Allt går sönder


Söndag, fick sms av mor idag. De var på väg från Phi Phi till Bangkok och tydligen kommer de inte hem imorgon utan på onsdag, blev lite förvånad. Det betyder att vi inte kommer behöva äta enormt mycket idag, vi hade planerat att äta maträtter som vi inte hunnit göra.
Men Lisa kanske flyttar hem imorgon ändå, hur Stella gör vet jag inte då hon kör den vanliga Stella-stilen nu och rådissar. Har inte sett människan på dagar och inte hört ett knyst från henne.
Igår var det hur som helst star wars-night men trött som jag var höll jag nästan på att somna, men man blir alltid lika chockad när Obi-Wan dör så då piggnade jag till.
Ikväll blir det till att plugga, har iaf lyckats läsa ut engelskaboken nu så nu ska jag skriva lite reading journal, svenska och kanske börja kolla lite på geografi/svenska-prylen då jag inte har jag ett skit på det eftersom jag inte fick någon dator den enda lektionen vi har haft till det.

Men nu ska jag pluggish, sy och kanske kolla på Greek, Desperate Housewives och 90210.

(Måste bara tillägga att diskmaskinen har gått sönder, jag och Lisa fick skopa ur brunt vatten som luktade bajs ur den och nu ska vi mecka lite med den och se om den börjar fungera. Annars måste vi ringa rörmockar-Sten/e.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0