VIKTIGT MEDDELANDE TILL MINA LOVERS

Okej nu händer det grejer. Äntligen har jag tagit tummen ur röven och börjat möblera om på den NYA BLOGGEN och nu vill jag alltså att ni mina kära 19 följare på bloglovin går in där och klickar i den lilla rutan som jag så duktigt har placerat uppe till höger. Alltså börja följa min nya blogg!
 
Och sen ni andra som inte följer mig på bloglovin, ni får ju självklart också göra det men jag har inte riktigt fattat grejen där ännu... Jag följer inte ens någon för jag förstår inte vad det är till för men jag har det ju för eran skull!!
 
Såååå... Mina gamla inlägg kommer ju att ligga kvar här på blogg.se tills jag har överlistat dem och lyckats flytta inläggen på egen hand så tills dess får ni glömska jävlar klicka in här och sen klicka er vidare hit.
 
 
---------------->    www.fridainthailand.wordpress.com    <----------------
 
 
 
(HEHEHHE sen så har jag kanske kommit på ett sätt att byta er favoritblogg på bloglovin utan att ni behöver göra ett skit. Vänta och se. Eller gå in och gör det själva. Puss på er!)

MMM barnmat

Sörplar puré som är bland det godaste som finns. Lyckliga bebisar som får käka det hela tiden, som aldrig behöver tugga. Men jag har ju en mixer så jag har kokat grönsaker och mixat ihop min egna bebismat som jag äter med en bit ost.
 
Fint ska're va!!

MMM EN HELDAG PÅ VOUGE

YEY idag har jag och Ella varit på KFC efter skolan. Det var vi och alla småttingar som precis slutat skolan och firade in helgen med friterad kyckling. Själva mumsade vi chicken wraps.. något nytt. Desserten vart ju som ALLTID den här underbara skålen med glass, chokladsås och chokladsmulor i bottnen.
Länge sen nu.
 
Sen shoppade vi lite på Boots. Köpte en stor mumsig förpackning med hårinpackning som jag vill mumsa upp på en gång. Jädrans bra pris också. Slog ihop mig med Ella och köpte buy 1 get 1 free!
 
Sen var vi underbara flickvänner som köpte munkar till våra män. Ellas man kan dock inte äta för han har dragit ut några tänder men det är ju tanken som räknas. Själv hoppas jag lite att Ri somnar tidigt ikväll och inte hinner äta sin.

Jag och mina dö'huven

Här sitter jag och målar deadheads på tassarna.

Varför heter det inte deadhead? Sjukt mycket roligare namn än skull ju.. Ska börja säga deadhead.
 
Annars dååå... Det har ju regnat hela dagen och min stjärt är glad att soffan är så mjuuk. Har jobbat på gropen i hörnan av soffan ordentligt idag och jag känner att den börjar ta sig. Börjar bli som min mor när hon sätter sig i saccosäcken.. Jag kommer inte upp!
Just nu är dock större delen av soffan upptagen av min lilla familj.
Stackars papa boo boo som varit ute i regnet hela dagen och kom hem väldigt upprörd. Han hade bråkat med en indisk kvinna som var en bitch och hon hade skrikit åt Ri och han hade skrikit tillbaka. Jag bara började asgarva och sa ååååååååååååh jag hade verkligen velat vara där och se det!!!! för han är ju ingen sån som skriker. Men hon hade stampat i marken, pekat med sitt finger och sagt att han inte respekterade henne för att hon var tvungen att vänta fem min på sin transfer till hotellet.
 
Men ändå, alla ni som har träffat Ri..
 
ERKÄNN ATT NI OCKSÅ SKULLE VILJA SE DET!!!!

Nu verkar det som att regnsäsongen äntligen har börjat!

Lite glad var jag faktiskt över regnet igår (och idag) för då fick jag ju använda min nya jacka som jag trodde att jag ALDRIG skulle få använda förutom under mina nattliga snaskturer till seven.
Och så får ni ju se mitt sovrum. NYA tänkte jag skriva men kom sen på att jag redan bott här i en månad (!!) nu.. Shit pommes.. Tur att vi iaf fått upp lite saker på väggarna fast det är långt ifrån klart och ordning&reda här hemma.
Så kan ni ju också spana på min drömfångare som tappat en av sina ringar i flyttarna och det måste jag också åtgärda men jag har inte varit så pysslig den senaste tiden. Men vem vet, pysselfrida kanske tittar fram igen snart när jag fått lite fler idéer?
 
Nu ösregnar det och jag har spenderat morgonen med att träna så eftermiddagen blir filmmys med kissarna i soffan. Alltså jag ligger ner och de springer runt överallt och river huset. Som vanligt.

Pannkaksfrulle

Med Dennis och Yutt idag innan jag for till skolan. Självklart började det regna lagom till det var dags att fara och slutade när jag satt i klassrummet. Sen började det ju igen när det var dags att åka hem så jag satt och hade kvarsittning med Colin i nästan en timme men det slutade inte ändå.
 
Så när jag kom hem åkte vi till marknaden och köpte massa hamburgare, kanom och frukt som vi sedan snaskade framför The five year engagement som var skitrolig ju. Kan bero på att jag är lite kär i han mannen där efter How I met your mother men jag skrattade mig igenom hela filmen. Båda två lyssnade med hörlurar så grannarna måste trott att vi var knäppa. Här ligger vi helt knäpptysta i soffan och får skrattanfall som leder till hostattacker för min del.. från ingenstans.

Fast det var synd om den ändå

Jag vet det var hemskt att ta bild på kissen, kände mig väldigt dum men den bara låg där i säkert sex timmar innan någon tog bort den. Ägaren till katten kom liksom och kollade på den och sen började han röja ogräs på framsidan.
 
Och det var inte den där lilla jobbiga skrik-katten på filmen för den kissen är typ en tiondel av den här katten. Då hade jag känt mig elak om den legat död där men den här kissen har ett hem.
 
Nu ska jag åka hem till Denice och laga amerikanska pannkakor till frukost innan jag rullar till skolan och visar upp min fina karta som jag ritat. Läxan var att beskriva vägen från mitt hem till skolan... Fint blev det.
 
Och Mamma är jätteduktig på att banta!! Hon äter inte bebismat längre!

Ändrade planer

Grannens kisse ligger död i diskrännan bakom huset. Det regnar. Jag ska göra negerbollar och kolla film.

HM god morgon

Det bästa med min tisdagsmorgon:
  • Får veta att Ri inte alls är ledig så vi kan inte åka till veterinären idag heller
  • Vaknar av att någon tuggar på mina tår och knorrar som en gris
  • Det börjar dofta underligt i sovrummet, går ut och ser en bajskorv på köksgolvet
  • Katterna är galna och jag har ingen kattmat (och snäll matte som jag är så åker jag inte och köper mer utan jag skriver ett blogginlägg om det)
Men solen skiner (tror jag, har inte vågat titta ut så mycket eftersom jag inte har några byxor på mig) så jag tänkte traska till stranden och göra min läxa. Men först måste jag ta bort skiten från mitt nyskurade golv och köpa kattmat.
Har bestämt mig för att banta Morsan. Det svåra är bara att ungarna är så spinkiga att de behöver gå på fetto-diet och jag kan ju inte sitta hemma och vakta matskålarna hela dagarna så de inte äter varandras mat...
 
Nu börjar Mamma attackera här. Dags att kila.

Tänk dig att vakna upp mitt i natten så sitter kissie på väggen och stirrar på dig

Visst ser hon ut som en jättegecko?! Lyssna på låten nedan och känn ilningarna längs ryggen...
 

I LOVE CHEESE

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG KÄKADE OST OCH VINDRUVOR IGÅR KVÄLL OCH BLEV SÅHÄR GLAD!!! Fy fan vad gott det var, försökte få Ri att smaka och han vägrade. Försökte trycka in det i hans mun utan resultat. Sen kom jag på att jag borde vara glad för att jag fick allt för mig själv.

The soundtrack of my life

JAG AVLIDER om jag kommer behöva lyssna på det här något mer idag.
 
Folk har blivit galna för mindre.

Khao soy

 
Är det olagligt att döda kattungar?? Alltså om de är typ 4 veckor gamla? Och skriker 24/7?? Jävla grannar kan inte ta hand om de två knoddarna de redan har som är pyttesmå och söta, nej de kommer in till mig och käkar min mat och nu har de skaffat två ännu mindre kattungar som SKRIKER dygnet runt.
Så jävla jobbiga.
 
Mina katter stör liksom ingen annan än mig. Och Ri.
 
Hur som helst. Häromdagen lagade vi khao soy och det vart himmelskt gott även fast vi inte hittade sånna nudlar som man ska ha så vi använde padthai nudlar. Jäklar alltså, nu har vi lärt oss något nytt så vi slipper äta samma gamla curry, pakbong och omelett varje dag hehe.
MÖMS.
Fy satan vad gott. Hungrig jag blev nu. Måste åka och äta khao man gai som jag endast ätit EN GÅNG sedan jag fick salmonella av det. Hehehe.. Hoppas jag får det igen. Det var så kul!

Holiday del 8

Sista dagen i Pai, sista dagen på semestern egentligen för inte räknas fredagen då vi kom hem vid tio på morgonen.
 
Sista dagen i Pai hade jag ställt klockan på tio över sex för att kunna spana på soluppgången men jag vaknade innan det och då var det redan ljust ute så jag väckte Ri och vi drog bort gardinerna och kollade ut genom alla fönster och fällde en liten tår för att det var sista dagen.
God morgon världen. Ser ju tusen gånger mer vaken ut här efter fem timmars sömn än på tåget då jag sovit typ åtta timmar och inte druckit alkohol.
Sen gick Ri ut och fotade snoppblommor.
Sen sörplade vi kaffe tills det började dugga och så sörplade vi ännu mer kaffe tills det slutade dugga. Kaffet gjorde något med min mage som jag precis hade hoppats på och min dag var gjord.
Sen duschade jag så länge att min hud skrumpnade och föll av i skållhett vatten för det var KALLT som satan och jag visste att jag inte skulle få uppleva en varmdusch på kanske ett år till så jag passade på att njuta. Fällde en liten salt tår som virvlade ner i avloppet och försvann.
Efter att jag kommit över den sorgen packade vi ihop våran ryggsäck och checkade ut från rummet, hungriga som två brunstiga älgar.
Sedan snaskade vi frulle innan det var dags för.. ÄVENTYR!
Hittade nån liten backe.. Förresten väntar jag mig lite beröm för att vi använder hjälm. Alltså jag brukar ju faktiskt OFTAST ha hjälm men inte Ri fast när vi var här så tog han på sig den frivilligt utan att jag ens sa något om det. Vi var nog de enda i hela Mae Hong Son som åkte runt med en potta på huvudet och vi kollade snett på ALLA andra turister som hade skrapsår på hela kroppen och ändå inte använde hjälm.
Självutlösen på moppen.. Inte så rak bild men vi är ju så jävla snygga så det väger upp.
Sen hittade vi ännu en viewpoint och Ri tog typ 200 bilder på mig.
Och Ri trodde att vi kommit till Pais lyxigaste gynekolog och började spreta med benen.
Coffee in love!
Efter allt fotande var det äntligen dags för cha yen och en ruskigt mumsig KUNGLIG chockladkaka. Jag äter på bilden, försöker mig inte på någon snuskig min även om det ser ut så :(

Sen for vi tillbaka till templet och satt och chillerillade tills vi åkte till hotellet och hämtade våra väskor för det var snart dags att slingra oss tillbaka till Chiang Mai.
Vi hann med en varsin skål Khao Soy innan vi lämnade tillbaka moppen och satte oss i minivanen.
Sen kom vi fram till flygplatsen i Chiang Mai! Erkänn att vi är bäst på att packa, den här lilla påsen plus en pytterygga var allt vi hade med oss hem igen. Två personer alltså.
Sen åt vi Khao Soy igen.
Och spaghetti som smakade bajs. Eller ko.
Sa hej då till Linping.
Sen var vi glada på planet. Tills jag däckade och vaknade en timme senare och kände mig lite som en zombie.
Här gjorde vi Patong mellan klockan ett och tre på natten. Svischade runt i Ris morbrors tuktuk och käkade pannkakor med curry och drack te.. Jag var inte så trevlig.
Sen fick vi sova i hans vardagsrum till klockan halv sex, då åkte vi till busstationen och jag minns typ ingenting. Tror inte ens att jag hade öppnat ögonen när vi var där.
Vaknade hur som helst i Krabi town vid halv tio på morgonen.
Hej hej Krabi! Hej då semester. Det var alltså efter den här natten som jag kom hem till mitt underbara stinkande hem. Efter cirka tio timmars sömn på två nätter.. Kan låta mycket men inte om man sovit cirka en-två timmar åt gången.
 
Sen kommer mitt inlägg om när jag mötte LINPING!!
 
Hur som helst har vi haft en skitbra semester och vi har redan planerat nästa års semester, vart vi ska åka och så och så har vi lovat varandra att detta ska bli en tradition som INTE får brytas.

Skönt att höra... ELLER?!

Vad bra då för jag har alltid trott att Ri verkligen inte är min typ. Alltså han är ju min men han ser inte ut som jag hade tänkt att min framtida man skulle se ut. Men nu verkar det ju som att vi kanske kan ha en framtid tillsammans ändå.
 
Kul.
 
(OBS det ÄR kul. Verkar bara som att jag är sarkastisk men det är jag inte. Skulle inte kunna tänka mig nåt mer hjärtekrossande än om spåkulan hade sagt att jag borde dumpa Ri och inleda ett nytt passionerat förhållande.)
 
(Vänta va?? Var det exakt det som spåkulan sa till mig för några dagar sen??
Nee, Ri är ju inte mitt ex. Om han inte har gjort slut med mig när jag sovit eller att jag har förträngt det och han har inte hjärta att säga det igen så han låter mig leva i min lilla bubbla.
Shit, spåkulan ljuger ju aldrig. Måste vänta tills det blir en ny dag och se vad den spår till mig imorgon. Helt nervös nu ju!!!)

Holiday del 7

Fortsättning på onsdagen då. Efter the canyon rullade vi vidare till... Coffee in love som jag är lite osäker på. Alltså det finns ju en film som heter Pai in love ปายอินเลิฟ och jag vet inte om de har något med varandra att göra. Hur som helst ser ni här på första bilden en kvinna som är gravid i fjärde månaden. Eller en ledsen tjej med lite magproblem.Sån jäkla läcker utsikt där men vi gick aldrig in på själva cafét för att snaska kaka.
Älskade det här huset men jag TROR att någon bodde där och då började jag tycka lite synd om de som kanske gör det. För alla måste ta bild där och så finns det säkert de som klampar in på deras land och härjar.
Och så fick jag bli chaufför. Försökte övertala Ri att det var en dålig idé att låta en farangbrud köra moppe i Thailand, typ världens farligaste land men han köpte inte mina argument. Började tjafsa om att han var säker på att jag kunde köra moppe. Men det var faktiskt najs, härliga vägar, ingen trafik alls och så kulle upp och kulle ner och bara njuta av världens vackraste utsikt.
Sen åkte vi upp för världens brantaste backe till ett tempel som också hade görläcker utsikt. Här står jag och pekar på vårat hotell fast Ri har ju inte tagit bilden från mitt perspektiv så hotellet är de där vita husen ni ser snett nedanför till höger om mina spretiga fingrar.
Sen satt vi på moppen jättelänge för Ri pratade i telefon med kattvakten som berättade att kissarna var galna, hade haft sönder några glas och bajsat i badrummet för de hade inte fått gå ut på en vecka! Jag blev lite bananas och arg för mina kissar är inga fångar som ska hållas instängda. Vill de gå ut och aldrig mer komma tillbaka så vill jag att de har möjligheten att göra det.
Sen såg jag en griseknoe som jag ville ta med hem! Sen kom jag på att de bara är söta när de är bebbar och sen tror jag inte att jag skulle bli så populär hemma i min muslimska by om jag skaffade en bit vandrande fläsk.
Ri var väldigt försiktig så han blev inte slip down som tur var. Men oturligt nog så dog kameran och vattenfallet var brunt som bajs så det gjorde inte så mycket att det inte blev några bra bilder.
 
Så vi bestämde oss för att åka hem, köpa lite bärs och njuta av solnedgången på vår lilla uteplats men när vi kom till moppen blev vi stående och asgarvade och pekade och dog lite smått. Såg två hundar som hade parat sig och fastnat i varandra och försökte komma loss och sen kom det en tredje hund som ville vara med och jucka så lackade hanen som satt fast och det var världens kaos.
Ingen brydde sig utom oss och vi tyckte att det var hur kul som helst.
 
Så jävla vackert.
Sen sörplade vi drinkar och lyssnade på livemusik på någon liten bar.
Sen gick vi till en annan bar och Ri såg väldigt gay ut på alla bilder så där tog barrundan slut för jag ville inte att alla som såg honom skulle tro att han var en ladyboy så vi åkte hem och sov i vårt lyxiga hotellrum.

Update

Här kommer en spännande lista på allt som försiggår hos mig just nu:
  • Vi väntar antagligen tillökning i familjen *googlar kattabort, klinik Ao Nang*
  • Jag har efter fyra veckors boende här tvättat väggarna i badrummet, de var tydligen gråa och inte bruna som jag först trott
  • Sitter just nu och suger på en turkisk peppar och skär upp tungan så den blöder
  • Har inte kommit ur mitt semester-mode och ska därför åka in till stan och shoppa INNAN skolan idag
  • Drömde att jag glömt packa upp väskan från semestern och jordens största tvätthög låg framför mina fötter. Kanske dags att låta Ri ta hand om tvätten ett tag framöver
  • Det ser tomt ut i köket och vi ska inte shoppa inredning förrän halloween har tydligen jag bestämt
  • Jag känner mig så himla glad och har så himla många planer just nu, men bara inga planer för längre in i framtiden än att jag tänkte prova att göra soltorkade tomater om jag kommer hem tidigt från skolan i eftermiddag
  • Jag börjar jobba snart och det är nog bra för mitt psyke, kommer dock bli jobbigt i början att börja PRATA och sluta jama som jag gör mest nu för tiden
  • Nu ska jag ta en dusch och torka mig med en blöt och kall handduk som aldrig torkar
  • Sen ska jag stoppa Bang i en plastpåse och ta med han till skolan, han behöver lite äventyr nu när Pussy är skadad och tråkigt

VIKTIGT MEDDELANDE, VAR GOD ANTECKNA

Jag har en finne på min ena tinning och när jag trycker på den så känns det som att någon skär i mitt öra med en liten skalpell. Skalleper.
 
Oj, nu fick jag skrattattack här i min ensamhet pga detta. Känns som att det är dags att gå och lägga sig.

Om en månad kommer det blomstra här

Idag har vi fått sovmorgon! Sov ut riktigt ordentligt och vaknade klockan tio. Usch, vilken gamling jag blivit för jag kände mig också stressad för att jag vaknat så sent. Har verkligen börjat uppskatta tidiga mornar och allt man kan hitta på innan solen gått upp och börjat steka sönder en så man inte orkar med någonting.
 
Men vi har hunnit med en jäkla massa ändå idag. Käkat spaghetti till frukost tex. Sen fick vi ryck igen och fortsatte med inflyttningen hehe, vi har ju inte riktigt hunnit flytta in här på riktigt ännu så igår började vi hänga upp tavlor och krokar (som vi aldrig kunnat göra om inte mamsen och papsen vart så snälla och skickat bra grejer hit, tack!).
Idag gav vi oss fan på att vi skulle få in garderoben i sovrummet. Den har ju stått i köket eftersom den typ är fyra centimeter för bred för att komma in genom sovrumsdörren. Vi tömde garderoben och puttade och pustade hur länge som helst, grannarna måste tro att vi fött barn eller nåt eftersom Ri skrek PUSH och så puschade jag så hårt jag kunde. Men det gick inte. Så vi tog en såg och sågade av hörnen haha. Nu står den så ståtligt i sovrummet och det känns underbart att kunna klä på sig där inne utan att behöva springa till köket.
 
Sen har vi shoppat blommor! Och så har vi satt våra lökar.. Planterat våra framtida blombebisar som vi köpte i lördags och så har vi även experimenterat med koriander som vi nu försöker odla.
 
Och just nu är jag andlig vägledare till Ella över telefonen och försöker peppa henne att inte ta någon skit! Hon försöker göra slut med sin boss via mejl men hon är för mesig och behöver mig. Jag vill att hon ska skriva I AINT UR BITCH ANYMORE, FROM NOW ON I'M GONNA BE MY OWN BITCH NIGGAH men hon tvekar.

Holiday del 6

Onsdag har vi kommit till. Alltså onsdag för en vecka sedan och den här dagen steg vi upp i ottan (om ottan infaller kl åtta) och så checkade vi ut från vårt lilla blue house och gick och hyrde en moppe. 100 barre för 24 timmar.. *Ryser av tanken på hur dyrt det var*
Vi rullade till en ekologisk te-restaurang (kanske heter café då men vad vet jag.. kan ju inte svenska längre) och där fick mr Kartläsare försöka lista ut vart vi skulle. Vi är alltså båda två de där som bara sprang efter på orienteringen i skolan och lät den kompisen läsa kartan och se hur mycket det har straffat oss senare i livet.. INGENTING FÖR VI ÄR EN SUPERKOMBO! En skitdålig + en till skitdålig = så jäkla bra.
Jag beställde mumsfrulle.
Sen hittade vi hit och ba dog på fläcken när de sa att lilla lägenheten där uppe där Ri står och posar kunde blir vår för en natt om vi gav dem 1200 baht och vi ba SÅLT och då sa hon, okej ni får det för 1000 baht och vi ba javisst det går bra det med.
Så vi bara slängde in våra prylar där och brusade iväg på vår lilla moppeloppe.
Han läste kartan nooooga.
Jag satt bakom, njöt av utsikten och tog bilder på mig själv. Njöt också av att han gått med på att vara min chaufför för annars blir det alltid bråk om vem som ska köra. Båda vill liksom alltid bli skjutsade.
Gissa vart vi åkte sen.
Tomtenisse bränner baktassarna i varmt vatten. Det började spöregna och blev kallt när vi kom dit så det var skönt att dippa i varmt vatten. Plus att vi var helt ensamma där så vi kunde bada nakna. Fast det gjorde vi inte.
Memorial bridge FRÅN ANDRA VÄRLDSKRIGET, ser ni mamsen o papsen att det var här ni fick vykort ifrån?
Sedan började solen steka på utav bara helvete lagom tills vi skulle gå HUNDRA meter upp för ett berg. Efter cirka 15m ville jag dö lite halvt och berättade för Ri att jag älskade honom så han visste ifall jag skulle falla ihop och sjunka genom den nu så torra jorden.
 Men som ni ser överlevde jag och utsikten var สวยจังเลย fin alltsåDen här lappen satt utanför toan när vi kom ner från berget.. Och ja ba jaha??? Vart fan ska jag dumpa då om inte på toan? Så det var bara att knipa med skinkorna tills vi hittade en toa där man fick dumpa.

Det är så jäkla många bilder den här dagen så vi sätter punkt här för just nu är det sent på kvällen för mig och så när jag vaknar imorgon bitti så gör jag andra halvan av dagen. Så nu när ni läser detta så är det framtiden. Eller nutiden för er då. Men framtiden för mig just nu eftersom jag skriver det här igår kväll.
Haha ni fattar ingenting. Jag tidsinställer alltså.
Borde sova för jag har förätit mig på mangosteen nu och fått fruktsockerkick och skulle behöva sova ruset av mig. Herrå.

Holiday del 5

Och nu har vi kommit till den bästa delen av resan, dagen då vi sätter oss i en minivan och slingrar oss igenom 762 kurvor för att sedan anlända till jordens finaste stad. Tror jag minns rätt antal iaf men JÄVLAR vilken tur att jag dagen innan gick till apoteket och köpte åksjuketabletter så jag däckade efter cirka 10 minuter och vaknade i slutet av resan så jag bara fick uppleva de sista 70 kanske.
Seriöst. Den vägen hade tagit 40 minuter att köra om den hade varit rak men den är så jävla kurvig att man nästan åker bakåt ibland. Det tog 2,5 timme.
Minivanen var full av farang/thai par men vi var de enda paret vi såg på hela resan där tjejen var farang och killen thai, konstigt för här i södra Thailand ser man sånna par överallt ju. Där uppe var vi speciella men här nere är vi som alla andra.
 
Ri, jag och min minivagina i armhålan på busstationen i Chiang Mai.
Framme i Pai, Mae Hong Son. Vi bestämde innan vi anlände att vi inte skulle vara lika slöa som när vi kom till Chiang Mai där vi bara tog det första bästa lediga rummet och senare upptäckte att 500B per natt var ruskigt dyrt där. Kunde fått ett liknande rum för 250-300B men vi hade ändå innan vi åkte bestämt att 500B per natt var okej att betala.
Sen kom vi fram till Pai och det första rummet vi fick syn på var detta. MITT i smeten, fet dubbelsäng, liten uteplats, varmvatten och TV för TVÅ HUNDRA BAHT PER NATT! Kan ni fatta hur billigt det är??? Alltså till och med vi svimmade av lite lätt och ni rika svennar som läser detta måste inse att det är typ 40SEK. Skulle ni kunna punga ut så mycket cash för två personer per natt?
Justja.. wifi hade de också därför var det första jag gjorde att kasta mig på sängen med min nya telefon.
Sen gick vi till en jättemysig restaurang och hittade något i menyn som hette Khao Soy ข้าซอย som jag jättegärna ville prova och nu tackar jag gudarna för att jag gjorde det för det var så jääävla gott! Om ni ser det någonstans, prova! Ska försöka googla hur man lagar det och försöka mig på det någon dag.
Redo att hugga in!
Första gången jag verkligen ÅT under resan. Kan säga att det gjorde otroligt ont i kistan men det var det värt.
Hittade min drömmoppe!
Och Ri hittade blommor överallt att fota.
Sen var vi hungriga.
Sen var vi mätta.
Sen vart vi törstiga och drack jättebilliga drinkar på en mysig bar. 50B kostade de när det var happy hour.
Sen hittade vi en skitstor och äcklig skabagge på vår trapp när vi kom hem igen och Ri hade ändrat sitt utseende till så som han ser ut efter en droppe alkohol. Han är så lustig min man när det kommer in alkohol i bilden. Ska googla lite mer om alkoholallergi.. Om det finns nåt sånt. För det tror jag att det finns.
 
Efter detta sussade vi så sött i den stenhårda sängen och när vi vaknade på morgonen låg vi som två packade sillar på ena kanten av sängen. Vi är alltså inte vana med att ha en stor dubbelsäng och nu förstår jag varför Ri säger att vi inte ska köpa en. Skulle vara sånt otroligt slöseri med pengar för vi skulle ändå bara använda 105cm av sängen. Så stor säng som vi har hemma alltså.

Kommer spara väldans mycket pengar på mat

Kom precis hem från skolan och det var kuuuuuuuuuul att äntligen få komma tillbaka. Alltså jag var ju i skolan i fredags också men då vart det inte så mycket gjort, mest jag som läste min lilla dagbok från resan och berättade om allt vi gjort och köpt, hehe.
 
Innan skolan var jag som vanligt och lunchade med Ella och spanade på hennes nya kylskåp, lådor, firre och cykel. Storshopparn.
 
På vägen hem från skolan så började det självklart regna. Jag skriver självklart för att jag inte sett regn här på jag vet inte hur länge men VARJE gång molnen bestämmer sig för att släppa ifrån sig några droppar så är det onsdag eller fredag mellan klockan tolv och fyra. Alltså när jag måste ta mig till och från skolan.
Det regnade även vid åtta i morse när jag nyvaken rullade in till Ao Nang och dumpade min man.
 
Sen när jag kom hem fick jag en chock för jag såg hur grå Bang har blivit.
Vi trodde ju när han var ett litet nystan att han skulle ändra färg från svart till grå och börja se ut som Mamma för hans mage var helt grå och när man rufsade i pälsen så såg den grå ut där under. Sen blev magen svart. Någon månad senare fick han mer och mer vita hår i pälsen och magen började se grå ut igen och vi tänkte NU SKER DET men så blev han helsvart och blänkande igen.
 
MEN NU JÄVLAR. Han ser typ skitig och tufsig nu och när man rufsar om pälsen så är allt underhår lika grått som Mammas (talking about the cat alltså inte min mamma! Det hade vart osnällt ju). Kolla på honom.
GAH det är sjukt svårt att ta kort på svarta katter, men det problemet verkar ju lösas inom kort. Han ser så ful ut på kort. Fast det sa iofs Denice att han var när hon såg honom "EEEEEEU vad ful han är!". Stackarn, det är bara jag som tycker att han är sötis.
 
OMG hittade den här bilden på honom nu.
Soundtrack till den här bilden: Cher - If I Could Turn Back Time Snuffso. Råttan. Sover dock fortfarande som ett litet cp.
 
Idag är min mage helt annorlunda från igår. Åt precis en klementin/mandarin/apelsin och blev proppmätt. Åt även en hel tredjedel av min lunch idag och efter ville jag spy för jag var så mätt... Konstigt det här för igår kunde jag äta hur mycket som helst.
Men har fått bekräftat nu från flera håll att magen kan krångla i flera månader efter man haft salmonella. Tydligen kan man smitta andra i upp till ett år om man har otur. Eller om omgivningen har otur då.

Spaghetti och filmkväll med godis


Fasen vad konstigt det blev nu med bilderna.. Varför blir det såhär ibland?
 
Aja, det var väl lite spännande med en liten förändring för oss alla som är vana att se allt se likadant ut dag in och dag ut här på bloggisen. Det ni ser är iaf två bilder på oss igår kväll när vi mumsade spaghetti bolognese med massa balsamvinäger i. Fy satan i gatan vad gott det blev alltså. Varför har jag inte kostat på mig en sån liten dyrgrip tidigare? Så jäkla dyr var den ju ändå inte.
 
Sist vi käkade spaghetti var på flygplatsen i Chiang Mai och FY FAN vad äckligt det var. Jävla Ri som ville beställa den lilla miniportionen med brun köttfärssås som smakade kossa. Vi sörplade bara i oss spaghettin då och bestämde oss för att jag skulle laga RIKTIG spaghetti när vi kom hem. För jag gör den godaste spaghettin i världen säger Ri. Hm, kan jag nog hålla med om.
 
Sen efter middagen hade vi filmmys med godis! och apelsiner. För godiset tog slut rätt snabbt och som den perfekta flickvännen jag är så lät jag honom äta upp de sista maraboubitarna även fast jag hade kunnat strypa en kattunge för att få dem själv. Han borde se det som ett bevis på hur mycket jag älskar honom.
Nallar'n kan inte heller hålla tassarna borta från svenskt godis som slår allt godis i hela världen!

Holiday del 4

Okej då har vi kommit fram till måndagen, dag nr... 6? Den dagen gjorde vi ingenting egentligen. Ri ville ta en sovmorgon och jag lät honom sova till klockan elva, sen ville jag ut och vandra. Citytrekking igen.
 
Innan vi drog ut så gick Ri och bajsade och när han kom ut från toan tog jag den här bilden och man kan verkligen se hur utmärglad han ser ut nu! Min favoritbild just nu, har skrattat åt den varje dag.
HAHA benrangel. Här kan man också se hur spinkig lilla risengrisen är och tänk på det och jämför med i slutet av veckan då han lyckats fläska på dig TVÅ KILO eftersom jag aldrig orkade äta mer än några skedar mat och han glufsade i sig mina rester.
Sen började vi knata runt i staden och Ri hittade ett nytt intresse som följde med oss resten av resan. Att fota blommor ja.
Så nu väntar vi på att Freddan ska komma hit och lära honom allt han kan.
Bruna ben, vit kropp. Jag gillar't!
(BTW så dog min dator här men när jag lyckades starta datorn så hade inlägget och bilderna sparats, första positiva upplevelsen med blogg.se på väldigt länge!)
Vi stannade på ett litet café och köpte en varsin URMUMSIG shake, min var mango passionsfrukt och Ris blev mango cocos. Sen mumsade vi detta också.
Fullkornsbagel med avocaaaaaaaado! Alltså, ja för er svennar så ser det här ut som en vanlig bagel men då ska jag berätta för er att det här är så mycket fullkorn man kan få i det här landet. Bara att tacka och ta emot. Avocadon smakade även lite trä men det var ju avocado för i jösse namn!!
Rajraj tog bilder tills jag blev grön av avundsjuka och lyckades smälta in i en bild utan att han märkte det.
Sen hittade jag en läcker second hand affär som hade pojkvänsstol så där kunde han sitta och surfa medans jag klämde på allt.
Sen såg vi några kändisar. Kändisspaning nr 2. Har ingen aning om vilka det var men det var så spännande att vi gick vilse och fick ta en tuktuk hem igen eftersom benen värkte.
Den absolut dyraste middagen på hela semestern. 270B fick vi punga ut för all denna mat när vi bestämt oss för att gå på finrestaurang sista kvällen i Chiang Mai. Brukar vanligtvis betala över 300B när vi äter en vanlig middag ute i Ao Nang så vi fick en chock när notan kom. Och så skrattade vi. Och lämnade hälften av maten kvar för det var så jävla mycket.
 
Älskar hur billigt allt var. Att till och med vi, två snorvalpar med thailön (eller jag har ju ingen lön alls just nu) fick känna oss lite rika för en gångs skull och inte en enda gång snålade vi med vad vi köpte för priserna var ju helt underbara.

Jag vill ju vara hurtig och belöna mig själv med scones

Ont i maaaaaagen. Gick upp innan åtta.. BLEV UPPDRAGEN UR SÄNGEN INNAN ÅTTA för att köra min man till jobbet och sen tänkte jag ut och ta en morgonprommis igen men på moppen på vägen hem fick jag magvärken från helvetet och ville dö.
Så nu ligger jag i soffan och mår lite illa men ska snart baka kardemummascones och äta med GOUDAOST!! Fy fan vad gott, jag och kissarna har redan nallat lite på min dyra ostbit igår kväll och de älskade den precis som jag. Finsmakare som vi är hela familjen.
 
Ska googla salmonella för jag vet inte riktigt vad det är och om min mage kanske är såhär för pga salmonellan eller om... om jag kanske bara har åkt på en släng av IBS eller nåt.

WHITE TRASH MAMA'S PREGNANT

WITH A GIANT ICECREAMBABY!! Känns inte som att det är dags att föda riktigt ännu om man säger så hehehe. Hade planerat mumsig spaghettimiddag, till och med köpt ost och balsamvinäger för att lyxa till det ordentligt men så berättade min partner att vi skulle på parmiddag ikväll och snaska BBQ.
 
OCH som jag tidigare berättat så är det buffé och vad har buffen mer än kylling, kött och annat snusk att grilla? JOOO GLASS I STORA LASS.
 
Det jobbiga är bara att glasskålarna är typ lika små som äggkoppar och alla tar bara en gång. Jag brukar ta en stor soppskål och sleva upp tills den är fylld och sen blir det påfyllning så många gånger jag vågar tills personalen börjar se stressad ut över om glassen ska räcka till alla gäster.
 
Sen knyter Ri ett rep om min hals och spänner fast mig bakom moppen så rullar jag hela vägen hem. Så tjock blir jag av buffé alltså.
 
 
På bilden är det dock en fyra dagar gammal bajsbebis som ligger och vilar i kaggen i Pai. Har ju fortfarande lite problem med kaggen sen min lilla salmonellasläng faktiskt.. Den sväller upp sådär som på ett biaffrabarn så fort jag äter.

Holiday del 3

ÅLRAJT så har vi kommit till dag tre.

Justja, inga bilder från när vi besökte lillpandisen Linping blev det igår men det har en förklaring. Eller två. Ett: kameran dog så bilderna är tagna med mobilen. Två: JAG VILL TILLÄGNA DEN SOVANDE BJÖRNEN ETT EGET INLÄGG!
 
Men dag tre var alltså en söndag. Söndag den 26 augusti om jag minns rätt.
Planen var att åka till Doi Sotep som är ett tempel men det regnade på morgonkvisten så vi drog till ett köpcentrum för att shoppa  loss. Hittade ett par vrålsnygga byxor som tyvärr kostade över 2000B så jag provade de inte ens.
Efter ytterst lite shopping (bland annat strumpor till Ri eftersom fisnyllet inte ville köpa strumpor samtidigt som han kvällen innan köpte nya skor på marknaden även fast jag sa att han skulle få skavsår.. ja SEN när det redan börjat skava då kunde han gå med på att köpa några par) så åkte vi till Doi Sotep templet.
Här sörplar jag på en cha yen och tänker på dig Frida! Var även väldigt åksjuk här... Vägen var ganska krokig om man säger så.. Ingen spya dock som tur var.
Viewpoint, kul man som tog bild på oss. Stirrade in i linsen hur länge som helst och ba "HUR FAN GÖR MAN*???!?!?!" Hahaha, han hade alltså kameran åt fel håll.
Sen kom vi fram till templet.. Eller trappan och jag flåsade som en utmattad bäver på vägen upp.
Min fiiiiiiiiiiiiiiina med fin utsikt i bakgrunden.
På kvällen gick vi till en annan marknad och åt khao man gai (även fast det var vad doktorn sa att jag fått salmonella av.. ingenting kan stoppa mig från att äta det!). Marknaderna i Chiang Mai är helt otroliga.
Den här kvällen traskade vi i över två timmar och då hade vi kommit till slutet. Sen var det alltså bara att gå hela vägen tillbaka också. Men en jävla massa skit sålde de. Bara såna här thailändska folkdräkter och de där JÄVLA KNORRANDE GRODORNA. Alla som varit i Thailand vet vad jag talar om. (Dock så fattade inte min lärare vad jag menade och jag och Colin blev helt galna när hon sa det.)
Kan tillägga att kycklingen på bilden var mjölig och det bruna ni ser är typ blodpudding som jag inte ens smakade på. Fy fan i helvete, aldrig att jag skulle äta annat än svensk blodpudding som är det bästa som finns.

Usch, en olycka igen

Usch jag körde Ri till jobbet för en liten stund sen och på vägen tillbaka, nästan utanför mitt hus på stora vägen så hade det skett en olycka. En stor automatmotorcykel låg på vägen med en liten fjuttmoppe som min ovanpå sig och på vägen bredvid högen låg en tjej raklång med armarna längs sidorna. Det såg ut som att hon sov och runt omkring stod folk och stirrade på henne. Inget blod eller något alls som tydde på att hon var skadad.
 
Fast det är jag rätt säker på att hon var för annars skulle hon inte legat där.
 
Men alltid när jag ser en olycka (har sett väldigt många fler än vad jag velat se under mina år här) så stannar alla sina fordon och tittar. Är man i närheten så springer man dit och ställer sig så nära så man står på första parkett men ingen gör någonting.
 
Jag gjorde ju inte heller något men jag skulle ju självklart stannat om det inte varit någon där eller om de bett om hjälp men jag vet inte vad man ska göra så jag tänker alltid att om jag inte verkar behövas så ska jag bara ta mig därifrån. Jag hade inte velat krocka, ligga medvetslös på marken och när jag sedan öppnar ögonen så står 50 personer i en ring runt omkring mig och stirrar.
Eller om det var någon jag kände då hade jag blivit så jävla förbannad att folk bara stått där och stirrat för JAAAAA jag fattar, det är sjukt intressant att kolla. Jag vill ju också ställa mig där och titta vad som händer tills ambulansen kommmer och sedan få en liten rapport om hur det gick på sjukan. Men skillnaden är att jag inte gör det. Skulle skämmas ihjäl om jag kom på mig själv med att stå och stirra på någon som är skadad för att det är spännande.
 
Men det konstiga med detta är att jag kom hem för 25 minuter sen och jag har fortfarande inte hört någon ambulans och det borde jag verkligen göra hemifrån.
 
Ska ut och ta en morgonpromenad nu innan det börjar steka på för mycket och då måste jag gå förbi där så jag lär väl se om de fortfarande står runt henne och stirrar eller vad fasen som har hänt.

Holiday del 2

Vaknade upp när solen gick upp på morgonen och så satt vi som två små barn och tryckte våra flottiga pannor mot fönstret och tittade på landskapet som över natten förvandlats till något helt annorlunda. Växter och träd såg inte alls ut som hemma hos oss nere i södra Thailand och det var risfält överallt och fina berg lång borta i bakgrunden.
Små söta hus svishade vi förbi också och så försökte vi ta bilder men det gick inte.
Sen såg vi en hamster på tåget. Oj nej det här var visst jag som är lite nyvaken. Söt va?
Och här har vi en svettig.. hm jag frågade honom nyss vilket djur han såg ut som och han svarade att han bara var HANDSOME!
Vid halv elva på förmiddagen kom vi fram till Chiang Mai och mötte ett dumhuve på stationen. Ville sälja trekkingtur till oss och sa att Ri kunde få bo på hans hotell också även fast han egentligen inte tillät thaiar att bo där. Jag sa nej eftersom jag var sjuk och inte kände för att övernatta i en liten by och rida elefanter och traska runt i djungeln med diarré och illamående.
Dessutom vill ingen av oss bo någonstans där thaiar inte är välkomna. Vad är det för jäkla stil? Rasism mot sitt eget folk ju.
YEY här sitter vi i en tuktuk på väg till... CHIANG MAI ZOO!! Vi checkade bara in på ett guesthouse, bajade lite, tog en dusch och små målade jag ögonfransarna för att bli fin på bilderna med Linping. Detta hade jag sett fram emot i två år, alltså sen jag för första gången såg den klumpiga björnen på teve hemma hos Ri.
EXITED AS HELL!!!!
Ganska dålig bild egentligen men vi gick på någon liten djurshow och den här läskiga fågeln flög typ en decimeter över våra huvuden och jag dog lite av rädsla. Det var kul.
Sen tittade vi på hippos, eller riverhorses som min far sa. Fan vad äckliga de var! Tror aldrig jag sett såna på riktigt förut så det var verkligen en upplevelse att de deras dallrande kroppar när de lufsade fram. De blänkte också. Dreglade lite när jag såg dem för jag blev så fascinerad.
 Här växte mina brön till normalstorlek och jag började se ut som en kvinna. Tyvärr hann de krympa tillbaka till myggbettstorlek innan jag upptäckte det så jag hann inte njuta av känslan att ha ett par tuttar.
Och här är vi på väg in i akvariet. Eller alltså vi simmade inte runt med hajarna i deras tank. Vi traskade omkring och så simmade firrarna över huvudet på oss och runt omkring oss. Min baby var jätteglad för om ni missat det så ska jag berätta för er nu.. Ri tycker om fiskar. Otroligt mycket. Är rädd att han gillar dem mer än mig :/

Jävla skit nu har jag pillat med det här inlägget i två timmar och så kan jag inte skriva något under de sista bilderna nu. Hur som helst, efter Zoo't gick vi vilse en sväng i stan och när vi till slut kom till hotellet så hade vi varit ute och vandrat i sex timmar.
På kvällen gick vi till en marknad och käkade och vandrade i ytterligare tre timmar.
Nio timmars vandring och jag som sa att jag inte ville trekka. Citytrekking gick tydligen bra men benen värkte som fan och magen hade svullnat upp till en gasballong men ingenting kom ut. Magen kom att växa mer och mer för varje dag efter detta och på onsdagen hade jag blivit skengravid. Gick och höll en hand på min gasbubbla till mage hela tiden och jag tyckte mig se att folk tittade snett på mig när jag drack alkohol.

Äntligen lite mys med mina bajskatter

ÅH jag har saknat mina kissar när jag har varit borta kan jag lova! Först tänkte jag inte alls på dem i en vecka men när Ri började babbla om att det snart var dags att åka hemåt så började jag tänka på min lilla svarta räka som väger 1,5 kilo och är rädd för små kattungar som är mindre än marsvin.
 
Och jävlar vad stora de hunnit bli på bara nio dagar!
Mamma hade även lyckats gå upp i vikt så hennes fina leopardhalsband blivit för trångt runt halsen så hennes nyinförskaffade dubbelhaka hängde över så hon fick byta halsband med Bang för hans går att göra större.
Dessutom har Mamma blivit på smällen eller så har hon magen full med mask för kaggen är rundare än någonsin och jag glömde köpa maskmedel efter skolan i fredags. Jävla skit Ao Nang har ju inga djuraffärer längre. Skitdåligt att man alltid måste åka till stan för att köpa kattsand och allt annat trams som de behöver.
 
I natt har vi sovit alla fem i sängen. Jag, Ri och kissarna i vår lilla 105 cm breda säng haha. Jag och katterna har tyckt att det var mysigt men Ri har lackat perkele och sparkat ner ungarna på golvet så de fått sig en flygtur flera gånger.
 
Här fräser Pussy för hon hatar den där lilla sötknorven som alltid kommer in hit och äter upp hennes mat och lapar i sig hennes vatten. Men den är så sjuuuuuuuukt söt att jag alltid dör en smula när jag slänger ut den och stänger dörren. Så sitter den där utanför och piper och när det blivit tyst så måste jag öppna dörren och kolla så hon inte dött.
 
HM just det! När Ella var här för två veckor sen så fick hon se hur det går till när jag matar mina kissar. Alltså hur alla 22 katter som tillhör grannen känner lukten och går till attack för att själva få sig en smula. Så såg hon den lilla URSÖTA svarta kattungen (ska knäppa ett litet kort på den någon dag) och när jag slängde ut den så satt den utanför dörren på baksidan och tittade på Ella och fällde en liten tår av sorg.
Jag säger att hon ljuger för katter kan inte gråta!! Eller hur! Visst har jag rätt???
 
BTW så vaknade jag för två timmar sen och väntar nu på att Denice ska svara i sin telefon för vi skulle gå en promenix till catfishfarm och käka frulle där men snart avlider jag av hunger.

Holiday del 1

Okej jag tänkte köra en liten sammanfattning på vår resa!
Orkar inte skriva om allt i detalj i ett enda milslångt inlägg så det får bli en historia i flera delar. Så kan ni få en liten piece varje dag. Vi börjar med resan till Bangkok.
 
Jaa.. Jag hade ju ingen kamera och inte heller någon telefon att ta bilder med och det var ju lite tråkigt att ingen fångade på film när jag kaskadspydde framför en hög med faranger som satt och rökte i Chompon. Hade vart kul att se deras miner och hur snyggt jag bara kollade ner på mina fötter och konstaterade att de var kladdiga och att det var halt att gå vidare till toan för att spy lite mer. Och bajja.
 
Sedan fortsatte bussresan så i åtta timmar till, Chompon - BKK och det var den bästa bussresan i mitt liv. Funderade flera gånger på att be busschauffören stanna så jag kunde hoppa av och lägga mig i ett dike och självdö men stark som jag är härdade jag ut.
 
I BKK sov jag sedan i cirka 24 timmar, samt spydde osv. Blev inte riktigt som planerat, första semesterdagen fick Ri spendera på ett fancy hotell i BKK med att klappa mig på ryggen och servera mig vatten så jag kunde skölja munnen.
 
Dag 2.
Mådde endast lite illa och hade bara extremt ont i magen men jag klarade att ta mig till MBK för att shoppa kamera och telefon!

Dock så blev det ingen klädshopping förutom en klänning från Khao San road. Hade ju planerat att spendera flera tusen i BKK på bara kläder och sånt där kul. Men aja.
Efter MBK drog vi iaf till tågstationen och satt på Black Canyon och drack kaffe. Eller Ri drack kaffe och jag pillade i mig några bitar av en spenatcroissant.
Sedan traskade Thailands premiärminister Yinluck Shinawatra in på stationen. Hon är där bakom alla fotografer och människor. Fick se henne sen när hon gick förbi där vi satt. Kändisspaning nr 1 på resan.
Sen satte vi oss på tåget och började resan mot Chiang Mai. På tåget satt en rolig man bredvid oss.. Hans thai var något begränsad även fast han var thai så många ord sa han på engelska men bara såna svåra ord som jag inte kan på thai så jag fattade allt han och hans kompis pratade om. På ena handen hade han bara en tumme och ett lillfinger så vi misstänker att han är ett stort fan av Carabao.

YEY äntligen en utekväll

Doften börjar avta och långsamt ersättas av konstgjord blomlukt från små rosa burkar som vi placerat ut i hemmet. Tack, Madde för tipsen men jag vet inte vart jag kan få tag i en ozonmaskin haha.
Har sprutat vinäger i badrummet idag.
Just för tillfället stinker endast köket och badrummet.
 
Igår kväll hade jag kul. Det var jäkligt länge sen jag var ute och hade en riktig partykväll och sov till klockan två dagen efter så det var efterlängtat. Ri hann gå på bröllop, skura golv och åka och handla doftprylar innan han tyckte att det var dags att väcka mig och säga god eftermiddag.
 
Och nu har jag ju en kamera så nu jäklar ska ni få se bilder!
Ri slog mig i pannan när han såg den sista bilden. Naughty som jag är så har jag böjt in överläppen även fast han har förbjudit mig att göra så och jag har lovat att sluta. FY MIG.

Det stinker fortfarande

SHIT POMMES alltså klockan är snart fem på morgonen och jag kom precis hem och det STINKER i mitt hem. Känns inte kul alls att gå och lägga sig och sova i den här "doften". Jag vet inte vad vi kan göra mer.
När jag kom hem låg Ri och sov på soffan med dörrarna öppna (gör det fortfarande) så vi har vädrat i mer än 19 timmar nu om jag räknar rätt.
 
Har precis skypat med Frida och Nid.
 
Kanske borde slagga lite nu innan solen går upp. Sååå... alla tjuvar som läser min blogg. Ingen idé att göra inbrott nu även fast jag tänker sovar med fönsterna öppna. Tar med mig datorer och telefoner och gömmer dem på *ett hemligt ställe* (ledtråd: under skiten i kattlådan).
 
Solen har redan gått upp och jag är nästan inte ens full längre som jag var när jag började skriva inlägget för en timme sen.
 
Heipa.
 
Slaggar until late in the horrible smell tomorrow.
 
Uppdaterar jag inte på några dagar så vet ni varför. Stanken har ätit upp mig.

RSS 2.0