got mail, bitch!

Sååååå. Här är filmen till at börja med.

Sen tänk er. Yutt kommer hem till Denice och finner ytterdörren öppen, han går in i huset och kollar runt. Upptäcker att även bakdörren står på glänt och på golvet finner han en kamera. Han tar upp kameran och kollar på den senast inspelade filmen och han ser oss tre görläckra brudar på "råttjakt". Men det han sedan får se får honom att tappa andan och sparka bakut.

På filmen ser man alltså oss tre gå ut genom dörren en i taget och fram hoppar den såkallade RÅTTMANNEN. Han hugger oss med en enorm förskärare och delar kroppen i små små bitar som han sedan gömmer i sina fickor innan han lockar ut nästa offer och gör samma sak.

Problemet är bara det att man kan inte se ansiktet på Råttmannen på videon så det är nu upp till Yutt att ta reda på vem mördaren är och han kan inte blanda in polisen för alla vet ju att the thai police can NOT be trusted

*DUN DUN DUUUUUN*


Läbbigt va?? AAAAAAAAAH men gud.

PS. Råttmannen finns på riktigt i en stad nära dig. Fast ännu närmare mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0