Dunderprutt och JB

image26

Nu har jag precis tittat på Tenacious D med bajseFredrik och så fick jag värsta rycket och ville blogga! Så japp, måste skriva lite om igår kväll.
Allt började med att jag och Elin satt i Boobadet och busade, hon höll på och sms:ade med Allex och efter många om och men bestämde vi oss för att paddla dit men Karin tillät oss inte att paddla klockan elva.. (Chansa inte, håll dig nykter på sjön!/Pripps Blå.) Så vi fick åka till Odenplan för att möta Julia och hennes kompis som kanske hette Jasmine? och så tog vi en taxi som bara åkte och åkte längre och längre ut i skogen.
Efter lång tid var vi framme och där vistades läskiga söderkisar så vi slog oss ner. Efter ett tag började jag må lite sisådär.. Knallade ut på bryggan med Elin och skulle baka en pizza och det var kul! Och Elin tyckte ju att det var hysteriskt kul vilket inte var oväntat men det var kul.
Sen hela dagen idag har jag mått lite halvdant och inte kunnat käka så mycket pga min onda mun! Och nu måste jag springa iväg och äta lite och sen sussa.

Så smek!

RSS 2.0