Vår fasansfulla kväll igår

Heter det så? Fasansfulla? Hoppas det. Det var iaf vad kvällen var igår.
Jag åkte hem till Denice och efter inte en så lång stund av prat med henne och Ella började vi höra ljud från köket. Det smaskade/klickade sådär som man tänker att en råtta låter.. En ruskigt stor råtta alltså.
Sen lät det som att saker flyttades eller som att ett djur rörde sig i köket och badrummet, ibland lät det som att någon poppade popcorn fast bara ett i taget och till slut var vi tvugna att gå och titta.

Råttvideon kommer inom en mycket snar framtid!

Efter jakten lugnade vi oss, ställde tillbaka sopkvasten mot kylskåpet och begav oss mot vardagsrummet igen. Där hann vi väl sitta en stund, tillräckligt lång stund för att jag skulle hinna spilla ut min påse med iste på golvet som vanligt. Sedan såg jag något röra sig i ögonvrån.

Sopkvasten som stod så stabilt rörde på sig och föll till golvet med en smäll.

Om vi skrek? OH JA!
Och jag FLÖG ut genom ytterdörren och så såg jag något väldigt nära mig och blev livrädd så jag skrek rakt ut igen och Denice och Ella hakade på. Det tog en sekund att inse att det bara var tre gäss som stod utanför dörren men innan vi hann lugna oss så vrålade Ella rakt ut och det gjorde jag och Denice med. 20 centimeter från våra fötter låg en ganska stor och saftig skorpion!!
Då var vi alltså redan ganska uppjagade av råttan, spöket i köket och gässen. Men det bästa var ju faktiskt Ella som höll i Denices axlar och hoppade upp och ner och försökte klättra upp på Denices rygg för hon hade sån panik att hon inte visste vart hon skulle ta vägen.
Och någon gång innan det fick jag en panikskrattattack åt råttan så jag inte kunde andas och Denice blev jätterädd för hon trodde att jag grät och Ella trodde att jag hade bajsat på mig.

Sen kom ägaren till Denices hus med en sopkvast och mosade den. Han högg säkert tjugo gånger i den innan den slutade röra sig och till slut dog.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0