Släktkalas idag

Mår mycket bättre idag även fast jag är lite snurrig i bollen och har lite ont i kroppen fortfarande. Och så är jag ganska trött. Jag vaknade tidigt i morse och åkte och köpte mat, käkade maten och däckade på soffan i två timmar efter det.
Sen började jag kolla på 90210 och efter en liten stund fick jag besök. Ris familj som inte kan ett endaste litet ord på engelska stormade in i huset men det var nog ganska bra. För idag var nog första gången som de verkligen pratade med mig. Ri är ju inte hemma så ville de ha någon information så behövde de ju försöka med mig.

Och så insåg de nog att jag var lite bättre på thai än vad de trodde. Eller det var mest Ris svåger som pratade med mig men han frågade mig om en massa grejer och duktig som jag var så kunde jag berätta att jag pluggade thai och så visade jag mina skolböcker. JA, jag kände mig som att jag var sju år gammal.
Men det var det enda jag kunde komma på att prata om och det visade ju sig vara en riktig icebreaker.

Nu for de till Ao Nang och jag är helt slut efter att ha låtit hjärnan arbeta ordentligt i en timme så jag ska nog försöka ta en liten powernap.

Gjorde även framsteg med mina framtida barns kusiner (Ris syskonbarn), först vågade de inte gå in i huset som vanligt eftersom jag var där. Sen sprang de förbi mig och höll för ögonen men nu precis innan de gick så log de mot mig och en pratade till och med med mig!! Kors i taket.

Kommentarer
Postat av: Sistah In Law... ! .... mm smaka på ordet

Ja, jag kan vara ganska vidrig ibland om jag vill. Jag tycker helt enkelt du får komma hit och snaska i dig lite av vår goda mat TILLSAMMANS med oss! Börja spara cash nu... ;) ELler så kommer vi till dig först, mer sugen på det faktiskt! Va najs att thaien börjar komma nu för dig.. Då kan du agera personlig översättare när ja ska shppa loss på era marknader och pruta om de behövs höhöhöhöh

Ligg på din kära bror om att vi ska komma ner, ja e skit taggad, han e lite slapp som vanligt. "han har ju gjort thailand" liksom... jajaja whatever!! :P

2012-05-06 @ 11:45:41
URL: http://nicokonst.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0