Börjar känna att jag är allergisk mot katter

Shit jag nyser som en liten dammråtta! Har precis vart och kladdat på kattungarna och inte tvättat tassarna (på mig själv) efter. (Inte på kattungarna heller för den delen.) Glömmer ju bort att jag är allergisk och nu har jag kliat mig i ögonen men jag antar att det är lika bra att vänja sig.
Samma gäller bebbarna. De gillar INTE att jag tar i dem. De skriker som små griskultingar när jag lyfter upp dem, sjukt taskigt. Jag låter dem ligga och kissa i min soffa och vad är tacken?

Tog upp den svarta ungen nyss igen för att ta en bild men den bara skrek så högt att grannarna nog började misstänka barnmisshandel. Snacka om att inte kunna bjuda på sig själv liiiite :(

Bjussar på den här bilden istället för att ni ska få skåda något vackert. Gårdagens middag som jag så fint ställde mig och stekte till mig och min man. Så jävla underbar flickvän <3 älskar mig själv. PUSS!

Egentligen hade jag lovat min man finfrulle på morgonen, jag vet att jag sa till honom "Jag kan gå upp klockan nio och steka pannkakor, skära frukt, fixa kaffe, juice och yoghurt till dig" när han sa att han inte ville äta frukost så sent.
Sen vaknade jag halv tolv av att han började få lite damp på att jag fortfarande låg och snarkade som en klubbad säl i sängen och hans mage kurrade. Så fick han laga frukost åt sig själv och mig istället.
Anledningen till att jag inte var så morgonpigg var ju för att jag kom hem klockan fem på morgonen den dagen (morgonen). Det var Nids födelsedag och Fridas sista kväll här i Ao Nang så vi skulle ut och ta en öl... Japp. Det blev några fler.

Frida och hennes två pojkvänner, Nid och en väldigt älskad profil här i Ao Nang.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0